طرز تهیه ماشروم برگر (طرز تهیه قارچ برگر) به همراه سس مخصوص

طرز تهیه ماشروم برگر

برگر یکی از پرطرفدارترین غذاهای دنیا محسوب می‌شود که البته انواع مختلفی دارد. یکی از خوشمزه‌ترین انواع برگر، ماشروم برگر است که با داشتن قارچ، طعم به مراتب بهتری داشته و البته طرفداران بیشتری نیز دارد. در ادامه قصد داریم به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه ماشروم برگر خانگی را آموزش دهیم. پس اگر برای اولین بار است که این غذای جذاب را تهیه می کنید، این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.

ماشروم برگر

تعداد نفرات 5 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت غذا 60 دقیقه
میزان سختی متوسط

ماشروم برگر خانگی

ماشروم برگر خانگی

جالب است بدانید که انواع برگر نسبت به پیتزا، کالری پایین‌تری دارند. پس اگر از رژیم غذایی مشخصی استفاده می‌کنید و نمی‌توانید غذاهای فست فودی را حذف کنید، برگر انتخاب مناسب‌تری نسبت به دیگر فست فودها خواهد بود. در ادامه نگاهی به مواد اولیه و طرز تهیه این برگر خوشمزه می‌اندازیم:

مواد اولیه برای تهیه قارچ برگر خانگی

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه ماشروم برگر به شرح زیر هستند:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز متوسط 3 عدد
قارچ 300 گرم
سیر 3 حبه
کاهو به مقدار کافی
گوجه به مقدار کافی
نان همبرگری 5 عدد
نمک و فلفل به میزان کافی
آبلیمو به مقدار کافی
پنیر گودا به مقدار کافی
انواع سس به مقدار کافی

مراحل طرز تهیه ماشروم برگر

مراحل طرز تهیه ماشروم برگر

برای تهیه گوشت برگر، می‌توانید از روش گریل کردن استفاده کرده یا به جای آن، گوشت را سرخ کنید. البته گریل کردن گوشت، بسیار سالم‌تر بوده و به این شکل روغن را حذف می‌کنید. به علاوه گریل کردن گوشت، باعث می‌شود تا گوشت آب انداخته و خوشمزه‌تر باشد. این در حالی است که سرخ کردن معمولا، باعث خشک شدن گوشت خواهد شد. مراحل تهیه ماشروم برگر، به شرح زیر است:

  • مرحله اول: پیش از هر چیزی باید پیازها را پوست کنده و آن‌ها را کاملا ریز رنده کنید. دقت داشته باشید که باید آب پیاز به خوبی گرفته شود.
  • مرحله دوم: حالا نوبت به رنده کردن سیرها می‌رسد. دقت داشته باشید که سیر هم باید خیلی ریز رنده شود.
  • مرحله سوم: حالا سیر و پیازهای رنده شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و ادویه‌ها را به این ترکیب بزنید.
  • مرحله چهارم: پس از مخلوط کردن مواد، آن‌ها را به خوبی با دست ورز دهید، به شکلی که یکدست و منسجم شوند. در آخر چند دقیقه‌ای به گوشت استراحت دهید تا پیاز و ادویه‌ها به خورد گوشت بروند.
  • مرحله پنجم: پس از مخلوط کردن گوشت و پیاز، همانطور که گفته شد اجازه دهید گوشت کمی استراحت کند. سپس آن را به 5 قسمت تقسیم کنید. برای هر نفر 100 گرم گوشت کافی است.

نکته: توجه داشته باشید که در طرز تهیه ماشروم برگر ،  قطر برگر باید 1 سانتی متر و پهنای آن 12 سانتی متر باشد.

  • مرحله ششم: لازم است که قارچ‌ها را پوست کنده و پس از شستشو دادن، آن‌ها را تک به تک اسلایس کنید. دقت کنید که اسلایس قارچ ها نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشند. سپس آن را بدون روغن درون تابه و روی حرارت قرار دهید. این کار باعث می‌شود آب اضافه آن‌ها تبخیر شود.
  • مرحله هفتم: سپس به قارچ‌ها نمک و فلفل و کمی آبلیمو بیفزایید. آبلیمو علاوه بر خوش طعم شدن قارچ‌ها، سبب می‌شود تا پس از طبخ رنگ آن‌ها سیاه نشود.
  • مرحله هشتم: حال قارچ‌های پخته شده را کنار بگذارید تا پس از آماده شدن گوشت، به همراه مخلفات درون برگر قرار داده شوند.
  • مرحله نهم: در این مرحله نوبت به پختن گوشت برگر می‌رسد. برای گریل کردن گوشت باید آن را روی صفحه گریل، منقل یا باربیکیو قرار دهید.

نکته:  لازم به ذکر است که برای گریل کردن نیازی به روغن نداشته و این باعث خواهد شد تا غذای شما سالم‌تر و با کالری کمتری همراه باشد.

نکته: لازم به ذکر است که اگر به برگر پنیری علاقه دارید باید حدود 1 الی 2 دقیقه مانده به پختن گوشت ها یک ورقه پنیر گودا یا مقداری پنیر پیتزا روی آن قرار دهید تا کاملاً آب شود.

  • مرحله دهم: در مرحله آخر از طرز تهیه ماشروم برگر، باید گوشت پخته شده و مخلفات را درون نان همبرگر که پیشتر به سس آغشته کرده‌اید، قرار دهید.

نکته: برای درست کردن سس ماشروم برگر کمی خیارشور رنده شده را به همراه نمک، فلفل، ادویه، سس مایونز و سس قرمز مخلوط کنید و روی نان بمالید. سپس گوشت پخته شده را روی آن قرار دهید. در ادامه باید کاهو، خیارشور، گوجه و قارچ را روی آن بگذارید. توجه داشته باشید که بهتر است قارچ به صورت مستقیم روی برگر قرار داشته باشد.

نکته: لازم به ذکر است که برای ظاهر بهتر و رستورانی برگر می‌توانید به جای کاهوی معمولی از کاهوی فرانسوی نیز استفاده کنید. این کاهو مزه کمتری نسبت به کاهوهای معمولی دارد، اما رنگش بنفش و جذاب آن می‌تواند جلوه زیباتری به غذای شما ببخشد. در طرز تهیه رویال برگر نیز استفاده از کاهوی فرانسوی باعث خواهد شد تا ظاهر برگر و ساندویچ شما، به مراتب جذاب‌تر باشد.

تهیه سس دیپ چدار برای ماشروم برگر

تهیه سس دیپ چدار برای ماشروم برگر

دیپ چدار یکی از محبوب‌ترین سس‌هایی است که در سراسر جهان در کنار غذاهای مختلف مانند سیب زمینی، استیک، چیپس، انواع ساندویچ و برگر سرو می‌شود. به دیپ چدار، سس پنیری نیز گفته می‌شود. این سس جذاب را نیز به راحتی می‌توانید در منزل تهیه و در کنار برگر و سیب زمینی قرار دهید. در ادامه نحوه تهیه سس دیپ چدار را به طور کامل آورده‌ایم:

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سس دیپ چدار، به قرار زیر هستند:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
شیر یک و نیم لیوان
پنیر چدار رنده شده یک و یک چهارم لیوان
پنیر پارمسان یک چهارم لیوان
آرد دو قاشق غذاخوری
کره قالب 100 گرمی
پودر پیاز نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه به میزان کافی

 

  • مرحله اول: برای دست کردن دیپ چدار ابتدا کره را در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا آب شود.
  • مرحله دوم: سپس آرد را به آن اضافه کنید. لازم است که مرتب هم بزنید تا آرد و کره یکدست شده و ته نگیرند.
  • مرحله سوم: در ادامه شیر را به آرد و کره بیفزایید. حتما هنگامی که شیر را اضافه می کنید، مواد را هم بزنید.
  • مرحله چهارم: در این مرحله ادویه‌های لازم مانند فلفل و پودر سیر را نیز روی مواد بریزید و دوباره با استفاده از یک همزن یا کفگیر چوبی به هم زدن ادامه دهید.

نکته: زمان لازم برای تهیه سس دیپ چدار 30 دقیقه است اما نباید آن را رها کنید تا آماده شود، چون امکان دارد که ته بگیرد.

  • مرحله پنجم: زمانی که سس غلیظ شد، قابلمه را از روی شعله گاز بردارید و در آخر پنیر چدار و پنیر پارمسان را به سس غلیظ بیفزاید و همه را با هم مخلوط کنید. به خاطر داشته باشید که سس دیپ چدار را بیشتر از یک روز نمی‌توان در یخچال نگه داشت.

سفارش آنلاین ماشروم برگر از اسنپ فود

سفارش آنلاین ماشروم برگر از اسنپ فود

همانطور که خواندید طرز تهیه قارچ برگر رستورانی بسیار آسان بوده و هیچ پیچیدگی ندارد. مواد اولیه آن همگی در دسترس هستند و می‌توانید خیلی راحت آن‌ها را تهیه کنید. اما شما هنوز فرصت آن را دارید که به جای تهیه این غذای فست فودی در منزل، از امکان سفارش غذای آنلاین از فست فود اسنپ فود استفاده کرده و یک ماشروم برگر خوشمزه را درب منزل یا محل کار خود، از پیک اسنپ فود تحویل بگیرید.

نظرات کاربران

hasanamir
28.آبان.1402

سلام برای درست کردن سس ماشروم برگر و تهیه سس قارچ برای همبرگر چه مواد اولیه لازم دارم قارچ برگر خانگی درست کنم خیلی که گرون در نمیاد

    snappfoodadmin
    30.آبان.1402

    سلام مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سس دیپ چدار ماشروم برگر پنیر چدار رنده شده ، پنیر پارمسان ، آرد و کره ، شیر ،
    پودر پیاز، فلفل سیاه است که سس دیپ چدار را بیشتر از یک روز نمی‌توان در یخچال نگه داشت.این سس برای ماشروم برگر
    و همبرگر و قارچ استفاده میشود . هزینه مواد اولیه این غذا میتوانید در اسنپ فود با سرچ کردن ببیند و خرید کنید https://snappfood.ir/