آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
انواع کیک
3.2/5 - (5 امتیاز)
بدون نظر

کیک تولد خانگی؛ برای یک روز خاطره‌انگیز.

مینا اسماعیل بیگی 28 اسفند 1401 7 دقیقه

همه‌ی ما در مناسبت‌های مختلف به یاد عزیزانمان هستیم و همواره تلاش می‌کنیم تا آن‌ها را به بهترین شکل ممکن خوشحال کنیم. تولد‌ها یکی از مناسبت‌های مهم در زندگی هر فردی است و اطرافیان او نیز به این مناسب توجه ویژه‌ای دارند.

کیک تولد خامه‌ای یکی از مهم‌ترین فاکتورهای لازم برای یک مهمانی تولد است. معمولاً این کیک تولد را از قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌ها تهیه می‌کنند؛ اما گاهی می‌شود با کمی صبوری و خلاقیت، یک کیک تولد فوق‌العاده را در خانه آماده کرد. اگر قصد دارید تا برای یک مهمانی تولد و یا هر مناسبت دیگر یک کیک خامه‌ای آماده کنید، با ما در این مقاله همراه باشید.

طرز تهیه کیک تولد خامه‌ای

کیک تولد خامه‌ای یکی از مهم‌ترین پایه‌های تولد است. اگر شما قصد دارید تا طرز تهیه کیک تولد خوشمزه خانگی را یاد بگیرید می‌توانید از این دستور استفاده کنید.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کیک تولد خامه‌ای

 

کره ۱ و نیم پیمانه
شکر ۲ و 1.4 پیمانه
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
اسانس وانیل ۳ قاشق چای‌خوری
آرد سفید ۳ پیمانه
جوش شیرین 1.4 قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر ۲ و 3.4قاشق چای‌خوری
شیر ۱ و نیم پیمانه
خامه قنادی ۵ پیمانه
قالب کیک ۲۰ سانتی‌متری ۳ عدد

 

جدول جزئیات طرز تهیه کیک تولد خامه‌ای:

میزان کالری در هر 100 گرم 418
زمان آماده سازی 1ساعت
زمان لازم برای پخت 40 دقیقه
تعداد نفرات 4نفر

 

مراحل طرز تهیه کیک تولد خامه‌ای؛ قد به قدم.

  1. پیش از هر چیز فر را روشن کنید و آن را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ کره و شکر را باهم مخلوط کنید و با سرعت متوسط همزن ۲ دقیقه مخلوط را با همزن هم بزنید.
  3. سفیده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط بیفزایید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
  4. در ظرف دیگر، آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید. حدود یک‌ سوم از مخلوط حاوی آرد را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
  5. سپس یک‌سوم دیگر از مخلوط آرد را با باقیمانده شیر و بعد یک‌سوم دیگر از آرد را به ترتیب به مخلوط اضافه کنید و آن را در هر مرحله هم بزنید.
  6. مایع کیک را در قالب‌ها بریزید و سطح آن را با کاردک یا پشت قاشق صاف کنید.
  7. قالب کیک‌ها را داخل فر قرار دهید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به آن زمان دهید تا پخته شود.
  8. با خلال دندان به مرکز کیک‌ها بزنید تا مطمئن شوید که پخته شده است. اگر چیزی از مایع کیک به خلال‌ها نچسبد، کیک آماده است.

 

کیک‌ها را پس از خنک شدن از قالب خارج کنید و داخل یخچال بگذارید. توجه کنید اگر روی کیک‌ها پف کرده بود، آن را با چاقو صاف کنید. علاوه بر این، برای تهیه این کیک می‌توانید از یک قالب عمیق استفاده کنید و بعد از پخته شدن کیک را به ۳ لایه مساوی تقسیم کنید. همچنین شما می توانید برای ایده گرفتن، انواع مدل کیک تولد دخترانه را از همین مجله بخوانید.

در ادامه این مقاله نحوه روی هم قرار دادن کیک تولد و خامه زنی آن را به شما آموزش می‌دهیم.

مراحل خامه زنی و سر هم کردن کیک تولد

۱. ابتدا یک تکه مقوای ضخیم را در ابعادی بزرگ‌تر یا هم‌اندازه کیک خود برش بزنید و روی پایه گردان قرار دهید.

۲. مقداری از خامه قنادی را روی مقوا بزنید و بعد یک لایه کیک روی آن بگذارید. این کار باعث می‌شود کیک به مقوا بچسبد و حرکت نکند.

۳. روی لایه اول خامه بزنید و بعد لایه دوم و به همین ترتیب لایه سوم را روی هم قرار دهید.

۴. در این مرحله دور تا دور کیک را یک لایه نازک خامه بکشید و با کاردک صاف کنید.

۵. سپس یک ماسوره ساده پهن را به قیف وصل کنید و بعد با استفاده از آن یک لایه ضخیم خامه  دور تا دور کیک بکشید.

۶. از یک کاردک برای صاف کردن خامه استفاده کنید. اگر سینی گردان دارید، کاردک را نگه‌ دارید و سینی را بچرخانید. در غیر این صورت با حرکت دادن کاردک خامه روی آن را صاف کنید. توجه کنید که فشار ماسوره پهن در مرحله قبل و فشار کاردک در این مرحله را کم و زیاد نکنید تا لایه خامه یکدست شود.

۷. خامه اضافه‌ای که روی کیک در اثر کشیدن کاردک جمع شده است را نیز بردارید و روی کیک را تا جایی که ممکن است صاف کنید.

۸. در آخر با یک نوع ماسوره دیگر مانند ماسوره ستاره‌ای می‌توانید روی کیک را با خامه شکوفه بزنید و همچنین با استفاده از ترافل آن را تزئین کنید.

نکته: برای مدل کیک تولد پسرانه، می‌توانید از طراحی‌های خلاقانه و رنگ‌های جذاب استفاده کنید که همواره توجه کودکان را جلب می‌کند.

می‌توانید کیک را با خامه قنادی تزیین کنید.

نکات قابل توجه درباره خامه کیک تولد:

  • در صورت تمایل می‌توانید داخل خامه‌ای که بین لایه های کیک می‌گذارید از مغز گردو و موز تکه شده استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای خامه قنادی از باتر کرم استفاده کنید.

طرز تهیه خامه قنادی

اگر می‌خواهید خامه قنادی را خودتان درست کنید، برای تهیه آن به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

خامه با چربی بالا ۴۰۰ گرم
خاک قند ۸۰ گرم
وانیل یک قاشق چای‌خوری

 

جدول جزئیات طرز تهیه خامه قنادی:

میزان کالری در هر 100 گرم 141
زمان آماده سازی حداقل 1 ساعت
زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 3نفر

 

مراحل تهیه خامه قنادی

۱. در مرحله اول یک ظرف بزرگ را بیاورید و خامه را داخل آن بریزید و با همزن روی دور کند، هم بزنید. سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

۲. پس از ۲۰ دقیقه خامه را از یخچال خارج کنید. وانیل و خاک قند را به آن بیفزایید و با چنگال هم بزنید و دوباره برای ۲۰ دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید.

۳. خامه را از فریزر خارج کنید، دوباره آن را هم بزنید و در فریزر بگذارید. این کار را آن‌قدر تکرار کنید تا خامه سفت شود.

۴. می‌توانید برای رنگ دار کردن خامه از شکلات یا رنگ‌های خوراکی استفاده کنید.

طرز تهیه کیک تولد ساده بدون فر

شاید شما هم برای درست کردن کیک با مشکل نداشتن فر مواجه شده باشید. ما به شما می‌گوییم که هیچ ایرادی ندارد. شما می‌توانید بدون فر و با استفاده از یک قابلمه، یک کیک فوق‌العاده درست کنید و از آن لذت ببرید.

 

این کیک را بدون نیاز به فر می‌توانید بپزید.

برای تهیه کیک تولد خانگی ساده به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

 

آرد گندم ۱ پیمانه
شکر 1.2 پیمانه
آب 1.2یک پیمانه و 1.4 پیمانه
روغن مایع 1.4 پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
کره 1.4 پیمانه
ماست 1.4 پیمانه
سرکه ۱ قاشق چای‌خوری
جوش شیرین 1.2 قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو 1.4 پیمانه

جدول جزئیات طرز تهیه کیک تولد خانگی ساده:

میزان کالری در هر 100 گرم 289
زمان آماده سازی 1ساعت
زمان لازم برای پخت 40 دقیقه
تعداد نفرات 4نفر

 

 

مراحل تهیه کیک تولد خانگی با قابلمه.

برای تهیه کیک تولد خانگی بدون فر و با استفاده از قابلمه مراحل زیر را انجام دهید:

۱. یک قابلمه ۵ یا ۶ لیتری را برای پخت کیک انتخاب کنید. بهتر است که قابلمه تفلون نباشد چون حرارت خشک ممکن است باعث خراب شدن آن بشود. همچنین ظرفی را انتخاب کنید که در آن به خوبی چفت شود.

۲. یک فنجان ماسه یا نمک را داخل قابلمه پخش کنید تا قابلمه شما جایگزین فر شود.

۳. در مرحله اول، در یک کاسه آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا یکنواخت شود.

۴. کره و پودر کاکائو را با نصف پیمانه آب داخل یک تابه بریزید و آن را روی شعله ملایم قرار دهید. این مخلوط را با یک همزن دستی هم بزنید تا کاکائو کامل حل شود و گلوله گلوله نشود.

۵. پس از اینکه مایع داخل ماهیتابه جوش آمد آن را به مخلوط آرد و شکر بیفزایید.

۶. در یک کاسه دیگر ماست را با 1.4 پیمانه آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید. حالا سرکه و وانیل را به آن اضافه کنید و بعد خوب هم بزنید. سپس جوش شیرین را به آن بیفزایید و باز هم خوب هم بزنید تا کف کند.

۷. مخلوط حاوی ماست را به آرد اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

۸. حالا مخلوط را داخل یک قالب بریزید و آن را چند بار به سطح بکوبید تا حباب‌های هوا از کیک خارج شود.

۹. داخل قابلمه‌ای که آماده کردید یک پایه بگذارید و قالب کیک را به آرامی داخل آن قرار دهید.

۱۰. در قابلمه را ببندید و ۴۰ دقیقه به کیک فرصت دهید تا بپزد. در این فاصله در ظرف را به هیچ وجه باز نکنید.

۱۱. پس از ۴۰ دقیقه برای اینکه ببینید کیک پخته شده، یک خلال دندان را در وسط آن فرو کنید. اگر چیزی از مایع کیک به خلال نچسبید، کیک شما پخته شده است‌.

۱۲. پس از این که کیک سرد شد آن را از قالب خارج کنید. می‌توانید با خامه روی آن را تزیین کنید.

 

نکات کلیدی درباره طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون فر

  • برای پخت این کیک می‌توانید از انواع آرد استفاده کنید.
  • در پخت این کیک حتماً از جوش شیرین استفاده کنید. امکان جایگزین کردن جوش شیرین با چیز دیگر وجود ندارد.

 

همان‌طور که مشاهده کردید این کیک را می‌توانید به آسانی و بدون نیاز به فر تهیه کنید. این کیک را می‌توانید با سس شکلات و خامه به دلخواه تزئین کنید.

ضمنا یکی از مزایای این کیک نداشتن تخم مرغ است که آن را برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند و یا به هر دلیلی تخم مرغ نمی‌خورند، مناسب کرده است.

 

کیک تولد خانگی برای یک جشن رویایی

در این مقاله ما به شما طرز تهیه دو نوع کیک را آموزش دادیم. شما می‌توانید با استفاده از طرز تهیه کیک تولد در منزل به آسانی یک کیک تولد خوشمزه را در خانه تهیه کنید. همچنین در بخش از مقاله، نحوه خامه‌زنی و تزئین کیک تولد آموزش داده شده است.

در صورتی که تمایل داشته باشید تا به جای استفاده از خامه آماده قنادی، این خامه را خودتان تهیه کنید، ما در بخشی از این مطلب نحوه تهیه خامه قنادی را برایتان آماده کرده‌ایم. شما می‌توانید این کیک‌های تولد را برای عزیزانتان تهیه کنید و از بودن کنار هم لذت ببرید.

اگر شما به تهیه انواع کیک و دسر علاقه دارید، کیک بستنی و کرامبل هم می‌توانند گزینه مناسبی برای تهیه یک میان وعده فوق‌العاده در منزل باشد. شما می‌توانید طرز تهیه انواع کیک بستنی و طرز تهیه کرامبل را مطالعه کنید و آن را به سادگی در منزل خود تهیه کنید. همچنین اگر فرصت کافی برای پختن شیرینی ندارید می‌توانید سفارش آنلاین شیرینی بدهید و از بهترین و تازه‌ترین شیرینی‌ها لذت ببرید.

 

 

 

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود