طرز تهیه رولت شکلاتی با چهار روش مختلف
رولت شکلاتی یکی از شیرینیهای محبوب در سطح جهان است. دستور پخت متنوعی برای تهیه این رولت وجود دارد که با فر یا بدون فر درست میشود. در این مقاله از اسنپ فود قصد داریم طرز تهیه رولت شکلاتی را در 4 نوع مختلف به شما آموزش دهیم. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
رولت شکلاتی |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آمادهسازی | 30 دقیقه |
زمان تهیه | 30 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه رولت شکلاتی ساده
برای آمادهسازی رولت شکلاتی میتوانید از دستور پخت سادهای پیروی کنید و سس شکلاتی روی رولت بریزید. علاوه بر این مغز گردو یا پسته نیز در خامه میانی آن اضافه میشود. در ادامه به مواد اولیه و مراحل تهیه این رولت خوشمزه اشاره میکنیم اگر دوست داشته باشید میتوانید در میان طرز تهیه انواع شیرینی خامه ای ، طرز تهیه این رولت خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد اولیه رولت شکلاتی ساده
برای تهیه این شیرینی محبوب و دوستداشتنی مواد اولیه زیر را آماده کنید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد قنادی | 4/3 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | نصف پیمانه |
پودر کاکائو | 4/1 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
نمک | 4/1 قاشق چایخوری |
خامه فرم گرفته شکلاتی | به مقدار کافی |
برای تهیه سس شکلات نیز به مواد اولیه زیر نیاز دارید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
شکلات خرد شده | 3/2 پیمانه |
خامه قنادی | نصف خامه صبحانه |
دستور پخت رولت شکلاتی ساده
برای طرز تهیه رولت شکلاتی یخچالی ساده و خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید. سفیدهها را آنقدر با همزن مخلوط کنید که کشسان و منسجم شوند.
- مرحله دوم: زرده تخم مرغها را با شکر مخلوط کرده و کاملاً هم بزنید تا کرمی رنگ شود.
- مرحله سوم: آرد، وانیل، بکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید. سپس به ترکیب زرده تخم مرغ و شکر بیفزایید و کاملا هم بزنید.
- مرحله چهارم: سفیده همزده تخم مرغها را به مواد اضافه کرده و بهخوبی هم بزنید تا پف آن نخوابد.
- مرحله پنجم: در ادامه طرز تهیه رولت ساده، کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید. مخلوط را به صورت یکنواخت روی سینی فر بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید. بعد از 6 دقیقه نان رولت را از فر خارج کنید.
- مرحله ششم: با همان کاغذ روغنی، نان رولت را رول کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
- مرحله هفتم: خامه شکلاتی را با همزن برقی تا آنجا هم بزنید که نرم شده و فرم بگیرد.
- مرحله هشتم: بعد از خنک شدن نان، رول را باز کرده و روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید. شکلات خرد شده را به روش بن ماری ذوب کرده و روی رولت بریزید. همچنین میتوانید از مقداری خامه برای تزئین رولت استفاده کنید. در انتها 30 دقیقه دیگر رولت را در یخچال قرار دهید.
نکات کلیدی در تهیه رولت شکلات ساده با خامه
برای طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه نکات زیر را مدنظر قرار دهید.
- برای طرز تهیه رولت شکلاتی بدون خامه، تنها کافی است تا پس از رول کردن شیرینی کار را به پایان رسانده و مرحله اضافه کردن خامه را حذف کنید؛ اما میتوانید روی رولت را با شکلات تزئین نمایید.
- برای پر کردن داخل رولت میتوانید به سلیقه خود از مواد مختلفی مانند مارمالاد یا مربا نیز استفاده کنید.
- اگر میزان مواد و مراحل گفته شده را به دقت انجام دهید، شیرینی به آسانی رول میشود.
رولت شکلاتی بدون فر
اگر میخواهید بدون فر رولت شکلاتی خوشمزهای درست کنید، میتوانید دستور پخت زیر را مطالعه و اجرا کنید.
مواد اولیه رولت شکلاتی بدون فر
برای تهیه یک رولت شکلاتی خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد قنادی | 5 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
خامه فرم گرفته شکلاتی | به مقدار کافی |
طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر
برای طرز تهیه رولت شکلاتی بدون استفاده از فر مراحل زیر را انجام دهید.
- مرحله اول: تخم مرغها را به همراه وانیل و شکر در ظرفی بهخوبی هم بزنید تا مخلوط حجیم و کرم رنگی به دست آید.
- مرحله دوم: پودر کاکائو و آب جوش را با هم ترکیب کرده و به تخم مرغ اضافه کنید. این مخلوط را نیز به نحوی هم بزنید تا بافت منسجمی به دست آید.
- مرحله سوم: اکنون روغن مایع را به مخلوط اضافه کرده و مجددا هم بزنید.
- مرحله چهارم: آرد و بکینگ پودر را ترکیب و 2 بار الک کرده و به مواد بیافزایید. مخلوط را تا آنجا هم بزنید که ترکیب یکدست و منسجمی به وجود آید.
- مرحله پنجم: داخل تابه دو طرفه کاغذ روغنی قرار داده و آن را کمی چرب کنید، سپس مواد شیرینی را درون تابه بریزید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا نان رولت آماده شود.
- مرحله ششم: نان رولت را از تابه بیرون آورده و روی پارچه تمیزی قرار دهید. وقتی کمی خنک شد، آن را رول کنید. نان رول شده را به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید.
- مرحله هفتم: بعد از آنکه نان رولت را از یخچال بیرون آوردید، آن را روی سطحی باز کنید. خامه فرم گرفته را روی نان رولت پهن کرده و مجدداً نان را رول کنید.
- مرحله هشتم: شکلات خرد شده را به روش بن ماری ذوب کرده و روی رولت بریزید. میتوانید با کمی خامه آماده شده، شیرینی خود را تزئین کنید. طرز تهیه رولت شکلاتی در اینجا به پایان می رسد و اگر دوست داشته باشید، میتوانید طرز تهیه کیک شکلاتی در پنج دقیقه را نیز مطالعه کنید.
رولت شکلاتی سوئیسی
رولت شکلاتی سوئیسی یکی از شیرینیهای خوشمزه است که میتوانید آن را با خامه فرم گرفته، مارمالادهای گوناگون یا عسل تهیه کنید. برای تهیه این رولت روش زیر را مورد استفاده قرار دهید.
مواد اولیه رولت شکلاتی سوئیسی
برای تهیه این رولت مواد اولیه زیر را آماده کنید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد سفید | 90 گرم |
تخم مرغ | 5 عدد |
شکر | 115 گرم |
نمک | مقدار خیلی کم |
روغن مایع | 50 میلیگرم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شیر | 50 میلیگرم |
طرز تهیه رولت شکلاتی سوئیسی
برای پخت این رولت مراحل زیر را به دقت انجام دهید.
- مرحله اول: ابتدا تخم مرغ و شیر را 20 دقیقه پیش از شروع کار از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسند.
- مرحله دوم: تخم مرغها را شکسته و زرده و سفیده آنها را جدا کنید.
- مرحله سوم: سفیده ها را با همزن بهخوبی مخلوط کنید تا کاملا کف کند.
- مرحله چهارم: 70 گرم از شکر را به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا مخلوط سفید و کشسانی ایجاد شود.
- مرحله پنجم: در ظرف دیگری نمک و شکر باقی مانده را به زردهها اضافه کرده و کاملا ترکیب کنید.
- مرحله ششم: اکنون زرده و سفیده را در یک ظرف بریزید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکدست و کرم رنگی به دست آید.
- مرحله هفتم: آرد و بکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید. سپس این ترکیب آردی را به دیگر مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی کاملا مخلوط نمایید. هم زدن مواد را به اندازهای ادامه دهید که پف تخم مرغ از بین نرود و مایه یکدستی به وجود آید.
- مرحله هشتم: در ظرفی دیگر شیر و روغن مایع را به هم زده و ابتدا کمی از مایه رولت را به آن اضافه کنید تا ترکیب رقیقی درست شود. سپس باقی مایه را نیز اضافه کرده و کاملا هم بزنید.
- مرحله نهم: در این مرحله از طرز تهیه رولت شکلاتی، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه رولت را روی آن به صورت یکدست بریزید. سپس سینی را به مدت 30 دقیقه در فر 170 درجه قرار دهید.
- مرحله دهم: بعد از پخته شدن، نان رولت را از فر بیرون آورید، رول کرده و 1 ساعت در یخچال بگذارید.
- مرحله یازدهم: پس از خارج کردن شیرینی از یخچال، خامه فرم گرفته را با عسل، مارمالاد یا هر ماده خوشمزه دیگری ترکیب کنید و روی نان بکشید؛ در انتها مجدداً نان را رول کنید.
- مرحله دوازدهم: بهتر است که رولت را باز هم یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا آماده سرو شود. طرز تهیه رولت شکلاتی اینجا به پایان میرسد و اگر دوست داشته باشید میتوانید بهترین دسرهای شکلاتی برای مهمانی و مجالس را دنبال کنید تا طرز تهیه انواع دسر شکلاتی را یاد بگیرید.
رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور
رولت شکلاتی با بیسکوییت پتی بور به آسانی قابل تهیه بوده و طعم بسیاری خوشمزهای دارد.
مواد اولیه رولت شکلاتی با بیسکوییت پتی بور
برای تهیه این رولت به مواد اولیه زیر را نیاز دارید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بیسکوییت پتی پور | 3 بسته |
شکلات تختهای خرد شده | 160 گرم |
خامه صبحانه | 400 گرم (2 بسته) |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
شیر | نصف پیمانه |
پودر نارگیل | 1 لیوان |
پودر قند | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه رولت شکلاتی با بیسکوییت پتی بور
برای پخت این رولت مراحل زیر را به دقت انجام دهید.
- مرحله اول: ابتدا تکههای بیسکوییت را خرد کنید؛ دقت کنید اندازه بیسکوییتها نباید بیش از حد بزرگ باشد، چراکه امکان رول کردن شیرینی، فراهم نخواهد شد.
- مرحله دوم: شیر، یک بسته خامه و پودر کاکائو را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید؛ وقتی که در اطراف آن حبابهای ریز تشکیل شد، شعله را خاموش کنید.
- مرحله سوم: بلافاصله شکلات را با مواد ترکیب کرده و هم بزنید تا شکلات نیز حل شود.
- مرحله چهارم: تکههای بیسکوییت را با دیگر مواد شیرینی مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید.
- مرحله پنجم: روی سطح کار یک کیسه فریزد باز شده قرار داده و مواد را به قطر 8 میلیمتر با وردنه پهن کنید.
- مرحله ششم: بسته دیگر خامه، پودر نارگیل و پودر قند الک شده را مخلوط کنید و به صورت یک لایه یکنواخت روی رولت بریزید.
- مرحله هفتم: شیرینی را به آرامی از کیسه فریزر جدا کرده و رول کنید؛ سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- مرحله هشتم: در نهایت رولت را از یخچال خارج کرده و با شکلات آب شده یا دیگر مواد به سلیقه خود تزئین کنید.
طرز تهیه رولت شکلاتی با کیک له شده نیز امکانپذیر است که در این صورت بهجای بیسکوییت باید از کیک له شده استفاده کنید.
رولت کاکائویی
برای تهیه رولت کاکائویی میتوانید از همان نحوه پخت رولت شکلاتی استفاده کنید. در حقیقت مواد اولیه و طرز تهیه این رولت مشابه قبل است تنها باید از 15 گرم کاکائو در زمان تهیه استفاده کنید. همچنین میتوانید میزان شکلات روی رولت را به سلیقه خود افزایش دهید. این شیرینی مورد پسند دوستداران شکلات خواهد بود، چراکه عطر و طعم شکلات کاملا احساس میشود.
رولت شکلاتی عصرانه دلچسب یک روز تعطیل در کنار خانواده!
در این مقاله از اسنپ فود شما را با طرز تهیه رولت شکلاتی و رولت شکلاتی سوئیسی آشنا کردیم. علاوه بر این درباره دستور تهیه رولت شکلاتی بدون استفاده از فر توضیحاتی ارائه دادیم. با آماده کردن مواد اولیه رولت شکلاتی و پیروی از دستور تهیه این رولت، میتوانید شیرینی شکلاتی خوشمزهای را آماده و با آن پذیرایی کنید.
در ادامه، باید بگوییم که اگر هوس خوردن شیرین خامهای کردهاید اما زمان کافی برای تهیه آن در منزل را ندارید، میتوانید با سفارش آنلاین شیرینی از اسنپ فود، این شیرینی خوشمزه را سفارش داده و درب منزل یا محل کار خود تحویل بگیرید.
جدیدترین ها
مهر 23, 1403
مهر 23, 1403
مهر 23, 1403
مهر 23, 1403
پیشنهاد سردبیر
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
اردیبهشت 4, 1403
فروردین 8, 1402
بهمن 25, 1402
اسفند 20, 1402