آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • روغن کرچک
    معرفی روغن کرچک با خواص، مضرات و نحوه مصرف خرداد 20, 1403
  • عرق خارشتر
    ‌عرق خارشتر با هزار و یک خاصیت بی نظیر و نحوه استفاده خرداد 20, 1403
  • پودر غوره
    ‌معرفی پودر غوره همراه با طرز تهیه، خواص و مضرات خرداد 20, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
آموزش آشپزی
4.2/5 - (8 امتیاز)
بدون نظر

خوشمزه‌ترین روش‌های طرز تهیه املت گوجه فرنگی+ املت قهوه خانه ای

مینا اسماعیل بیگی 24 اسفند 1402 8 دقیقه

از گوجه فرنگی، عصاره و رب آن، به عنوان پایه اصلی برای درست کردن بسیاری از غذاها مانند املت گوجه استفاده می‌شود. در طرز تهیه املت گوجه فرنگی ، ابتدا گوجه‌ها را به صورت نگینی یا حلقه‌ای برش زده و با مقداری روغن داخل تابه بریزید. نمک و فلفل را اضافه کرده و گوجه را سرخ کنید. تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و هم بزنید. سپس تخم مرغ را داخل تابه ریخته و اجازه دهید تا پخته شود. البته در روش‌های دیگر از پخت املت، مواد اولیه مختلفی را به ترکیب این غذا اضافه می‌کنند.

در این مطلب قصد داریم تا به معرفی انواع روش‌های طرز تهیه املت گوجه فرنگی پرداخته و مراحل آن‌ها را با هم یاد بگیریم؛ پس تا انتها همراه ما باشید.

املت گوجه فرنگي
تعداد نفرات ۴ نفر
زمان آماده‌سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
میزان سختی متوسط

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

اگر به یک کافه بروید و انواع صبحانه در منوی آن را مرور کنید، مطمئنا انواع املت گوجه فرنگی را هم در میان آن‌ها خواهید دید. اگرچه ترکیب اصلی این ماده خوراکی تخم مرغ و گوجه است، اما می‌توانید با اضافه کردن برخی از سبزیجات طعم آن را متفاوت‌تر کنید. در ادامه مواد لازم و مراحل طرز تهیه املت گوجه فرنگی آمده است.

عکس املت گوجه فرنگی

مواد لازم برای طرز تهیه املت حرفه ای

برای درست کردن این غذا به سبک حرفه‌ای و در عین حال ساده‌ترین روش، نیازمند مواد اولیه زیر هستید. با این میزان مواد اولیه می‌توان برای ۴ نفر املت درست کرد. در روش تهیه املت برای 20 نفر باید میزان مواد اولیه را ۵ برابر کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوجه فرنگی ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر پاپریکا به مقدار لازم
ریحان خشک ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت املت گوجه فرنگی

اکنون نوبت به مراحل طرز تهيه املت حرفه ای می‌رسد که در اینجا آن را با جزئیات شرح داده‌ایم:

مراحل تهیه املت گوجه فرنگی

  • مرحله اول: یک ماهیتابه نچسب را انتخاب کرده و کمی روغن درون آن بریزید.
  • مرحله دوم: در این مرحله از طرز تهیه املت خوشمزه، گوجه‌ها را به صورت حلقه‌ای یا نگینی برش بزنید و درون روغن بچینید.
  • مرحله سوم: مقداری نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا روی گوجه‌ها ریخته و آن‌ها را سرخ کنید.
  • مرحله چهارم: در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و آن‌ها را کاملا مخلوط کنید. دقت داشته باشید که بافت نهایی تخم مرغ باید یکدست شود.
  • مرحله پنجم: تخم مرغ‌ها را به گوجه‌های سرخ شده درون تابه اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  • مرحله ششم: در آخرین مرحله از طرز تهیه املتاجازه دهید تا این ترکیب کاملا پخته شده و سپس مقداری ریحان خشک روی املت بپاشید.

طرز تهیه املت قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی به روش قهوه خانه ای، تفاوت زیادی با روش پخت معمولی آن ندارد و تنها تفاوت در استفاده از کره است. مطابق مراحل زیر املت قهوه خانه ای آماده می‌شود:

طرز تهیه املت قهوه خانه ای

  • مرحله اول: ابتدا باید پوست گوجه فرنگی را به روش بلانچ جدا کنید. برای این کار، گوجه را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب در حال جوش حرارت دهید و سپس بلافاصله در ظرف آب و یخ بگذارید؛ حالا پوست گوجه فرنگی به سادگی جدا می‌شود. گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید تا برای پخت املت آماده شود.
  • مرحله دوم: کره را داخل یک تابه بریزید و روی شعله بگذارید. زمانی که کره ذوب شد، گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید.
  • مرحله سوم: اجازه دهید تا آب گوجه کشیده و سرخ شود؛ سپس مقداری روغن داخل تابه بریزید.
  • مرحله چهارم: پس از داغ شدن روغن، تخم مرغ را داخل تابه بشکنید. کمی زمان دهید تا تخم مرغ خود را بگیرد و سپس آن را هم بزنید.
  • مرحله پنجم: در این مرحله نمک را اضافه کرده و منتظر بمانید تا املت پخته شود. در نهایت فلفل را نیز روی املت بریزید.

