انواع سالاد مکزیکی: فستیوال طعم ها
با وجود تنوع بالای سالادها، انواع سالاد مکزیکی از محبوبیت ویژه ای برخوردارند. سالاد میوه، سالاد کلم، سالاد شیرازی و سالاد سزار انواع دیگری از سالاد به حساب می آیند. در این مقاله از اسنپ فود طرز تهیه چند نوع سالاد مکزیکی را برای شما ذکر خواهیم کرد.
دستور تهیه انواع سالاد مکزیکی
با استفاده از انواع سیزیجات می توان سالاد مکزیکی درست کرد. علاوه بر این تهیه سس های خوشمزه در خوشمزه تر شدن این نوع سالاد اثر بسزایی دارد. شما به راحتی می توانید انواع سالاد مکزیکی را با توجه به سلیقه خود در خانه تهیه کنید. این سالاد همراه غذا یا به تنهایی سرو شده و یکی از بهترین وعده های غذایی گیاهخواران محسوب می شود. در ادامه چند روش تهیه سالاد مکزیکی را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.
سالاد مکزیکی با سبزیجات نگینی
انواع سبزیجات نگینی شده برای تهیه این سالاد مکزیکی استفاده می شود.
مواد لازم
- 1 عدد کاهو پیچ
- 1 عدد پیاز قرمز
- 1 عدد هویج
- 2 عدد خیار متوسط
- 1 عدد فلفل دلمه ای
- 1 عدد کدو سبز
- 4 عدد گوجه فرنگی
- 1/2 فنجان ذرت شیرین
- 1/2 فنجان گشنیز خرد شده
- 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه به مقدار اندک
طرز تهیه سالاد مکزیکی با سبزیجات نگینی
برای تهیه سالاد مکزیکی با سبزیجات نگینی سعی کنید سبزیجات تازه تهیه کنید. بعد از شستشوی سبزیجات نوبت به نگینی کردن آنها می رسد. اندازه سبزیجات باید به گونه ای باشد که با چنگال به راحتی برداشته شوند. پس از آن که تمام سبزیجات ذکر شده در مواد اولیه را نگینی کردید، ذرت شیرین را که به مدت 20 دقیقه جوشیده است، به سالاد بیفزایید. در نهایت، روغن زیتون، نمک و فلفل را به ظرف سالاد اضافه کنید.
سالاد مکزیکی، بهترین وعده غذایی گیاهخواران
اگر گیاهخوار هستید یا از بشقاب سبزیجات استقبال می کنید، پیشنهاد می کنیم که این سالاد مکزیکی را در خانه برای خود یا در مهمانی ها تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- نخود سفید 450 گرم
- لوبیا قرمز 450 گرم
- گشنیز 1 قاشق غذاخوری
- ذرت شیرین 2 فنجان
- فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد
- فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
- پیازچه خرد شده 1 فنجان
- آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد مکزیکی
- برای تهیه این سالاد مجلسی ابتدا نخود، لوبیا و ذرت را به مدت 20 دقیقه بجوشانید تا به اندازه کافی نرم شوند.
- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. سپس همراه پیازچه و گشنیز خرد شده در ظرف سالاد به شکلی که دوست دارید، بچینید.
- از طرفی دیگر فلفل دلمه ای قرمز و سبز را نیز برش زده و در ظرف سالاد قرار دهید.
- کنار آنها ذرت، نخود و لوبیای آماده شده را قرار دهید.
- برای تهیه سس سالاد، عسل، آبلیمو، نمک و فلفل را به خوبی مخلوط کرده و روی مواد سالاد اضافه کنید.
- گشنیز را برای تزیین سالاد هم می توانید استفاده کنید.
انواع سالاد مکزیکی با کلم
کلم مانند خیار و گوجه فرنگی در بسیار از سالادها حتی انواع سالاد مکزیکی دیده می شود. در همین راستا چند دستور تهیه سالاد مکزیکی ارائه می شود.
بهترین سالاد مکزیکی با کلم
برای تهیه یکی از بهترین سالادهای مکزیکی با کلم داشتن چند ماده اولیه و پیروی از دستور تهیه ساده سالاد الزامی است.
مواد اولیه بهترین سالاد مکزیکی با کلم
- 4 پیمانه کلم بنفش
- 1/2 پیمانه فلفل دلمه ای زرد
- 1/2 پیمانه فلفل دلمه ای قرمز
- 1 پیمانه هویج خرد شده
- 1/2 پیمانه گشنیز خرد شده
- 1 پیمانه پیازچه خرد شده
- 1 پیمانه سیب زمینی پخته شده
مواد اولیه سس سالاد مکزیکی
- 3/4 قاشق چای خوری پودر زیره
- 2/3 پیمانه آبلیموی تازه
- 1/2 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
- 1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- 3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- 1 قاشق سوپ خوری عسل
- مقدار کمی نمک
دستور تهیه بهترین سالاد مکزیکی با کلم
- برای تهیه این سالاد مکزیکی ابتدا کلم پیچ و کلم بنفش را شسته و در ابعاد نازک و کوچک خلالی کنید.
- فلفل دلمه ای قرمز و زرد را نگینی و هویج را رنده کنید
- اکنون نوبت به افزودن پیازچه و گشنیز خرد شده و سیب زمینی پخته نگینی می رسد.
- در نهایت نوبت به تهیه سس می رسد. باید عسل را با روغن زیتون، پودر فلفل، پودر تخم گشنیز و نمک را به خوبی مخلوط کنید.
- هنگام سرو سس را به سالاد مکزیکی بیفزایید.
سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت
برای تهیه انواع سالاد مکزیکی می توانید از کالباس استفاده کنید. به این روش افرادی که با بشقاب سبزیجات میانه ای ندارند، می توانند طعم متفاوت از سالاد مکزیکی را تجربه کنند. اکنون طرز تهیه سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت را به شما توضیح می دهیم. در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم
- کلم پیچ بنفش: 1/2 پیمانه
- کلم پیچ سفید: 1/2 پیمانه
- ذرت شیرین: 1 پیمانه
- کالباس: 300 گرم
- سس مایونز: 1 پیمانه
- سرکه: 4 قاشق غذاخوری
- ماست: 1 پیمانه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت
برای تهیه سالاد مکزیکی با کالباس باید کلم پیچ های بنفش و سفید را به صورت خلالی خرد کنید. از طرفی کالباس به اندازه متوسط خرد و به کلم پیچ ها اضافه کنید. در نهایت نوبت به افزودن ذرت شیرینی می رسد که 20 دقیقه جوشیده و نرم شده است.
برای تهیه سس این سالاد کافی است سس مایونز، ماست، سرکه، نمک و فلفل را به خوبی مخلوط کنید. اگر طعم ترش تری می پسندید می توانید از آبلیمو نیز اضافه کنید. در انتها، هنگام سرو، سس را روی سالاد اضافه نمایید. هرچند می توانید سس را در ظرفی جداگانه سرو کنید و روی سالاد نریزید.
سالاد مکزیکی با مرغ
شما می توانید انواع سالاد مکزیکی خود را با گوشت مرغ هم درست کنید. دستورالعملی که در ادامه شرح می دهیم درباره سالاد مکزیکی با مرغ است.
مواد اولیه
- گوشت مر غ: 300 گرم
- کلم پیچ سفید: 250 گرم
- کلم پیچ بنفش: 250 گرم
- هویج: 1 عدد متوسط
- ذرت شیرین: 80 گرم
- خیار شور: 2 عدد
- نخود فرنگی: 80 گرم
- ماست: 300 گرم
- سس مایونز: 200 گرم
- سرکه سفید: 3 قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: مقدار کافی
طرز تهیه سالاد مکزیکی با مرغ
- در تهیه سالاد مکزیکی با مرغ باید کلم ها را بعد از شستشو، به صورت خلالی ریز کنید.
- سپس هویج ها رنده کرده و همراه مرغ ریش ریش شده به کلم ها اضافه نمایید.
