آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه حلوا رولی
آموزش آشپزی
5/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه حلوا رولی (حلوا رولتی) به همراه نکات آن

مینا اسماعیل بیگی 02 آذر 1401 6 دقیقه

یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی، حلوا رولی است که با نام حلوای میکادو هم شناخته می‌شود و به طور معمول برای پذیرایی در مجالس ختم از آن استفاده می‌کنند. در واقع حلوا رولی؛ یک دسر خوشمزه و یک گزینه مناسب برای پذیرایی در مراسم‌های مذهبی ماه محرم و صفر است که به سادگی می‌توانید در منزل آن را آماده کنید. برای تهیه حلوا رولی شما به نان میکادو نیاز دارید تا حلوا را بعد از پخت روی آن بریزید و رول کنید و بعد برش بزنید. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه حلوا رولی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه رولت حلوا
تعداد نفرات 15 نفر (15 عدد رول)
زمان آماده سازی 3 ساعت
زمان پخت 30 دقیقه
درجه سختی کم
میزان کالری در هر 100 گرم 469 کیلوکالری

حلوا رولتیطرز تهیه حلوا رولتی

اگر شما هم علاقمند به درست کردن حلوا رولی هستید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا به مواد لازم و طرز تهیه این حلوای خوشمزه بپردازیم:

مواد لازم برای حلوای رولی

برای درست کردن این حلوای خوشمزه به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازم برای حلوا رولی
آرد 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
کره 25 گرم
نان میکادو یک عدد
مواد لازم برای شهد حلوا
شکر یک و نیم لیوان
آب 1 لیوان
گلاب نصف لیوان
پودر زعفران نوک قاشق چای خوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری

مراحل طرز تهیه حلوا رولی

برای آن که یک حلوای بسیار خوش طعم و خوش عطر داشته باشید، کافیست مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:

  • مرحله اول: برای درست کردن حلوا رولی، ابتدا شهد آن را درست کنید. برای این کار شکر و آب را به همراه زعفران و پودر هل داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا دانه‌های شکر کاملا حل شوند. وقتی شهد آماده شد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
  • مرحله دوم: در قابلمه‌ای آرد و روغن را ریخته و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید. برای بهتر شدن طعم حلوا بهتر است در این مرحله به مخلوط آرد و روغن، کره را نیز اضافه کنید. مواد داخل قابلمه را هم بزنید تا آرد سرخ شود و رنگش طلایی مایل به قهوه‌ای شود. هرچقدر بیشتر آرد را تفت دهید، حلوای تیره‌تری خواهید داشت و هرچقدر کمتر تفت دهید، رنگ حلوا روشن می‌شود.
  • مرحله سوم: شربت را تست کنید، اگر سرد شده بود کمی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و بعد زیر آرد را کم کنید و شربت را کم کم اضافه کنید تا حلوا جمع شود. حلوا را سریع هم بزنید تا جمع شود. بهتر است آن را گهواره کنید، برای این کار دو دسته تابه را بگیرید و حلوا را به سمت چپ و راست ببرید تا حلوا شکل بگیرد.مراحل طرز تهیه حلوا رولی
  • مرحله چهارم: در این مرحله یک نان میکادو روی میز کار روی یک پلاستیک پهن کنید. حلوا را به صورت یکنواخت روی نان پهن کنید. توجه داشته باشید که اگر حلوا زیادی داغ باشد، نان را لاستیکی می‌کند و اگر زیادی سرد باشد نمی‌شود نان را رول کرد و می‌شکند؛ پس به دمای حلوا دقت کنید.
  • مرحله پنجم: حلوا را با قاشق روی تمام سطح نان پخش کنید. سپس دو الی سه دقیقه صبر کنید تا گرمای حلوا به نان منتقل شود و بعد به آرامی و با حوصله با کمک پلاستیک شروع به رول کردن نان میکادو کنید.
  • مرحله ششم: در ادامه حلوا را در یک سینی گذاشته و برای دو ساعت داخل یخچال قرار دهید. در صورتی که عجله داشتید، حلوا را برای نیم ساعت داخل فریزر بگذارید. بعد از گذشت این زمان، حلوا را از یخچال خارج کرده و با چاقو برش یک سانتی بزنید. برای برش زدن از چاقو تیز یا اره‌ای استفاده نمایید و حلوا رولی را در ظرف سرو قرار داده و به دلخواه تزئین نمایید.

حال طرز تهیه حلوا رولی را می‌دانید و پیشنهاد می‌کنیم در کنار این حلوای خوشمزه، طرز تهیه حلوای پسته را نیز آموزش ببینید و آن را برای مراسم‌های خود تهیه کنید.

حلوای رولتی سه رنگ به صورت مرحله به مرحله

در ادامه این مقاله از اسنپ فود، طرز تهیه حلوا رولتی سه رنگ را به شما آموزش می‌دهیم که یک حلوای مجلسی و خوش رنگ برای مراسم و مجالس شماست. پس اگر شما هم قصد دارید با یک حلوای متفاوت از میهمانان خود پذیرایی کنید، این حلوا را در منزل تهیه کنید:

مواد لازم برای حلوا رولتی سه رنگ

برای درست کردن این حلوای سه رنگ به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
شیر 1 لیوان
آرد الک شده 1 لیوان
روغن مایع نیم لیوان
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
پودر کاکائو مقداری
گلاب و عرق هل یا هل کوبیده به میزان لازم

طرز تهیه حلوا رولتی سه رنگطرز تهیه حلوای رولتی سه رنگ

برای آن که یک حلوای بسیار خوش طعم و خوش عطر داشته باشید، کافیست مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:

  • مرحله اول: آب را با شکر بجوشانید تا شهد حلوا آماده شود. زمانی که شهد تهیه شد، آن را در سه ظرف جداگانه بریزید. به یک ظرف زعفران و گلاب ، به ظرف دوم پودر کاکائو و به ظرف سوم فقط کمی گلاب اضافه کنید.
  • مرحله دوم: آرد و روغن را روی حرارت بگذارید تا حدی که گرم شود. بعد شیر را به آن اضافه کنید و مدام به هم بزنید تا گلوله نشود و حلوا ته نگیرد. اگر احساس کردید که حلوا به قابلمه می‌چسبد، کمی روغن به آن اضافه کنید و هم زدن را حدود نیم ساعت ادامه دهید. اگر می‌خواهید رنگ حلوا تیره‌تر شود، باید حلوا را برای مدت زمان بیشتری تفت دهید.
  • مرحله سوم: حالا حلوا را هم در سه ظرف جداگانه بریزید. به یک ظرف شهد زعفرانی، به ظرف دوم شهد کاکائویی و به ظرف سوم شهد ساده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شهد جذب حلوا شود. در این مرحله برای عطر بهتر حلوا می‌توانید کمی هل و زنجبیل هم به آن اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید حلوا از دما بیفتد. سپس روی یک سینی یا سطح مسطح نایلون کشیده و یک رنگ حلوا را روی آن کاملا پخش کنید. لایه دوم را روی لایه اول ریخته و مجددا پخش کنید و مجددا برای لایه سوم هم همین کار را تکرار کنید.
  • مرحله پنجم: حلوا را به کمک کیسه فریزر رول کنید و با کیسه فریزر آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. می‌توانید بین لایه‌های حلوا از کنجد، پسته، گردو و… نیز استفاده کنید. بعد از آن که حلوا سرد و سفت شد، آن را برش بزنید و در ظرف بچینید.

فوت و فن‌های طرز تهیه حلوا رولیرولت حلوا

برای این که حلوا رولی خوشمزه‌تر و باکیفیت بهتری داشته باشید، حتما نکات زیر را در هنگام پخت آن مدنظر داشته باشید:

  • یکی از مهم‌ترین نکاتی که برای تهیه یک حلوای خوشمزه لازم است این است که آرد باید به خوبی تفت داده شود. آرد خام یا آردی که زیاد تفت داده شده، مزه حلوا را بد می‌کند.
  • برای جلوگیری از شل شدن حلوا شربت را یکباره اضافه نکنید و در چند مرتبه این کار را انجام دهید؛ زیرا حلوای شل را اگر زیاد حرارت دهید، کمی از کیفیت آن کاسته خواهد شد.
  • بهتر است برای تهیه حلوا از آرد گندم و سنگک و آرد‌های کامل و سبوسدار استفاده کنید. این مورد باعث مرغوبیت حلوا می‌شود. حلوا با آرد برنج هم پخته می‌شود که طعم کاملا متفاوتی دارد.
  • توجه داشته باشید که اضافه ماندن شربت حلوا نیز باعث کم شدن شیرینی حلوا می‌شود. درآخر پخت حلوا نهایتا چند قاشق شربت باید باقی مانده باشد.
  • حلوای کم روغن و کم چرب بهتر از حلوای چرب است؛ اما باید توجه داشت که به میزان کافی از روغن استفاده کرد تا نه زیاد باشد که روی حلوا بماسد و نه کم باشد که ترک بخورد. روغن مناسب برای تهیه حلوا، روغن های حیوانی، زعفرانی یا طلایی هستند.

حلوای رولی یا رولتی مناسب پذیرایی

حلوای رولی میکادو یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که برای پذیرایی در مراسم های مهم درست می‌شود که ما در این مقاله از اسنپ فود تلاش کردیم طرز تهیه حلوا رولی ساده و سه رنگ را به شما آموزش دهیم. در ادامه نیز برخی از فوت و فن‌هایی که باعث خوشمزگی هر چه بیشتر حلوای شما می‌شود را شرح دادیم. امیدواریم که این مطلب برای شما مفید باشد و شما را در تهیه یک حلوای خوشمزه راهنمایی کند. همچنین، شما می‌توانید در کنار این حلوا طرز تهیه حلوا نخودچی را نیز یاد بگیرید و با این حلوا نیز از مهمانانتان پذیرایی کنید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود