طرز تهیه تارت گردویی با دو شکل متفاوت و زیبا
طرز تهیه تارت گردویی یکی از راحتترین و سریعترین دستورهای شیرینی پزی است که با کمترین مواد اولیه میتوانید یک شیرینی پایه گردویی تدارک ببینید. در این مقاله قصد داریم تا دستور تهیه این تارت گردویی آسان را برای شما شرح دهیم. یکی از دلایل محبوبیت این تارت به خاطر نگهداری طولانی مدت آن است، بدون این که تازگی خود را از دست بدهد. همچنین به خاطر داشتن گردو و خاصیتهای بیشمارش؛ نه تنها به عنوان دسر بلکه به عنوان یک صبحانه مقوی هم میتوانید نوش جان کنید.
اگر شما هم پدر یا مادر هستید به خوبی با معضل صبحانه خوردن کودکان آشنا هستید، پس با ما همراه باشید با طرز درست کردن تارت گردویی آسان. درهمین راستا هم به شما پیشنهاد میکنیم تارت پنیر خامهای را هم مطالعه کنید.
همه چیز درباره تارت گردویی
شیرینیها به خاطر داشتن روغن و شکر از کالری بالایی برخوردار هستند، این شیرینی پایه گردویی هم از این قاعده مستثنا نیست. به همین علت کالری بالایی دارد و باید در مصرف آن مراقب باشید.
تعداد نفرات | 6 نفر |
کالری در هر 100 گرم تارت | 363 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 80 دقیقه |
زمان پخت | 30 دقیقه |
مواد اولیه خمیر تارت گردویی کاراملی
مواد اولیه | میزان لازم |
آرد | 250 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 110 گرم |
وانیل | 1.2 چای خوری |
بکینگ پودر | 1.2 چای خوری |
شکر | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه تارت گردویی( خمیر)
مرحله اول: در یک کاسه با اندازه مناسب زرده تخم مرغ، شکر، کره و وانیل را هم بزنید تا سبک و پفکی شود. بهتر است از همزن برقی استفاده کنید تا بافت خمیر به دست آمده به اندازه استاندارد پف کند. همچنین رنگ آن باید کرمی باشد.
مرحله دوم: آرد الک شده و بکینگ پودر را کم کم به این مخلوط اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مواد را هم بزنید. مراقب باشید هم زدن زیاد پف خمیر تارت را از بین میبرد.
مرحله سوم: خمیر به دست آمده را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و برای مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. مراقب باشید در مدت استراحت هوا وارد کیسه نشود.
نکته مهم در تهیه این خمیر این است که میتوانید بدون استراحت دادن هم آن را کف قالب پهن کنید و برای پخت در فر بگذارید.
طرز تهیه مواد میانی تارت گردویی کارملی
همین طور که پیشتر گفته شد این دستور پخت یک شیرینی پایه گردویی است و مسلما گردو یکی از مواد اولیه اصلی آن است.
قبل از تهیه این تارت گردویی ساده و خوشمزه گردوها را بررسی کنید تا سیاه شدگی و تلخ شدگی در آن نباشد. همینطور سعی کنید گردوها را به قطعات کوچک خرد کنید. در بعضی از دستورها از پودر گردو استفاده میشود و به ذائقه شما بستگی دارد.
مواد اولیه مواد میانی تارت گردویی
مواد اولیه | میزان لازم |
گردو | 80 گرم |
پودر قند یا شکر دانه ریز | 5 قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1.4 قاشق چای خوری |
کره | 50 گرم |
آرد | 2 قاشق غذا خوری |
مرحله اول: کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. سپس در یک ظرف مناسب کره و پودر قند را با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شود.
مرحله دوم: در این مرحله تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و همچنان مخلوط به دست آمده را هم بزنید.
مرحله سوم: آرد را هم در این مرحله اضافه کنید و مراقب باشید که با تمام مواد ترکیب شود.
مرحله چهارم: گردوی خرد شده را در این مرحله اضافه کنید تا مواد میانی تارت گردویی آسان و سریع کامل شود.
مرحله پنجم: خمیر را از یخچال خارج کنید و سطحی تمیزی را آرد پاشی کنید.
مرحله پنجم: اگر قالب تارت بزرگ دارید خمیر را کمی بیشتر از اندازه قطر قالب با وردنه پهن کنید. مراقب باشید ضخامت خمیر کم یا زیاد نباشد.
مرحله پنجم: فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود و با خیال راحت به بقیه طرز تهیه تارت گردویی خود بپردازید.
مرحله پنجم: کف قالب را با کره چرب کنید و خمیر را به دقت پهن کنید تا پاره نشود. با یک چنگال در سطح خمیر سوراخهای کوچک ایجاد کنید.
مرحله ششم: مواد میانی شیرینی پایه گردویی را روی خمیر بریزید و با کمک یک قاشق در تمام سطح خمیر پخش کنید.
مرحله هفتم: قالب را برای مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه در طبقه وسط فر قرار دهید.
حالا تنها کاری که دارید این است که منتظر شوید تا عطر خوش تارت گردویی کاراملی در خانه پخش شود و از پخت آن مطمئن شوید.
طرز تهیه تارت گردویی به روش جذاب و خلاقانه
طرز تهیه تارت گردویی را با قالبهای تکی هم حتما امتحان کنید. این قالبها را از فروشگاههای لوازم شیرینیپزی میتوانید تهیه کنید. خمیر را با وردنه پهن کنید، به خاطر کوچک بودن قالبها ضخامت خمیر را کمتر بگیرید. داخل هر قالب را چرب کنید و از خمیر تارت قالب بزنید. مقداری از مواد میانی را با یک قاشق در وسط خمیر قرار دهید. طرز درست کردن این تارت هیچ فرقی با قالب بزرگ تارت ندارد. این قالبها شکلهای متفاوتی دارد و میتوان به شکلهای متنوعی آنها را تزیین کرد.
به طور مثال خامه زده شده را با استفاده از یک قیف روی هر کدام اضافه کنید، این تارت گردویی آسان درمهمانیها و تولدها به راحتی سرو میشود. اگر از طرز تهیه تارت گردویی و آسان بودن آن شگفتزده شدهاید پیشنهاد میکنم طرز تهیه تارت شیر را هم مطالعه کنید و تهیه آن را هم امتحان کنید.
نکته: برای تهیه این تارت و انواع شیرینی و دسر شکر دانه ریز بسیار مناسبتر است.
نکته: برای این که مطمئن شوید که تارت گردویی کاملا پخته روی آن باید طلایی شود.
نکته: اگر تمایل دارید تا گردوها را خیلی خرد نکنید میتوانید با کمی کره آن را تفت دهید تا طعم بهتری داشته باشد.
نکته: برای کارملی کردن گردوها، در یک کاسه آب و شکر را مخلط کنید و گردوها را در آن بریزید، سپس گردوها را خارج کرده و روی یک کاغذ روغنی به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 150 درجه بپزید. این گردوهای خوش رنگ را برای تزیین روی تارت استفاده کنید.
نکته: پس از پخت و برای جذاب کردن تارت میتوانید شکلات را به روشن بن ماری ذوب کنید و روی آن بریزید.
نکته: یکی دیگر از چیزهایی که میتوانید هنگام سرم به طرز تهیه تارت گردویی اضافه کنید خامه قنادی است که در خانه هم میتوانید آن را تهیه کنید.
نکته: از دیگر مغزهای مقوی مانند پسته، بادام هندی هم میتوانید برای تزیین این تارت استفاده کنید.
یک مهمانی خوشمزه با تارت گردویی کاراملی
این تارت به علت سادگی در طرز تهیه یکی از پرطرفدارترین دستورهای پخت را دارد. خوشحالیم که در این تجربه لذت بخش تا آخرین مرحله با ما همراه بودید. اما اگر شما وقت زیادی برای پخت شیرینی و تارتهای مورد علاقه خود ندارید، میتوانید به راحتی با سفارش آنلاین شیرینی مهمانی خود را گرمتر کنید. در هر جایی که هستید تنها با چند کلیک میتوانید شیرینی محبوب خود را تحویل بگیرید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402