طرز تهیه دسر پان اسپانیا به صورت مرحله به مرحله

۴ نفر
غذای اصلی
متوسط
30 دقیقه
30 دقیقه
دسرها بخش جداییناپذیر و جذاب سفرههای غذای امروزی به حساب میآیند. دسر در کنار غذا، سفره را پر رنگ و لعاب و زیباتر میکند. در این مقاله قصد داریم دسر فوقالعاده هیجانانگیز و خوشمزهای را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید و با استفاده از طرز تهیه دسر پان اسپانیا، این دسر را در مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی و دوستانه سرو کنید و لذت ببرید.
دسر پان اسپانیا |
|
تعداد نفرات | 6 نفر |
زمان آمادهسازی | 20 دقیقه |
زمان تهیه | 120 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
معرفی دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا نوعی دسر خوشمزه و جذاب بینالمللی که خواستگاه آن را کشور اسپانیا میدانند. این دسر با طعمی دوستداشتنی و ظاهری جذاب طرفداران بسیاری دارد. پان اسپانیایی به صورت لایه لایه از ترکیب مواد دسر، بیسکوییت پتی بور و میوههای مانند موز و توت فرنگی تهیه میشود. از پان، این دسر خوشمزه میتوان برای جشن تولد و دیگر مجالس استفاده کرد تا مهمانان از طعم بینظیر آن لذت ببرند.
طرز تهیه دسر پان به صورت مرحله ای

دسر پان اسپانیا به صورت قالبی یا لیوانی تهیه میشود که میتوان این دسر را به آسانی درست کرد. در ادامه به آموزش تهیه دسر پان میپردازیم.
مواد لازم طرز تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور
مواد اولیه لازم برای تهیه دسر پان اسپانیا ساده به شرح زیر است که برای 6 نفر مناسب خواهد بود. برای درست کردن دسر پان اسپانیا برای ۴ نفر باید میزان مواد اولیه را مقداری کاهش دهید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 4 پیمانه |
آرد سفید | نصف پیمانه |
کره | 50 گرم |
شکر | 1 پیمانه |
بیسکوییت پتی بور | 2 بسته |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 150 گرم |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
موز | 3 عدد |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
توت فرنگی | به مقدار کافی |
گردو | نصف پیمانه |
دستور تهیه دسر پان اسپانیا

در ادامه به طرز تهیه پان اسپانیایی ساده میپردازیم.
- مرحله اول: برای تهیه دسر پان اسپانیا، تخم مرغ و شکر را با استفاده از همزن برقی، به خوبی هم بزنید.
- مرحله دوم: در این مرحله نشاسته ذرت را در مقدار کمی شیر سرد حل کنید. سپس در ادامه مابقی شیر را در قابلمهای بریزید و ترکیب نشاسته و شیر سرد را به قابلمه بیافزایید.
- مرحله سوم: آرد را 3 بار الک کرده و به ترکیب شیر و نشاسته اضافه کنید. سپس مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به محتویات درون قابلمه بیافزایید.
- مرحله چهارم: مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و به خوبی هم بزنید تا غلیظ شود. سپس وانیل و کره را نیز با محتویات درون قابلمه ترکیب نمایید.
- مرحله پنجم: در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته و خامه صبحانه را به مواد اضافه کنید.
- مرحله ششم: اگر تمایل دارید از پودر کاکائو در تهیه دسر پان اسپانیا استفاده کنید، مواد را نصف کرده و به نیمی از آن پودر کاکائو اضافه کنید. بنابراین نیمی از مواد سفید و نیم دیگر شکلاتی میشوند.
- مرحله هفتم: ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف ظرف را با استفاده از بیسکوئیتهای پتی پور خوشمزه، پر کنید. در ادامه کرم سفید رنگ دسر را روی بیسکویتها ریخته و دوباره یک ردیف بیسکوئیت روی مواد بچینید.
- مرحله هشتم: گردوی خرد شده را روی بیسکوئیتها ریخته و سپس مواد شکلاتی را اضافه کنید. توجه داشته باشید که علاوه بر گردو میتوانید از موز یا توت فرنگی هم در لابهلای مواد استفاده کنید.
- مرحله نهم: روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از آماده شدن دسر، روی آن را با میوههای خوشمزه و لذیذ تزئین کرده و نوش جان کنید.
تهیه دسر پان اسپانیا ساده و خوشمزه به پایان رسید و پیشنهاد میکنیم برای پذیرایی از مهمانان خود، آموزش مرحله به مرحلهی طرز تهیهی دسر تیرامیسو خانگی خوشمزه را نیز دنبال کنید.
طرز تهیه دسر پان اسپانیا لیوانی

