طرز تهیه دسر هلو در تابستان
هلو یکی از میوههایی است که طعم بسیار جذابی دارد و همهی افراد آن را دوست دارند. از این میوه در تهیهی موارد زیادی از جمله مربا، تارت، کیک، شربت، دسر و… استفاده میشود. در این مقاله قرار است به طرز تهیه دسر هلو به روشهای متفاوت بپردازیم.
بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را یاد بگیرید و خودتان در خانه آن را تهیه کنید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. هلو خواص زیادی دارد و تمام خواص هلو با مصرف این دسر به بدن شما خواهد رسی
دسر هلو | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 60 دقیقه |
زمان پخت غذا | 60 دقیقه |
میزان سختی | کم |
دسر هلو، دسری از قلب تابستان
هلو از جمله میوههای تابستانه است که اکثر افراد آن را دوست دارند. این میوه خوشمزه با هر مادهای که ترکیب میشود طعم فوقالعادهای به آن ماده غذایی میبخشد و اکثر افراد به تارت، مربا، کیک، شربت و … با طعم هلو علاقه دارند. دسر هلو نیز بسیار خوشمزه است و پیشنهاد میشود که کسانی که به طعم هلو علاقه دارند، این دسر را نیز امتحان کنند. در ادامه به مواد لازم و نحوه تهیه آن اشاره شده است.
مواد لازم برای تهیه دسر هلو
حالا که آمادهی درست کردن این دسر هستید به سراغ مواد اولیه برای تهیه آن میرویم. در جدول زیر تمام مواد لازم و مورد نیاز برای تهیه دسر هلو قید شده است. شما با این میزان از مواد اولیه میتوانید دسر هلو را برای 4 نفر تهیه کنید.
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
هلو | 3 عدد |
شیر | 3 لیوان |
شکر | 3/2 لیوان |
آرد | 3 قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذا خوری |
وانیل | نصف قاشق غذا خوری |
کره | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه دسر هلو به صورت مرحله به مرحله
دسر هلو را میتوانید با دستورهای متفاوتی آماده کنید و همچنین راههای مختلفی برای انجام این کار دارید. در این مقاله ما سعی کردیم سادهترین روشها برای تهیه دسر هلو را آموزش دهیم که با کمک آن میتوانید طعم جدید و متفاوتی را تجربه کنید. در نظر داشته باشید که این دسر میتواند یک انتخاب خوب برای پذیرایی از مهمانها یا برای دورهمی و تولد باشد.
- مرحله اول: اولین قدم برای درست کردن دسر هلو، انتخاب یک ظرف مناسب است که در آن بتوانید تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید و همچنین این قابلیت را داشته باشد که بتوانید آن را روی حرارت قرار دهید. پس در مرحله اول ظرف مناسب را انتخاب کنید.
- مرحله دوم: حالا شیر و شکر را در ظرف مورد نظر بریزید و به خوبی هم بزنید تا جایی که شکر درون شیر حل شود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا شروع به جوشیدن کند.
- مرحله سوم: در دقایق ابتدایی که قابلمه روی حرارت است باید آرد و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و دائما هم بزنید تا گلوله نشود و همچنین به کمک اضافه کردن این مواد، شیر به یک غلظت مناسب برسد. ( فقط به این نکته دقت داشته باشید که قبل از اضافه کردن آرد حتما یک تا دو بار آن را الک کنید تا ناخالصیهای آن گرفته شود.)
- مرحله چهارم: هم زدن را تا جایی ادامه دهید تا مواد درون قابلمه به یک غلظت مناسب و در حد فرنی برسند در دقایق انتهایی وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. دقت کنید که اگر وانیل را زودتر از این زمان اضافه کنید، سبب تلخ شدن سایر مواد میشود و همچنین مقدار وانیل باید دقیقا در همین حد باشد!
- مرحله پنجم: در نهایت و بعد از رسیدن به این حالت زیر قابلمه را خاموش کنید و به سراغ سایر مراحل درست کردن دسر هلو بروید. البته قبل از آن باید کره ذوب شده را به این مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا طعم کره در این مواد، پخش شود.
- مرحله ششم: به مرحله ششم از طرز تهیه دسر هلو رسیدیم. در ادامه باید هلوها را به خوبی بشویید و هستهی آنها را جدا کنید. بهتر است تا پوست هلو را بگیرد و سپس آن را به همراه مقداری نشاسته ذرت، شکر و آب درون میکسر یا مخلوط کن بریزید و به مدت 5 دقیقه میکس کنید تا به خوبی له شود و حالت پوره پیدا کند.
- مرحله هفتم: البته میتوانید پوست هلو را نیز جدا نکنید! ( اگر در خانه میسکر ندارید، با کمک یک رندهی دندانه ریز آن را رنده کرده و با قاشق له کنید تا پوره شود!) این مواد را به یک قابلمه منتقل کنید.
- مرحله هشتم: قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید تا حدودا 5 تا 10 دقیقه بماند تا مایع کمی غلیظ شود. بعد از غلیظ شدن آن را از روی حرارت بردارید.
- مرحله نهم: بعد از این کمی مواد خنک شدند، ظرف مورد نظرتان را انتخاب کنید و لایه لایه از هلوی پودینگ شده و مخلوط شیر در ظرف بریزید و این کار را تا جایی ادامه دهید که ظرفها پر شده و مواد نیز به اتمام برسند.
- مرحله دهم: در نهایت ظرف را در یخچال قرار دهید تا دسر کمی خود را بگیرد. بعد از گذشت یک تا دو ساعت میتوانید آن را خارج کنید و نوش جان کنید. به همین سادگی دسر شما آماده است.
طرز تهیه این دسر به پایان رسید و پیشنهاد میکنیم که اگر به دسر علاقه دارید، طرز تهیه دسر شاتوت را نیز مطالعه کنید. این دسرنیز طعم فوقالعاده و ظاهر جذابی دارد.
طرز تهیه دسر هلو با ژله
یکی از کارهایی که میتوانید انجام دهید و سبب خوشمزهتر شدن دسر خواهد شد، استفاده از ژله در تهیه این دسر است.
در واقع شما دسر هلو را به همراه ژله سرو خواهید کرد. از نظر انتخاب طعم ژله دست شما باز است اما بهتر است طعمهایی را انتخاب کنید که با طعم هلو سازگاری داشته باشد. برای تهیه این دسر باید به روش زیر عمل کنید.
- مرحله اول: در قدم اول باید هلوها را بعد از شستن، پوست بگیرید و هستهی آنها را جدا کنید. سپس هلو را به همراه شکر درون مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا کاملا پوره شود.
- مرحله دوم: ژله مورد نظر خود را انتخاب کرده و آن را آرام آرام در نصف لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد حل کنید. در ادامه نصف ژله را به پوره هلو اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
- مرحله سوم: در ادامه باید خامهای که از قبل درون فریزر بوده و به خوبی خود را گرفته است را با شکر و وانیل مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد.
- مرحله چهارم: در ادامه مخلوط پوره هلو و ژله را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و هم بزنید تا بافت آن کاملا یکدست شود. در نهایت مواد آماده شده را درون ظرف موردنظرتان برزید و درون یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
- مرحله پنجم: اگر دوست داشته باشید میتوانید بقیه ژله را نیز درست کنید و از آن برای تزیین دسر استفاده کنید، هر چند که با کمک خامه نیز میتوانید دسر را تهیه کنید. طرز تهیه دسر هلو با ژلاتین نیز دقیقا به همین روش است و میتوانید به همین طریق عمل کنید.
طرز تهیه دسر هلو با بستنی
اگر طعم دسر هلو با بستنی را امتحان کرده باشید، قطعا شیفتهی آن خواهید شد. روش درست کردن دسر هلو با بستنی نیز بسیار ساده است و تنها کاری که باید انجام دهید این است که مطابق روش اول، نسبت به درست کردن دسر هلو اقدام کنید. زمانی که میخواهید آن را در ظرف سرو کنید، بین آن از لایههای بستنی استفاده کنید و سپس ظرف را درون یخچال قرار دهید تا دسر خود را بگیرد. حتی میتوانید این کار را انجام ندهید و در زمان سرو دسر یک اسکوپ بستنی با طعم دلخواه خود در کنار آن قرار دهید.
فوت و فنهای درست کردن دسر هلو
در ادامه به بررسی نکات و ترفندهایی که در طرز تهیه دسر هلو نیاز دارید، میپردازیم. با کمک این نکات شما میتوانید یک دسر با طعم بهتر را درست کنید و از آن لذت ببرید.
- یکی از مهمترین بخشها که طعم اصلی در دسر هلو را دارد، میوهی هلو است. بهتر است تا در زمان خرید هلو حتما هلوهایی را انتخاب کنید که به خوبی رسیده و شیرین هستند. اگر متوجه شدید که هلو خرابی یا زدگی دارد حتما آن را جدا کنید که طعم دسر شما را خراب نکند. به عنوان نکته باید بگوییم انتخاب هلو در تهیه سایر فرآوردههای هلو مانند کمپوت نیز بسیار مهم است. راستی، اگر هلو دوست دارید، میتوانید طرز تهیه کمپوت هلو خانگی بسیار خوشمزه را نیز مطالعه کنید.
- اگر قرار است تا دسر هلو را به همراه بستنی سرو کنید، بهتر است تا بستنی وانیلی را انتخاب کنید. اما این موضوع کاملا سلیقهای است و میتوایند به سراغ طعمهای دیگر نیز بروید.
دسر هلو را امتحان کنید…
همانطور که در این مقاله خواندید، طرز تهیه دسر هلو با روشهای متنوع بسیار ساده است و میتوانید این کار را به سادگی در خانه انجام دهید. البته گاهی ممکن است که زمان کافی یا مواد اولیه این دسر را نداشته باشید، در این زمان میتوانید با سفارش آنلاین شیرینی از اسنپ فود، دسر یا شیرینی مورد علاقه خود را سفارش داده و در زمان کوتاهی تحویل بگیرید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402