طرز تهیه انواع سوپ ایرانی و رستورانی
انواع سوپ ایرانی به عنوان یک غذای آبکی، گرم و مقوی با استفاده از انواع سبزیجات، گوشت سفید و قرمز، ادویه جات و دیگر افزودنی ها تهیه میشوند. عموماً سوپها (Soup) به عنوان پیش غذا و برای باز شدن اشتها کاربرد دارند. هرچند هنگام سرماخوردگی، گلودرد و آنفولانزا نقش درمانی خود را به خوبی بازی میکنند. در این مقاله از اسنپ فود شما را با طرز تهیه انواع سوپ ایرانی آشنا خواهیم کرد.
طرز تهیه سوپ جو شیر، یکی از انواع سوپ ایرانی
سوپ جو پرک با شیر یکی از خوشمزهترین سوپها به حساب آمده که برای وعده ناهار، شام یا میان وعده آماده و سرو میشود. سوپ جو با شیر به تنهایی، غذای سبکی محسوب میشود، اما اگر با سس بشامل و خامه همراه شود، دیگر غذای سبکی نیست. به طور کلی انواع سوپ و آش را میتوان با چاشنیهای مختلف همراه ساخت که سس یا کشک از انواع آنها هستند.
سوپ جو |
|
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت | 30 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
مواد لازم برای تهیه سوپ جو با شیر
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این سوپ ایرانی، به قرار زیر هستند:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
جو پرک | 100 گرم |
سینه مرغ | 1 عدد |
قارچ | 250 گرم |
هویج | 1 عدد |
شیر | نیم لیتر |
پیاز | 2 عدد متوسط |
آبلیمو تازه | 1 قاشق سوپ خوری |
جعفری خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به مقدار لازم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار کافی |
مراحل تهیه سوپ جو با شیر
برای تهیه سوپ جو با شیر، مراحل زیر را یک به یک دنبال کنید:
- مرحله اول: در اولین گام باید سینه مرغ را همراه یک پیاز برش خورده در آب قرار داده و بگذارید که جوش بیاید.
- مرحله دوم: بعد از پختن سینه مرغ، نوبت به ریش ریش کردن مرغ میرسد.
- مرحله سوم: در ظرف دیگر، پیاز نگینی شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت میدهید.
- مرحله چهارم: هویج نگینی شده را همراه با جو پرک به قابلمه پیاز داغ اضافه کنید.
- مرحله پنجم: حدود 2 ساعت زمان لازم است تا جو پرک نرم شده و لعاب دهد. باید دقت کنید که جو پرک ته نگیرد. البته اگر بخواهید این زمان را به مراتب کمتر کنید، باید به جای پختن جو با قابلمه معمولی، از زودپز استفاده کنید.
- مرحله ششم: در ماهیتابهای دیگر، قارچهای خرد کرده را همراه با کمی آبلیمو، نمک و فلفل در روغن تفت دهید.
- مرحله هفتم: پس از آماده شدن، قارچها را به مواد سوپ اضافه کنید تا به خوبی بپزد.
- مرحله هشتم: پس از لعاب دادن جو پرکها، مرغ ریش ریش شده و شیر را به سوپ بیفزایید.
- مرحله نهم: اگر قصد سرو کردن سوپ با خامه را دارید، 2 قاشق غذاخوری خامه به سوپ افزوده و به خوبی مخلوط کنید تا ماده یکدستی ایجاد شود.
- مرحله دهم: در نهایت نیز سوپ را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین کنید.
تهیه این سوپ به پایان رسید، اما، پیشنهاد میکنیم که طرز تهیه انواع سوپ جو را در بلاگ اسنپ فود دنبال کرده و با روش پخت دیگر ترکیبهای سوپ جو، آشنا شوید.
نکات پخت سوپ جو
نکات مهمی در تهیه سوپ جو و انواع سوپ های محلی وجود دارد که توجه به آنها ضروری است. این نکات به شرح زیر هستند:
- شیر سرد را نباید به سوپ اضافه کنید زیرا این امر باعث بریدن شیر میشود.
- از افزودن مستقیم آبلیمو به سوپ خودداری کنید زیرا این کار هم موجب بریدن شیر خواهد شد.
- اگر سوپ غلیظ شد، مقدار کافی شیر را بجوشانید و به سوپ بیفزایید تا غلظت سوپ کمتر شود.
- به جای مرغ میتوانید از عصاره مرغ استفاده کنید.
- برای آماده کردن قارچها نیازی نیست که آب آن را بکشانید، فقط باید قارچها را کمی تفت دهید.
- رنده کردن سیب زمینی در سوپ یا افزودن 2 قاشق غذاخوری آرد به لعاب دادن سوپ کمک میکند.
طرز تهیه سوپ قارچ با ذرت
از محبوب ترین غذاهای سوپی ایرانی، سوپ قارچ با ذرت است. این سوپ که از محبوب ترین غذاهای سوپی ایرانی است، بدون این که نیاز به مرغ و شیر داشته باشد، تهیه میشود. مواد مغذی این سوپ ساده ، در تقویت سیستم ایمنی و رفع نیاز بدن به ویتامینهای مختلف از جمله ویتامین دی نقش غیرقابل انکاری بازی میکنند. در ادامه طرز تهیه سوپ قارچ و ذرت را توضیح خواهیم داد.
سوپ قارچ با ذرت |
|
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت | 20 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و ذرت
برای تهیه سوپ خوشمزه قارچ و ذرت، ابتدا این مواد اولیه را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
قارچ | 2 پیمانه |
نخود فرنگی | 2/1 پیمانه |
هویج خرد شده | 2/1 پیمانه |
ذرت شیرین | 2/1 پیمانه |
جعفری خرد شده | 2/1 پیمانه |
خامه | 2/1 پیمانه |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
مراحل تهیه سوپ قارچ و ذرت
از میان طرز تهیه انواع سوپ ایرانی، برای تهیه سوپ قارچ و ذرت، مراحل زیر را در نظر داشته باشید:
- مرحله اول: ابتدا کره را روی حرارت ملایم آب کرده و پس از آن آرد را به کره ذوب شده اضافه کنید.
- مرحله دوم: قارچ را جداگانه تفت داده و همراه نخود فرنگی، ذرت و هویج آبپز شده در قابلمه بریزید.
- مرحله سوم: چیزی در حدود 20 دقیقه زمان لازم است تا مواد قابلمه روی حرارت کم به طور کامل پخته شوند.
- مرحله چهارم: در نهایت، جعفری خرد شده و خامه را به سوپ افزوده و اجازه دهید روی حرارت ملایم بمانند.
- مرحله پنجم: بعد از 20 دقیقه، سوپ شما آماده سرو کردن است. باید بگوییم که اگر در جستجوی طرز تهیه سوپ فوری هستید، این سوپ میتواند یکی از گزینههای شما باشد.
طرز تهیه سوپ دال عدس
در میان طرز تهیه انواع سوپ ایرانی، سوپ دال عدس نیز یکی از پرطرفدارها به شمار میآید. این سوپ، از انواع سوپ های سنتی ایرانی، به دلیل مواد اولیه خود، زود هضم است و برای افرادی که مشکل گوارشی دارند، غذای مفیدی محسوب میشود. برخلاف تصور بسیاری از افراد، به جای عدس از عدس پوست کنده و دو نیم شده استفاده میشود. برای کسب اطلاعات کاملتر از دستور پخت سوپ دال عدس، در ادامه با ما همراه باشید.
سوپ دال عدس |
|
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت | 20 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
مواد لازم برای تهیه سوپ دال عدس
برای تهیه سوپ دال عدس از انواع سوپهای ایرانی، این مواد را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
دال عدس | 2 پیمانه |
سیر | 2 حبه |
پیاز | 2 عدد |
برنج | 2 قاشق غذاخوری |
بلغور گندم | 1 قاشق غذاخوری |
آب مرغ | به میزان لازم |
نعناع خشک | 2 قاشق سوپ خوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا | به مقدار کافی |
مراحل تهیه سوپ دال عدس
برای تهیه سوپ خوشمزه ایرانی دال عدس، این مراحل را دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا سیر و پیاز را در کمی روغن تفت داده و همراه با ادویه جات به قابلمه اضافه کنید.
- مرحله دوم: اکنون که کمی مواد را در قابلمه تفت دادید، نوبت به افزودن بلغور گندم، برنج خیس خورده، دال عدس و مقداری آب مرغ به قابلمه میرسد.
- مرحله سوم: پس از 15 دقیقه، باید رب گوجه و نعناع خشک را به قابلمه بیفزایید و به خوبی هم بزنید.
- مرحله چهارم: برای سرو سوپ، میتوانید از نعناع تازه استفاده کنید.
سوپ سبزیجات، یکی از انواع سوپ ایرانی
همانطور که از نام سوپ سبزیجات میتوان حدس زد، این سوپ ایرانی از انواع سبزیجات تهیه شده و برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند، بسیار مفید است. سبزیجات متنوعی که در این سوپ به کار گرفته شده، آن را برای درمان بیماریهای مختلف مانند سرماخوردگی مناسب کرده است. اکنون نوبت به آن رسیده که طرز تهیه یکی دیگر از انواع سوپ ایرانی، به عنوان خوشمزه ترین سوپ ایران را به شما ارائه دهیم.
سوپ سبزیجات |
|
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت | 45 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سوپ سبزیجات ایرانی، به شرح زیر هستند:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
هویج متوسط | 1 عدد |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
اسفناج | 1 قاشق غذاخوری |
زرشک | 1 قاشق غذاخوری |
سیب زمینی متوسط | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
نخود فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری تازه خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار کافی |
مراحل تهیه سوپ سبزیجات
در میان طرز تهیه انواع سوپ ایرانی ، آماده کردن سوپ سبزیجات بسیار ساده است و تنها کافی خواهد بود که مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: در اولین قدم، شما باید تمام سبزیجات از جمله سیب زمینی، هویج، فلفل دلمهای و اسفناج را خرد کرده و همراه مقدار کافی آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید.
- مرحله دوم: از طرفی دیگر گوجه فرنگی را رنده کرده و به قابلمه اضافه کنید.
- مرحله سوم: علاوه بر مواد فوق، باید پیاز داغ خوش رنگی درست کنید که در سوپ و حتی روی آن برای تزیین بریزید.
- مرحله چهارم: قابلمه باید به مدت 30 تا 45 دقیقه روی حرارت ملایم قرار گیرد تا سوپ به طور کامل آماده شود.
طرز تهیه سوپ گندم خوشمزه
در میان طرز تهیه انواع سوپ ایرانی ، طرز تهیه سوپ گندم را از یاد نبرید. این سوپ مقوی که در فصل پاییز و زمستان بیشتر تهیه میشود، برای افرادی که درگیر سرماخوردگی، آنفولانزا یا کرونا هستند، فوق العاده کمک کننده خواهد بود.
سوپ گندم |
|
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت | 30 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
مواد لازم برای تهیه سوپ گندم
در تهیه سوپ گندم، به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بلغور گندم | 1 پیمانه |
برنج | 2/1 پیمانه |
هویج | 1 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آب لیمو تازه | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه سوپ گندم
برای تهیه سوپ گندم، خوشمزه ترین سوپ ایران مراحل زیر را تک به تک دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا هویج را به خوبی شسته و بعد از پوست کندن، به شکل نگینی خرد کنید.
- مرحله دوم: قابلمهای را روی حرارت ملایم قرار داده و در آن روغن، زردچوبه و سایر ادویه جات را بریزید.
- مرحله سوم: هنگامی که ادویهها کمی رنگ باز کردند، بلغور گندم خیس خورده و برنج را به قابلمه اضافه نمایید. همین طور گوجه فرنگی را رنده کرده و به مواد اضافه کنید.
- مرحله چهارم: پس از افزودن مقداری آب یا آب مرغ، باید صبر کنید که سوپ روی حرارت پخته شود.
- مرحله پنجم: در ماهیتابهای پیاز داغ درست کرده و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید.
- مرحله ششم: محتویات ماهیتابه را به سوپ اضافه کرده و در نهایت جعفری خرد شده و نمک را درون قابلمه بریزید.
- مرحله هفتم: حالا کمی منتظر بمانید تا سوپ جا بیفتد و آماده سرو شود.
اگر از دوستداران انواع سوپهای سنتی ایرانی هستید، طرز تهیه آش ماست را نیز مطالعه کنید، قطعا از طرفداران این آش خوشمزه خواهید شد.
انواع سوپ رستورانی
- جو قرمز با مرغ مجلسی
- سوپ شیر
- سوپ زرشک با جو
- گولاش مجاری
- سوپ کلم بروکلی
- ورمیشل و گشنیز
- پیاز فرانسوی
- سوپ بورش
- گوجه فرنگی با برنج، جو، خامه و ریحان
- مرغ با جو و خامه
- تره فرنگی
- شلغم، پیاز و جو
- سوپ فرانسوی خامه ای با تره فرنگی و سیب زمینی
- کدو حلوایی با شیر
- سوپ اسفناج و عدس
- نخود فرنگی
- حریره مراکشی
- سوپ قارچ
طرز تهیه سوپ جو با مرغ
در ادامه، طرز تهیه سوپ خوشمزه و لذیذ جو را آموزش می دهیم.
- جو پوست کنده 1 پیمانه
- سینه مرغ 2 عدد
- هویج 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- جعفری تازه 6 شاخه
- زردچوبهبه مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن مایع یا کره به مقدار لازم
دستور پخت سوپ جو
- برای تهیه این سوپ دلپذیر، جو را برای چند ساعت بخیسانید تا به خوبی نرم شده و در مدت زمان کمتری پخته شود.
- بعد از آماده شدن جو، آن را در قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید.
- اجازه دهید جو به مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم بپزد.
- در قابلمه دیگری 1 عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با سینه مرغ و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید.
- بعد از سرخ شدن مرغ، آب را به مرغ اضافه کرده تا به خوبی بپزد.
- سپس مرغ آب پز شده را ریش ریش کرده و همراه با 1 عدد پیاز، هویج خرد شده و کره روی حرارت ملایم تفت دهید.
- زردچوبه، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را نیز به مرغ اضافه کنید.
- اجازه دهید تا روی حرارت ملایم، مواد به خوبی با هم سرخ شده، خوش عطر و طعم شود.
- مواد سرخ شده را به جو پخته شده اضافه کنید و برای مدت 1 ساعت اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.
- 10 دقیقه قبل از اینکه سوپ را از روی حرارت بردارید، آبلیمو و نمک را نیز به مواد اضافه کنید.
- در مرحله آخر، جعفری را خرد کرده و به سوپ بیفزایید.
سوپ زرشک با ورمیشل
سوپ زرشک خوش عطر و طعم، یکی از انواع سوپ رستورانی به روش زیر تهیه می شود.
- فیله مرغ 250 گرم
- زرشک 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- هویج 2 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- قارچ 100 گرم
- جعفری 150 گرم
- ورمیشل 1 پیمانه
- کره به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- زردچوبه به میزان لازم
دستور طبخ سوپ زرشک هیجان انگیز
- برای تهیه یکی از انواع سوپ رستورانی، ابتدا پیاز و فیله مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.
- سپس پیاز خرد شده را روی حرارت ملایم با کره سرخ کنید.
- مرغ نگینی شده را نیز به پیاز اضافه کنید.
- مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.
- هویج و سیب زمینی را خرد کرده و به مواد سوپ اضافه کنید، سپس مواد را به خوبی با هم تفت داده تا با هم سرخ شوند.
- قارچ را خرد کرده به مواد بیفزایید.
- آب جوش را به مقدار لازم به مواد اضافه کنید.
- سپس ورمیشل را در مرحله آخر به سوپ اضافه کنید.
- نیمی از زرشک ها را نیز به مواد سوپ اضافه کنید.
- بعد از آماده شدن سوپ، آبلیمو، جعفری و مابقی زرشک را اضافه کرده و سوپ را سرو کنید.
سوپ گوجه فرنگی خوشرنگ و لعاب
- گوجه فرنگی 7 عدد
- شیر 1 پیمانه
- خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
- هویج 1 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- کره 3 قاشق غذاخوری
- جعفری 6 شاخه
- سیر 2 حبه
- آب جوش 2 پیمانه
- کرفس 1 ساقه
- پیاز 1 عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل قرمز به میزان لازم
دستور پخت سوپ گوجه فرنگی
- ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری کره سرخ کنید.
- سپس سیب زمینی، هویج و ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد کنید.
- سبزیجات خرد شده را به همراه پیاز روی حرارت متوسط تفت دهید.
- سیرها را له کرده و به مواد اضافه کنید.
- در ادامه، دو پیمانه آب جوش را به مواد اضافه کنید.
- چند دقیقه شعله را زیاد کرده تا مواد سوپ به جوش آید، سپس حرارت را کم کرده تا سوپ روی حرارت ملایم بپزد.
- گوجه فرنگی ها را له کرده را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ روی شعله کم بپزد.
- نمک و فلفل سیاه را به سوپ اضافه کنید.
- بعد از اینکه سوپ گوجه فرنگی پخته شد، همه مواد را با استفاده از غذاساز پوره کرده و درون قابلمه بریزید.
- در این مرحله، شیر را گرم کرده و به سوپ اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه سوپ آماده سرو است.
- با استفاده از خامه و جعفری خرد شده روی سوپ را تزئین کنید.
طرز تهیه سوپ بورش خوشمزه
- گوشت گاو به مقدار لازم
- چغندر قرمز 2 عدد
- هویج 2 عدد
- سیب زمینی 2 عدد
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 150 گرم
- کلم پیچ سفید 1 پیمانه
- گوجه فرنگی 200 گرم
- سیر 2 حبه
- شکر نصف قاشق غذاخوری
- خامه ترش 1/3 پیمانه
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری برای تزئین سوپ
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- لیموترش تازه برای تزئین سوپ
دستور پخت سوپ بورش
- برای طبخ سوپ بورش که مخصوص کشور روسیه، ترکیه و اوکراین است، ابتدا گوشت خرد شده را درون قابلمه ای ریخته و با کمی روغن مایع روی حرارت متوسط تفت دهید.
- در ادامه، مقداری آب به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
- بعد از آماده شدن گوشت، آب را به مقدار لازم به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید آب به جوش آید.
- سپس چغندر، هویج و سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه کنید.
- اجازه دهید سبزیجات همراه با گوشت، پخته و نرم شود.
- در این مرحله، کلم پیچ و گوجه فرنگی خرد شده را نیز به سوپ اضافه کنید.
- مقداری روغن مایع در تابه ای ریخته و اجازه دهید روی حرارت ملایم داغ شود.
- پیاز خرد شده را به روغن مایع اضافه کنید.
- بعد از اینکه پیازها کمی سرخ شد، رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید.
- سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و مجدداً با هم تفت دهید.
- مواد سرخ شده را به سوپ اضافه کنید.
- در مرحله آخر، نمک، فلفل سیاه و شکر را به سوپ اضافه کنید.
- چند دقیقه بعد سوپ آماده شده را در ظرف مناسب سرو کنید و با خامه ترش، جعفری، شوید و لیموترش تازه تزئین کنید.
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی
سوپ کلم بروکلی خوشمزه و لذیذ به روش زیر طبخ می شود.
- کلم بروکلی 1 کیلوگرم
- شیر 1 پیمانه
- ماست 1/4 پیمانه
- کره 100 گرم
- پیاز 2 عدد
- آب2 لیتر
- آرد سفید 1/2 پیمانه
- پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
- آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت سوپ کلم بروکلی
- برای طبخ این سوپ خوش طعم، ابتدا پیازها را به شکل نگینی خرد کرده و با مقداری کره تفت دهید.
- آرد را به پیاز اضافه کنید.
- در این مرحله آرد را با پیاز به خوبی تفت دهید.
- کلم بروکلی را شسته و خرد کنید.
- بعد از اینکه آرد کرمی رنگ شد، کلم بروکلی، پودر آویشن و آب را اضافه کنید.
- اجازه دهید مواد سوپ به مدت 20 دقیقه با هم روی حرارت متوسط بجوشد.
- سپس مواد را با استفاده از غذاساز پوره کرده و مجدداً درون قابلمه بریزید.
- در این مرحله، شیر، آبلیموی تازه و ماست را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم گرم شود.
- سوپ آماده سرو است.
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر
مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی عبارتند از:
- کدو حلوایی 1 کیلوگرم
- پیاز 1 عدد
- کره 2 قاشق غذاخوری
- هویج 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیب زمینی 2 عدد
- پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری
- ادویه جاتی نظیر کاری، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه به میزان لازم
- آب مرغ یا آب گوشت 4 پیمانه
- شیر 1/2 پیمانه
- جعفری خرد شده به میزان دلخواه برای تزئین سوپ کدو حلوایی
- خامه صبحانه به میزان لازم برای تزئین سوپ
- روغن مایع به مقدار لازم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
- کدو حلوایی را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را به شکل معکبی خرد کنید.
- پیاز را به شکل نگینی خرد کرده، با کره و مقداری روغن مایع تفت دهید تا سرخ و سبک شود.
- سپس سیب زمینی و هویج را به صورت مکعبی خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
- مواد را به خوبی با هم تفت دهید.
- در این مرحله کدو حلوایی را نیز به مواد اضافه کنید.
- ادویه جات و نمک را نیز به مواد سوپ بیفزایید.
- در مرحله بعد، آب مرغ یا آب گوشت را به مواد اضافه کنید.
- بعد از پخته شدن مواد سوپ، با استفاده از غذاساز، مواد را پوره کنید.
- سپس شیر را به مواد پوره شده، اضافه کنید.
- مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوپ به آرامی غلیظ شده و جا بیفتد.
- در نهایت روی سوپ کدو حلوایی را با خامه صبحانه و جعفری تازه تزئین کنید.
حالا با طرز تهیه انواع سوپ ایرانی آشنا هستید…
همان طور که در بالا مشاهده کردید؛ لیست انواع سوپ ایرانی را میتوانید با انواع سبزیجات، گوشت سفید و قرمز و ادویه جات آماده کنید. در این مقاله تنها 5 سوپ ایرانی را معرفی کردیم. اکنون نوبت شماست که نظر خود را درباره انواع سوپ خوشمزه و مقوی ایرانی و همین طور انواع سوپ های محلی با ما به اشتراک بگذارید.
در پایان، اگر تمایل دارید تا این سوپها را به صورت آماده سرو کنید، میتوانید از اسنپ فود کمک بگیرید. کافی است وارد قسمت سفارش آنلاین غذا شده و موارد دلخواه خود را با چند کلیک ساده ثبت کنید. به این صورت، سوپ و غذاهای دلخواه شما در کمترین زمان و با بهترین کیفیت به دستتان خواهد رسید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402