در طرز تهیه انواع دسرها مانند دسر پان یا دسر پاناکوتا، میتوان از لیوان یا قالبهای کوچک مخصوص دسر نیز استفاده کرد. برای این کار مواد دسر، بیسکوییت پتی بور، گردو خرد شده و میوهها را آماده کنید و آنها به صورت لایه لایه درون لیوان یا ظرفهای کوچک دسر بریزید. در نهایت روی دسرها را مطابق سلیقه خود تزئین کنید.
راستی، صحبت از دسر پاناکوتا شد و خوب است طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ محبوبترین دسر ایتالیا را درست کنید! را نیز مطالعه کنید. به این شکل، با دسرهای خوشمزهای آشنا خواهید شد.
نکات مهم درباره طرز تهیه دسر پان اسپانیا

اگر قصد تهیه دسر پان اسپانیا ساده یا زعفرانی زعفرانی یا ساده و … را دارید؛ به هر ترتیب نکات زیر را در نظر داشته و مطابق با آنها، آمادهسازی این دسر خوشمزه را دنبال کنید:
- در حین درست کردن مواد روی حرارت، آن را به طور مداوم هم بزنید، زیرا نشاسته به سرعت ته میگیرد.
- بهتر است که برای تهیه دسر پان اسپانیایی از مغزیجات و شکلات تختهای استفاده کنید.
- این دسر را به همراه بستنی وانیلی یا شکلاتی سرو نمایید.
- دسر پان اسپانیا با ژله یکی از دسرهایی است که سریع و راحت حاضر میشود و برای تهیه آن از یک لایه ژلهای استفاده میکنند.
- در طرز تهیه دسر پان اسپانیا مجلسی میتوانید زعفران را برای زیبایی بیشتر بهکار ببرید.
- برای تزئین این دسر خوشمزه، امکان آن را دارید که به جز میوههای مختلف، از پودر پسته یا دیگر مغزهای خرد شده نیز استفاده کنید. این نکته را میتوانید در طرز تهیه دسر مگنولیا نیز رعایت کرده و نتیجه بهتری بگیرید.
- این دسر زیبا و خوش طعم را میتوان به دو شکل لیوانی و گرد، شبیه کیک تولد درست کرد.
- برای خوشمزهتر شدن دسر پان اسپانیا از پودر کافی میکس هم استفاده کنید.
- قبل از اینکه آرد را به مواد دسر اضافه کنید، آن را چندین بار الک کرده تا کرم دسر لطیف، شفاف و یکدست شود.
- بهتر است قبل از سرو کردن این دسر، روی آن را با شکلات آب شده و خامه فرم گرفته، به خوبی و زیبایی تزئین کنید.
- به یاد داشته باشید که قرار دادن این دسر داخل یخچال، باعث بهتر شدن طعم و فرم آن خواهد شد.
- میتوانید در تهیه دسر پان اسپانیا از هر نوع بیسکوئیتی استفاده کنید.
- در تهیه این دسر از نشاسته ذرت استفاده میشود و طرز تهیه دسر پان اسپانیا بدون نشاسته طرفداران چندانی ندارد.
دسر پان از مادرید و اسپانیا تا درب خانه شما…
دسر پان اسپانیا یکی از انواع دسرهای خوش طعم و خوشمزه بینالمللی است که از خوردن آن، لذت زیادی خواهید برد. همچنین تهیه دسر پان اسپانیا بسیار آسان و سریع بوده و به راحتی میتوانید این دسر فوقالعاده جذاب را در منزل برای مهمانیها تهیه کنید و آن را با مغزیجات و میوههای زیبا از جمله موز، توت فرنگی، شاتوت و بلوبری تزئین نمایید.
البته، اگر فرصت تهیه دسرها را ندارید، میتوانید آنها را به شکل آنلاین از اسنپ فود سفارش دهید. به این شکل، آن را از سفارش آنلاین شیرینی یا سفارش آنلاین از کافه سفارش داده و نیازی نیست تا زمانی را برای آماده کردن دسر پان اختصاص دهید.
سلام دسر پان اسپانیا درست کردم ته گرفت بود چیکار کنم که دیگه این اتفاق برای درست کردن دسر پان میفته
سلام در حین درست کردن دسر پان اسپانیا وقتی مواد روی حرارت هستند مواد را به طور مداوم هم بزنید، زیرا نشاسته به سرعت ته میگیرد.
سلام دسر پان کرم دسر خیلی یک دست و خوب و نرم نشده بود
سلام در دست کردن دسر پان قبل از اینکه آرد را به مواد دسر اضافه کنید، آن را چندین بار الک کرده تا کرم دسر لطیف، شفاف و یکدست شود
سلام دسر پان اسپانیا چیکار کنم که بهتر طعم و فرم بگیره
سلام قرار دادن دسر پان اسپانیا داخل یخچال، باعث بهتر شدن طعم و فرم آن خواهد شد
مواد لازم طرز تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور چقدر خوب مناسب فکر میکردم مخلفات زیادتری بخواد حتما دسر پان درست میکنم
سلام ممنون که طرز تهیه دسر پان اسپانیا به صورت مرحله به مرحله را مطالعه کردید بله مواد اولیه لازم برای طرز تهیه دسر پان خیلی زیاد و پیچیده نیست در صورت تمایل طرز تهیه انواع بیسکویت ها را ببیند بیسکویت پرتقالی هم خوشمزه هستش https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DA%A9%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%DB%8C/
از نکته های دسر پان اسپانیا خوشم امد فوت و فن دسر پان جالبی بود
سلام رعایت نکات مهم درباره طرز تهیه دسر پان اسپانیا باعث میشود که دسر خوشمزه و لذیذی داشته باشید .ر حین درست کردن مواد روی حرارت،
را به طور مداوم هم بزنید، زیرا نشاسته به سرعت ته میگیرد.بهتر که برای تهیه دسر پان اسپانیا از مغزیجات و شکلات تختهای استفاده کنید.قبل از اینکه آرد را
به مواد دسر پان اسپانیا اضافه کنید، آن را چندین بار الک کرده تا کرم دسر پان لطیف، شفاف و یکدست شود.
دسر پان را به همراه بستنی وانیلی یا شکلاتی سرو نمایید.دسر پان اسپانیا با ژله یکی از دسرهایی است که سریع و راحت حاضر میشود و
برای تهیه آن از یک لایه ژلهای استفاده میکنند.در طرز تهیه دسر پان اسپانیایی میتوانید زعفران را برای زیبایی بیشتر بهکار ببرید
دسر پان اسپانیا چی هستش کیک یا بستنی
سلام پان نوعی دسر خوشمزه و جذاب بینالمللی که در کشور اسپانیا معروف است و جایگاه ویژه دارد. این دسر با طعمی دوستداشتنی و ظاهری جذاب طرفداران زیادی دارد.
دسر پان اسپانیا به صورت لایه لایه از ترکیب مواد دسر، بیسکوییت پتی بور و میوههای مانند موز و توت فرنگی تهیه میشود.
دسر پان میتوان برای جشن تولد و مهمانی های و دورهمی ها استفاده کرد تا همه از طعم بینظیر آن لذت ببرند.این دسر را به همراه بستنی وانیلی یا شکلاتی سرو نمایید
سلام چرامن این دارو درست کردم چند ساعت تویخچال بود شل شد خوب نبسته بود
دسر من بعدچندساعت تویخچال شل بود چرا؟؟
سلام مریم جان
دلایل شل شدن دسر پان اسپانیا بعد از یخچال رو میتونی این پایین بخونی:
مقدار بیش از حد ژلاتین: اگر مقدار ژلاتین مصرفی در دسر زیاد باشد، ممکن است پس از خنک شدن در یخچال، بافت ژلهای و شل پیدا کند.
عدم جوشاندن کافی مواد: اگر مواد به اندازه کافی جوشانده نشوند تا ژلاتین کاملاً حل شود، دسر پس از یخچال شل خواهد شد.
نگهداری طولانی مدت در یخچال: نگهداری بیش از حد دسر در یخچال میتواند باعث شل شدن آن شود. ژلاتین با گذشت زمان تجزیه میشود و بافت دسر را از دست میدهد.
نسبت نادرست مواد: اگر نسبت مایعات به ژلاتین مناسب نباشد، دسر پس از یخچال شل خواهد شد. باید نسبت مواد را دقیق رعایت کرد.
برای جلوگیری از شل شدن دسر پان اسپانیا، مقدار ژلاتین مصرفی را کاهش دهید، مواد را به اندازه کافی بجوشانید، و دسر را بیش از چند روز در یخچال نگهداری نکنید. همچنین نسبت مواد را دقیقاً طبق دستور العمل رعایت کنید.