طرز تهیه انواع پنینی خوشمزه در کمترین زمان ممکن
پنینی یا پانینی یک غذای ایتالیایی است که در روزهای پرمشغله میتوانید در کمترین زمان ممکن آن را تهیه و در کنار خانواده نوش جان کنید. پنینی نوعی ساندویچ محسوب میشود که باید به صورت گرم سرو شود. نکته مهم در طرز تهیه انواع پنینی ترد شدن هر دو طرف نان است.
همچنین نوع نانی که در تهیه این ساندویچ ایتالیایی استفاده میشود هیچ محدودیتی ندارد و مواد میانی این ساندویچ تنوع بسیار زیادی دارد. انواع پنینی بر حسب مواد میانی آن دسته بندی میشود که قصد داریم طرز تهیه انواع پنینی را آموزش دهیم. قطعا میتوانید طعم پنینی مورد علاقه خود را در این مقاله پیدا کنید پس با ما همراه باشید.
پنینی مرغ چیست؟
شاید برای شما هم سوال پیش آمده باشد که پنینی مرغ چیست؟ همان طور که از اسم آن مشخص است فیله مرغ اصلیترین مواد میانی این ساندویچ را تشکیل میدهد. معمولا از سینه مرغ در ساندویچ پنینی استفاده میشود.
به این صورت که فیله مرغ را در کره و فلفل سیاه و سیر تفت داده حسابی پخته شود. حالا این فیلهها آماده هستند تا طرز تهیه انواع پنینی از آن استفاده کنید. انواع مواد دیگر را میتوان با مرغ همراه کرد و طعمهای بینظیری را به وجود آورد. به طور مثال قارچ، بادمجان، سس پستو و…
طرز تهیه پنینی مرغ دودی
پنینی مرغ یکی از پرطرفدارترین انواع پنینی است که به خاطر داشتن تکههای مرغ از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. همین طور طرز تهیه پنینی فیله مرغ شبیه دستور پخت پنینی مرغ دودی است.
اگر دستگاه ساندویچ ساز ندارید نگران نباشید در ادامه طرز تهیه پنینی مرغ بدون ساندیچ ساز را برای شما شرح خواهیم داد تا با کمترین امکانات یک غذای خوشمزه داشته باشید.
طرز تهیه پنینی مرغ دودی بدون ساندویچ ساز
مواد لازم برای طرز تهیه پنینی مرغ دودی برای دو نفر را در جدول زیر مشاهده خواهید کرد.
مواد لازم | میزان لازم |
مرغ دودی | هشت تکه |
نان تست | چهار عدد |
پنیر موزرلا | دو تکه |
سس باربکیو | به میزان دلخواه |
آواکادو | چهار تکه |
مراحل تهیه پنینی مرغ دودی
حالا که همه مواد لازم را تهیه کردهاید نوبت آن رسیده تا با همین چند قلم مواد خوراکی معجزه کنید. تکههای نان را از سمت داخل به چند قطره روغن زیتون و سس آغشته کنید.
فیله مرغ را که از قبل در کره و فلفل سیاه و سیر تفت داده و برای هر ساندویچ چهار تکه مرغ روی یکی از نانها قرار دهید. در مرحله بعد تکههای آواکادو را روی مرغها قرار دهید و با هر مقدار که دوست دارید فلفل و نمک مزهدار کنید.
در آخر تکههای بعدی نان را روی مواد قرار دهید و ساندویچها را داخل ساندویچ ساز قرار دهید. هر طرف از نانها باید هفت الی هشت دقیقه بر روی حرارت قرار بگیرند تا حسابی ترد شوند و پنیر داخل نان به خورد دیگر مواد برود. همینطور که خواندید به همین سادگی و راحتی یک غذای ایتالیایی درست کردید.
اگر ساندویچ ساز ندارید تکههای ساندویچ را در تابهای که از قبل روی شعله متوسط گرم شده بگذارید و با یک ظرف فلزی کوچکتر عمل پرس را انجام دهید. جای هیچ نگرانی نیست و لبههای نان به خوبی به یکدیگر فشرده میشوند.
طرز تهیه پنینی مرغ و قارچ
اگر میخواهید طرز تهیه پنینی مرغ و قارچ را بدانید باید بگوییم که کافی است به مواد بالا مقداری قارچ اضافه کنید. یکی از دلایلی محبوبیت پنینی دقیقا به خاطر این است که میتوانید طبق ذائقه خود مواد میانی را حذف یا اضافه کنید.
طرز تهیه پنینی مرغ با سس پستو
اگر تا به حال این پنینی را به خاطر سس پستوی آن امتحان نکردید پس حالا زمان آن رسیده تا مرحله به مرحله با ما همراه باشید تا آماده سازی طرز تهیه پنینی مرغ با سس پستو را آموزش ببیند. مواد لازم برای سس پستو را در جدول زیر مشاهده میکنید.
مواد لازم برای سس پستو | میزان لازم |
پنیر پارمزان | 2/1 پیمانه |
سیر | سه عدد |
ریحان | دو پیمانه |
آب لیمو ترش | دو قاشق غذا خوری |
گردو | 3/1 پیمانه |
روغن زیتون | به میزان لازم |
مراحل آماده سازی سس پستو
ریحان شسته شده را بعد از این که آب آن را گرفتید همراه بقیه مواد داخل جدول داخل میکسر ریخته تا مایعی رقیق و یک دست داشته باشید. در انتها به هر میزان که دوست دارید به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سس پستوی شما آماده است از این سس برای دیگر غذاها از جمله پاستا هم میتوانید استفاده کنید.
کافی است این سس را به پنینی مرغ و قارچ که در بالا آموزش دادیم اضافه کنید تا یک ساندویچ پنینی مرغ با سس پستو داشته باشید.
طرز تهیه پنینی قارچ و چدار
این ساندویچ پنینی لذیذ بین آن دسته از کسانی که گوشت دوست ندارند بسیار محبوب است. ترکیب قارچ و پنیر چدار مزه فراموش نشدنی برای شما خواهد ساخت تا هر روز وسوسه شوید این پنینی ساده را در خانه تهیه کنید. همچین مواد لازم در طرز تهیه پنینی قارچ و چدار به راحتی در همه سوپرمارکتها قابل تهیه میباشد. با طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر یک وعده هیجان انگیز خلق کن تا فرزندانتان با اشتیاق بیشتری غذا بخورند.
مواد لازم | میزان لازم |
قارچ | 300 گرم |
پیاز سفید | یک عدد |
روغن زیتون | یک قاشق |
پنیر چدار | دو قالب |
پودر سیر | یک قاشق چایخوری |
نان تست | چهار عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن مایع | یک قاشق غذاخوری |
پنیر موزرلا | دلخواه |
مراحل طرز تهیه پنینی قارچ و چدار
آماده سازی قارچها
قارچهای ورقه ورقه شده را با یک قاشق روغن سرخ کردنی تفت دهید و پودر سیر را به آن اضافه کنید. سپس پیازهای خلالی شده را در ظرفی جداگانه با روغن زیتون تفت دهید و پودر سیر را به آن اضافه کنید و به کناری بگذارید. برای هر ساندویچ پنینی صد و پنجاه گرم قارچ در نظر گرفته شده است.
قارچها را روی یکی از نانها بگذارید و سپس در لایه بعدی پیاز را به آن اضافه کنید. برای لایه آخر پنیر چدار را روی آن قرار دهید. توجه داشته باشید که اگر پنیر چدار قالبی تهیه کردهاید قالبهای پنیر را باید رنده کنید.
در مرحله آخر نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کند و لایه دیگر نان را روی مواد میانی پنینی قارچ و چدار قرار دهید. مانند دستور بالا ساندویچها را در ساندویچ ساز یا ماهیتابه روی شعله قرار دهید و هر دو طرف را به ملایمت حرارت دهید.
جزئیات ساندویچ پنینی
کالری در هر 100 گرم | 395 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت | 15 دقیقه |
تعداد نفرات | دو نفر |
طرز تهیه ساندویچ پنینی ژامبون مخصوص مناسب میان وعده
ژامبون جز مواد غذایی است که کودکان علاقه خاصی به خوردن آن دارند. این گوشتهای فراوری شده به خاطر ادویههای مخصوصی که دارند در هر دستور غذایی جای میگیرند. قصد داریم با آموزش طرز تهیه ساندویچ پنینی ژامبون مخصوص یک میان وعده خوشمزه داشته باشید.
ساندویچ پنینی ژامبون مخصوص
مواد لازم | میزان لازم |
ژامبون گوشت یا مرغ | چهار ورق |
پنیر گودا | چهار ورق |
نان باگت یا تست | دو عدد |
سس کچاب | به میزان لازم |
کاهو | دو تکه |
نمک و فلفل
|
به میزان لازم |
مراحل آماده سازی ساندویچ پنینی ژامبون مخصوص
این پنینی در کمتر از ده دقیقه قابل تهیه است یعنی به اندازه یک آگهی بازرگانی هنگام دیدن سریال مورد علاقهتان، پس در کنار هم این پنینی خوشمزه را آماده میکنیم.
با ته یک قاشق سس کچاپ را روی نان پخش کنید و اگر شما هم طرفدار سس فرانسوی هستید میتوانید این سس را هم اضافه کنید. یک ورقه ژامبون و سپس یه ورقه پنیر گودا را روی نان قرار دهید. گوجهها را به صورت ورقههای نازک مثل ژامبون آماده کنید و لایه سوم را گوچه بگذارید. سپس یک ورق دیگر ژامبون و پنیر گودا اضافه کنید. در آخر تکه دوم نان را روی مواد میانی پنینی بگذارید و ساندویچها را در ساندویچ ساز قرار دهید.
به همین سرعت طرز تهیه ساندویچ پنینی ژامبون مخصوص را یاد گرفتید و میتوانید موقع تماشای سریال مورد علاقهتان یک اسنک خوشمزه داشته باشید. امیدواریم با پختن انواع پنینی لحظات خوبی در کنار خانواده و دوستانتان داشته باشید. اما اگه وقت نداشتید میتوانید با خرید آنلاین غذا تجربهای خوشمزه را برای خود بسازید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402