نوتلا آنقدر خوشمزه و پرطرفدار است که انواع خوراکیها را با آن درست میکنند. وافل نوتلا و پیتزا نوتلا هم یکی از خوشمزههای نوتلایی هستند که میتوانید هم برای صبحانه و هم به عنوان دسر آنها را میل کنید.
طرز تهیه وافل نوتلا حرفهای
خوشمزگی وافل علاوه بر تردی آن به محتویات درون آن و البته به سسی که روی آن ریخته میشود، بستگی دارد و اگر این سس و محتویات نوتلا باشد که دیگر قابل چشم پوشی نیست.
مواد لازم برای تهیه وافل نوتلا
- آرد چند منظوره سه چهارم پیمانه
- شکر یک قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- باترمیلک یک پیمانه
- روغن یک سوم پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- نوتلا یک سوم لیوان
- روغن کانولا یک قاشق غذاخوری
درصورتیکه مواد اولیه برای طرز تهیه وافل نوتلا را در خانه ندارید، میتوانید آنها را بهصورت آنلاین و بهصرفه سفارش دهید و دم در منزل تحویل بگیرید:
سفارش از سوپرمارکت آنلاین اسنپ فود

مراحل تهیه وافل نوتلا
- آرد، نشاسته ذرت، شکر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید سپس باترمیلک، روغن و تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. وقتی خوب مخلوط شدند، حدود 20 دقیقه به خمیر استراحت دهید.
- نوتلا و روغن کانولا را با هم داخل یک کاسه بریزید و برای حدود 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا کمی رقیقتر شود. البته میتوانید به روش بن ماری هم نوتلا را رقیق کنید.
- برای این که وافل شما نوتلایی شود دو روش دارید. میتوانید قبل از ریختن خمیر وافل داخل دستگاه وافل ساز نوتلا را داخل مایع وافل بریزید و کمی به حالت دورانی هم بزنید. بعد خمیر را داخل دستگاه وافل ساز بریزید. یا این که ابتدا خمیر را داخل دستگاه وافل ساز بریزد و سپس نوتلا روی آن پخش کنید.
- بعد از پنج دقیقه وافل نوتلایی شما آماده است. کمی نوتلا یا هر نوع شربتی یا میوهای که دوست دارید روی آن بریزید و نوش جان کنید.

طرز تهیه وافل نوتلا و موز
یکی از ویژگیهای خوب وافل این است که میتوانید به راحتی آن را با ترکیبی درست کنید و با هر سس که مورد پسند شماست، نوش جان کنید. ترکیب موز و شکلات نوتلا هم برای وافل بینظیر است.
مواد لازم برای تهیه وافل نوتلا و موز
- یک و نیم پیمانه آرد چند منظوره
- شکر سه قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- شیر یک + یک چهارم پیمانه
- کره بدون نمک دو قاشق غذاخوری
- نوتلا نصف پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- موز یک عدد
مراحل تهیه وافل نوتلا و موز
- ابتدا دستگاه وافلساز را روشن کنید تا گرم شود.
- در یک کاسه بزرگ آرد، شکر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه شیر را گرم کنید و سپس نوتلا و کره را با آن مخلوط کنید در حدی که ذوب شوند.
- شیر گرم و نوتلا را با مواد خشک داخل کاسه مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شوند.
- تخم مرغ را جداگانه هم بزنید و همراه با موز له شده به خمیر نوتلا اضافه کنید.
- سطح دستگاه وافل ساز را روغنی کنید. یک فنجان از مواد وافل را روی دستگاه بریزید. بعد از پنج دقیقه وافل نوتلا و موز آماده است.
طرز تهیه وافل نوتلا بدون دستگاه وافل ساز
اگر دستگاه وافل ساز ندارید، اصلاً ناراحت نباشید. میتوانید از تابههای گریل و فر استفاده کنید. البته شاید این وافل به اندازه نوعی که در وافل ساز درست میشود ترد نباشد.
مراحل درست کردن وافل نوتلا در تابه گریل
- خمیر وافل را آماده کنید. تابه گریل را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. کمی روغن روی آن اسپری کنید.
- یک پیمانه از مواد وافل را به شکل گرد داخل تابه پهن کنید و منتظر بمانید تا ترد شود. بعد به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد و برشته شود.
مراحل تهیه وافل نوتلا در قالب طرح وافل
- خمیر وافل را آماده کنید. فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید.
- قالب سیلیکونی طرح وافل را کاملاً چرب کنید و مواد وافل را داخل آن بریزید. بعد قالب را برای حدود نه دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
طرز تهیه پیتزا نوتلا
آیا تا حالا پیتزا برای دسر خوردهاید؟ شاید پیتزای شیرین کمی عجیب به نظر برسد ولی واقعاً قصد داریم در مورد پیتزا نوتلا صحبت کنیم. اگر از علاقهمندان به نوتلا و پیتزا هستید این پیتزا را امتحان کنید.
راستی صحبت از دسر شد. پیشنهاد می کنیم برای آشنایی با یک دسر جذاب، طرز تهیه دسر پاناکوتا را از دست ندهید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا نوتلا
- آرد چند منظوره چهار پیمانه
- خمیر مایه (مخمر خشک فعال) یک قاشق چایخوری
- نمک دانه ریز دو قاشق چایخوری
- یک و نیم فنجان آب ولرم
- روغن دو قاشق غذا خوری

مواد لازم برای پیتزا نوتلا
- کره ذوب شده دو قاشق غذاخوری
- نوتلا نصف پیمانه
- توت فرنگی خرد شده یک پیمانه
- موز بزرگ خرد شده یک عدد
- پودر قند یک قاشق غذاخوری

مراحل تهیه پیتزا نوتلا
- در یک کاسه آرد، نمک، خمیر مایه خشک را با هم مخلوط کنید. وسط آنها حفرهای ایجاد کنید و نیمی از آب را در این حفره بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید.
- بقیه آب را کم کم اضافه کنید تا حدی که خمیری یکدست درست شود. سپس با استفاده از قلاب خمیر همزن برقی یا با دست حدود 10 دقیقه خمیر را ورز دهید. در این حالت خمیر کمی چسبندگی دارد ولی به دست نمیچسبد. اگر چسبندگی خمیر زیاد بود کمی (در حد یک قاشق غذاخوری) آرد اضافه کنید.
- داخل یک کاسه بزرگ را کاملاً روغن بمالید. خمیر را داخل کاسه قرار دهید. سطح بالایی خمیر را هم روغن بمالید. سپس روی ظرف را بپوشانید. بگذارید خمیر برای حدود هشت ساعت در یخچال استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. البته میتوانید خمیر را تا 72 ساعت هم در یخچال نگه دارید.
نکته: اگر عجله دارید کافی است خمیر را برای دو ساعت در جای گرم بگذارید تا ور بیاید.
اگر به دستور غذاهایی نوتلایی علاقه مند هستید پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کرپ نوتلا را از دست ندهید.

- زمانی که قصد درست کردن پیتزا نوتلا را دارید، خمیر را از یخچال بیرون بیاورید. ابتدا پف خمیر را با دست بگیرید و سپس آن را به چهار قسمت تقسیم کنید. هر بخش را به شکل توپ در بیاورید. به این کار اصطلاحاً چانه گرفتن میگویند.
- چانههای خمیر را با فاصله روی یک سینی بچینید. روی آنها را روغن بمالید و بگذارید برای دو ساعت در دمای اتاق استراحت کنند. حجم خمیر باز هم دو برابر میشود.
- فر را روشن کنید و دمای آن را روی 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا داغ شود.
- خمیر را روی سینی فر کاملاً بکشید و به شکل دایره در آورید. کمی از کره ذوب شده را روی خمیر پیتزا بمالید. با استفاده از چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید تا از مانع از پف کردن زیاد خمیر شود.
- خمیر پیتزا را برای حدود ده دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً بپزد و طلایی شود.
- بعد از پخت خمیر را از فر خارج کنید و نوتلا را با دقت روی تمام سطح آن بمالید. فقط کمی از لبهها را خالی بگذارید.
- برشهای موز، توت فرنگی یا هر میوهای که دوست دارید را روی نوتلا بچینید. حتی میتوانید از فندق، نارگیل خشک شده و چیپس شکلات هم استفاده کنید. این کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد.
- پیتزا را دوباره و برای مدت پنج دقیقه داخل فر بگذارید. سپس از فر خارج کنید و با پودر قند، اسمارتیز، مارشمالو و خردههای شکلات تزیین کنید.
می دانستید با نوتلا کیک و چیز کیک هم ساخته می شود؟ طرز تهیه کیک نوتلا و چیز کیک نوتلا را در وبلاگ اسنپ فود بخوانید.