آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
خواص کامکوات
دسته‌بندی نشده
2.8/5 - (6 امتیاز)
بدون نظر

خواص کامکوات (Kumquat) و هر آن چیزی که درباره‌ی آن باید بدانید

مینا اسماعیل بیگی 09 فروردین 1402 12 دقیقه

کامکوات چیست؟ کامکوات (Kumquat)، میوه‌ای بسیار کوچک با دنیایی از خواص شگفت‌انگیز برای سلامتی است. خواص کامکوات تقریبا شامل حال تمام ارگان‌های بدن می‌شود و این موضوع به خاطر وجود انواع مواد مغذی مانند آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری بدن در بافت این میوه است؛ پس چندان بی‌راه نیست که چینی‌ها به این میوه، پرتقال طلایی می‌گویند. استفاده از خواص درمانی میوه ی کامکوات در طب سنتی چین هم سابقه‌ای طولانی دارد و برای درمان و کنترل طیف وسیعی از بیماری‌ها به کار می‌رود.

اگر کنجکاو هستید تا بدانید که کام کوات میوه کجاست و چه فوایدی برای سلامتی دارد، با این مطلب از اسنپ فود همراه باشید. در این متن خواص میوه کامکوات را به طور کامل شرح خواهیم داد.

کامکوات چیست؟

کامکوات یکی از انواع میوه جات زمستانه – بهاره بوده و ظاهر این میوه، شبیه پرتقالی است که به اندازه یک زیتون نسبتا درشت درآمده باشد. گوشت میوه، آبدار است و طعمی ترش و شیرین دارد. پوست این میوه هم خوراکی و بسیار معطر است. خاستگاه اصلی کامکوات، کشور چین محسوب می‌شود و نام علمی کامکوات، سیتروس ژاپونیکا (Citrus japonica) است. ریشه لغوی نام‌گذاری این میوه در زبان چینی کانتونی، از دو کلمه گام – گوات تشکیل شده که به معنای پرتقال طلایی است.

مردمان گیلان و مازندران، به این میوه، پرونج می‌گویند که از ترکیب سه جزء «پو» به معنای پرتقال، «ر» به معنای ریز و «نج» به معنی نارنج مشتق شده است. این میوه، درختی همیشه سبز دارد و علاوه بر چین در هند، ژاپن، تایوان و بیشتر بخش‌های جنوب شرق آسیا، کشت می‌شود.

در قرن نوزدهم، گیاه‌شناسی به نام رابرت فورچن، میوه کامکوات را به اروپا و پس از آن، آمریکای شمالی برد. امروزه از این میوه با ارزش، هم به صورت خوراکی و هم به عنوان یک گیاه تزئینی زیبا، استفاده می‌شود.

انواع کامکوات

میوه کانکوارد گونه‌های مختلفی دارد، اما ۴ مورد زیر از گونه‌هایی هستند که به دلیل بهره‌برداری از میوه با ارزش این درخت، کشت می‌شوند:

انواع کامکوات

کامکوات، پرتقالی در سایز کوچک.

  • کامکوات ناگامی (Fortunella margarita): این نوع کامکوات، شکلی بیضی، پوستی زرد و صاف و طعمی ترش دارد و در ایالات متحده آمریکا، به فراوانی کشت می‌شود و بسیار معطر است.
  • کامکوات مارومی (Fortunella japonica): این نوع کامکوات، شکلی گرد و طعمی شیرین و دلپذیر دارد.
  • کامکوات میه وا (Fortunella crassifolia): این میوه، شکل گردی دارد و از سایر گونه‌ها، بزرگ‌تر است. کامکوات میه وا در ژاپن با نام‌های ninpo یا neha kinkan شناخته می‌شود و بسیار پرطرفدار است.
  • کامکوات هنک کنگی (Fortunella hindsii): جثه این کامکوات‌ها از سایر انواع آن، ریزتر و به اندازه نخود است. رنگ رسیده این میوه، نارنجی بوده و طعمی بسیار خوشمزه دارد.

خواص میوه کامکوات

خواص کامکوات چیست؟ میوه پورنج برخلاف ظاهر کوچک خود، منبعی از ترکیبات مفید برای بدن است و به همین دلیل خواص بسیاری به دنبال دارد. از خواص کامکوات می‌توان به کاهش وزن، افزایش سطح انرژی بدن، کاهش فشار خون و چربی خون، پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و مبارزه با دیابت اشاره کرد. همچنین این میوه برای تقویت استخوان‌ها و مغز و اعصاب سودمند است. اگر در پی بهبود فعالیت سیستم گوارشی خود و درمان مشکلات گوارشی مانند یبوست و سوء‌هاضمه هستید، کامکوات را در رژیم غذایی خود جای دهید. در این بخش به طور کامل با فواید کامکوات در اشکال مختلف آشنا می‌شوید.

خواص میوه کامکوات

کامکوات طعمی شبیه به پرتقال دارد.

خواص میوه تازه کامکوات

از خواص کامکوات غافل نشوید، زیرا مواد مغذی موجود در کامکوات، فواید بی‌نظیری برای سلامتی دارد که در ادامه، به شرح آن‌ها می‌پردازیم.

۱.کامکوات می‌تواند با چاقی مبارزه کند

میوه کامکوات خواص بسیاری دارد. کامکوات سرشار از فیبر و آب است و در عین حال، کالری کمی دارد. این ویژگی‌ها باعث می‌شود تا با یکی از انواع میوه های لاغر کننده مفید مواجه باشیم. فیبر موجود در این میوه، روده‌ها را سم زدایی کرده و چربی‌های شکمی را کاهش می‌دهد. به علاوه، مصرف فیبر، اشتها را کم می‌کند و موجب می‌شود که مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید. بنابراین، در رژیم لاغری خود، جایی هم برای کامکوات در نظر بگیرید.

۲. کنترل فشار خون بالا با پورنج

پرتقال کامکوات حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم است. این ماده معدنی با افزایش قطر رگ‌های خونی و کاهش سدیم اضافی خون، موجب کاهش فشار خون شده و فشار روی قلب را کم می‌کند.

۳. بالا بردن انرژی بدن با مصرف کامکوات

اگرچه میوه کانکوات کالری بالایی ندارد، اما ریبوفلاوین‌ها و کربوهیدرات‌های موجود در این میوه، باعث بالا رفتن انرژی بدن می‌شوند. بنابراین، استفاده از کامکوات در وعده صبحانه یا به عنوان یک میان‌وعده در طول روز، بدن شما را از سستی و رخوت خارج می‌کند. پس، اگر به دنبال یک انرژی بخش طبیعی هستید، روی خواص کامکوات حساب کنید.

۴. خواص کامکوات برای دیابت

در پوست کامکوات، فلانوئیدهایی به نام پنسرین وجود دارند که به کاهش قند خون ناشتا در افراد دیابتی کمک می‌کنند. به علاوه، مصرف فیبر خوراکی هم برای مبتلایان به دیابت، مفید است.

۵. کنترل بیماری‌های ویروسی با میوه پورنج

کامکوات حاوی مقادیر قابل توجهی از انواع آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین C است. این ترکیبات، سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند و توان دفاعی بدن در مقابله با بیماری‌های ویروسی و عفونی را بالا می‌برند. این خاصیت کامکوات در طب سنتی چین هم مورد توجه است و از این میوه برای درمان التهابات دستگاه تنفسی، تسکین سرفه و بهبود سرماخوردگی استفاده می‌شود.

کنترل بیماری های ویروسی با کامکوات

کامکوات سیستم ایمنی بدن را تقویت می‎‌کند.

۶. خواص کامکوات در تقویت مغز و اعصاب

مواد معدنی موجود در کامکوات، باعث بهبود انتقال پیام‌های عصبی در بدن خواهند شد. به علاوه، کامکوات میوه‌ای است که با تقویت جریان گردش خون، میزان اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها و سلول‌های بدن؛ از جمله مغز را بهتر می‌کند و مصرف آن باعث می‌شود تا تمرکز بالاتری داشته باشید.

۷. رفع چربی خون با کامکوات

فیتوسترول‌ها یا همان استرول‌های گیاهی کامکوات، ساختاری شبیه کلسترول دارند و می‌توانند جذب کلسترول در روده‌ها را کاهش داده و باعث کم شدن میزان کلسترول خون شوند. در این مورد، مقادیر بالای فلاونوئیدهای پنسیرین موجود در پوست این میوه هم وارد عمل می‌شوند و سطح تری گلیسیرید و کلسترول بالای خون را پایین می‌آورند. بنابراین، برای مقابله با چربی خون، چه چیزی بهتر از خواص میوه کامکوات است!

۸. حفظ سلامت قلب با کامکوات

گفتیم که کامکوات تاثیر مثبتی در کاهش چربی و فشار خون دارد. بنابراین، با مصرف این میوه، فشار روی قلب کمتر می‌شود. به علاوه، این میوه، گردش خون را بهبود می‌بخشد و از سوی دیگر خواص ضد التهابی فلانوئیدهای کامکوات هم خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی را کاهش می‌دهند.

۹. خواص ضد سرطانی کامکوات

کامکوات، آنتی اکسیدان‌های زیادی را در خود جای داده است. این ترکیبات، خواص ضد التهابی دارند و بنابراین، در مقابله با بیماری‌های مزمن مانند انواع سرطان‌ها، بسیار مفید هستند. به علاوه، آنتی اکسیدان‌ها می‌توانند با خنثی کردن اثر فعالیت مخرب رادیکال‌های آزاد در بدن، از ایجاد و گسترش سلول‌های سرطانی جلوگیری کنند.

۱۰. تقویت استخوان‌ها با کامکوات

کلسیم موجود در کامکوات، ماده‌ای مفید برای بهبود رشد استخوان‌ها است و با امراضی مانند پوکی استخوان مقابله می‌کند. این خاصیت کامکوات برای افراد در میان‌سالی اهمیت زیادی دارد.

کامکوات برای تقویت استخوان ها

یک میوه خوشمزه با خواص بسیار زیاد.

۱۱. خواص کامکوات برای سلامت دهان و دندان

برای داشتن دندان‌‌ها و لثه‌های سالم، مصرف کامکوات را فراموش نکنید. این میوه، با محتوای غنی ویتامین C و مواد معدنی مفیدی مانند کلسیم و پتاسیم، نقش موثری در تقویت دندان‌ها و لثه‌ها دارد و دندان‌ها را در برابر پوسیدگی، مقاوم می‌کند.

۱۲. خواص میوه کامکوات برای درمان کم خونی

آهن موجود در کامکوات، تعداد گلبول‌های قرمز را افزایش داده و کم خونی را درمان می‌کند. همچنین، ویتامین C موجود در این میوه موجب بهبود جذب آهن از مواد غذایی می‌شود.

۱۳. افزایش گلبول‌های سفید خون با مصرف پورنج

رنگ نارنجی کامکوات، به دلیل وجود رنگدانه‌های گیاهی کاروتنوئید است. این ترکیبات، آنتی اکسیدان‌های مفیدی هستند که فواید بی‌شماری برای سلامتی دارند. یکی از گونه‌های این آنتی اکسیدان، بتا کریپتوکسانتین است که گلبول‌های سفید خون را افزایش می‌دهد و بدین طریق خطر ابتلا به بیماری سرطان ریه را کمتر می‌کند.

۱۴. بهبود عملکرد چشم با کامکوات

بتاکاروتن یکی از مشهورترین کاروتنوئیدهای موجود در کامکوات است که نقش مهمی در تقویت سلول‌های چشم دارد. به علاوه، مقادیر قابل توجه ویتامین A و آنتی اکسیدان‌های موجود در این میوه هم می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند آب مروارید و تباهی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) را کاهش دهند.

بهبود عملکرد چشم با کامکوات

این میوه به مشکلات گوارشی نیز کمک کرده و آن‌ها را بهبود می‌بخشد.

۱۵. خواص کامکوات برای معده

اگر دچار سوءهاضمه هستید، از فیبر موجود در کامکوات کمک بگیرید. وجود این فیبر، معده درد را درمان می‌‌کند و در کاهش نفخ شکم نیز موثر است.

۱۶. فواید کامکوات (Kumquat) برای رفع یبوست

برای بهبود حرکات روده و پیشگیری از مشکلات آزاردهنده‌ای مانند یبوست و اسهال، روی خواص کامکوات حساب کنید. با خوردن ۱۰۰ گرم از این میوه، چیزی حدود ۲۸ درصد از فیبر موردنیاز بدن به طور روزانه را تأمین خواهید کرد که رقم قابل توجهی است.

۱۷. درمان روماتیسم و آرتروز با میوه کامکوات

اگر دچار التهاب مفاصل یا آرتریت هستید، از خواص کامکوات استفاده کنید. ترکیبات فلانوئیدی موجود در این میوه، اثر تسکین‌دهنده درد و ضد التهاب دارند و می‌توانند در روند درمان و بهبود آرتریت، موثر باشند.

آرتریت و میوه کامکوات

این میوه سطح استرس و اضطراب را نیز کاهش می‌دهد.

