آموزش آشپزی

طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی با طعمی بی‌نظیر

شیرین قورمه یکی از غذاهای نسبتا ساده و خوشمزه گیلانی است. طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی به دلیل پخت گوشت کمی طولانی است، اما طعم این غذا ارزش صرف این وقت را دارد. بنابراین، پیشنهاد می‌کنیم درست کردن این خورشت خوشمزه شمالی را در دستور کار آشپزی خود بگنجانید. ضمنا دقت کنید که این دستور را با طرز تهیه قاتق شیرین کرمانی اشتباه نگیرید. زیرا با وجود مشابهت اسمی، شیرین قاتق کرمانی مواد اولیه و دستور پخت بسیار متفاوتی دارد. در ادامه، جدول مشخصات غذایی شیرین قورمه گیلانی را با هم می‌بینیم:

شیرین قورمه گیلانی

تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت غذا 3 ساعت
میزان سختی متوسط

طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی

عکس شیرین قورمه گیلانی

دستور تهیه شیرین قورمه گیلانی ساده‌تر از طرز پخت شیرین قاتق گیلانی است. هر چند که این دو خورشت گیلانی ظاهر نسبتا مشابهی دارند و در هر دوی آ‌ن‌ها می‌توانید بنا به ذائقه خود به طعمی شیرین یا ملس برسید، اما در مجموع باید گفت که طرز تهیه شیرین قاتق شمالی کمی مفصل‌تر و پرملات‌تر از دستور شیرین قورمه است. در ادامه، مواد لازم و مراحل درست کردن شیرین قورمه گیلانی را با هم می‌خوانیم:

مواد لازم برای تهیه شیرین قورمه گیلانی

برای تهیه این خورشت خوشمزه شمالی مواد اولیه جدول زیر را آماده کنید. در صورت تمایل می‌توانید به جای قیسی از مخلوط 100 گرم آلو و 50 گرم کشمش پلویی استفاده کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوشت خرد شده 500 گرم
پیاز ریز شده 1 عدد
قیسی 250 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران دم کرده (اختیاری) به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه خورش شیرین قورمه گیلانی

مراحل طرز تهیه خورش شیرین قورمه گیلانی

طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی در ادامه آمده است:

  • مرحله اول: گوشت را با 3 پیمانه آب داخل قابلمه‌ای مناسب ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  • مرحله دوم: وقتی آب گوشت شروع به جوشیدن کرد، کف قهوه‌ای جمع شده روی آب را با یک قاشق جمع کرده و حرارت شعله را کم کنید.
  • مرحله سوم: 2 ساعت بعد، ادویه‌ها و نمک را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید گوشت همراه با ادویه‌ها برای 1 ساعت دیگر بپزد.
  • مرحله چهارم: حالا تابه‌ای مناسب را روی حرارت قرار داده و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود.
  • مرحله پنجم: در ادامه، پیازهای ریز شده را داخل روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. پس از آن، قیسی را هم به پیاز اضافه کرده چند دقیقه همراه با پیاز تفت دهید.
  • مرحله ششم: نیم ساعت مانده به پایان پخت گوشت، مخلوط پیاز و قیسی را در قابلمه حاوی گوشت ریخته و در صورت تمایل، مقداری زعفران دم‌کرده هم اضافه کنید. وقتی خورشت جا افتاد، آن را در ظرف مناسبی کشیده و همراه با کته سرو کنید.

تهیه شیرین قورمه به اتمام رسید و در پایان این قسمت، پیشنهاد می‌کنیم که اگر به غذاهای گیلانی علاقه دارید، طرز تهیه لونگی گیلان را نیز دنبال کرده و با یک غذای خوشمزه دیگر آشنا شوید.

اسنپ فود، یک کمک آشپز قابل اعتماد برای غذاهای خوشمزه

طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی را به ساده‌ترین روش برای شما گفتیم. پیشنهاد می‌کنیم این غذا را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.

البته، اگر قصد دارید یک سفره گیلانی مفصل بچینید و فرصت تهیه شیرین قورمه یا دیگر انواع غذاهای شمالی را ندارید، از اسنپ فود کمک بگیرید. برای این کار، وارد سایت شوید و از قسمت سفارش انلاین غذا ، هر غذای گیلانی را که دوست دارید به صورت اینترنتی سفارش دهید. در این صورت، با صرف انرژی کمتر، یک میز پذیرایی مفصل و خوش‌آب و رنگ خواهید داشت که به شما و مهمان‌ها چشمک می‌زند.

نوشته های مرتبط

‫8 دیدگاه ها

    1. در طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی گوشت را با 3 پیمانه آب داخل قابلمه‌ای مناسب ریخته و روی حرارت بگذارید تا 2 ساعت بجوشد و بعد بعد،
      ادویه‌ها و نمک را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید گوشت همراه با ادویه‌ها برای 1 ساعت دیگر بپزد.
      در شیرین قورمه گیلانی گوشت حدالقل باید 3 ساعت بپزد تا نرم و خوش طعم شود

    1. سلام از طرز اسنپ فود میتوانید خرید انلاین و سفارش انلاین انوع میوه ها و گوشت و مرغ و ماهی و آبمیوه و چاشنی ها و فست فودها و سبزیجات
      الا اخر سفارش بدید .غذاهای محلی و سنتی مثل غذای شیرین قورمه گیلانی از طریق اسنپ فود انلاین سفارش بدیدhttps://snappfood.ir/

    1. سلام در طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی نیم ساعت مانده به پایان پخت گوشت، مخلوط پیاز و قیسی را به قابلمه ای که گوشت را ریخته اید اضافه کنید و
      اگر تمایل داشتید ، مقداری زعفران دم‌کرده هم اضافه کنید.

    1. سلام شیرین قاتق شمالی کمی مفصل‌تر و پر ملات‌تر از دستور شیرین قورمه است.دستور تهیه شیرین قورمه گیلانی ساده‌تر
      از طرز پخت شیرین قاتق گیلانی است اما شکل و ظاهر هر دو خورشت شبیه به هم است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا