آموزش طرز تهیه کیک اسفناج؛ کیکی متفاوت و خوشمزه
طرز تهیه کیک اسفناج با دستور پختهای متفاوت
کیک اسفناج یک کیک بینالمللی با دستور پختهای متنوع است. این کیک خوش رنگ با ظاهر سبز رنگ بسیار اشتهاآور و خیلی لذیذ و در عین حال ساده است. کیک اسفناج برای فصل بهار که همیشه به اسفناج تازه دسترسی دارید، عالی است.
کیک اسفناج، یک دسر رژیمی است و خوشمزه است که هر کس با خیال راحت میتواند آن را میل کند. همان طور که در بالا به آن اشاره شد این کیک را میتوان به روشهای مختلفی درست کرد و در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک اسفناج را میتوانید مطالعه کنید.
آیا قصد دارید به یک قناد حرفهای تبدیل شده و همواره دسرها و کیکهای عالی و خوشمزه را در خانه خود درست کنید و بهترین پذیرایی را از مهمانهای خود داشته باشید؟ به راحتی طرز تهیه انواع کیک و شیرینی را با سادهترین روشهای پخت از بلاگ اسنپ فود یاد بگیرید.
میزان کالری در هر 100 گرم | 180 گرم |
زمان آمادهسازی | 15 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 40 دقیقه |
تعداد نفرات | 8 نفر |
دستور پخت کیک اسفناج
کیک اسفناج از کیکهای فوقالعاده بینظیری است که روشهای پخت متنوعی دارد و به علت رنگ بسیار زیبا و متفاوتی که دارد میتوان آن را در مجالس خاص و شب یلدا سرو کرد. کیک اسفناج به راحتی آماده شده و زمان نسبتاً کمی صرف آمادهسازی و پخت آن خواهد شد. طرز تهیه کیک اسفناج با روش بسیار ساده و متفاوت را در ادامه به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج
اسفناج | 200 گرم |
روغنمایع | 3.4 پیمانه |
تخممرغ | 3 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
عصاره وانیل | 1.4 قاشق چایخوری |
آرد | 2 پیمانه |
بیکینگپودر | 1 قاشق چایخوری |
خامه قنادی | 100 گرم |
پنیر خامهای | 100 گرم |
مراحل آمادهسازی
مرحله نخست: در طرز تهیه کیک اسفناج ابتدا باید ساقه اسفناجها را جدا کرده و برگ آنها را خوب شست و آبکشی کرد بهگونهای که اسفناج کامل خشک شده و تمام آب اضافی آن گرفته شود.
سپس به اندازه 200 گرم برگ اسفناج را جدا کرده و با روغنمایع درون غذاساز بریزید. بعد از آن، اسفناج را میکس کرده و پوره کنید.
مرحله دوم: تخممرغها را داخل یک کاسه بشکنید و شکر و وانیل را به آنها اضافه کنید و با استفاده از همزن برقی، مواد را با دور تند همزن به مدت 7 دقیقه با هم مخلوط کنید تا مخلوطی کاملاً سفید و کشدار درست شود.
مرحله سوم: بعد از درست شدن مخلوط کشدار و سفید، اسفناجها را داخل آن ریخته و دوباره با دور تند همزن برقی برای 1 دقیقه هم بزنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب و یک دست شوند و بعد در داخل ظرفی بریزید.
مرحله چهارم: اکنون آرد و بیکینگپودر را با هم ترکیب کنید و دو بار الک نمایید. بعد ترکیب الک شده آرد و بیکینگپودر را به مخلوط اضافه کنید. البته طبق دستوری که در طرز تهیه کیک اسفناج بیان شده، اضافه کردن این ترکیب باید طی 3 مرحله و با الککردن، انجام شود. در این مرحله به علت آنکه اسفناج آبدار است، نیازی نیست که آب یا شیر را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله پنجم: حالا که مایه کیک آماده شده با استفاده از لیسک به صورت دورانی مایه کیک را در یک جهت مخلوط کنید. فر را روی درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. بگذارید تا داخل فر کامل داغ شود و در این فاصله قالب مناسب را انتخاب کرده و کف آن را چرب کرده یا با کاغذروغنی بپوشانید.
بعد از ریختن مایه کیک به داخل قالب، چند بار آرام قالب را به زمین بکوبید تا روی مایع صاف شده و هوای اضافی بین مایه خارج شود. قالب را درون فر بگذارید و زمان را برای 40 دقیقه تنظیم کنید.
مرحله ششم: بعد از اتمام زمان، کیک را با استفاده از خلالدندان تست کنید. اگر کامل پخته شده بود، آن را از فر خارج کرده و از قالب جدا کرده و روی توری بگذارید تا خنک شود.
مرحله هفتم: طبق دستورالعمل طرز تهیه کیک اسفناج، باید خامه قنادی را با پنیر خامهای در ظرفی ریخته و با دور تند همزن برای 7 دقیقه هم زد تا کرم پنیری فرم گرفته درست شود. کرم پنیری آماده شده را داخل قیف ماسورهای بریزید و بعد از برش زدن کیک به اندازه دلخواه، کرم خامهای را روی کیک پایپ کنید. برای تزئین کار در آخر از دانه انار و کیک پودر شده روی کیک استفاده کنید.
طرز تهیه انواع کیک اسفناج
در ابتدا مطلب گفتیم که طرز تهیه کیک اسفناج بسیار متنوع است و برای مجالس و مراسمهای مختلف میتوان از آن استفاده کرد.
1- طرز تهیه کیک اسفناج مجلسی بسیار ساده است و میتوان با این روش در زمانی کم، لذیذترین کیک اسفناج را برای پذیرایی در مجالس خاص، درست کرد.
برای درست کردن کیک اسفناج مجلسی همان مراحلی که در بالا برای تهیه کیک اسفنجی بیان شد را انجام دهید و در پایان کار بعد از پخت کامل کیک، آن را از قالب جدا کنید و در اندازه و به فرم دلخواه برش بزنید و با خلال پسته و بادام کیک را تزئین کرده و در ظرفی شیک در کنار چای سرو نمایید.
2- طرز تهیه کیک اسفناج کافیشاپی
مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج کافیشاپی
تخممرغ | 3 عدد |
برگ اسفناج | 1 پیمانه بزرگ |
شکر | 1 پیمانه |
روغن مایع | 3.4 پیمانه |
وانیل | 1.4 قاشق چایخوری |
آب لیموترش | 1 قاشق چایخوری |
آرد سفید سه صفر | 2 پیمانه |
بیکینگپودر | 2 قاشق چایخوری |
نمک | 1.4 قاشق چایخوری |
گردو | به مقدار دلخواه |
برای تهیه کیک اسفناج کافیشاپی ابتدا همه مواد را به دمای محیط برسانید و فر را نیز روی 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس اسفناجها را خردکرده و با دست فشرده کنید تا یک پیمانه سر پر اسفناج فشرده شده به دست آید.
بعد اسفناج فشرده شده را با آب لیموترش و روغنمایع داخل میکسر ریخته و مخلوط کنید. حالا پوره اسفناج را کنار گذاشته و آرد و بیکینگپودر و نمک را ترکیب و برای 3 بار الک کنید و کنار بگذارید. حالا تخممرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن برای 5 دقیقه هم بزنید و بعد از آن پوره اسفناج را به این مخلوط اضافه کرده و دوباره با دور تند همزن به مدت 1 دقیقه هم بزنید.
حالا نوبت به اضافه کردن ترکیب آرد رسیده، این ترکیب را نیز همانند آنچه در طرز تهیه کیک اسفناج بیان شد به آرامی و در 3 مرحله به مایه بیفزایید. سپس میتوانید مقداری گردو به مخلوط اضافه کنید. البته در صورتی که تمایل داشته باشید. قالب کیک را چرب کنید و برای 60 دقیقه کیک را درون فر بگذارید.
پس از پخت کیک، آن را از قالب جدا و روی توری قرار دهید تا خنک شود. در نهایت با خامه فرم گرفته و دانههای انار کیک را تزئین و سرو کنید.
3- طرز تهیه کیک اسفناج یلدایی از روشهای دیگر طرز تهیه کیک اسفناج است. کیک اسفناج یلدایی با استفاده از تخممرغ و اسفناج، شکر، شیر، روغنمایع، آرد سفید، بیکینگپودر و وانیل آماده میشود. برای تهیه بریلو نیز از نشاسته، ذرت، آبلیمو، آب، رنگ خوراکی قرمز، خامه قنادی و شکلات چیپسی اشکی لازم است.
کیک اسفناج را با همان روشهای قبلی درست کنید. روش درست کردن بریلو به این صورت است که ابتدا نشاسته ذرت را داخل آب حل کنید تا محلولی یکدست و شفاف درست شود. آب و شکر را نیز با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید و مرتباً هم بزنید تا شکر کامل حل شود.
سپس آب لیموترش را داخل محلول بریزید. بعد از جوش آمدن کنارههای آب، محلول نشاسته و آب را به آن بیفزایید. مخلوط را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. بعد از غلیظ شدن مخلوط، آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.
رنگ خوراکی ژلهای قرمز را بعد از خنک شدن به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کامل سرخ شود. خامه فرم گرفته را از یخچال بیرون آورید تا مانند ماست روان شده و بعد با خمزن برای 8 دقیقه با همزن بزنید.
بعد از خنک شدن کیک، خامه فرم گرفته را با استفاده از پالت روی کیک پهن کرده و ژل بریلو را با قیف با 2 سانت فاصله از بخش سفید خامهای کیک روی کیک ریخته و با پالت پهن کنید. در نهایت شکلاتهای چیپسی را روی سطح ژل بریلو بچینید و کیک اسفناج یلدایی خود را سرو کنید.
4- کیک اسفناج با ماست از روشهای دیگر طرز تهیه کیک اسفناج است که در بین مردم محبوبیت زیادی دارد. در طرز تهیه کیک اسفناج با ماست، ماست از مواد اصلی ترکیب کیک است.
سخن پایانی
طرز تهیه کیک اسفناج را در این پست به شما آموزش دادیم امیدواریم که مفید بوده باشد. کیک اسفناج، کیکی است که تنوع بسیار زیادی دارد و برای موقعیتهای مختلف میتوان آن را به صورت اختصاصی درست کرد.
برای مثال برای مجالس و مهمانیها کیک اسفناج مجلسی و برای شب یلدا کیک اسفناج یلدایی با دستور پختهای بسیار ساده به راحتی آماده میشوند. این کیک به برخورداری از اسفناج در ترکیبات اصلی آن، یک کیک رژیمی و بسیار مفید و خوشمزه و خوش عطر است.
طرز تهیه کیک اسفناج و گردو و طرز تهیه کیک اسفناج دو نفره نیز خیلی ساده هستند. برای افرادی که به فر دسترسی ندارند، طرز تهیه کیک اسفناج بدون فر به آنها این امکان را میدهد به سادگی کیک اسفناج عالی و کم نظیر را پخته و از مهمانهای خود پذیرایی کنند.
علاوه بر این به شما توصیه میکنم طرز تهیه کیک حلوای هویج و طرز تهیه لاوا کیک را نیز مطالعه کنید. اگر مهمان لحظه آخری دارید یا فراموش کرده بودید که برای تولید یا سوپرایز عزیزانتان کیک سفارش دهید، میتوانید از طریق سفارش آنلاین شیرینی به راحتی و خیلی سریع احتیاجات خود را سفارش دهید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402