طرز تهیه پلا کباب خوشمزه شمالی با همه مخلفات
پلاکباب یکی از غذاهای خوشمزه و مورد علاقه گیلانیها است. طرز تهیه پلا کباب شامل مراحل نسبتا سادهای است، اما بهتر است برای رسیدن به یک طعم نوستالژیک و اصیل، ترکیباتی مانند آب انار و سبزیجات محلی را در طبخ آن حذف نکنید. برای دانستن اینکه پلا کباب چیست ؟ باید یک سینی برنج را همراه با تکههای گوشت کبابی تصور کنید که دورچینهای متنوعی از باقلا، زیتون پرورده، ماست چکیده، پیاز و… آن را احاطه کردهاند. این غذا در شمال و به خصوص شهر رشت طرفداران زیادی دارد و شما هم میتوانید با در نظر گرفتن نکات مطرح شده در این مقاله، به راحتی آن را در منزل درست کنید. در ادامه، جدول مشخصات غذایی پلا کباب را با هم میبینیم:
پلا کباب |
|
زمان آماده سازی | حدود 12 ساعت |
زمان پخت غذا | 45 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه پلا کباب گیلانی
پلا کباب، یکی از کبابهای خوشمزه گیلانی با طعمی نسبتا ترش است. این غذا مراحل تهیه پیچیدهای ندارد، اما بهتر است زمان کافی برای مزهدار شدن گوشت را حتما در نظر بگیرید. گاهی در بعضی رسپیهای نه چندان اصیل، برای مزهدار کردن گوشت از مقداری زعفران آب کرده در کنار پیاز رنده شده و مقداری ادویهجات کمک میگیرند، اما اگر میخواهید پلا کباب رشت را به شیوه اصیل آن طبخ کنید، مواد لازم و مراحل کار را در ادامه ببینید:
مواد لازم برای تهیه پلا کباب
برای درست کردن پلا کباب، مواد اولیه زیر را آماده کنید. سبزیجات معطر میتوانند شامل خالواش و چوچاق باشند تا غذای شما طعم اصیل محلی خود را حفظ کند.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت ران گوسفند (بدون چربی) | 500 گرم |
برنج محلی | به ازای هر فرد یک پیمانه |
پیاز | 2 عدد |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
سبزی های معطر محلی | به مقدار لازم |
آبلیمو و آب انار | به مقدار لازم |
گردو | به مقدار لازم |
مراحل تهیه پلا کباب
طرز تهیه پلا کباب خوشمزه شمالی در ادامه آمده است:
- مرحله اول: پیش از هر چیز باید گوشت را مزهدار کنید. برای این کار، ابتدا گوشت را شسته و به قطعات کوچکتر خرد کنید.
- مرحله دوم: در ادامه، یک سس نسبتا رقیق شامل گردوی آسیاب شده، 1 پیاز رنده شده، آبلیمو، آب انار، روغن زیتون و سبزیجات معطر درست کرده و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
- مرحله سوم: حالا تکههای گوشت را در ظرفی مناسب و دربدار با این مواد آغشته کرده و به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت کاملا مزهدار شود.
- مرحله چهارم: پیش از کباب کردن گوشتها، برنج را به صورت کته بار بگذارید. اگر دوست دارید حال و هوای سنتی این غذا را زنده نگه دارید، برنج را در دیگهایی کوچک و با تهدیگ برنجی بپزید.
- مرحله پنجم: پس از زمان استراحت، گوشتها را از یخچال خارج کرده و به سیخ بکشید. سپس، مقداری نمک زده و آنها را روی اجاق گاز یا منقل کباب کنید.
- مرحله ششم: تا اینجای کار، برنج کته هم آماده است. آن را به صورت قالبی در یک دیس برگردانید و کبابها را به صورت دایرهای دور برنج بچینید.
- مرحله هفتم: در کنار دیس برنج، مقداری باقلای پخته، پیاز خام، گردو، اشپل شور، زیتون پرورده و ماست چکیده قرار دهید و لیوان دوغ را هم فراموش نکنید.
نکته: دقت کنید که باید این غذا را با موارد ذکر شده در بالا سرو کنید و معمولا به تنهایی صرف نمیشود.
به پلا کباب و صرف آن نه نگویید…
همانطور که دیدید، طرز تهیه پلا کباب کار دشواری نیست و شما میتوانید این غذای خوشمزه را خودتان هم در منزل طبخ کنید. البته، اگر فرصت کافی برای تهیه این غذا را نداشته یا تمایل دارید در کنار آن دیگر غذاهای گیلانی را نیز امتحان کنید، از اسنپ فود کمک بگیرید.
برای این منظور، از طریق سفارش آنلاین غذا اقدام کرده و غذای دلخواه خود را به صورت اینترنتی سفارش دهید. پیک اسنپ فود غذای شما را در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به محل آدرس ارسال خواهد کرد.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402