طرز تهیه املت فرانسوی

برای درست کردن املت فرانسوی به فلفل دلمه‌ای، پیاز، تخم مرغ و روغن نیاز دارید. درست کردن املت فرانسوی به زمان بسیار کمی احتیاج دارد و مطابق مراحل زیر است:طرز تهیه املت فرانسوی

  • مرحله اول: فلفل دلمه‌ای و پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به تخم مرغ هم زده اضافه کنید.
  • مرحله دوم: مقداری جعفری را ساطوری خرد کنید و همراه با ادویه‌ها به دیگر مواد املت بیفزایید.
  • مرحله سوم: در نهایت اجازه دهید تا املت روی شعله ملایم پخته شود.

طرز تهیه املت گوجه با قارچ

املت گوجه فرنگی به همراه پیاز، فلفل دلمه‌ای و قارچ، طعم بسیار جذابی دارد و دستور پخت آن هم مانند دیگر املت‌ها بسیار راحت است. در طرز تهیه املت قارچ کافی است تا مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: پیاز و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و درون یک تابه نچسب سرخ کنید.
  • مرحله دوم: نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و اجازه دهید که این ترکیب کاملا پخته شود.
  • مرحله سوم: در ادامه قارچ خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت دادن با حرارت زیاد را تا جایی ادامه دهید که آب قارچ کاملا گرفته شود.
  • مرحله چهارم: برای اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها، باید آن‌ها را درون یک ظرف دیگر شکسته و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. سپس تخم مرغ را درون تابه بریزید و درب آن را بگذارید تا غذا کاملا پخته شود.
  • مرحله پنجم: املت آماده را درون ظرفی مناسب ریخته و سرو کنید.

طرز تهیه املت با گوجه رنده شده

اگر به طعم املت گوجه علاقه دارید، طرز تهیه املت لاکچری با سبزیجات را نیز امتحان کنید. املت با گوجه رنده شده، به دلیل داشتن مقادیر بالایی از ویتامین‌ها و فیبر می‌تواند یک وعده غذایی کامل باشد. در تهیه این املت از سبزیجاتی مانند پیازچه، فلفل دلمه‌ای و سیر استفاده می‌شود. روش درست کردن آن نیز بسیار آسان بوده و مطابق مراحل زیر است:طرز تهیه املت با گوجه رنده شده

  • مرحله اول: سبزیجات شامل پیازچه، فلفل دلمه‌ای و سیر را خرد کنید و آن‌ها را درون تابه تفت دهید.
  • مرحله دوم: سپس گوجه را رنده کرده و پوره آن را به تابه اضافه کنید. حرارت دادن را تا جایی ادامه دهید که آب گوجه‌ها گرفته شود.
  • مرحله سوم: تخم مرغ‌های زده شده و ادویه‌ها را به مواد اضافه کرده و آن را حرارت دهید تا آماده شود.

طرز تهیه املت گوجه فرنگی ایتالیایی

شما می‌توانید طرز تهيه املت گوجه فرنگی خوشمزه را به سبک ایتالیایی انجام دهید که یکی از انواع املت سیب زمینی نیز محسوب می‌شود. در طرز تهیه املت ایتالیایی علاوه بر تخم مرغ و گوجه رنگی، به مرغ، سیب زمینی، ذرت پخته، قارچ، آبلیمو و پنیر پیتزا هم نیاز دارید.

طرز تهیه املت گوجه فرنگی ایتالیایی

  • مرحله اول: در این روش ابتدا باید مرغ را خرد کرده و تفت دهید. سپس با اضافه کردن کمی نمک، فلفل و آب جوش، اجازه دهید تا مرغ کاملا پخته شود.
  • مرحله دوم: سیب زمینی نگینی را درون یک تابه دیگر سرخ کرده و قارچ خرد شده را به همراه آبلیمو اضافه کنید.
  • مرحله سوم: پس از کشیده شدن آب قارچ، گوجه خرد شده، ذرت و در نهایت مرغ را به تابه اضافه کنید. ادویه‌های دلخواه مانند نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را نیز بیفزایید.
  • مرحله چهارم: اکنون نوبت اضافه کردن تخم مرغ زده شده، به صورت یک لایه کامل روی سبزیجات است.
  • مرحله پنجم: بعد از پخت تخم مرغ، یک لایه پنیر پیتزا نیز روی آن بریزید. در این مرحله طرز تهیه املت ایتالیایی نیز به پایان رسید، نوش جان!

نکات مهم در طرز تهیه املت خوشمزه

برای آنکه طرز تهیه املت گوجه فرنگی را به شکل حرفه‌ای دنبال کنید، نکات زیر را مدنظر قرار دهید:

  • تهیه املت با رب گوجه فرنگی نیز امکان‌پذیر است؛ پس اگر گوجه در دسترس ندارید، می‌توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • برای درست کردن املت قهوه خانه ای، باید روغن بیشتری اضافه کنید تا خوش رنگ‌تر شود. البته برای کاهش کالری املت رژیمی، بهتر است تا میزان روغن املت را افزایش ندهید.
  • اگر قصد دارید تا تخم مرغ شکل خود را در املت حفظ کند، از هم زدن آن خودداری کنید؛ درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد. البته دقت داشته باشید که در روش معمول تهیه املت که تخم مرغ را هم می‌زنند، نباید درب تابه را بگذارید.

روش نگهداری املت گوجه فرنگی

بدون شک شما نیز این جمله را قبول دارید که املت تازه و داغ، عطر و طعم جذاب‌تری دارد؛ پس بهتر است که آن را در حد نیاز خود در هر وعده تهیه کنید. با این وجود ممکن است این سوال برای شما نیز پیش بیاید که املت را چگونه نگهداری کنیم؟ اگر مقداری از املت باقی ماند، آن را در ظرفی درب‌دار ریخته و در یخچال بگذارید.

جلوگیری از خراب شدن املت

تمامی غذاهایی که تخم مرغ از مواد اولیه اصلی آن‌ها است، ماندگاری زیادی ندارند. در املت به دلیل ترکیب گوجه فرنگی سرخ شده و املت، این غذا تنها به مدت یک تا نهایت دو روز در یخچال سالم می‌ماند. برای جلوگیری از خراب شدن املت نیز دقت داشته باشد که غذا بیرون از یخچال نماند.

جایگزین ها در طرز تهیه املت گوجه فرنگی

املت با رب گوجه فرنگی را می‌توان بهترین جایگزین در روش تهیه این غذا دانست. برای درست کردن این املت، رب را با روغن در تابه ریخته و تفت دهید تا خوش‌رنگ‌تر شده و خامی آن از بین برود. تخم مرغ‌ها را داخل تابه بشکنید و نمک و فلفل را اضافه کنید. املت را هم بزنید و منتظر بمانید تا پخته شود.جایگزین ها در طرز تهیه املت گوجه فرنگی

خواص گوجه فرنگی

خواص گوجه شامل موارد بسیاری است که موجب می‌شود تا املت یک غذای مقوی باشد. گوجه حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که سطح رادیکال‌های آزاد در بدن را کاهش داده و از ابتلا به بیماری‌های مختلف همچون سرطان جلوگیری می‌کنند. از دیگر خواص گوجه فرنگی می‌توان به سلامت دستگاه گوارش، کمک به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا، روشن شدن پوست و کمک به سلامت مادر و جنین در خانم‌های باردار اشاره کرد.

املت گوجه فرنگی، بهترین املت برای صبحانه

املت همچون املت گوجه فرنگی و طرز تهیه املت بادمجان از اصلی‌ترین روش‌های سرو تخم مرغ برای صبحانه است. شما می‌توانید با استفاده از این ترکیب، روز خود را با یک وعده غذایی کاملا سیرکننده آغاز کنید. اگر جزو افرادی هستید که در رژیم لاغری دارید، میزان روغن در طرز تهیه املت گوجه فرنگی به حداقل برسانید و از روغن کنجد به عنوان جایگزین استفاده کنید.

در نهایت، اگر مواد لازم در طرز تهيه املت گوجه فرنگي را در دسترس نداشتید، می‌توانید از کافه آنلاین اسنپ فود کمک بگیرید. به این منظور، از قسمت سفارش آنلاین از کافه ، املت موردنظر خود را سفارش داده و در محل آدرس تحویل بگیرید.

سوالات متداول

چرا املت به کف تابه می‌چسبد؟

اگر در طرز تهیه املت گوجه فرنگی، مقدار روغن شما کم باشد، املت به تابه می‌چسبد؛ پس در اضافه کردن روغن دقت کنید.

املت پس از چند دقیقه پخته و آماده می‌شود؟

زمان پخت املت به ذائقه شما بستگی دارد؛ اگر به بافت نرم املت علاقه‌مند هستید، ۵ دقیقه زمان برای پخت آن کافی است. از سوی دیگر برای پخت یک املت سفت، باید آن را حداقل به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم حرارت دهید.

آیا می‌توان از رب هم در طرز تهیه املت استفاده کرد؟

در تهیه املت با شیوه سنتی و اصیل آن از گوجه فرنگی استفاده می‌شود؛ اما شما می‌توانید مطابق ذائقه خود، آن را با رب گوجه فرنگی جایگزین کنید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 1447 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود