طرز تهیه خرما بریز کرمان و تجربه یک حلوای سنتی خوشمزه
خرما یک ماده غذایی با ارزش و بسیار مفید است و شما میتوانید با طرز تهیه خرما بریز کرمان ، این ماده غذایی مفید را به بهترین شکل ممکن وارد برنامه غذایی روزانه خود کنید. خرما بریز در اصل نوعی حلوای خرمایی است که برخلاف حلواهای دیگر بافتی شکننده دارد، بااینحال، بسیار معطر و خوشطعم است و به آن حلوای کرمانی هم میگویند. در ادامه، جدول مشخصات غذایی این حلوا یا دسر پرخاصیت را با هم میبینیم:
خرما بریز کرمان |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت غذا | 20 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه خرما بریز کرمان
طرز تهیه خرما بریز کرمان شباهت زیادی به طرز تهیه چنگمال کرمان دارد، اما در این دستور، آرد گندم جایگزین خردههای نان خواهد شد و به خاطر تفت دادن آرد باید زمان بیشتری صرف کنید. حاصل کار، یک دسر مقوی و خوشمزه است که میتواند یک میانوعده مفید در میانه روز و یا دسری فوقالعاده برای افطاریهای ماه مبارک رمضان باشد. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه خرما بریز کرمان را با هم میبینیم:
مواد لازم برای تهیه خرما بریز کرمان
همانطور که میبینید، مواد موردنیاز برای تهیه این دسر خوشمزه، در مقایسه با دستورهایی مانند طرز تهیه سوهان زرند ، مفصلتر بوده و شامل موارد زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
خرما | 1 پیمانه |
آرد گندم | 1 پیمانه |
روغن | 3/1 پیمانه |
گلاب | 5 قاشق غذاخوری |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
پودر گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
دانه رازیانه | 1 قاشق چایخوری |
مراحل تهیه خرما بریز کرمان
طرز تهیه خرما بریز کرمانی شامل مراحل زیر است:
- مرحله اول: ابتدا هسته خرماها را جدا کرده و آنها را در تابهای مناسب همراه با مقداری روغن سرخ کنید.
- مرحله دوم: پس از نرم شدن خرماها، گلاب را همراه با بقیه ادویهجات به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا حالتی خمیری شکل پیدا کنند.
- مرحله سوم: همزمان با آماده کردن خرما، آرد گندم را هم در تابهای جداگانه ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته و طلایی رنگ شود.
- مرحله چهارم: آرد را به صورت داغ الک کنید تا حالت گلوله گلوله پیدا نکند. سپس مخلوط خرما را به آن اضافه کرده و کاملاً با هم مخلوط کنید.
- مرحله پنجم: حالا کف ظرفی مناسب را کمی چرب کرده و در صورت تمایل مقداری هل، دارچین و گردو بپاشید.
- مرحله ششم: مخلوط آرد و خرما را به صورت گرم داخل ظرف ریخته و به صورت لایهای به ضخامت 2 سانتیمتر، پهن کنید.
- مرحله هفتم: مواد خرما بریز را به شکل لوزی برش بزنید و ظرف آن را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد دسر کاملاً منسجم شوند.
تهیه خرما بریز آماده و خوشمزه از اسنپ فود
اگر ساکن کرمان یا مسافر این شهر تاریخی هستید و هوس طعم یک خرما بریز خوشمزه را کردهاید، حتماً سری به اسنپ فود بزنید. سفارش آنلاین شیرینی کرمان از اسنپ فود به شما امکان میدهد که این دسر خوشمزه و مقوی را با بهترین و تازه ترین مواد اولیه از بهترین شیرینی فروشیهای شهر کرمان تهیه کرده و از طعم و خواص بینظیر آن بهرهمند شوید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402