۱۸. آروماتراپی با کامکوات

رایحه کامکوات، برای از بین بردن تنش‌ها و اضطراب‌ها بسیار موثر است. به علاوه، این میوه، با ترکیبات فلانوئیدی خود، نقش موثری در افزایش ترشح هورمون سروتونین دارد و می‌تواند درمانی به‌صرفه و آسان برای استرس و افسردگی باشد. بنابراین، برای جلوگیری از افسردگی و کنترل استرس، روی خواص میوه کامکوات حساب کنید.

۱۹. خواص کامکوات برای کلیه‌ها

اگر می‌خواهید خطر ابتلا به بیماری‌های کلیوی را کاهش دهید، از ظرفیت پتاسیم موجود در کامکوات کمک بگیرید. این میوه، ادرارآور است و از این طریق هم می‌تواند مجاری ادرار را شستشو دهد و در درمان سنگ کلیه موثر باشد.

۲۰. پوست و مو سالم با مصرف میوه کامکوات

اگر احساس می‌کنید که پوست‌تان دچار لک و چین و چروک شده یا مستعد جوش و آکنه است، از مصرف کامکوات غافل نشوید. این میوه، سرشار از ترکیبات مفید آنتی اکسیدانی و ویتامین C است. این ترکیبات، خاصیت ضد التهابی دارند و ویتامین C، محرکی طبیعی برای افزایش تولید کلاژن در بدن محسوب می‌شود. بنابراین، برای داشتن پوستی شاداب و جوان، حتما روی خواص کامکوات حساب کنید. به علاوه، این ترکیبات، در تقویت و بهبود کیفیت موها هم نقش قابل توجهی دارند.

میوه کامکوات برای پوست و مو

کامکوات، سرشار از ویتامین C.

در پاین این بخش از مطلب، اگر آشنایی با میوه‌های خاص و عجیب و غریب برایتان جذاب است، خواندن خواص منگوستین را از دست ندهید.

خاصیت دمنوش کامکوات

یکی از روش‌های مصرف این میوه، تهیه دمنوش کامکوات است. برای درست کردن این دمنوش، برش‌های میوه تازه یا خشک را در آب جوش قرار دهید و چندین دقیقه منتظر بمانید تا خواص میوه در دمنوش آزاد شود. مصرف این دمنوش به دلیل محتوای ویتامین C، در زمان ابتلا به بیماری‌های ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا توصیه شده و موجب تقویت سیستم ایمنی می‌شود. همچنین دمنوش کامکوات را می‌توان یک نوشیدنی مفید برای سلامت قلب و دیگر اعضای بدن دانست.

خاصیت میوه خشک کامکوات

تمامی خواصی که برای میوه تازه کامکوات بر شمردیم، در میوه خشک کامکوات نیز یافت می‌شود. تفاوتی نمی‌کند که میوه خشک کامکوات را میل می‌کنید یا میوه تازه؛ نکته مهم استفاده از این میوه در رژیم غذایی است. از خواص کامکوات خشک می‌توان به سلامت پوست و مو، جلوگیری از ابتلا به سرطان، تقویت عملکرد مغز، کاهش چربی خون و فشار خون، تقویت بینایی و… اشاره کرد.

کالری کامکوات

پس از آشنایی با خواص کامکوات اکنون این سوال پیش می‌آید که کالری میوه کامکوات چقدر است؟ در هر ۱۰۰ گرم از این میوه ۷۱ کیلوکالری انرژی وجود دارد و به همین دلیل کامکوات را می‌توان در دسته میوه‌های کم کالری طبقه‌بندی کرد. افرادی که رژیم‌های لاغری دارند هم می‌توانند در حد اعتدال از کامکوات در رژیم غذایی خود استفاده کرده و از خواص آن بهره‌مند شوند.

جدول ارزش غذایی کامکوات

حدود ۸۰ درصد از وزن کوچک کامکوات از آب تشکیل شده است. به علاوه، پوست و دانه‌های این میوه هم مقادیر کمی از اسیدهای چرب امگا ۳ را در خود جای داده‌اند. در هر ۱۰۰ گرم از میوه کامکوات، مواد مغذی زیر موجود است:

ارزش غذایی کامکوات

کامکوات بسیار خوشممزه و کم کالری است.

مواد مغذی مقدار در هر ۱۰۰ گرم
فیبر ۷ گرم (۲۸ درصد از نیاز روزانه بدن)
کربوهیدرات ۱۶ گرم (۵ درصد از نیاز روزانه بدن)
چربی کل ۰.۹ گرم (۱ درصد از نیاز روزانه بدن)
قند ۹ گرم
پروتئین ۱.۹ گرم
ویتامین C معادل ۷۳ درصد از نیاز روزانه بدن
ویتامین A معادل ۵ درصد از نیاز روزانه بدن
پتاسیم ۱۸۶ میلی‌گرم
کلسیم معادل ۶ درصد از نیاز روزانه بدن
آهن معادل ۴ درصد از نیاز روزانه بدن
منیزیم معادل ۵ درصد از نیاز روزانه بدن

مضرات کامکوات (Kumquat)

فواید کامکوات بیشتر از مضرات آن است؛ با این حال، در مصرف این میوه خاص، موارد احتیاطی زیر را در نظر داشته باشید:

  • ممکن است مصرف کامکوات با پوست، در برخی افراد باعث بروز واکنش‌های آلرژیک شود. این واکنش‌ها می‌توانند به صورت خارش و التهاب پوستی باشند که در صورت مشاهد آن‌ها، باید مصرف میوه را قطع کنید.
  • افرادی که مبتلا به مشکلات جدی معده هستند، در خوردن کامکوات احتیاط کنند؛ زیرا این میوه، طبیعتی اسیدی دارد و می‌تواند باعث تحریک معده‌های حساس شود.
  • زیاده‌روی در مصرف کامکوات می‌تواند مشکلاتی مانند نفخ و گرفتگی یا اسهال را به دنبال داشته باشد.
  • از خوردن پوست کامکوات‌های غیر‌ارگانیک، خودداری کنید.
میوه کامکوات

این میوه از ابتلا به سرطان نیز جلوگیری می‌کند.

مشخصات کامکوات تازه

برای خرید کامکوات‌های تازه، به این نکات توجه داشته باشید:

  • دقت کنید که این میوه پس از برداشت، نمی‌رسد. بنابراین، از خرید کامکوات‌های کال خودداری کنید.
  • میوه باید پوستی صاف، سفت و شفاف و به رنگ نارنجی داشته باشد.
  • بهتر است تا کامکوات‌هایی را انتخاب کنید که با برگ چیده شده‌اند.
  • از خرید کامکوات‌های له شده یا دارای بریدگی روی پوست، صرف‌نظر کنید.

نحوه نگهداری از کامکوات

کامکوات‌ها ماندگاری بالایی دارند و به راحتی ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق، تازه و سالم می‌مانند. در صورت انتقال به یخچال، مدت نگهداری از آن‌ها تا ۳ هفته، افزایش می‌یابد و اگر از فریزر استفاده کنید، تا ۶ ماه بعد هم می‌توانید کامکوات‌های لذیذ و باکیفیتی داشته باشید. اگر می‌خواهید کیفیت و ماندگاری این میوه را افزایش دهید، آن‌ها را با آب سرد بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید.

روش‌های مصرف کامکوات

کامکوات میوه‌ای محبوب با ظاهری دلپذیر است. اگر به کامکوات‌های ارگانیک دسترسی دارید، در خوردن کامل این میوه همراه با پوست، شک نکنید، زیرا فلانوئیدهای موجود در پوست این میوه، بیشتر از گوشت آن است.

علاوه بر مصرف این میوه مفید به صورت تازه و خام، در بسیاری از مصارف آشپزی هم می‌توان از کامکوات استفاده کرد. برای مثال به این موارد توجه کنید:

نحوه مصرف کامکوات

از این میوه خوشمزه در سالاد هم می‌توان استفاده کرد.

  • مربای کامکوات، مربایی بسیار شکیل و مجلسی است که بچه‌های بد‌غذا را هم ترغیب به غذا خوردن می‌کند. شما می‌توانید طرز تهیه مربای کامکوات را در مجله اسنپ فود دنبال کنید.
  • شما می‌توانید با کامکوات، مارمالاد درست کنید یا برش‌های آن را در بافت ژله به‌کار ببرید.
  • کامکوات یک میوه جذاب برای تهیه انواع سالادهای میوه است و ظاهر زیبایی به این سالادها می‌دهد.
  • اگر به شیرینی‌پزی علاقه‌مند هستید، حتما کیک کامکوات را امتحان کنید.
  • شما می‌توانید از کامکوات به عنوان یک اسانس معطر برای غذاها یا در ترکیب انواع سس‌ها استفاده کنید.
  • ترشی کامکوات هم یکی دیگر از چاشنی‌های خوشمزه‌ای است که می‌توانید با استفاده از این میوه، تهیه کنید. در طرز تهیه ترشی کامکوات ماده اصلی خود این میوه است.
  • فراموش نکنید که کامکوات می‌تواند یک میوه بسیار مناسب برای تزیین دسرها و انواع غذاها باشد.

مصرف کامکوات برای کودکان

ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف برای رشد کودکان اهمیت بسیاری دارد و مصرف میوه‌هایی همچون کامکوات یکی از راه‌های تامین این مواد مغذی است. با استفاده از این میوه در رژیم غذایی کودکان می‌توان به رشد آن‌ها کمک کرد. همچنین ظاهر کوچک و جذاب کامکوات، بچه‌ها را به خوردن میوه تشویق می‌کند. البته دقت داشته باشید که زیاده‌روی در خوردن هیچ ماده غذایی برای کودکان توصیه نمی‌شود و کامکوات نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود.

سالمندان و مصرف میوه کامکوات

برخی از خواص کامکوات برای سالمندان اهمیت بسیاری دارد و به سلامت بدن آن‌ها کمک می‌کند. با خوردن این میوه، احتمال ابتلا به آلزایمر کاهش می‌یابد. همچنین این میوه برای درمان روماتیسم و آرتروز نیز مفید بوده و خوردن آن به سالمندان توصیه می‌شود. کنترل چربی خون، کاهش فشار خون و مبارزه با بیماری‌های قلبی را می‌توان از دیگر خواص کامکوات برای سالمندان دانست.

مصرف کامکوات در سالمندان

خوردن این میوه ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد.

خواص کامکوات برای خانم های باردار

کامکوات یک منبع غنی از انواع آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین C است؛ بنابراین، نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن مادر و جنین دارد. به علاوه، این میوه، حاوی فولات است و می‌تواند از نقص لوله عصبی جنین جلوگیری کند. همچنین، از فیبر موجود در این میوه هم غافل نشوید که ماده بسیار موثری برای پیشگیری از یبوست بارداری است.

میوه کامکوات برای خانم های شیرده

رژیم غذایی خانم‌ها در دوران شیردهی اهمیت بسیاری دارد و تامین نیازهای تغذیه بدن مادر علاوه بر سلامت مادر بر مقدار و کیفیت شیر نیز اثرگذار خواهد بود. میوه کامکوات با وجود ارزش غذایی بالا و خواص و فواید بی‌شمار، از جمله مواد غذایی مفید برای خانم‌ها در دوران شیردهی محسوب می‌شود.

میوه کامکوات برای خانم های شیرده

می‌توانید این میوه را با پوست میل کنید.

اشتباهات در مصرف کامکوات

برخی افراد تصور می‌کنند که کامکوات را باید پوست گرفته و سپس مصرف کنند، در حالی که این‌گونه نیست. میوه‌های کوچک کامکوات را می‌توان پس از شستن به طور کامل خورد. در واقع تمامی بافت‌های داخلی و بیرونی میوه کامکوات، خوراکی هستند. البته اگر میوه کامکوات، غیر ارگانیک بوده و برای تولید آن از آفت‌کش‌ها و سموم مختلف استفاده کرده باشند، نباید پوست آن را بخورید. در ضمن فراموش نکنید که زیاده‌روی در مصرف کامکوات توصیه نمی‌شود.

هنوز هم در مصرف کامکوات (Kumquat) تردید دارید؟

در این مطلب از مجله اسنپ فود خواص کامکوات را توضیح دادیم و شما را با نحوه مصرف آن آشنا کردیم. اگر در فکر خرید این میوه هستید، باید بدانید که با اسنپ فود، تهیه هیچ میوه‌ای دشوار نیست و در صورت تمایل می‌توانید به راحتی این میوه را تهیه کرده و از خواص کامکوات بهره‌مند شوید. برای این کار کافی است تا سری به سایت یا اپلیکیشن اسنپ فود بزنید و بهترین و تازه‌ترین میوه‌ها را از طریق خرید میوه آنلاین سفارش دهید. پیک‌های اسنپ فود، تمام سفارش‌های شما را در کوتاه‌ترین زمان ممکن ارسال می‌کنند و آن‌ها را در محل اقامت تحویل خواهید گرفت.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود