یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین پیش غذاهای بین المللی که طرفداران زیادی دارد و با مواد غذایی متنوعی نظیر سبزیجات تازه، گوشت و سینه مرغ درست می شود، انواع سوپ است. در این مقاله به معرفی انواع سوپ رستورانی با سبزیجات تازه مانند با کلم، هویج، ذرت، زرشک، کدو حلوایی، قارچ، نخود فرنگی، کرفس، جعفری و سیر خواهیم پرداخت.

انواع سوپ رستورانی
- جو قرمز با مرغ مجلسی
- سوپ شیر
- سوپ زرشک با جو
- گولاش مجاری
- سوپ کلم بروکلی
- ورمیشل و گشنیز
- پیاز فرانسوی
- سوپ بورش
- گوجه فرنگی با برنج، جو، خامه و ریحان
- مرغ با جو و خامه
- تره فرنگی
- شلغم، پیاز و جو
- سوپ فرانسوی خامه ای با تره فرنگی و سیب زمینی
- کدو حلوایی با شیر
- سوپ اسفناج و عدس
- نخود فرنگی
- حریره مراکشی
- سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ جو با مرغ
در ادامه، طرز تهیه سوپ خوشمزه و لذیذ جو را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو مجلسی با مرغ
- جو پوست کنده 1 پیمانه
- سینه مرغ 2 عدد
- هویج 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- جعفری تازه 6 شاخه
- زردچوبهبه مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن مایع یا کره به مقدار لازم
دستور پخت سوپ
- برای تهیه این سوپ دلپذیر، جو را برای چند ساعت بخیسانید تا به خوبی نرم شده و در مدت زمان کمتری پخته شود.
- بعد از آماده شدن جو، آن را در قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید.
- اجازه دهید جو به مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم بپزد.
- در قابلمه دیگری 1 عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با سینه مرغ و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید.
- بعد از سرخ شدن مرغ، آب را به مرغ اضافه کرده تا به خوبی بپزد.
- سپس مرغ آب پز شده را ریش ریش کرده و همراه با 1 عدد پیاز، هویج خرد شده و کره روی حرارت ملایم تفت دهید.
- زردچوبه، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را نیز به مرغ اضافه کنید.
- اجازه دهید تا روی حرارت ملایم، مواد به خوبی با هم سرخ شده، خوش عطر و طعم شود.
- مواد سرخ شده را به جو پخته شده اضافه کنید و برای مدت 1 ساعت اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.
- 10 دقیقه قبل از اینکه سوپ را از روی حرارت بردارید، آبلیمو و نمک را نیز به مواد اضافه کنید.
- در مرحله آخر، جعفری را خرد کرده و به سوپ بیفزایید.

سوپ زرشک با ورمیشل، یکی از انواع سوپ رستورانی
سوپ زرشک خوش عطر و طعم، یکی از انواع سوپ رستورانی به روش زیر تهیه می شود.
- فیله مرغ 250 گرم
- زرشک 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- هویج 2 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- قارچ 100 گرم
- جعفری 150 گرم
- ورمیشل 1 پیمانه
- کره به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- زردچوبه به میزان لازم
دستور طبخ سوپ زرشک هیجان انگیز
- برای تهیه یکی از انواع سوپ رستورانی، ابتدا پیاز و فیله مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.
- سپس پیاز خرد شده را روی حرارت ملایم با کره سرخ کنید.
- مرغ نگینی شده را نیز به پیاز اضافه کنید.
- مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.
- هویج و سیب زمینی را خرد کرده و به مواد سوپ اضافه کنید، سپس مواد را به خوبی با هم تفت داده تا با هم سرخ شوند.
- قارچ را خرد کرده به مواد بیفزایید.
- آب جوش را به مقدار لازم به مواد اضافه کنید.
- سپس ورمیشل را در مرحله آخر به سوپ اضافه کنید.
- نیمی از زرشک ها را نیز به مواد سوپ اضافه کنید.
- بعد از آماده شدن سوپ، آبلیمو، جعفری و مابقی زرشک را اضافه کرده و سوپ را سرو کنید.

سوپ گوجه فرنگی خوشرنگ و لعاب
- گوجه فرنگی 7 عدد
- شیر 1 پیمانه
- خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
- هویج 1 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- کره 3 قاشق غذاخوری
- جعفری 6 شاخه
- سیر 2 حبه
- آب جوش 2 پیمانه
- کرفس 1 ساقه
- پیاز 1 عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل قرمز به میزان لازم
دستور پخت سوپ گوجه فرنگی، یکی از انواع سوپ رستورانی
- ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری کره سرخ کنید.
- سپس سیب زمینی، هویج و ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد کنید.
- سبزیجات خرد شده را به همراه پیاز روی حرارت متوسط تفت دهید.
- سیرها را له کرده و به مواد اضافه کنید.
- در ادامه، دو پیمانه آب جوش را به مواد اضافه کنید.
- چند دقیقه شعله را زیاد کرده تا مواد سوپ به جوش آید، سپس حرارت را کم کرده تا سوپ روی حرارت ملایم بپزد.
- گوجه فرنگی ها را له کرده را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ روی شعله کم بپزد.
- نمک و فلفل سیاه را به سوپ اضافه کنید.
- بعد از اینکه سوپ گوجه فرنگی پخته شد، همه مواد را با استفاده از غذاساز پوره کرده و درون قابلمه بریزید.
- در این مرحله، شیر را گرم کرده و به سوپ اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه سوپ آماده سرو است.
- با استفاده از خامه و جعفری خرد شده روی سوپ را تزئین کنید.

طرز تهیه سوپ بورش خوشمزه
- گوشت گاو به مقدار لازم
- چغندر قرمز 2 عدد
- هویج 2 عدد
- سیب زمینی 2 عدد
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 150 گرم
- کلم پیچ سفید 1 پیمانه
- گوجه فرنگی 200 گرم
- سیر 2 حبه
- شکر نصف قاشق غذاخوری
- خامه ترش 1/3 پیمانه
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری برای تزئین سوپ
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- لیموترش تازه برای تزئین سوپ
طرز تهیه یکی از انواع سوپ رستورانی
- برای طبخ سوپ بورش که مخصوص کشور روسیه، ترکیه و اوکراین است، ابتدا گوشت خرد شده را درون قابلمه ای ریخته و با کمی روغن مایع روی حرارت متوسط تفت دهید.
- در ادامه، مقداری آب به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
- بعد از آماده شدن گوشت، آب را به مقدار لازم به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید آب به جوش آید.
- سپس چغندر، هویج و سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه کنید.
- اجازه دهید سبزیجات همراه با گوشت، پخته و نرم شود.
- در این مرحله، کلم پیچ و گوجه فرنگی خرد شده را نیز به سوپ اضافه کنید.
- مقداری روغن مایع در تابه ای ریخته و اجازه دهید روی حرارت ملایم داغ شود.
- پیاز خرد شده را به روغن مایع اضافه کنید.
- بعد از اینکه پیازها کمی سرخ شد، رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید.
- سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و مجدداً با هم تفت دهید.
- مواد سرخ شده را به سوپ اضافه کنید.
- در مرحله آخر، نمک، فلفل سیاه و شکر را به سوپ اضافه کنید.
- چند دقیقه بعد سوپ آماده شده را در ظرف مناسب سرو کنید و با خامه ترش، جعفری، شوید و لیموترش تازه تزئین کنید.

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی
سوپ کلم بروکلی خوشمزه و لذیذ به روش زیر طبخ می شود.
- کلم بروکلی 1 کیلوگرم
- شیر 1 پیمانه
- ماست 1/4 پیمانه
- کره 100 گرم
- پیاز 2 عدد
- آب2 لیتر
- آرد سفید 1/2 پیمانه
- پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
- آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی
- برای طبخ این سوپ خوش طعم، ابتدا پیازها را به شکل نگینی خرد کرده و با مقداری کره تفت دهید.
- آرد را به پیاز اضافه کنید.
- در این مرحله آرد را با پیاز به خوبی تفت دهید.
- کلم بروکلی را شسته و خرد کنید.
- بعد از اینکه آرد کرمی رنگ شد، کلم بروکلی، پودر آویشن و آب را اضافه کنید.
- اجازه دهید مواد سوپ به مدت 20 دقیقه با هم روی حرارت متوسط بجوشد.
- سپس مواد را با استفاده از غذاساز پوره کرده و مجدداً درون قابلمه بریزید.
- در این مرحله، شیر، آبلیموی تازه و ماست را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم گرم شود.
- سوپ آماده سرو است.

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر
مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی عبارتند از:
- کدو حلوایی 1 کیلوگرم
- پیاز 1 عدد
- کره 2 قاشق غذاخوری
- هویج 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیب زمینی 2 عدد
- پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری
- ادویه جاتی نظیر کاری، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه به میزان لازم
- آب مرغ یا آب گوشت 4 پیمانه
- شیر 1/2 پیمانه
- جعفری خرد شده به میزان دلخواه برای تزئین سوپ کدو حلوایی
- خامه صبحانه به میزان لازم برای تزئین سوپ
- روغن مایع به مقدار لازم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی، یکی از انواع سوپ رستورانی
- کدو حلوایی را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را به شکل معکبی خرد کنید.
- پیاز را به شکل نگینی خرد کرده، با کره و مقداری روغن مایع تفت دهید تا سرخ و سبک شود.
- سپس سیب زمینی و هویج را به صورت مکعبی خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
- مواد را به خوبی با هم تفت دهید.
- در این مرحله کدو حلوایی را نیز به مواد اضافه کنید.
- ادویه جات و نمک را نیز به مواد سوپ بیفزایید.
- در مرحله بعد، آب مرغ یا آب گوشت را به مواد اضافه کنید.
- بعد از پخته شدن مواد سوپ، با استفاده از غذاساز، مواد را پوره کنید.
- سپس شیر را به مواد پوره شده، اضافه کنید.
- مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوپ به آرامی غلیظ شده و جا بیفتد.
- در نهایت روی سوپ کدو حلوایی را با خامه صبحانه و جعفری تازه تزئین کنید.

نتیجه گیری
در این مقاله به معرفی و بررسی انواع سوپ رستورانی پرداخیتم، با تهیه این سوپ های خوشمزه در منزل، پیش غذای بی نظیری را برای خود و عزیزانتان تدارک ببینید. آیا دستور پخت انواع سوپ رستورانی و خوشمزه دیگری را می شناسید؟ با ما به اشتراک بگذارید.
نظرات کاربران