- اکنون نوبت به افزودن نخود فرنگی، ذرت شیرین و خیار شور خرد شده است.
- هنگام تهیه سس ابتدا سس مایونز و ماست را کامل مخلوط کنید.
- در نهایت، روغن زیتون، سرکه سفید آبلیمو، نمک و فلفل را به ترکیب سس و ماست افزوده و کامل هم بزنید.
سالاد مکزیکی با ماکارونی
برای اینکه سالاد مکزیکی متفاوتی تهیه کنید، می توانید ماکارونی را در دستور پخت خود قرار دهید. نمونه ای از طرز تهیه سالاد مکزیکی با ماکارونی در ادامه به شما شرح داده شده است.
مواد اولیه
- 500 گرم ماکارونی فرمی
- 100 گرم ذرت شیرین
- 300 گرم لوبیا قرمز
- 100 گرم زیتون سیاه
- 10 عدد گوجه فرنگی
- 50 گرم پیازچه خرد شده
- 100 گرم خیار شور خرد شده
- 100 گرم سس مایونز
- 150 گرم خامه
- 1 قاشق چای خوری پودر سیر
- 1/2 قاشق چای خوری پودر میخک
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- مقدار کافی نمک
طرز تهیه سالاد مکزیکی با ماکارونی
- ابتدا ماکارونی های فرمی را در قابلمه آب جوش بریزید و 10 دقیقه صبر کنید.
- لوبیا را چند ساعت خیسانده و به مدت کوتاهی آن را بپزید.
- ذرت شیرین هم به 20 دقیقه زمان برای جوشاندن نیاز دارد.
- بعد از اینکه ماکارونی، لوبیا قرمز و ذرت آماده و خنک شدند، در ظرفی مخلوط کنید.
- اکنون نوبت به افزودن خیار شور و پیازچه می رسد.
- برای تهیه سس کافی است ابتدا سس مایونز و خامه را به طور کامل با هم ترکیب کنید. سپس پودر سیر، پودر میخک، نمک و آبلیمو را به آن ترکیب بیفزایید. اکنون نوبت مخلوط کردن کامل این سس می رسد.
- هنگام سرو سالاد سس آماده شده را روی سالاد بریزید تا سالاد مکزیکی شما طعم سس بدهد.
سالاد مکزیکی با پنیر و آووکادو
آووکادو و پنیر دو ماده دیگری هستند که به سالاد مکزیکی طعم خوشمزه ای می دهند.
مواد اولیه
- به میزان لازم گشنیز
- 80 گرم ذرت
- 100 گرم پنیر فتا
- 5 عدد گوجه فرنگی
- 1 عدد آووکادوی رسیده
- 1 عدد پیاز قرمز
- 1 عدد فلفل دلمه ای
- آجیل به مقدار دلخواه
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- نمک و زیره به مقدار کم
- 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
- نمک و فلفل و پودر زیره به میزان لازم
طرز تهیه سالاد مکزیکی با پنیر و آووکادو
- در همان ابتدای کار تمام مواد از جمله گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه و آووکادو را خرد کنید.
- پنیر فتا را به صورت مکعبی و در ابعاد متوسط برش بزنید.
- اکنون نوبت به افزودن ذرت و پنیر فتای خرد شده را به مواد خرد شده دیگر در ظرف سالاد اضافه کنید.
- آجیل هم برای تزیین کردن سالاد لازم است.
- در نهایت، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را به ظرف سالاد افزوده و مواد را هم بزنید تا یکدست شود.
جمع بندی
برای تهیه انواع سالاد مکزیکی می توانید از سبزیجات متنوع، گوشت مرغ و کالباس استفاده کنید. آنچه در این مقاله از اسنپ فود شرح دادیم، تعداد انگشت شماری از دستورالعمل های تهیه سالاد مکزیکی به حساب می آید. شما می توانید نظرتان درباره سالاد مکزیکی مورد علاقه خود را با ما به اشتراک بگذارید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402