آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه دسر نارگیلی
آموزش آشپزی
4/5 - (2 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه دسر نارگیلی با پودر ژلاتین و بدون ژلاتین

مینا اسماعیل بیگی 16 دی 1401 6 دقیقه

طرز تهیه دسر نارگیلی بسیار ساده است و می‌توان آن را در دسته‌ی خوشمزه‌ترین دسرهایی که تا به حال درست شده است، قرار داد. جدا از این که این دسر برای طرفداران نارگیل طعم واقعا خوب و جذابی دارد، دستور تهیه ساده‌ای نیز دارد و بدون زحمت می‌توانید آن را در خانه درست کنید و لذت ببرید. علاوه بر این شما می‌توانید از دسر نارگیلی برای مهمانی‌ها و مجالس استفاده کنید. بافت این دسر بسیار نرم و لطیف است و به سادگی در دهان آب می‌شود.

در این مقاله قرار است تا به نحوه تهیه دسر نارگیلی و روش‌های متنوعی که برای آماده سازی آن وجود دارد، بپردازیم. بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا روش تهیه این دسر جذاب را یاد بگیرید و خودتان آن را در خانه تهیه کنید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. البته اگر از طرفداران درست کردن دسر و شیرینی‌جات هستید، طرز تهیه دسر شاتوت نیز برای شما جالب خواهد بود.

دسر نارگیلی
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
میزان سختی راحت

دسر نارگیلی، دسری برفی و زمستانیدسر نارگیلی، دسری برفی و زمستانی

دسر نارگیل دسر برفی خوشمزه‌ای است که به راحتی نمی‌توان از آن گذشت و باید حتما آن را امتحان کرد. این دسر برای دورهمی‌های خانوادگی نیز مناسب است و می‌توان در کنار غذا آن را روی سفره چید. پس پیشنهاد می‌کنیم همراه شوید و مواد اولیه و نحوه تهیه آن را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه دسر نارگیلی خوشمزه

در ادامه و در جدول زیر مواد لازم برای تهیه دسر نارگیلی قید شده است. با این میزان از مواد اولیه شما می‌توانید دسر نارگیلی را برای 4 نفر تهیه کنید. در نظر داشته باشید که یکی از مواد اصلی برای تهیه این دسر، پودر نارگیل است. شما هم می‌توانید پودر نارگیل را به صورت خانگی تهیه کنید و هم این که آن را به صورت بسته بندی از سوپر مارکت یا عطاری خریداری کنید.

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
شیر 3 پیمانه
خامه 200 گرم
پودر کاستارد یا نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
شکر 1 پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
پودر نارگیل 4/3 پیمانه
آب سرد 2/1 پیمانه

طرز تهیه دسر نارگیلی خوشمزه با طعمی فوق العاده

در این آموزش دستور تهیه دسر نارگیلی را به صورت مرحله به مرحله آموزش داده‌ایم. در نظر داشته باشید که شما می‌توانید این دسر خوشمزه را در نهایت در هر قالب و به هر شکلی که دوست دارید درست کنید. اگر به دنبال تهیه و آماده سازی یک دسر جذاب و خوشمزه برای مهمانی‌ها هستید، پیشنهاد می‌کنیم که حتما این دسر را امتحان کنید.

  • مرحله اول: اولین قدم برای درست کردن دسر نارگیلی، انتخاب یک قابلمه‌ی مناسب است تا بتوانید در آن شکر، شیر و سایر مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. در قدم اول شما باید شکر را به همراه پودر کاستارد یا نشاسته ذرت درون یک ظرف بریزید و با کمک یک قاشقک چوبی این دو را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
  • مرحله دوم: در ادامه و بعد از مخلوط کردن شکر و کاستارد، نوبت به اضافه کردن شیر می‌رسد. اضافه کردن شیر باید به صورت آرام آرام باشد و همزمان با ریختن شیر باید سایر مواد را هم بزنید تا گلوله نشوند.
  • مرحله سوم: حالا باید قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا به غلظت مناسب برسد. اگر در مرحله‌ی قبل دیدید که مواد شما گلوله شد، نگران نباشید. چرا که با حرارت دادن به آن‌ها گلوله‌ی مواد باز خواهد شد. اما باید تا زمانی که مواد روی حرارت هستند دائما آن را بهم بزنید تا ته نگیرد و همچنین بافت آن یکدست شود.مراحل طرز تهیه دسر نارگیلی
  • مرحله چهارم: به مرحله پنجم از طرز تهیه دسر نارگیل رسیدیم. تقریبا باید اجازه دهید تا بین 10 تا 15 دقیقه مواد روی حرارت بمانند تا به یک غلظت مناسب برسند. بعد از گذشت این مدت، نوبت به اضافه کردن خامه و پودر وانیل می‌رسد. اما نباید این کار را مستقیما انجام دهید.
  • مرحله پنجم: باید خامه و پودر وانیل را ابتدا در یک کاسه ریخته و کمی از شیر را داخل آن بریزید. بعد از این که خامه و پودر نارگیل کمی رقیق شد، آن را به قابلمه اضافه کنید و بعد از گذشت 2 تا 3 دقیقه از اضافه کردن این موارد زیر قابلمه را خاموش کنید.
  • مرحله ششم: در نهایت نوبت به اضافه کردن ژلاتین به سایر مواد می‌رسد. اما این کار را نیز نباید به صورت مستقیم انجام دهید و باید یک کاسه انتخاب کنید. درون کاسه به میزان کافی آب سرد بریزید و ژلاتین را به آن اضافه کنید. سپس کاسه را روی حرارت کتری قرار دهید و بگذارید تا ژلاتین ذوب شود.
  • مرحله هفتم: حالا باید ژلاتین ذوب شده را به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با سایر مواد مخلوط شود. در ادامه و به عنوان مرحله آخر نیز مجددا مقداری پودر نارگیل اضافه کنید و هم بزنید.
  • مرحله هشتم: قالب یا ظرف موردن نظرتان را انتخاب کنید و کف آن را با کمی روغن چرب کنید. به مدت 10 دقیقه ظرف را درون فریزر قرار دهید و بعد از گذشت این مدت آن را فریزر خارج کرده و مایه دسر را درون قالب بریزید. مجددا قالب را به مدت 5 تا 8 ساعت درون یخچال قرار دهید.

