آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه مارشمالو
آموزش آشپزی
1.5/5 - (4 امتیاز)
بدون نظر

برای تهیه مارشمالو دست به کار شوید

مینا اسماعیل بیگی 22 اسفند 1400 7 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

 دوست دارید طرز تهیه مارشمالو آن هم به روش بازاری را بدانید؟ مارشمالو یک نوع آبنبات پنبه‌ای خوشمزه است که نه تنها در بین کودکان طرفداران بسیار زیادی دارد، بلکه بزرگترها هم از خوردن این خوراکی نرم و شیرین لذت می‌برند. از این آبنبات‌های زیبا و خوش طعم می‌توان در مجالس مختلف به خصوص در سفره‌های عید نوروز، شب یلدا و حتی در جعبه‌های کادو ولنتاین استفاده کرد.

مارشمالو را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خوراکی فوق العاده را دنبال کنیم.

مارشمالو
4 تعداد نفرات
15 دقیقه زمان آماده سازی
45 دقیقه زمان پخت غذا
متوسط میزان سختی

طرز تهیه مارشمالو ساده

طرز تهیه مارشمالو ساده

مارشمالو جزء تنقلات پرطرفدار است. این خوراکی را می‌توان در رنگ‌ها و اشکال متنوعی تهیه کرد. به علاوه مارشمالو یا پف پفی به دلیل ظاهر هوس انگیزی که دارد، هر کودکی را جذب خود می‌کند. البته ناگفته نماند این خوراکی به دلیل اینکه در کشورهای مختلف هم تهیه می‌شود، به عنوان یک آبنبات بین المللی شناخته شده، پس تهیه و مصرف آن تنها مختص ایران نیست. یکی از بهترین نمونه‌های مارشمالو نوع ساده آن است که برای تهیه آن باید طبق دستورالعمل زیر پیش بروید.

مواد اولیه مارشمالو

برای تهیه این خوراکی خوشمزه و رنگی، مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد اولیه میزان لازم
پودر ژله 2 بسته با طعم دلخواه
شکر 4 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل به میزان کافی
آب داغ 1 لیوان

مراحل تهیه مارشمالو خانگی

برای آن که بتوانید این خوراکی خوشمزه را به شکلی ساده و سریع آماده کنید، مراحل زیر را با دقت در نظر داشته و دنبال کنید:

  • مرحله اول: در طرز تهیه پف پفی خانگی ابتدا باید پودر ژله را در آب حل کنید. برای این کار لازم است که پودر ژله را در ظرف مناسبی ریخته و به روش بن ماری پیش بروید. پس از قبل یک کتری یا قابلمه با دهانه کوچک را با آب پر کرده و اجازه دهید تا جوش بیاید. سپس ظرف حاوی پودر ژله و آب را روی آن قرار دهید تا بخار آب باعث حل شدن دانه‌های ژله شود. بعد شکر را به ترکیب اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید.
  • مرحله دوم: پس از اینکه شکر و پودر ژله به خوبی در آب حل شد، باید آن را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و با استفاده از یک همزن برقی مواد را هم بزنید. این مرحله اصلی در طرز تهیه مارشمالو است که باید حدود 4 تا 5 دقیقه از همزن برقی با دور تند استفاده کنید تا مخلوط ژله و آب فرم پفی بگیرد. زمان فرم گیری مارشمالو ممکن است حتی از زمان ذکر شده کمتر باشد. پس توجه داشته باشید که بیش از اندازه نباید مخلوط را هم بزنید.
  • مرحله سوم: در ادامه قالبی که قرار است مخلوط مارشمالو را درون آن قرار دهید را کمی چرب کنید. پس از آن به وسیله یک قیف مارشمالو را به اشکال دلخواه روی قالب درآورید. در صورتی که می‌خواهید روی تکه‌های مارشمالو شما صاف به نظر برسد، می‌توانید از یک قاشق برای این کار کمک بگیرید.
  • مرحله چهارم: در این مرحله باید به پف پفی‌های خوشمزه آماده شده خود استراحت دهید. پس به مدت یکی دو ساعت قالب را درون یخچال قرار دهید.
  • مرحله پنجم: در انتها تهیه مارشمالو باید به آرامی و به وسیله یک چاقو تکه‌های پنبه ای را از قالب جدا کنید. برای تزیین هم می‌توانید این آبنبات‌های پنبه‌ای خوشمزه را درون پودر نارگیل بغلتانید.

طرز تهیه مارشمالو دو رنگ

طرز تهیه مارشمالو دو رنگ

برای تهیه این نوع مارشمالو باید از دو نوع ژله با رنگ‌های مختلف استفاده کنید. این نوع پف پفی به دلیل ترکیب رنگ جذابی که دارد، بیشتر از سایر نمونه‎ها مورد توجه است. با توجه به اینکه قرار است هر دو ژله به نحوی با هم مخلوط شوند، پس سعی کنید از مزه‌هایی استفاده کنید که در کنار هم ترکیب طعم خوبی داشته باشند.

مواد اولیه مارشمالو دو رنگ

برای تهیه مارشمالو دو رنگ، این مواد را آماده کنید:

مواد اولیه میزان لازم
ژله 2 بسته
آب 2/1 پیمانه برای هر بسته
گلوکز یا عسل 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل به میزان کافی

نحوه تهیه مارشمالو دو رنگ

برای آن که بتوانید به بهترین شکل، طرز تهیه مارشمالو با ژله دو رنگ را اجرا کنید، این مراحل را با دقت دنبال کنید:

  • مرحله اول: در طرز تهیه مارشمالو دو رنگ باید اول یکی از پودرهای ژله را به روش قبل بن ماری کنید. برای این کار یک بسته از پودر ژله را باز کرده و در نصف لیوان آب گرم بریزید. دقت کنید که ظرف فلزی باشد. سپس ظرف مخلوط را روی حرارت کتری قرار دهید تا دانه‌های ژله کاملا ذوب و در آب حل شوند.
  • مرحله دوم: در ادامه مانند روش قبل باید با استفاده از همزن برقی با دور تند مخلوط را به قدری هم بزنید تا فرم پفکی و نرم دلخواه را بگیرد. سپس آن را در یک قالب از قبل چرب شده قرار دهید. البته به جای چرب کردن قالب می‌توانید کف آن را با استفاده از پودر نارگیل بپوشانید. سپس مواد مارشمالو را درون ظرف پهن کنید.
  • مرحله سوم: حالا باید ژله دوم را هم دقیقا با استفاده از همین روش تهیه کنید. پس از آماده سازی ژله دوم باید ترکیب را در قالب و روی سطح ژله اول بریزید و 1 تا 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند. این کار باعث خواهد شد تا مارشمالو به اصطلاح خود را بگیرد.
  • مرحله چهارم: در انتها قالب را از یخچال درآورده و با استفاده از یک چاقو مارشمالو را برش دهید. سپس در پودر نارگیل بغلتانید و آن را سرو کنید.

طرز تهیه مارشمالو بدون پودر ژله

طرز تهیه مارشمالو بدون پودر ژله

برای تهیه این نوع پف پفی به پودر ژله نیازی ندارید. اما به جای آن باید از یک میوه طبیعی مثل شاتوت استفاده کنید. البته نکته اینجاست که پایه کار این نوع مارشمالو نوعی پودر ژلاتین سفید و نیمه شفاف بدون رنگ و بو است که با نام آگار آگار شناخته می‌شود. این ماده به عنوان ماده تثبیت کننده مارشمالو یا هر ترکیب دیگری مورد استفاده قرار می‌گیرد. بد نیست بدانید که این پودر ژلاتینی گیاهی از جلبک دریایی تهیه می‌شود.

مواد اولیه مارشمالو بدون پودر ژله

برای تهیه این خوراکی خوشمزه بدون به کار بردن پودر ژله، این مواد را آماده کنید:

مواد اولیه میزان لازم
شاه توت 250 گرم
شکر 5/1 پیمانه
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر آگار آگار 2 قاشق غذاخوری
پودر شکر یا پودر نارگیل برای تزئین به مقدار کافی

نحوه تهیه مارشمالو بدون پودر ژله

طرز تهیه مارشمالو بدون پودر ژله، به شرح زیر است:

  • مرحله اول: برای شروع باید شاتوت‌ها را به همراه آب لیموی تازه و نصف پیمانه شکر درون یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید. دقت داشته باشید که 1 پیمانه باقی مانده شکر را باید برای تهیه شربت آگار آگار کنار بگذارید.
  • مرحله دوم: وقتی ترکیب مورد نظر جوش آمد، نوبت آن می‌رسد که شاتوت را به وسیله یک کفگیر پهن له کنید. پس از گذشت 10 دقیقه که شهد شما با حرارت ملایم جوش خورد، آن را از روی گاز بردارید و مواد را از صافی عبور دهید تا شهد از تفاله میوه جدا شود.
  • مرحله سوم: کمی که شهد خنک شد، باید سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. سپس با استفاده از یک همزن برقی مخلوط را خوب ترکیب کنید. به طور کلی نحوه مخلوط کردن، اثرگذاری عالی در نتیجه خواهد داشت. به همین شکل در طرز تهیه ی نان قندی نیز دیدیم که باید مواد اولیه به خوبی با هم مخلوط شده و یکدست شوند.
  • مرحله چهارم: در این مرحله از طرز تهیه مارشمالو باید شربت آگار آگار را تهیه کنید. برای تهیه این شربت نیاز است که 3/1 پیمانه آب را به همراه پودر آگار آگار و شکر باقیمانده درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را تا حل شدن در آب به خوبی هم بزنید.
  • مرحله پنجم: سپس اجازه دهید شربت حدود 5 دقیقه جوش بزند و بعد از غلیظ شدن آن را از روی حرارت بردارید.
  • مرحله ششم: شربت آگار آگار را باید هنگام هم زدن شربت شاتوت به وسیله همزن برقی با آن مخلوط کنید. به عبارتی کل مواد در این زمان باید در حدود 3 دقیقه با هم ترکیب شوند.
  • مرحله هفتم: در انتها مواد را داخل قیف بریزید و درون یک قالب چرب پایپ کنید. سپس مارشمالو تهیه شده را بین 6 تا 12 ساعت در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خود را بگیرد. برای اطمینان از آماده شدن مارشمالوها بعد از چند ساعت می‌توانید میزان چسبندگی آن را با دست تست کنید. در انتها آبنبات‌ها را با استفاده از پودر شکر یا پودر نارگیل تزیین کنید.

نکات مهم در طرز تهیه مارشمالو

نکات مهم در طرز تهیه مارشمالو

برای آن که بهترین شکل از طرز تهیه مارشمالو خانگی ساده را تجربه کنید، این موارد و نکات را در نظر داشته باشید:

  • زیاد هم زدن مواد مارشمالو با همزن برقی منجر به سفت شدن آبنبات‌های پفی شما می‌شود.  در واقع این کار باعث خواهد شد که نتوانید به راحتی مارشمالو را در ظرف پهن کنید.
  • برای برش مارشمالو بهتر است چاقوی خود را چرب کنید تا راحت‎‌تر بتوانید این خوراکی را برش بزنید.
  • برای تهیه مارشمالو هندوانه‌ای می توانید از سه رنگ پودر ژله سبز، سفید و قرمز استفاده کنید. برای مثال ژله انار یا آلبالو، ژله کیوی یا لیمو و ژله آلوئه ورا، انتخاب‌های مناسبی برای این نوع پف پفی هستند.
  • در تهیه مارشمالو بدون پودر ژله می‌توانید به جای آگار آگار از پودر ژلاتین استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که نتیجه کار یکسان نخواهد بود. زیرا بافت مارشمالوهای تهیه شده با آگار آگار سفت‌تر است.
  • در طرز تهیه مارشمالو بدون پودر ژله همچنین می‌توانید به جای استفاده از شاتوت از میوه‌های دیگری مثل آلبالو، گیلاس و یا تمشک هم استفاده کنید.
  • در تهیه مارشمالو شاه توت، می‌توانید به جای سفیده تخم مرغ خانگی از نمونه‌های پاستوریزه استفاده کنید. در غیر این صورت حتما قبل از استفاده از سفیده تخم مرغ آن را در دمای محیط قرار دهید.
  • برای زیباتر شدن مارشمالوهای شاتوت می‌توانید با استفاده از قیف با ماسوره ستاره‌ای آبنبات‌ها را فرم دهید.
  • برای تهیه مارشمالو شکلاتی پس از آماده شدن آبنبات‌ها می‌توانید آن‌ها را درون شکلات ذوب شده بغلتانید. دقت کنید که شکلات زیاد گرم نباشد. زیرا منجر به آب شدن مارشمالو می‌شود.

شما کدام طعم مارشمالو را بیشتر دوست دارید؟

در اینجا 3 نوع طرز تهیه مارشمالو را به اشکال متفاوت با شما به اشتراک گذاشتیم. هر یک از این شیوه‌های تهیه این آبنبات نرم و پرطرفدار در نوع خود بی نظیر هستند. اما این نکته را به خاطر بسپارید که مارشمالوهایی که از میوه‌های طبیعی تهیه می‌شوند، می‌توانند در عین سالم و مغذی بودن طعم بهتری هم داشته باشند. شما کدام طعم مارشمالو را بیشتر دوست دارید و اگر قرار باشد که در منزل نسبت به تهیه این خوراکی خوشمزه اقدام کنید، چه ترکیب رنگ و مزه‌ای را ترجیح خواهید داد؟

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود