طرز تهیه هات داگ (هات داگ تنوری، سوخاری، پنیری، هات داگ مرغ و هات داگ خانگی)

به این مقاله امتیاز دهید

آمریکایی ها در سال چیزی در حدود ۲۰ میلیارد هات داگ می خورند، بیش از هر جای دیگری در جهان! در کنار اینکه هات داگ در هر نوعی که باشد خوشمزه است، نباید از این موضوع گذشت که مشغله های موجود در دنیای مدرن بیشترین تأثیری را در تهیه هات داگ‌ها داشته اند. این غذا خیلی سریع آماده می شود و در ابتداترین شکل خودش تنها از سوسیس سرخ شده و نان باگت تهیه می شود. اما امروزه انواع مختلفی از هات داگ تهیه می شوند، پس بدون درنگ بریم ببینیم طرز تهیه این غذای اعتیاد آور چگونه است؛ با اسنپ فود همراه باشید.

طرز تهیه هات داگ پنیری

  • تهیه شده برای ۴ نفر
  • زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۰ دقیقه
  • زمان کل: ۲۰ دقیقه

موارد تشکیل دهنده

  • ۴ عدد نان باگت
  • ۲ قاشق غذاخوری کره نرم
  • ۴/۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • ۴/۱ قاشق چای‌خوری پودر پیاز
  • ۴ عدد سوسیس (روی آن‌ها را به صورت مورب برش بزنید)
  • ۳۰۰ گرم چدار رنده شده
  • ۴ عدد پیاز خُرد شده
طرز تهیه هات داگ (هات داگ تنوری، سوخاری، پنیری، هات داگ مرغ و هات داگ خانگی)

دستورالعمل تهیه هات داگ پنیری

  1. نان های باگت را با وردنه صاف کنید. در یک کاسه کوچک مخلوط کره، پودر سیر و پیاز خُرد شده را با یکدیگر هم بزنید و نان های هات داگ را آغشته به مخلوط کنید.
  2. در یک تابه بزرگ با حرارت متوسط، سوسیس ها را نزدیک به ۲ دقیقه سرخ کنید.
  3. یک نان آغشته به مخلوط را به سمت بیرون نان در تابه قرار دهید و درون آن را با پنیر چدار، سوسیس و پیاز پر کنید.
  4. سپس هات داگ تنوری را روی حرارت متوسط بپزید تا پنیرش ذوب شود، سپس از کفگیر برای بستن نان باگت (ساندویچ هات داگ) استفاده کنید. این کار را با مواد باقی مانده تکرار کنید تا در مجموع ۴ هات داگ پنیری درست کرده باشید.

نکته: به جای استفاده از تابه می توانید هات داگ را داخل فر یا ماکروویو نیز قرار دهید.

طرز تهیه هات داگ سوخاری

  • تهیه شده برای ۴ نفر
  • زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • زمان کل: ۳۰ دقیقه

موارد تشکیل دهنده

  • ۴ عدد سوسیس
  • نصف پیمانه آرد ذرت
  • ۱٫۵ پیمانه آرد سفید
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • یک عدد تخم مرغ زده شده
  • یک و نیم پیمانه شیر
  • یک قاشق چای‌خوری روغن مایع
  • یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
طرز تهیه هات داگ سوخاری

دستورالعمل تهیه هات داگ سوخاری

  • در یک کاسه آرد ذرت، آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید تا به حالت خمیری درآیند.
  • سوسیس ها را کاملاً آغشته به خمیر کنید.
  • در یک تابه بزرگ و عمیق روی حرارت متوسط، روغن را در حدود ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
  • سوسیس ها را به مدت ۲ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که کاملاً پُف کنند. سوسیس های پخته شده را بر روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
  • هات داگ ها را بلافاصله با مواد افزودنی و چاشنی های مورد علاقه خود در نان قرار دهید و سرو کنید.

طرز تهیه هات داگ تنوری

  • تهیه شده برای ۴ نفر
  • زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۰ دقیقه
  • زمان کل: ۲۰ دقیقه

موارد تشکیل دهنده

  • ۴ عدد سوسیس
  • ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
  • ۴ عدد نان باگت
  • ۲۰۰ گرم
  • ۲ عدد گوجه فرنگی (اختیاری)
  • ۸ عدد خیار شور (اختیاری)
  • ۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی
  • روغن و آویشن

دستورالعمل تهیه هات داگ تنوری

  • ابتدا روی سوسیس ها به صورت مارپیچ با چاقو برش ایجاد کنید تا در هنگام سرخ شدن مغز پخت شوند. یک تابه آماده را کنید و داخل آن را روغن بریزید.
  • سوسیس ها را داخل تابه قرار دهید و تا زمانی که حالت پفکی پیدا نکرده اند، آن‌ها را بر ندارید.
  • حالا نان های باگت را آماده کرده و داخل آن‌ها را آغشته به سس فرانسوی کنید. سپس سوسیس ها پخته شده را داخل نان ها قرار دهید.
  • می توانید داخل ساندویچ هات داگ هرگونه مواد جانبی مانند گوجه فرنگی، خیارشور یا کاهو قرار دهید.
  • حالا زمان درست کردن قارچ و پنیر است. ابتدا قارچ را خُرد کنید و با روغن تفت دهید تا آبش تبخیر شود. سپس پنیر را به آن اضافه کنید و تا زمان آب شدن پنیر صبر کنید.
  • اکنون قارچ و پنیر را داخل نان باگت روی سوسیس بریزید تا هات داگ تنوری شما آماده شود.
دستورالعمل تهیه هات داگ تنوری

طرز تهیه هات داگ مرغ

  • تهیه شده برای ۴ نفر
  • زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۰ دقیقه
  • زمان کل: ۲۰ دقیقه

موارد تشکیل دهنده

  • ۴ عدد سوسیس مرغ
  • ۴ عدد نان باگت
  • ۲ قاشق چای‌خوری پنیر چدار
  • ۲۸۰ گرم سیب زمینی سرخ کرده
  • کاهو و گوجه (اختیاری)
  • به اندازه کافی سس مایونز

دستورالعمل تهیه هات داگ مرغ

  • سوسیس مرغ را به مدت ۲ دقیقه کمی در آب جوش بریزید. در همین حین نان باگت را از بالا در طول از وسط ببرید و کمی گرم کنید.
  • تابه داغ را گرم کنید، روغن بریزید و سوسیس ها را سرخ کنید.
  • سیب زمینی ها به اندازه دلخواه برش دهید و آن‌ها را داخل روغن سرخ کنید.
  • حالا سوسیس های مرغ را داخل نان های باگت قرار دهید و سپس پنیر چدار را در حالی که سوسیس ها داغ هستند، داخل ساندویچ هات داگ و روی سوسیس ها بریزید.
  • به اندازه نیاز کاهو گوجه را داخل هات داگ قرار دهید و از سس مایونز برای خوشمزه تر شدن ساندویچ استفاده کنید.

طرز تهیه هات داگ خانگی

  • تهیه شده برای ۴ نفر
  • زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۰ دقیقه
  • زمان کل: ۲۰ دقیقه

موارد تشکیل دهنده

  • ۱ فنجان آرد ذرت
  • ۱ فنجان آرد همه منظوره
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک هشتم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • یک چهارم فنجان شکر سفید
  • ۴ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • ۱ تخم مرغ
  • ۱ فنجان شیر
  • روغن نباتی برای سرخ کردن به اندازه کافی
  • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

دستورالعمل تهیه هات داگ مرغ

  • گوشت چرخ کرده در کیسه های باریک مخصوص تولید سوسیس (کاور سوسیس) قرار دهید و به مدت چند ساعت در داخل یخچال نگهداری کنید.
  • در یک کاسه متوسط، آرد ذرت، آرد سفید، نمک، فلفل، شکر و بکینگ پودر را مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و شیر را به مخلوط اضافه کنید.
  • سوسیس ها را داخل یخچال بیرون بیاورید و پوشش پلاستیکی آن‌ها را بردارید.
  • روغن را در تابه روی حرارت متوسط گرم کنید و سوسیس ها را داخل تابه سرخ کنید. سوسیس های سرخ را داخل دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن‌ها گرفته شود.
  • حالا نوبت این است که سوسیس ها را داخل باگت قرار دهید و با مواد جانبی و چاشنی هایی که دوست دارید، آن‌ها را سرو کنید.

طرز تهیه هات داگ با پنیر پیتزا

  • تهیه شده برای ۴ نفر
  • زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۰ دقیقه
  • زمان کل: ۲۰ دقیقه
طرز تهیه هات داگ با پنیر پیتزا

موارد تشکیل دهنده

  • ۴ عدد سوسیس
  • ۴ عدد نان باگت
  • یک چهارم کره آب شده
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • سس پیتزا به اندازه کافی
  • پنیر موزارلا به اندازه کافی
  • روغن به اندازه کافی

دستورالعمل تهیه هات داگ با پنیر پیتزا

  • فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. نان های هات داگ را باز کرده و داخل آن را به کره ذوب شده بمالید. پودر سیر را داخل نان ها بپاشید و آن‌ها را داخل فر برای مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا گرم شود.
  • سوسیس ها را داخل روغن تا مرز سرخ شدن و پفکی شدن بپزید.
  • سوسیس ها را بلافاصله داخل نان های باگت قرار دهید و سپس پنیر موزارلا را به مقدار مورد نیاز روی هر نان باگت بریزید.
  • دوباره نان ها را به مدت ۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها کاملاً آب شوند. حالا هات داگ ها با پنیر پیتزا آماده سرو هستند.

کلام آخر

طرز تهیه انواع هات داگ را در بالا توضیح دادیم، حالا می توانید برحسب علاقه خود هر کدام از موارد بالا را تهیه کنید. به طور کلی، همۀ افراد به خوردن هات داگ علاقه دارند و آن را به عنوان یک غذای اصلی یا میان وعده سریع در نظر می گیرند. در ساده ترین شکل خود، هات داگ تنها از نان باگت، سوسیس سرخ شده تهیه شده و یا سس قرمز و خردل سرو می شود.

اگر علاقه مند به تهیه ساندویچ هستید:

طرز تهیه ساندویچ مرغ – دستور پخت انواع ساندویچ مرغ

ساندویچ استیک و کرم تند و آووکادو

طرز تهیه یک ساندویچ برای گیاه‌خواران

این ساندویچی‌های محبوب را حتما امتحان کنید