آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه برگر سوخاری
طرز تهیه فست فودها
3/5 - (2 امتیاز)
1

طرز تهیه برگر مرغ سوخاری؛ مخصوص KFC

مینا اسماعیل بیگی 08 بهمن 1401 6 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

همبرگر یکی از محبوب‌ترین غذاهای فست‌فودی است که معمولاً با طعم گوشت قرمز تصویرش به ذهن ما می‌آید. اما این غذای محبوب و لذیذ فقط با گوشت قرمز تهیه نمی‌شود و همبرگر مرغ نیز به همان اندازه همبرگر با گوشت قرمز می‌تواند جذاب باشد. گفته می‌شود برگر مرغ را که به زینگر برگر معروف است بهتر است به دلیل استفاده از گوشت مرغ، برگر مرغ بنامیم؛ اما همبرگر مرغ اصطلاح رایج‌تری است.

برگر سوخاری

همبرگر مرغ سوخاری؛ یک پیشنهاد عالی برای دوستداران مرغ سوخاری و همبرگر.

همبرگر مرغ را می‌توان به صورت سوخاری نیز تهیه کرد. مرغ سوخاری نیز از فست‌فودهای محبوب محسوب می‌شود. حال همبرگر مرغ سوخاری یک ترکیب طلایی برای طرف‌داران همبرگر و مرغ سوخاری است.ما در ادامه طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

جزئیات طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری

 

میزان کالری در هر 100 گرم 410 کالری
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 5 دقیقه
تعداد نفرات 6 نفر

 

روش اول طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری یا زینگر برگر به روش KFC

مواد لازم برای زینگر برگر

مواد لازم مقدار لازم
سینه مرغ 6 تکه
شیر 1 و ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پنیر گودا 12 ورقه
لیموترش نصف یک عدد
سس فلفل 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری برای هر یک
تخم‌مرغ 2 عدد

 

مواد سوخاری در طرز تهیه زینگر برگر به روش KFC

مواد لازم مقدار لازم
آرد گندم یا سفید 4 لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری

می‌توانید از آرد سوخاری هم استفاده کنید؛ اما استفاده از آرد گندم باعث می‌شود زینگر برگر شما حسابی پولکی شود

 

روش پخت و تهیه زینگر برگر به روش KFC

  1. در مرحله اول سینه مرغ را با بیفتک کوب بکوبید و سپس با مقداری آب، فلفل، نمک و زردچوبه بپزید تا وقتی نیم‌پز شود که حدوداً 15 دقیقه زمان می‌برد.
  2. تخم‌مرغ‌ها را با چند قاشق آب و ادویه ذکر شده هم بزنید. در ظرف دیگری آرد خود را بریزید.
  3. حالا زمان این است که سینه‌های مرغ پخته شده خود را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در آرد گندم یا آرد سوخاری بغلتانید و این فرایند را دو بار تکرار کنید. سپس می‌توانید تکه‌های مرغ را در ماهیتابه‌ای با روغن داغ دارد سوخاری کنید.

 

سس پنیر گودا در طرز تهیه زینگر برگر به روش KFC

  1. شیر و پنیر گودا را به همراه یکدیگر و با بخار آب یا سماور به روش بن ماری آب کنید. دقت کنید که مرتب با چنگال هم بزنید که پنیر گلوله نشود.
  2. نان همبرگری خود را نصف کنید و هر طرف را در تابه‌ای با حرارت ملایم قرار دهید تا داغ و گریل شود. برشته شدن نان کمک می‌کند که خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو ساندویچ را خیس نکند.
  3. در آخر روی یکی از برش‌های نان‌، خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو بچینید و سپس یک‌تکه زینگر برگر بگذارید و روی آن پنیر گودای بریزید. اگر سس پنیر دوست ندارید سس کچاپ هم گزینه مناسبی است. نوش جان.

 

روش دوم طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری به روش رستورانی

جدول جزئیات:

میزان کالری در هر 100 گرم حدود 400 کالری
زمان آماده سازی 25 دقیقه
زمان لازم برای پخت 5 تا 10 دقیقه
تعداد نفرات 12 نفر

 

مواد لازم برگر مرغ سوخاری

مواد لازم مقدار لازم
سینه مرغ 1 کیلوگرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
سیر 2 حبه
ادویه کاری به مقدار لازم
نان همبرگر 12 عدد

 

مواد سوخاری در طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری

مواد لازم مقدار لازم
تخم‌مرغ 2 عدد
کورن فلکس یا برگه ذرت 1 لیوان
آرد سوخاری 1 لیوان
آرد 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم

 

از گوجه فرنگی، کاهو، خیارشور، سس کچاپ و سس مایونز به مقدار دلخواه برای آماده‌سازی ساندویچ مورد نظر خود می‌توانید استفاده کنید.

نحوه  پخت و تهیه همبرگر مرغ سوخاری؛ مرحله به مرحله

1. سینه مرغ را بشویید و به چند قسمت تقسیم کنید و سپس همراه سیر آن‌ها را در خردکن بریزید. بعد از اینکه مواد به خوبی یکدست شدند ادویه‌ها و نمک رو اضافه کنید و ورز دهید. مواد خود را به 12 قسمت تبدیل کنید و با دست به آنها فرم دهید.

2.کورن فلکس را داخل خردکن می‌ریزیم و آنها به صورت تکه‌های متوسط و نه خیلی ریز درآورید. آن را به آرد سوخاری اضافه کنید و هم بزنید.

3.تخم‌مرغ‌ها در ظرف دیگری هم بزنید. آرد را هم در ظرف دیگری بریزید. برگرهای خود را ابتدا به آرد سپس به تخم‌مرغ و در نهایت به مخلوط آرد سوخاری و کورن فلکس آغشته کنید و در روغن داغی که روی حرارت متوسط قرار دارد سرخ کنید.

همبرگر زینگر غذای پرکالری است.

همبرگر مرغ سوخاری نسبت به برگر مرغ و همبرگر گوشت قرمز کالری بالاتری دارد.

4. برگرها را در نان بگذارید و مواد دلخواه خود را روی آن قرار دهید و نوش جان کنید.

همبرگر مرغ سوخاری ایتالیایی

 

میزان کالری در هر 100 گرم حدود 400 کالری
زمان آماده سازی 150 دقیقه
زمان لازم برای پخت 5 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر

 

مواد لازم برای همبرگر مرغ سوخاری ایتالیایی

مواد لازم مقدار لازم
سینه مرغ کوچک 4 عدد
شیر سرد دو پیمانه
سرکه ¼ پیمانه
پودر سیر یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
آرد یک پیمانه
روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم

 

مواد لازم پودر سوخاری در طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری ایتالیایی

 

مواد لازم مقدار لازم
آرد دو پیمانه

 

پودر سیر دو قاشق غذاخوری

 

پودر پاپریکا دو قاشق غذاخوری

 

نمک یک قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

 

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

 

 

مواد لازم سس در طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری ایتالیایی

مواد لازم مقدار لازم
کره 3 قاشق غذاخوری

 

قارچ خرد شده 300 گرم

 

استاک مرغ نصف پیمانه

 

خامه یک پیمانه

 

پنیر پارمسان 30 گرم

 

پودر آویشن نصف قاشق چایخوری

 

 

  1. در مرحله اول سرکه را به شیر اضافه کنید و پس از 10 دقیقه با یک قاشق هم بزنید. این ترکیب به نام باتر میلک معروف است و برای حل مشکل بوی مرغ و نرم کردن بافت آن استفاده می‌شود.
  2. حالا سینه‌های مرغ را بین سلفون یا پلاستیک قرار دهید و با بیفتک کوب، بکوبید تا نازک شود.
  3. نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پاپریکا و آرد را با دو قاشق غذاخوری روغن داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید. تکه‌های مرغ را داخل آن قرار دهید و با مواد مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید تا دو ساعت در یخچال استراحت کند.
  4. یک‌تکه مرغ را از ظرف خارج کنید و همراه مواد چسبیده به آن، داخل مخلوط آرد خود بغلتانید و آن را با دست فشار دهید تا مواد ثابت شوند. در ماهیتابه‌ای که میزان روغن آن به اندازه‌ای است که مرغ در آن شناور شود و مدتی روی حرارت متوسط قرار داشته است، همبرگر را سوخاری کنید.

سس مخصوص برگر مرغ سوخاری ایتالیایی

ابتدا ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید. قارچ را داخل ماهیتابه بریزید وبا حرارت زیاد تفت دهید و  هم‌زمان آویشن و استاک را نیز به آن اضافه کنید. بعد از دو دقیقه خامه را نیز اضافه کنید و بعد از چند دقیقه پنیر پارمسان را نیز اضافه کنید.

همبرگر مرغ سوخاری را به همراه سس نوش جان کنید.

همبرگر مرغ  سوخاری ایتالیایی با سس مخصوص سرو می‌شود.

سپس شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید که پنیر آب شود. بعد از آب‌شدن پنیر، سس آماده است. در نهایت همبرگر ذغالی ایتالیایی خود را می‌توانید با نان، خیارشور، گوجه و کاهو نوش جان کنید. علاوه بر این می‌توانید این همبرگر جذاب را با سفارش آنلاین غذا در کمترین زمان داشته باشید.

 

جمع‌بندی نهایی

ما در این مقاله به دو روش طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری و همچنین طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری ایتالیایی اشاره کردیم. شما با استفاده از این طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری به روش رستورانی می‌توانید در خانه خود همبرگرهای خوشمزه را تهیه کنید و لذت ببرید.

علاوه بر این در صورت نداشتن وقت و انرژی می‌توانید این همبرگرهای خوشمزه را در اسنپ فود سفارش دهید. در ادامه در صورت تمایل می‌توانید با آموزش طرز تهیه همبرگر ایتالیایی و طرز تهیه برگر برنج با گوشت چرخ کرده نیز با ما همراه باشید. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و مطالب آن برایتان کاربردی باشد.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

نظرات(1 دیدگاه)

mahmoodamozad
01 مهر 1402

سلام همبرگر مرغ سوخاری خیلی خوشمزه تر از همبرگر گوشت هستش

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود