اشترودل سیب و کشمش؛ خوش عطر و خوشمزه

دسته بندی: دسته‌بندی نشده
به این مقاله امتیاز دهید

طرز تهیه اشترودل سیب و کشمش

طرز اشترودل سیب و کشمش

اشترودل سیب و کشمش یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای بین‌المللی است که می‌توانید آن را برای مهمانی‌ها یا دورهمی‌های خود تهیه کنید. این شیرینی خوشمزه طرز تهیه آسان و راحتی دارد و در کمترین زمان تهیه می‌شود. خوردن این دسر در کنار یک فنجان چای یا نوشیدنی داغ می‌تواند لذت‌بخش‌ترین بخش مهمانی‌تان باشد. اشترودل سیب با ترکیب کشمش طعمی به‌یادماندنی و خاطره‌انگیز می‌آفریند، طعمی که شاید هیچ‌وقت از یاد مهمانان‌تان نرود. حالا اسنپ فود در خدمت شماست تا طرز تهیه اشترودل سیب و کشمش را آموزش دهد.

اطلاعات تکمیلی تهیه اشترودل سیب و کشمش

اطلاعات تکمیلی تهیه اشترودل سیب و کشمش به ترتیب زیر است:

میزان کالری در هر  100 گرم 274 کالری
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 5 یا 6 نفر

مواد لازم برای تهیه اشترودل سیب و کشمش

مواد لازم برای تهیه اشترودل سیب و کشمش به ترتیب زیر است:

لیموترش بزرگ 1 عدد
سیب 4 عدد
گردو خردشده 50 گرم
کشمش 1.2 لیوان
روغن آفتابگردان 4 قاشق
خمیر یوفکا 4 تا 6 عدد
شکر قهوه ای 150 گرم
دارچین 2 قاشق چایخوری
تکه‌های نان تست 1 لیوان

در صورتی که قصد تهیه اشترودل سیب و کشمش برای تعداد افراد بیشتری را دارید، نسبت به تعداد افراد، میزان مواد را اضافه کنید.

طرز تهیه اشترودل سیب و کشمش چند لایه با خمیر یوفکا

طرز تهیه اشترودل سیب اصل اتریشی به همراه کشمش، سیب و دارچین به ترتیب زیر است:

  1. در مرحله اول نیاز است تا فر گرم شود، پس فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید
  2. حالا یک ظرف تهیه کرده و داخل آن را آب سرد بریزید. سپس آب‌لیمو را به ظرف اضافه کنید
  3. سیب‌ها را پوست گرفته و سپس تکه‌تکه کنید. برای جلوگیری از سیاه شدن سیب‌ها، تکه‌های سیب را داخل ظرف آب سرد بریزید.
  4. حالا ظرف دیگری تهیه کنید و داخل آن نصف شکر قهوه‌ای، دارچین، گردو و نان‌های تست را ریخته و خوبی ترکیب کنید.
  5. برای تهیه این دسر به صورت چند لایه با خمیر یوفکا، خمیر یوفکا را آماده کرده و به‌وسیله قلموهایی که برای آشپزی هستند، روی آن را با روغن چرب کنید
  6. حالا 1.3 از مخلوط گردوها را روی خمیر یوفکا بریزید و پخش کنید.
  7. لایه دیگر خمیر یوفکا را روی لایه قبلی پهن کرده و مرحله قبلی را تکرار کنید.
  8. 4 لایه از خمیرها را که روی هم گذاشتید، باید سیب‌های آبکشی شده را روی آن‌ها با مخلوط کشمش، آب‌لیمو و باقی‌مانده شکر قهوه‌ای پر کنید (گوشه‌های لایه‌های خمیرها را پر نکنید و حدودا 2 سانتی‌متر خالی بگذارید)
  9. بعد از قرار دادن مواد اشترودل روی خمیر یوفکا، خمیرها را رول کنید.
  10. سینی فر را آماده کرده و روی آن کاغذ مخصوص شیرینی پهن کنید. سپس خمیرها را روی سینی گذاشته و داخل فر بگذارید. حدودا 20 دقیقه زمان لازم است تا خمیرها تهیه شده و اشترودل شما آماده شود

شیوه تهیه اشترودل سیب و کشمش

طرز تهیه اشترودل سیب و کشمش با خمیر معمولی

اگر قصد تهیه خمیر داخل منزل را دارید، طبق مراحلی که در ادامه می‌گوییم پیش بروید تا اشترودل سیب و کشمش را اماده کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر اشترودل سیب و کشمش:

آب ولرم یا شیر 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
آرد 1 پیمانه
کره یا روغن 2 قاشق غذاخوری
نمک 1.4 قاشق غذاخوری
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
نشاته ذرت به مقدار لازم
  1. برای تهیه خمیر اشترودل سیب و کشمش یک ظرف تهیه کرده و آب یا شیر را داخل آن بریزید و سپس خمیر مایه را با شکر به ظرف اضافه کنید. مواد را به‌خوبی هم بزنید و اجازه دهید خمیر خودش را بگیرد.
  2. یک الک تهیه کرده و آردها را الک کنید و سپس به همراه نمک و روغن یا کره به ظرف بیفزایید.
  3. حالا باید به‌خوبی مواد را هم بزنید تا خمیر بافت مناسبی بگیرد.
  4. به خمیر دست بزنید، اگر خمیر به دست‌تان چسبید، نیاز است تا کمی دیگر آرد به آن اضافه کنید
  5. حالا روی کاسه را پوشانده و اجازه دهید خمیر اشترودل برای پف‌کردن حدودا 30 دقیقه استراحت کند.
  6. بعد از اینکه خمیرها حجم گرفتند، آن‌ها را به 5 گلوله تقسیم کرده و سپس داخل نشاسته‌های ذرت غلط دهید.
  7. خمیرها را روی هم قرار داده و به وسیله وردنه بازشان کنید تا نازک شوند.

اگر قصد تهیه خمیر داخل منزل را داشتید، پس طبق مراحلی که در ادامه می‌گوییم هم برای تهیه مواد اقدام کنید تا اشترودل‌تان خوشمزه و خوب بشود.

  1. در این روش شما باید مثل روش قبلی از قبل فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
  2. سیب‌ها را مثل دفعه قبل که گفتیم تکه‌تکه‌کردن و داخل یک ظرف آب سرد که آب‌لیمو هم دارد بریزید تا سیاه نشوند.
  3. بعد از آبکش کردن سیب ها، باید آن‌ها را با دارچین و شکر مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
  4. حالا گردو و کشمش‌ها را هم داخل آردها غلطانده و با مواد سیب اضافه کنید.
  5. یک تابه تهیه کرده و داخل آن را روغن یا کره بریزید. سپس تابه را روی شعله ملایم گاز بگذارید تا کره‌ها باز شوند.
  6. مواد سیب را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ سیب‌ها کاراملی شود (شما باید تفت‌دادن مواد را تا جایی ادامه دهید که سیب‌ها طعم بگیرند).
  7. بعد از این‌که مواد خوب تفت خوردند، آن‌ها را از روی گاز بردارید تا خنک شوند.
  8. نوبت به خمیرها می‌رسد. خمیرهایی که در قبل طرز تهیه‌شان را آموزش دادیم، رو یک سطح صاف پهن کنید (قبل از پهن کردن خمیرها، روی سطح مورد نظر آرد بپاشید).
  9. خمیرها را مستطیلی برش داده و موادتان را داخل هر یک خمیرها به شکل عمودی بریزید.
  10. لبه‌های خمیر را جمع کرده و روی مواد را از دو طرف با خمیرها بپوشانید.
  11. برای شکل گرفتن اشترودل می‌توانید این کار را به شکل گیس‌بافت انجام دهید. برای این کار باید هر سمت از خمیرها را به شکل متقارن و موازی بریده و تکه‌های خمیر را به صورت ضربدری روی موادتان بگذارید.
  12. سینی فر را آماده کنید و روی آن مثل قبل یک کاغذ مخصوص شیرین بگذارید. اشترودل‌ها را روی این کاغذ داخل سینی قرار دهید.
  13. سینی را داخل فر بگذارید تا مواد حدودا 30 دقیقه پخته شوند.
  14. اشترودل شما آماده است. کافیست تا آن را به اندازه‌های دلخواه‌تان برش دهید و در مهمانی‌هایتان سرو کنید. خوردن مینی تارت آجیلی در کنار اشترودل می‌تواند تجربه‌ای خوشایندتر از پذیرایی‌تان برای مهمانان به ارمغان بیاورید. اگر قصد تهیه این تارت را دارید، ما در مطلبی جداگانه طرز تهیه مینی تارت آجیلی را آموزش داده‌ایم..

آموزش طرز تهیه اشترودل سیب و کشمش

نکات مهم در تهیه اشترودل سیب و کشمش

اگر نکاتی را که در ادامه می‌گوییم، در طرز تهیه اشترودل سیب و کشمش مد نظر قرار دهید، یک دسر خوشمزه و بی‌نقص خواهید داشت:

  • کشمش‌ها را قبل از این‌که به موادتان اضافه کنید، در آب بخیسانید تا نرم شوند.
  • اضافه‌کردن جوز هندی باعث موقی‌تر و خوش‌طعم‌ترشدن اشترودل می‌شود.
  • اگر می‌خواهید مواد اشترودل ترد شود، پس قبل از اضافه‌کردن مواد به داخل تابه و تفت‌دادن‌شان، کمی پودر بیسکوییت داخل ماهیتابه بریزید.
  • از 15 دقیقه قبل از قرار دادن مواد در فر، اجازه دهید فر کاملا گرم شود.

اشترودل، یک شیرینی خوشمزه و مقوی

داخل اشترودل از مواد مقوی و مغذی زیادی استفاده شده، بنابراین سرو این دسر می‌تواند برای بدن‌تان هم سودمند باشد. اگر قصد دارید مهمانی‌تان را با طعم و عطر دسرتان سوپرایز کنید، بدون شک اشترودل بهترین گزینه پیش روی شما برای این کار است.

اما خیلی‌ها هم نمی‌توانند اشترودل را داخل خانه تهیه کنند، اما آن‌ها چه راه چاره‌ای دارند؟ اگر شما به هر دلیلی امکان تهیه اشترودل داخل منزل‌تان را ندارید، کافیست تا از قنادی شیرینی، اشترودل یا هر شیرینی و دسر دیگری را که می‌خواهید، سفارش دهید. ما سفارش‌تان را از نزدیک‌ترین و با کیفیت‌ترین قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌ها ارسال می‌کنیم.

نظرات کاربران