پاییز و زمستان فرصت خوبی است برای تهیه انواع سوپها؛ مخصوصا سوپ کدو حلوایی که میوه مخصوص فصلهای سرد سال است! برای تهیه این سوپ برای 7 تا 10 نفر، به 6 لیوان آب مرغ، یکونیم قاشق چایخوری نمک، یک کیلوگرم پوره کدو حلوایی (پخته و لهشده)، 1 قاشق چایخوری جعفری ساطوری، 1 عدد پیاز خردشده، نصف قاشق چایخوری پودر آویشن تازه، 1 حبه سیر و 125 میلیلیتر خامه نیاز داریم.
برای تهیه این سوپ کاملا سلامت هم کافی است تا تمام مواد، جز جعفری، خامه و آویشن را داخل ظرف گودی باهم ترکیب کنید و سپس ظرف را حدود 1 ساعت روی شعلهای با حرارت متوسط قرار دهید تا سوپ شما بجوشد و به قوام مورد نظرتان برسد. در انتها و پس از سِرو سوپ میتوانید از آویشن، جعفری و خامه برای تزئین ظرفهای سوپ کمک بگیرید. فقط حواستان باشد که اگر آب مرغ مصرفی شما نمک داشت، نمک را از مواد اولیه این غذا حذف کنید.
کدو حلواییهای بیضی و مخروطیشکل، شیرینتر از کدوهای گرد هستند و میتوانند گزینه بهتری برای تهیه سوپ باشند. اگر میخواهید عطر و طعم منحصر به فردی به سوپ خود بدهید هم کافی است تا یک برش نارنج تازه کنار هر ظرف از سوپ سرو کنید.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
