دستور تهیه بیسکویت شطرنجی، یک بیسکویت تزئینی خوش‌طعم

فرم شیرینی شطرنجی متنوع است.
به این مقاله امتیاز دهید

بیسکویت شطرنجی؛ یک شیرینی همه جا پسند

بیسکویت شطرنجی که با نام‌های شیرینی شطرنجی و یا کوکی شطرنجی نیز شناخته می‌شود، یکی از خوراکی‌هایی است که می‌توان آن را در تمامی ساعات شبانه‌روز و مخصوصاً همراه با چایی و سایر نوشیدنی‌های گرم نوش جان کرد؛ چرا که طعم همه‌پسند و ظاهر زیبای آن به شما امکان خواهد داد تا در موقعیت‌های گوناگونی از آن‌ها استفاده کنید.

این بیسکویت به دلیل ظاهر جذاب خود به عنوان یک شیرینی تزئینی نیز به کار گرفته می‌شود و از همین رو شیرینی شطرنجی برای عید نوروز و سایر عیدها و مناسبت‌های مشابه، گزینه‌ای عالی برای پذیرایی کردن از مهمان‌ها خواهد بود.

اگر نمی‌دانید در مراسم خود از چه بیسکویتی استفاده کنید، بیسکویت شطرنجی پیشنهاد ما به شماست.


بیسکویت شطرنجی؛ یک بیسکویت زیبا و تزئینی مناسب میهمانی‌ها است.

در این مقاله قصد داریم تا آموزش تهیه بیسکویت شطرنجی ساده و خوشمزه در کنار شما باشیم و یک میان‌وعده فوق‌العاده دیگر را به شما معرفی کنیم. توجه داشته باشید که در این طرز تهیه بیسکویت تزئینی که در واقع یک مدل بیسکویت با کاکائو به حساب می‌آید، صرفاً از پودر کاکائو در ترکیب خمیر آن استفاده می‌کنیم؛ اما شما می‌توانید یک لایه مجزای کاکائوی آب‌شده نیز در بین لایه‌های این بیسکویت قرار دهید.

اگر به تهیه این نوع از شیرینی‌ها و بیسکویت‌های تزئینی علاقه دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم  طرز تهیه انواع بیسکویت فانتزی و تزیینی را نیز مطالعه کنید.

 

 

ارزش غذایی و نکات ضروری درباره شیرینی شطرنجی

 

میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم ۳۸۰ کیلوکالری
زمان آماده‌سازی حدود ۳ ساعت
زمان لازم برای پخت ۲۰ دقیقه
تعداد نفرات ۶ نفر
درجه سختی متوسط

مواد لازم برای تهیه بیسکویت شطرنجی

آرد الک شده ۲.۵ پیمانه
کره ۲۴۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو ترش (اختیاری)  ۱ قاشق چای خوری

 

چند نکته درباره مواد اولیه

کره را نیم ساعت پیش از آغاز ترکیب مواد از یخچال خارج کنید. بهتر است در این بیسکویت از کره حیوانی بهره بگیرید و یا ترکیبی از مارگارین و کره حیوانی داشته باشید. استفاده از صرف کره گیاهی یا مارگارین را به دلیل احتمال ایجاد بوی نامطبوع در انتهای کار، به شما پیشنهاد نمی‌دهیم.

استفاده از پوست لیمو ترش کاملاً اختیاری است؛‌ اما استفاده از آن می‌تواند طعم و بویی بسیار به‌یادماندنی به بیسکویت شما بدهد.

ضمنا به جای یک تخم مرغ بزرگ، شما می‌توانید از دو عدد سفیده تخم مرغ معمولی و یک عدد زرده معمولی استفاده کنید. این کار کلسترول شیرینی شما را نیز کاهش خواهد داد.

آرد، وانیل و پودر کاکائو را تا جای ممکن از یک فروشگاه لوازم قنادی تهیه کنید تا بتوانید بهترین خروجی را داشته باشید.

 

مراحل دستور تهیه بیسکویت شطرنجی

●       مرحله اول:

کره را درون کاسه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. سپس با یک همزن برقی یا دستی آن را به خوبی هم بزنید. توجه کنید که در این شیرینی پکینگ پودر به کار نمی‌بریم و در این مرحله باید با خوب پف کردن ترکیب کره و شکر، نبود بکینگ پودر جبران شود.

●       مرحله دوم:

زرده تخم مرغ و سپس وانیل را به ترکیب قبلی اضافه کنید و به هم زدن آن‌ها ادامه دهید.

●       مرحله سوم:

زمانی که مایه درون کاسه به خوبی پف کرد، کم کم آرد را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا به حالت خمیری مد نظر دست یابید.

●       مرحله چهارم:

خمیر را به دو نیم هم‌اندازه نصف کنید. به یکی از نیمه‌ها پودر کاکائو بزنید و آن‌ را به خوبی ترکیب کنید تا جایی که رنگ آن یکدست شود.

●       مرحله پنجم:

خمیرها را به شکل مجزا در زیر دو لایه نایلون قرار دهید و با وردنه آن‌ها را صاف کنید تا به ضخامت یک سانتی‌متر برسد. سپس به آن‌ها شکل مربعی بدهید.

●       مرحله ششم:

نایلون‌ها را جدا کرده و مطمئن شوید که ابعاد هر دو رشته خمیر به یک اندازه‌اند. سپس خمیرها را ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

●       مرحله هفتم:

خمیر را از فریزر خارج کنید و آن‌ها را برش یک سانتی‌متری بزنید.

●       مرحله هشتم:

سفیده تخم مرغ را کمی هم بزنید، سپس به کمک سفیده لایه‌های خمیر را به صورت شطرنجی به یکدیگر بچسبانید. نایلون بگذارید و سپس کناره خمیرها را صاف کنید.

 

فرم شیرینی شطرنجی متنوع است.

بیسکویت شطرنجی را می‌توان در ظاهرها و فرم‌های متنوعی طراحی کرد.

 

●       مرحله نهم:

خمیرها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید و در همین این موقع فر را گرم کنید. دمای مناسب فر ۱۷۰ درجه خواهد بود و حتماً پیش از قرارگیری خمیرها درون آن، باید به این دما رسیده باشد.

●       مرحله دهم:

کف سینی کاغذ روغنی بگذارید، خمیرها را درون آن قرار دهید و آن‌ها را برش نیم‌ سانتی بزنید. ترجیحاً ۵ دقیقه دیگر آن‌ها را داخل فریزر قرار داده، سپس مستقیماً درون فر قرار دهید.

●       مرحله یازدهم:

خمیرها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه باید درون فر بمانند، سپس بیسکویت‌های شما آماده خواهد شد.

 

نکات مهم در تهیه یک بیسکویت شطرنجی ساده و خوشمزه

نکته اول آنکه تلاش کنید در طول کار با خمیرها آن‌ها را با دست ورز ندهید؛ با وردنه نیز زیاد با خمیرها بازی نکنید، چرا که در این صورت خمیرها روغن پس می‌دهند و بیسکویت شما کیفیت خود را از دست خواهد داد.

بیسکویت شطرنجی یک میان‌وعده سالم است.پس از پخت بیسکویت‌ شطرنجی می‌بایست آن‌ها را در دمای اتاق قرار دهید تا گرمای آن‌ها خارج شود. پس از آن، برای ماندگاری بیشتر شیرینی شطرنجی حتماً آن‌ را درون یک ظرف در بسته بگذارید و در جای خشک و خنک از آن‌ها نگه‌داری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.

یک میان‌وعده خوش‌مزه و سالم، با شیرینی شطرنجی!

تبریک می‌گوییم! شیرینی شطرنجی شما آماده شده است! شیرینی شطرنجی برای عید نوروز یک گزینه ایده آل بوده و می‌تواند برای تمامی افراد و مخصوصاً کودکان یک خوراکی بسیار جذاب باشد.

این بیسکویت با کاکائو نیز بسیار خوشمزه بوده و شما می‌توانید از شکلات آب‌شده برای تزئین آن‌ها استفاده کنید و یا آنکه در هنگام سرو به بیسکویت‌های کاکائو بزنید که بسیار خوش‌طعم خواهد شد. البته اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن این بیسکویت را تهیه کنید، از قنادی آنلاین غافل نشوید.

شما در این مقاله طرز تهیه بیسکویت تزئینی شطرنجی را مشاهده کردید، همچنین اگر قصد خرید بیسکویت یا هرگونه شیرینی تزئینی دیگری را دارید، اسنپ‌فود گزینه‌های بسیار جذابی را پیش روی شما قرار خواهد داد! امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید.

نظرات کاربران

مهلقا کشوری
10.خرداد.1402

سلام چه خوب من بیسکویت شطرنجی عین شما درست میکنم و پر فروش ترین بیسکویت هام هستش مخصوص برای جشن تولد بچه ها تو مهدکودک ها https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DA%A9%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D8%B7%D8%B1%D9%86%D8%AC%DB%8C/ از این سایت و زیر مجموع آموزشی و طرز تهیه هاش خیلی چیزها یاد گرفتم مرسی

برکه
10.خرداد.1402

سلام من بیسکویت شطرنجی با پور نسکافه و پور قهوه درست میکنم اخه پودر کاکائو دوست ندارم بیسکویت شطرنجی با پودر نسکافه خوشمزه تر میشه این گفتم اگر کسی عین من بیسکویت شطرنجی با پودر کاکائو دوست نداره پودر نسکافه بزنه نترسه بیسکویت خوشمزه میشه

روزبه
11.خرداد.1402

سلام من نتونستم بیسکویت شطرنجی درست کنم رفتم از اسنپ فود سفارش بیسکویت های خوشمزه دادم دادم

    snappfoodadmin
    11.خرداد.1402

    سلام امیدوارم بار بعدب تلاش کنید که بیسکویت شطنجی خوشمزه را درست کنید بله در اسنپ فود میتونید انواع نوشیدنی ها و انواع کیک و شیرینی و بیسکویت و انواع مربا و انواع میوه ها و انواع میوه ها و غذاهای محلی و سنتی و بقیه خوراکی ها بخرید https://snappfood.ir/service/confectionery?page=0 https://snappfood.ir/ https://blog.snappfood.ir