بعد از گذشت این مدت دسر نارگیلی شما آماده است و می‌توانید آن را از یخچال خارج کرده و به دلخواه خودتان تزیین کرده کنید.

طرز تهیه دسر نارگیلی بدون ژلاتین به سبک پودینگ

یکی دیگر از کارهایی که می‌توانید در طرز تهیه دسر نارگیل انجام دهید، این است که دسر نارگیلی را به سبک پودینگ و بدون استفاده از ژلاتین درست کنید. روش تهیه این نوع دسر نارگیلی نیز تا حدودی شبیه به آموزشی است که در بالا در مورد آن توضیح دادیم و در ادامه به صورت خلاصه آن را آموزش خواهیم داد.

  • مرحله اول: در مرحله اول باید شیر، شکر و نشاسته را مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا شکر و نشاسته تا جای ممکن در شیر حل شود و گلوله نشود!
  • مرحله دوم: مواد را روی حرارت قرار دهید و دائما هم بزنید تا مایه دسر غلیظ شود. زمانی که مواد شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و به آن وانیل، کره و پودر نارگیل اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
  • مرحله سوم: هم زدن را تا جایی ادامه دهید تا مواد کاملا یکدست شود. سپس زیر قابلمه را خاموش کنید و دسر نارگیلی را درون ظرف دلخواه تان بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. اگر دوست داشته باشید می‌توانید روی آن را با پودر نارگیل و گردوی خرد شده تزیین کنید.

به همین سادگی دسر نارگیلی شما آماده می‌شود. اگر شما از طرفداران دسر ها و شیرینی‌های نارگیلی هستید احتمالا مطالعه‌ی  طرز تهیه شیرینی نارگیلی به سبک قنادی ها نیز برای شما جالب باشد و بتوانید به کمک آن شیرینی‌های نارگیلی خوشمزه را درست کرده و نوش جان کنید.

نکات کلیدی در طرز تهیه دسر نارگیلنکات کلیدی در طرز تهیه دسر نارگیل

در طرز تهیه دسر نارگیلی مانند هر مدل دسر دیگری، نکاتی وجود دارد که باید آن‌ها را بدانید. در ادامه به برخی از این نکات اشاره کردیم که با کمک این فوت و فن‌ها می‌توانید دسر نارگیلی را به شکل بهتری درست کنید و از آن لذت ببرید.

1.مقدار استفاده از نارگیل در این دسر کاملا به خودتان بستگی دارد، اگر به نارگیل علاقه دارید، می‌توانید از میزان بیشتری نارگیل استفاده کنید. نارگیل استفاده شده در این دسر خواص زیادی دارد. شما از خواص نارگیل چه می دانید؟

2.در مورد نارگیلی که قرار است در تهیه دسر استفاده کنید، باید بگوییم که بهتر است تا جای ممکن نارگیل آسیاب شده باشد، تا در زمان خوردن زیر دندان احساس نشود.

  1. همچنین در تهیه دسر نارگیلی می‌توانید به جای استفاده از شکر از عسل استفاده کنید که طعم آن را بهتر خواهد کرد.

4.حتما مواد را در زمانی که روی حرارت هستند دائما هم بزنید تا بافت آن یکدست شود و به غلظت مناسبی برسید.

  1. اگر دوست داشته باشید می‌توانید بعد از خارج کردن دسر نارگیلی از قالب، روی آن را با پودر نارگیل و ترافل تزیین کنید.

 حالا وقت امتحان کردن دسر نارگیلی است…

در این مقاله به طرز تهیه دسر نارگیلی با استفاده از ژلاتین و بدون ژلاتین اشاره کردیم. همانطور که متوجه شدید طرز تهیه این نوع دسر بسیار راحت است و علاوه بر این که دستور تهیه ساده‌ای دارد، هزینه مواد اولیه آن نیز کم است.

البته گاهی اوقات ممکن است که شما زمان و انرژی کافی برای انجام این کار را نداشته باشید. در این صورت می‌توانید با سفارش آنلاین شیرینی از اسنپ کار خود را ساده کنید و شیرینی و دسر موردعلاقه‌ی خود را سفارش دهید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود