آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه پاستا با مرغ تند
آموزش آشپزی
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه پاستا با مرغ تند با طعمی لذیذ و به یادماندنی

مینا اسماعیل بیگی 07 تیر 1402 4 دقیقه

اگر به طعم پاستا علاقه‌مندید، از شما دعوت می‌کنیم تا طرز تهیه پاستا با مرغ تند را هم حتما امتحان کنید. این غذای خوشمزه ایتالیایی، ترکیبی از مرغ کبابی، پاستا، سبزیجات متنوع و ادویه‌جات فراوان است و ظاهری بسیار جذاب و اشتها‌آور دارد. اگر غذاهای تند را می‌پسندید، تجربه این طعم فوق‌العاده را از دست ندهید. در ادامه، جدول اطلاعات پخت پاستا با مرغ تند آمده است:

پاستا با مرغ تند
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت غذا 25 دقیقه
میزان سختی متوسط
میزان کالری در هر وعده 223 کالری

طرز تهیه پاستا با مرغ تند

دستور پخت پاستا با مرغ تند، چند رسپی مختلف دارد و تفاوت میان آن‌ها در ترکیبات چاشنی‌ها و مواد مرغ تند است. البته برخلاف طرز تهیه ماکارونی با مرغ ، در رسپی‌های مختلف این غذا، مرغ، آبپز نمی‌شود و باید آن را کبابی یا سرخ کرده و با یک چاشنی تند طعم‌دار کنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه این پاستای خوش‌طعم را به صورت مرحله به مرحله می‌بینیم:

مواد لازم برای تهیه پاستا با مرغ تندعکس پاستا با مرغ تند

برای تهیه این غذای خوشمزه، مواد اولیه را مطابق جدول زیر آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سینه مرغ (بدون پوست و بدون استخوان) 2 تکه
پاستای خام 1 فنجان
کلم بروکلی نصف فنجان
قارچ 3/1 فنجان
فلفل قرمز خرد شده 2 قاشق چایخوری
سیر 2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی پاستا 1 فنجان
رب گوجه فرنگی حدود 300 گرم
نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه پاستا با مرغ تند

دستور پخت پاستا با مرغ تند، شامل مراحل زیر است:

  • مرحله اول: ابتدا فر را روشن کرده و آن را روی حرارت ملایم تنظیم کنید تا گرم شود. سینی یا شبکه فلزی فر را کمی چرب کنید تا مرغ‌ها به آن نچسبند.
  • مرحله دوم: حالا سینه‌های مرغ را روی شبکه فلزی فر قرار دهید تا کبابی شوند. به این ترتیب که کمی تیره شده و رگه‌های صورتی آن‌ها از بین برود. معمولا 5 دقیقه برای کبابی کردن هر طرف سینه‌ها، کافی است.
  • مرحله سوم: پس از کبابی کردن سینه‌ها، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شوند. سپس در کاسه‌ای مناسب، آن‌ها را با چنگال تکه تکه کنید.
  • مرحله چهارم: در قابلمه‌ای بزرگ، مقداری آب و نمک ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس، پاستاها را داخل آن ریخته و حدود 5 تا 8 دقیقه، بجوشانید تا نرم شوند. در ادامه، پاستاها را آبکش کرده و در یک قابلمه بریزید.

نکته: دقت کنید که جوشاندن پاستا را بیش از اندازه طولانی نکنید، زیرا این کار پاستا را سفت می کند.

  • مرحله پنجم: حالا تمام مواد گفته شده، یعنی تکه‌های سینه کبابی مرغ، کلم بروکلی، قارچ، سیر، فلفل قرمز، سس پاستا و رب گوجه را به پاستای پخته شده اضافه کنید.

نکته: کلم بروکلی را به تکه‌های 2 سانتی برش دهید.

  • مرحله ششم: قابلمه حاوی مواد بالا را روی حرارت متوسط بگذارید و محتویات آن را حدود 5 تا 10 دقیقه به صورت مداوم هم بزنید تا قارچ‌ها و بروکلی‌ها، کاملا بپزند و نرم شوند.

به همین سادگی طرز تهیه پاستا با مرغ تند به پایان می‌رسد و می‌توانید این غذای ایتالیایی خوشمزه و تند را با مخلفات دلخواه، تزئین و سرو کنید.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی پاستا

برای تهیه این سس مخصوص، ابتدا 3 تا 4 عدد عدد گوجه فرنگی رسیده را برای 1 دقیقه، داخل مقداری آب جوش بجوشانید تا پوست آن‌ها به راحتی جدا شود. سپس، آن‌ها را پوره کرده و با یک پیاز و 2 حبه سیر خرد شده و تفت داده شده، مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت قرار دهید تا گوجه‌ها بپزند و مخلوط یکدستی حاصل شود. ترکیب گوجه را از صافی رد کرده و آن را داخل یک قابلمه بریزید.

در ادامه کار، 2 قاشق چایخوری شکر، 1 قاشق چایخوری نمک، 1 قاشق چایخوری ریحان خشک، 4/1 قاشق چایخوری پودر فلفل و 3 عدد میخک را همراه با 4/1 پیمانه روغن زیتون بکر به قابلمه اضافه کنید. حالا قابلمه را برای 2 ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا محتویات آن به آرامی بپزند و غلیظ شوند. زمان استفاده از سس، میخک‌ها را از آن خارج کرده و 4/1 پیمانه پنیر پیتزای رنده شده را به سس اضافه کنید. این سس ایتالیایی، یک چاشنی خوشمزه برای انواع پاستا و ماکارونی و پیتزا است.

پاستا با سس تندپاستا با سس تند

اگر غذاهای تند و تیز را می‌پسندید، پاستا با سس تند را هم حتما امتحان کنید. تندی این غذا، به خاطر وجود فلفل قرمز است که معمولا با ترکیبی از گوجه، روغن زیتون و سیر مخلوط شده و طعمی قوی به غذا می‌دهد. البته استفاده از این سس‌های تند، مختص پاستا نیست و شما می‌توانید در طرز تهیه ماکارونی هم از آن‌ها استفاده کنید. بسته به اینکه در طبخ پاستا از چه مواد دیگری استفاده کنید، می‌توانید طعم‌های متفاوت و بی‌نظیری مانند پاستا با سس گوشت تند یا پاستا با مرغ تند و… را تجربه کنید.

پاستا با مرغ تند برای عاشقان غذاهای تند و تیز

طرز تهیه پاستا با مرغ تند را به طور کامل برایتان توضیح دادیم. حال، پیشنهاد می‌کنیم که اگر به غذاهای تند و تیز علاقه دارید، این غذا را در منزل تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. البته، اگر سرتان حسابی شلوغ است و فرصت نمی‌کنید این غذاهای ایتالیایی خوشمزه را در منزل طبخ کنید، حتما سری به سایت اسنپ فود بزنید. خوشمزه ترین دستور پخت انواع پاستاها از جمله پاستا پنه و پاستا آلفردو از بلاگ اسنپ می توانید پیدا کنید و برای خودتان در خانه درست کنید.

سفارش غذا اسنپ فود در خدمت شما است تا بتوانید به راحتی، غذای مورد علاقه خود را به صورت اینترنتی سفارش داده و توسط پیک، در محل آدرس تحویل بگیرید. امیدواریم تجربه یک خرید اینترنتی خوب و رضایت‌بخش را پیش رو داشته باشید.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود