طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

به این مقاله امتیاز دهید

پاییز و زمستان فرصت خوبی است برای تهیه انواع سوپ‌ها؛ مخصوصا سوپ کدو حلوایی که میوه مخصوص فصل‌های سرد سال است! برای تهیه این سوپ برای 7 تا 10 نفر، به 6 لیوان آب مرغ، یک‌ونیم قاشق چای‌خوری نمک، یک کیلوگرم پوره کدو حلوایی (پخته و له‌شده)، 1 قاشق چای‌خوری جعفری ساطوری، 1 عدد پیاز خردشده، نصف قاشق چای‌خوری پودر آویشن تازه،  1 حبه سیر و 125 میلی‌لیتر خامه نیاز داریم.
برای تهیه این سوپ کاملا سلامت هم کافی است تا تمام مواد، جز جعفری، خامه و آویشن را داخل ظرف گودی باهم ترکیب کنید و سپس ظرف را حدود 1 ساعت روی شعله‌ای با حرارت متوسط قرار دهید تا سوپ شما بجوشد و به قوام مورد نظرتان برسد. در انتها و پس از سِرو سوپ می‌توانید از آویشن، جعفری و خامه برای تزئین ظرف‌های سوپ کمک بگیرید. فقط حواس‌تان باشد که اگر آب مرغ‌ مصرفی شما نمک داشت، نمک را از مواد اولیه این غذا حذف کنید.
کدو حلوایی‌های بیضی و مخروطی‌شکل، شیرین‌تر از کدوهای گرد هستند و می‌توانند گزینه بهتری برای تهیه سوپ باشند. اگر می‌خواهید عطر و طعم منحصر به فردی به سوپ خود بدهید هم کافی است تا یک برش نارنج تازه کنار هر ظرف از سوپ سرو کنید.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.