آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
انواع سالاد فرانسوی
آموزش آشپزی
5/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

انواع سالاد فرانسوی که نگاهتان را به آشپزی تغییر می دهند!

مینا اسماعیل بیگی 15 اردیبهشت 1401 5 دقیقه

فرانسه همیشه به آشپزی و غذاهای فوق العاده آن شهرت داشته است. سالاد یک پیش غذای جذاب است که البته می تواند یک وعده غذایی کامل نیز باشد. در این مطلب قصد داریم به معرفی انواع سالاد فرانسوی بپردازیم و به مواد اولیه آن نیز اشاره کنیم. اگر به غذاهای فرانسوی و البته انواع سالاد علاقه دارید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

انواع سالاد فرانسوی

معرفی انواع سالاد فرانسوی پرطرفدار و خوشمزه

همانطور که اشاره شد انواع سالاد فرانسوی در دنیا نیز شهرت بسیاری داشته و در خیلی از رستوران های دنیا سرو می شوند. برخی از این سالادها طرز تهیه ساده ای دارند و به راحتی می توانید آنها را در منزل تهیه کنید.

سالاد راشل

سالاد راشل یکی از انواع سالاد فرانسوی است که با ترکیبی از کرفس، ترافل، کنگر فرنگی، سیب زمینی آب پز، مارچوبه و سس مایونز تهیه می شود.
برای درست کردن سالاد راشل کرفس را در آب نمک بلانچ کنید. ترافل ها به صورت نازک برش دهید، سپس با مواد دیگر ترکیب می شوند. قبل از سرو، سس مایونز (یا سس مایونز و خردل) به سالاد اضافه کرده تا کمی خامه ای شود. به همین راحتی این سالاد آمده سرو شده است.

معرفی انواع سالاد فرانسوی

سالاد Chaude aux Gésiers

سالاد Chaude aux Gésiers یک سالاد گرم سنتی است که منشأ آن به کشور فرانسه می رسد. این سالاد معمولاً با ترکیبی از سنگدان مرغ، پیاز، سیب زمینی، موسیر، کاهو، سرکه بالزامیک، روغن زیتون درست می شود.
برای درست کردن این سالاد جذاب ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب پز کنید و پیاز و موسیر را خرد کرده و در روغن زیتون تفت می دهند. سیب زمینی های پخته شده را به صورت نواری برش دهید یا به صورت مکعبی خرد و در روغن زیتون سرخ کنید تا ترد شود.
برگ‌های کاهو را در بشقاب چیده، سرکه بالزامیک را روی آن بریزید و روی آن را با سیب‌ زمینی، سنگدان‌ های تابه‌ ای گرم شده بپوشانید. این سالاد می تواند یک وعده غذایی کامل باشد و ارزش غذایی بالایی نیز دارد.

سالاد آویرونز

این سالاد کلاسیک فرانسوی جنوب غربی با بیکن و پنیر روکفور به عنوان مواد اصلی، تهیه می شود. مواد دیگر شامل سیر، ریحان و اسفناج یا سبزیجات دیگر است. کل سالاد با سرکه و روغن زیتون ملایم پوشانده شده است. سالاد آویرونز را می توانید با این مواد اولیه تهیه کنید. بهتر است که این سالاد را گرم سرو منید و ترجیحاً پنیر و آجیل بیشتری درون آن بریزید.

سالاد د فیگوئه

سالاد د فیگوئه یک سالاد سنتی فرانسوی است که از منطقه لانگدوک سرچشمه می گیرد. این سالاد معمولاً با ترکیبی از انجیر رسیده، کاهو، پیاز، آب لیمو، روغن زیتون، سرکه سیب، نمک، فلفل و شکر درست می‌شود.
برای درست کردن این سالاد باید انجیرها را به چهار قسمت و سپس هشت قسمت برش بزنید. سپس کاهوها را خرد کرده و در بشقاب قرار دهید. برش های انجیر نیز باید روی کاهوها گذاشته شوند. به دنبال آن پیازهای خرد شده را اضافه کنید. به عنوان کار، سالاد تلخ و شیرین با مخلوطی از روغن زیتون، آبلیمو، سرکه سیب و شکر پوشانده می شود. سپس با نمک و فلفل مزه دار آن را مزه دار و در دمای اتاق یا کمی سرد سرو کنید.

سالادهای فرانسوی

سالاد پیسان از انواع سالاد فرانسوی

سالاد پیسان یا سالاد دهقانی یکی از انواع سالاد فرانسوی است. اگرچه نسخه های کمی وجود دارد، اما معمولاً با ترکیبی از کاهو، ژامبون، گوشت اردک، پنیرهایی مانند گرویر یا روکفور، گردو، گوجه فرنگی، سیب زمینی و تخم مرغ آب پز تهیه می شود.
با توجه به این واقعیت که نسخه های زیادی وجود دارد و سالاد دهقانی حاوی موادی است که در مناطق روستایی فرانسه به وفور وجود دارد، می توان آن را با افزودن مواد دیگری مانند لوبیا سبز، انگور، عدس و جعفری درست کرد.

سالاد د پولپ

سالاد د پولپ یک سالاد سنتی فرانسوی است. این سالاد معمولاً با ترکیبی از گوشت نرم هشت پا، سیب زمینی، پیاز، رازیانه، جعفری، پاپریکا، نمک، فلفل، روغن زیتون، آب لیمو و سرکه درست می شود.
فرانسوی ها برای درست کردن این سالاد خاص اختاپوس را تکه تکه می کنند و در مخلوطی از روغن، نمک و آب می جوشانند تا نرم شود و سپس آبکش می کنند.
سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست می کنند، خلال می کنند و با گوشت هشت پا مخلوط می کنند. در نهایت نیز پیاز و رازیانه را روی آن قرار داده و سالاد را با مخلوطی از روغن زیتون، آب لیمو، سرکه، نمک و فلفل آغشته می کنند.

سالاد د پولپ

سالاد لاندایز

سالاد لاندایز یکی از انواع سالاد فرانسوی است که از منطقه لندز سرچشمه می گیرد و به خاطر داشتن اردک و گردو معروف است. این سالاد به دلیل تضاد درجه حرارت بین مواد اولیه آن بسیار پرطرفدار است. مواد اولیه این سالاد را سینه اردک، سنگدان، کاهو، بیکن یا ژامبون، گوجه فرنگی گیلاسی و گردو درست می شود.
برای درست کردن سالاد لاندایز، گوشت را تفت و برش دهید. سپس با سایر مواد ترکیب کنید و با ترکیبی از خردل، سرکه، عسل، پیاز، روغن زیتون و پیازچه مخلوط کنید. تکه های اردک به طور سنتی روی سالاد چیده می شود که باید بلافاصله در حالی که گوشت هنوز گرم است سرو شود.

 

سالاد لیونز

سالاد لیونز شامل کاهو، بیکن یا ژامبون، نان مزه دار شده و یک تخم مرغ آب پز بوده که روی آن قرار می گیرد. این سالاد اولین بار در شهر لیون فرانسه تهیه شده است و یکی از محبوب‌ترین سالادهایی است که در منوی رستوران‌ها و رستوران‌های کوچک فرانسوی یافت می‌شود.
این سالاد نماینده غذاهای لیونز است، که در دهه 1500 شروع شد. علاوه بر این که این سالاد در فرانسه طرفداران بسیاری دارد، در کشورهای دیگر بسیار شناخته شده است و در رستوران های فرانسوی سرو می شود.

سالاد نیس

سالاد سنتی Niçoise که از نیس در منطقه پروونس فرانسه سرچشمه می گیرد، یک گنجینه ملی واقعی است. این سالاد هم خوش طعم و هم رنگارنگ است و می توان آن را به تنهایی به عنوان غذای اصلی سرو کرد. البته سالاد نیس بیشتر به عنوان چاشنی برای انواع غذاهای گوشتی یا ماهی استفاده می شود.
این سالاد شامل گوجه فرنگی تازه، ماهی آنچوی، زیتون سیاه، لوبیا و آبلیموست. این سالاد معمولاً با چاشنی روغن زیتون، سیر و ریحان تهیه می شود. Niçoise اصیل همیشه باید با تازه ترین سبزیجات خام تهیه شود، تا نشانه احترام به کیفیت و طعم مواد محلی فرانسه باشد.

 سس خوشمزه انواع سالاد فرانسوی

سالاد را معمولاً با سس های جداگانه سرو می کنند. در برخی موارد نیز این سس را با سالاد مخلوط می کنند و تنوع سس های سالاد بسیار زیاد است و می توان گفت برای هر یک از انواع سالاد فرانسوی می توان یک سس جدا درست کرد. اما به طور کلی مواد اولیه که برای تهیه سس سالاد استفاده می شود شامل، مایونز، خردل، سرکه بالزامیک، سرکه سیب، آبلیمو، سس سویا، سبزیجات معطر، سس گوجه فرنگی، آب پرتقال و موارد دیگر است.
البته به این مواد باید ادویه های لازم مانند فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، آویشن و نمک نیز اضافه شود. این مواد به نسبت معین با برخی مواد دیگر مخلوط می شوند و انواع سس های سالاد را می سازند.
شما نیز می توانید با توجه به ذائقه خود، سس مورد نظر خود را درست کرده و روی سالاد بریزید و نوش جان کنید.

کلام آخر

همانطور که خواندید انواع سالاد فرانسوی بسیار خاص هستند و در مواد اولیه خود شامل مواردی هستند که ما در سالادهای خود کمتر می بینیم. برای مثال ماهی یا گوشت اردک را در ایران معمولاً در سالاد سرو نمی کنند. اما باید بدانید که این سالادها جزء بهترین و خوشمزه ترین سالادهای دنیا محسوب می شوند. اگر به امتحان کردن غذاهای جدید علاقه دارید می توانید این سالادها را تهیه کنید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود