طرز تهیه کاپ کیک در انواع مختلف، از ساده تا شکلاتی و در فر یا قابلمه!

۴ نفر
غذای اصلی
متوسط
30 دقیقه
30 دقیقه
کاپ کیک (Cup Cake) که در کشورهای انگلیسی زبان با نام Fairy Cake هم معروف است، یک کیک کوچک یک نفره به حساب میآید. این کیک در ورقی کوچک و نازک یا کاپی آلومینیومی تهیه میشود. برای طرز تهیه کاپ کیک روشهای مختلفی وجود دارد که از جمله این روشها میتوان به کاپ کیک ساده، مجلسی، شکلاتی، وانیلی، شکلاتی خیس، کاپ کیک تولد و کاپ کیک بدون فر اشاره کرد.
در این مقاله از اسنپ فود با انواع این شیرینی خوشمزه و به طور کلی طرز تهیه انواع کاپ کیک آشنا میشویم و به این سوال پاسخ میدهیم که چطوری کاپ کیک درست کنیم؟
انواع کاپ کیک |
|
تعداد نفرات | ۶ نفر |
زمان آمادهسازی | ۲۰ دقیقه |
زمان پخت | ۴۵ دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه کاپ کیک ساده
تاریخ تهیه اولین کاپ کیک به سال 1976 باز میگردد؛ وقتی که این کیک در قالب کوچک تک نفره یا ظرف تک نفره کیک تهیه شد. امروزه هر کیک گرد و کوچکی که اندازه فنجان چای باشد، کاپ کیک نام میگیرد. برای تهیه انواع کاپ کیک دستورهای پخت متنوعی وجود دارد که کاپ کیک ساده اولین آنها است. در ادامه این بخش مواد اولیه و طرز پخت کاپ کیک ساده را دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک ساده
برای تهیه کاپ کیک ساده باید از مواد اولیه به مقدار معینی استفاده کنید که در جدول زیر معرفی شده است. با این میزان مواد اولیه میتوان طرز تهیه کاپ کیک برای ۶ نفر را دنبال کرد. در طرز تهیه کاپ کیک برای 12 نفر باید مواد اولیه را دو برابر کنید و در طرز تهیه کاپ کیک برای 20 نفر، ترکیبات را به نسبت تغییر دهید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
کره | ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم |
شکر سفید | ۱۵۰ گرم |
آرد سفید | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | ۳ قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
دستور پخت کاپ کیک ساده
در ادامه طرز تهیه کاپ کیک مرحله به مرحله معرفی شده است:
- مرحله اول: در اولین مرحله از طرز تهیه کاپ کیک در فر ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- مرحله دوم: کره همدمای محیط را با شکر ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید.
- مرحله سوم: تخم مرغها را یکی یکی به مواد بیفزایید و برای مدت زمان کوتاهی هم بزنید.
- مرحله چهارم: اگر وانیل مایع در اختیار دارد، آن را در این مرحله به مواد اضافه کنید و سپس با افزودن روغن، مجددا ترکیب را هم بزنید؛ اما اگر پودر وانیل داشتید، در مرحله بعد آن را اضافه کنید.
- مرحله پنجم: آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. اگر وانیل پودری دارید، اکنون وقت افزودن آن است. آرد، وانیل، نمک و بیکینگ پودر را به مواد بیفزایید و آنها را مجددا هم بزنید. در صورت استفاده از همزن برقی، باید ابتدا مخلوط را با چنگال هم بزنید تا مواد پودری آن به بیرون نپاشد.
- مرحله ششم: در نهایت شیر را اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس مواد را با دقت در قالبهای کاپ کیک بریزید.
- مرحله هفتم: کاپ کیکها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید و سپس آنها را به دلخواه خود تزیین کنید.
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی
با دنبال کردن طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی، میتوانید این کیک خوشمزه را آماده کنید. کاپ کیک شکلاتی را میتوان از طعمهای جذاب دانست که طرفداران بسیاری دارد.
مواد اولیه برای کاپ کیک شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شکلاتی، به شرح زیر است که همچنان برای ۶ نفر مناسب خواهد بود. در طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی برای ۱۰ نفر یا طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی برای 20 نفر مقدار مواد اولیه تغییر میکند. همچنین امکان تهیه کاپ کیک شکلاتی برای 30 نفر نیز وجود دارد و در واقع تعداد نفرات تنها بر میزان مواد اولیه تاثیرگذار خواهد بود:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
پودر کاکائو | ۵۰ گرم |
آب جوش | ۲۴۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
شکر دانهریز | ۱ پیمانه |
آرد | ۱ و یک سوم پیمانه |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ۴ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
دستور پخت کاپ با شکلات
برای تهیه کاپ کیک شکلاتی دستور پخت زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- مرحله دوم: آرد را الک کرده و بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا بیکینگ پودر کامل پخش شود. توجه داشته باشید که اگر بیکینگ پودر کاملا پخش نشود، در کاپ کیک شما حفرههایی به وجود میآید.
- مرحله سوم: کره و شکر دانه ریز را به ترکیب اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی هم بزنید. هنگام هم زدن مخلوط، دیوارههای ظرف را تمیز کنید تا همه مواد ترکیب شوند.
- مرحله چهارم: تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و بعد از افزودن هر تخم مرغ، مواد را ۲ دقیقه با دور تند هم بزنید تا یکدست شود.
- مرحله پنجم: مخلوط آب جوش و کاکائو همدمای محیط را به مواد اضافه کرده و آن را با لیسک هم بزنید تا مخلوطی یکدست به وجود آید.
- مرحله ششم: بعد از پر کردن نیمی از هر قالب کاپ کیک، آن را ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
نکته: در طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر برای 10 نفر باید به جای فر، از قابلمه برای پخت کاپ کیکها استفاده کنید. در ادامه هم می توانید برای ایده گرفتن، انواع مدل کیک تولد دخترانه را از همین مجله بخوانید.
طرز تهیه کاپ کیک مجلسی
کاپ کیک مجلسی در انواع مختلفی وجود دارد که در ادامه این بخش، طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی را به عنوان نوعی کاپ کیک مجلسی، آموزش میدهیم.
مواد لازم کاپ کیک مجلسی
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک مجلسی را به شرح زیر آماده کنید تا برای ۶ نفر کاپ کیک داشته باشید. در طرز تهیه کیک فنجانی برای ۱۲ نفر یا طرز تهیه کاپ کیک برای ۳۰ نفر هم، تغییر میزان مواد اولیه را فراموش نکنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد | ۳ پیمانه |
ماست | ۱ پیمانه |
شکر | ۲ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۳ قاشق چایخوری |
کره | ۱۷۰ گرم |
تخم مرغ | ۵ عدد |
وانیل | ۴ قاشق چایخوری |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
توت فرنگی | به مقدار کافی |
دستور پخت کاپ کیک مجلسی
برای تهیه این کاپ کیک مجلسی مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: تخم مرغ، وانیل و شکر را ترکیب کرده و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوطی کرم رنگ و پف کرده به دست آيد.
- مرحله دوم: روغن و کره را به مواد اضافه کنید و ۱ دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
- مرحله سوم: ماست را به مواد بیفزایید و مجددا ۱ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.
- مرحله چهارم: آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. سپس ترکیب آرد و بیکینگ پودر را به دیگر مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.
- مرحله پنجم: مخلوط را در قالب کاپ کیک بریزید و قالبهای کاپ کیک را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
- مرحله ششم: زمانی که روی کاپ کیکها نارنجی شد، آنها را از فر خارج کرده و با توت فرنگی تزیین کنید.
نکته: شما میتوانید طرز تهیه کاپ کیک برای 20 نفر بدون فر را نیز دنبال کرده و برای پخت کاپ کیکها از قابلمه استفاده کنبد. همچنین برای مدل کیک تولد پسرانه، میتوانید از طراحیهای خلاقانه و رنگهای جذاب استفاده کنید که همواره توجه کودکان را جلب میکند.
طرز تهیه کاپ کیک بدون فر
اگر در منزل فر ندارید، باز هم میتوانید کاپ کیک را تهیه کنید و در واقع نبود فر، عامل محدودکننده نیست. اگر تصمیم به تهیه کاپ کیک بدون فر دارید، در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای کاپ کیک بدون فر
مواد لازم برای تهیه این کاپ کیک بدون دسترسی به فر، به شرح زیر است تا برای ۶ نفر کاپ کیک درست کنید. در طرز تهیه کاپ کیک برای 4 نفر هم باید میزان مواد اولیه را اندکی کاهش دهید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱.۴ قاشق چایخوری |
روغن | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد | ۴ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۳ قاشق غذاخوری |
دستور پخت کاپ کیک بدون فر
برای تهیه کاپ کیک بدون فر مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: در روش درست کردن کاپ کیک ابتدا تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا به رنگ سفید درآمده و کف کند.
- مرحله دوم: شکر و وانیل را به مواد بیفزایید و مجددا آنها را هم بزنید تا یکدست شوند.
- مرحله سوم: روغن را نیز به مواد اضافه کرده و به هم زدن آنها ادامه دهید تا بافت مناسبی ایجاد شود.
- مرحله چهارم: در ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر را ترکیب کنید، آرام آرام به مخلوط اولیه بیفزایید و به خوبی هم بزنید.
- مرحله پنجم: در نهایت شیر و پودر کاکائو را به نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
- مرحله ششم: در ادامه طرز تهیه کاپ کیک در قابلمه آب جوش، مخلوط را در قالب بریزید و قالبها را در قابلمهای محتوای آب جوش قرار دهید.
- مرحله هفتم: شعله گاز را کم کنید و ۱۵ دقیقه منتظر بمانید تا کاپ کیک پخته شده و آماده سرو شود.
طرز تهیه کاپ کیک برای 10 نفر با طعم پرتقالی
در این بخش قصد داریم تا بینیم که چطور میتوان به طور مشخص برای 10 نفر، شیرینی کاپ کیک تهیه کرد. در تهیه این کاپ کیک از آب پرتقال و پوست پرتقال استفاده میشود تا در نهایت یک طعم پرتقالی جذاب به وجود آید.
مواد لازم برای طرز تهیه کاپ کیک برای ۱۰ نفر
اگر تصمیم به تهیه کاپ کیک تولد یا دیگر انواع آن برای 10 نفر را دارید، این مواد را آماده کنید. مقدار مواد لازم کاپ کیک برای 10 نفر را به دقت اندازهگیری کنید تا کاپ کیکهای حرفهای داشته باشید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۷ قاشق غذاخوری |
پوست پرتقال رنده شده | ۲ قاشق مرباخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
آب پرتقال | ۶ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۶ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
آرد | ۱۰ قاشق غذاخوری |
دستور پخت کاپ کیک 10 نفره پرتقالی
روش تهیه کاپ کیک برای 10 نفر به شرح زیر است:
- مرحله اول: در اولین مرحله از طرز تهیه کیک فنجانی برای 10 نفر ابتدا تخم مرغها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شوند.
- مرحله دوم: شکر را به تخم مرغها اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا کاملا حل شود.
- مرحله سوم: وانیل و پوست پرتقال رنده شده و در ادامه آب پرتقال و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- مرحله چهارم: آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.
- مرحله پنجم: مخلوط آماده شده را در ۱۰ قالب کاپ کیک بریزید؛ به گونهای که هر قالب تا نیمه پر شود. اکنون قالبها را در قابلمه دارای آب جوش قرار دهید.
- مرحله ششم: در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک فنجانی برای 10 نفر بدون فر، اجازه دهید که قابلمه به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بسیار کم بماند تا محتویات آن پخته شود.
نکته: در طرز تهیه کاپ کیک برای 10 نفر با فر هم تنها کافی است تا کیکها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس
کاپ کیک شکلاتی خیس نیز یکی از انواع کاپ کیکهای خوشمزه است که میتوانید آن را تهیه کنید. این کاپ کیک بافتی نرمتر و طعم جذاب شکلاتی دارد و اغلب افراد، به ویژه بچهها از خوردن آن لذت میبرند.
مواد لازم برای کاپ کیک خیس شکلاتی
مواد لازم برای تهیه این کاپ کیک به شرح زیر است که مقدار مواد اولیه لازم برای ۶ نفر را در جدول زیر مشاهده میکنید. البته در طرز تهیه کاپ کیک برای 30 نفر یا طرز تهیه کاپ کیک برای 40 نفر باید میزان ترکیبات را افزایش دهید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۲ لیوان |
آب جوش | ۱ لیوان |
آرد | ۱ و ۳.۴ لیوان |
پودر کاکائو | ۳.۴ لیوان |
بیکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ۵ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | ۲ قاشق چایخوری |
روغن | ۱۰۰ میلیلیتر |
شیر | ۴ قاشق غذاخوری |
دستور پخت کاپ کیک شکلاتی خیس
برای تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: در گام اول آرد، نمک، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و الک کنید.
- مرحله دوم: شکر را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
- مرحله سوم: تخم مرغ، روغن، شیر و وانیل را در یک ظرف دیگر بریزید و با دور متوسط همزن به مدت ۳ دقیقه مخلوط کنید.
- مرحله چهارم: مخلوط مایع را به مخلوط پودری اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر با دور متوسط هم بزنید.
- مرحله پنجم: آب جوش را به مواد بیفزایید و کمی مخلوط کنید.
- مرحله ششم: دو سوم هر یک از قالبهای کاپ کیک را با مواد پر کنید.
- مرحله هفتم: قالبها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه حرارت دهید تا کاپ کیکها آماده شوند.
طرز تهیه کاپ کیک وانیلی
کاپ کیک وانیلی نیز طعمی عالی دارد و به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. طعم وانیل تقریبا همهپسند است و به همین دلیل کاپ کیک وانیلی را میتوان انتخابی مناسب برای مهمانیها و دورهمیها دانست.
مواد لازم برای کاپ کیک وانیلی
برای درست کردن کاپ کیک وانیلی به مواد اولیه زیر نیاز دارید تا برای ۶ نفر کاپ کیک تهیه کنید پس در طرز تهیه کاپ کیک وانیلی برای 12 نفر باید مواد اولیه را به میزان دو برابر افزایش دهید. همچنین تهیه کاپ کیک برای ۲۰ نفر به مواد اولیه بیشتری نیاز دارد:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۲.۳ پیمانه |
آرد | ۲ پیمانه |
روغن مایع | ۲.۳ پیمانه |
ماست چکیده | نصف پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
دستور پخت کاپ کیک خوشمزه وانیلی
دستور پخت کاپ کیک وانیلی به شرح زیر است:
- مرحله اول: تخم مرغها را در یک ظرف بشکنید، شکر را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
- مرحله دوم: ماست و روغن مایع را در کاسه دیگری مخلوط کرده و کاملا هم بزنید.
- مرحله سوم: مخلوط تخم مرغ و شکر را به ترکیب ماست و روغن اضافه کنید و به هم زدن مواد ادامه دهید.
- مرحله چهارم: آرد، وانیل و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. مخلوط پودری را قاشق قاشق به مخلوط خمیری مرحله قبل اضافه کرده و با دور کند هم بزنید.
- مرحله پنجم: دو سوم هر قالب کاپ کیک را با مواد پر کنید و قالبها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید تا بپزند. در ضمن برای طلایی شدن کاپ کیکها، در ۱ دقیقه پایانی پخت، گریل فر را روشن کنید.
- مرحله ششم: منتظر بمانید تا کاپ کیکهای وانیلی خنک شوند و سپس آنها را سرو کنید.
طرز تهیه کاپ کیک تولد
برای تهیه کاپ کیک تولد باید یک سری مواد برای درست کردن خود کاپ کیک و یک سری مواد هم برای کرم کرهای روی آن، آماده کنید. این کاپ کیک پذیرایی شما در مهمانیهای تولد را جذابتر میکند و به همین دلیل، درست کردن آن را پیشنهاد میکنیم.
مواد اولیه برای کاپ کیک تولدی
مواد اولیهای که برای تهیه کاپ کیک تولد نیاز دارید به شرح زیر است تا برای ۶ نفر کاپ کیک درست کنید. در ضمن در طرز تهیه کیک فنجانی برای ۱۵ نفر باید مواد اولیه را به نسبت افزایش دهید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
کره نرم شده | ۱.۴ پیمانه |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | نصف پیمانه |
اسانس وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱.۴ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۵ قاشق چایخوری |
آرد شیرینی | ۱ پیمانه |
ماست ساده | نصف پیمانه |
مواد لازم برای کرم کرهای کاپ کیک
برای آماده کردن کرم کرهای هم به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
کره نرم شده | نصف پیمانه |
روغن قنادی | نصف پیمانه |
پودر شکر | ۲ پیمانه |
اسانس وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت کاپ کیک تولدی
برای تهیه کاپ کیک تولد مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: برای درست کردن کاپ کیک ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- مرحله دوم: کره و شکر را با همزن مخلوط کنید تا سبک شده و پف کنند.
- مرحله سوم: سفیده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم بزنید.
- مرحله چهارم: نمک و بیکینگ پودر را به این مواد بیفزایید و با سرعت کم هم بزنید.
- مرحله پنجم: آرد و ماست را آرام آرام اضافه کرده و به هم زدن مواد ادامه دهید.
- مرحله ششم: به اندازه سه چهار از هر قالب کاپ کیک را پر کنید و آنها را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند.
- مرحله هفتم: مواد کرم کرهای کاپ کیک شامل کره، روغن قنادی، شکر و وانیل را در یک ظرف مخلوط کنید و کاملا هم بزنید.
- مرحله هشتم: کرم کرهای را روی کاپ کیکهای کاملا خنک شده بریزید و در نهایت کیک کاپ کیک را به مدت ۸ الی ۱۰ ساعت در یخچال قرار دهید.
البته کاپ کیک، تنها شیرینی نیست که میتوانید در خانه به راحتی بپزید. برای آشنایی با دستور پخت شیرینی و کیکهای بیشتر، طرز تهیه انواع کیک و شیرینی را دنبال کنید.
نکات مهم در طرز تهیه انواع کاپ کیک
آموزش درست کردن کاپ کیک با این نکات کامل میشود. بنابراین در طرز تهیه کاپ کیک قنادی ، نکات زیر را مدنظر قرار دهید تا در نهایت کاپ کیکهای خوشمزه و حرفهای داشته باشید.
- در طرز تهیه کاپ کیک در کپسول مقوایی میتوانید به جای قالبهای دیگر از کپسول مقوایی استفاده کرده و مواد را داخل آنها بریزید.
- طرز تهیه کاپ کیک در قالب مافین نیز ایده جذابی است که میتوانید برای درست کردن کاپ کیک، قالب مافین را به کار ببرید.
- حجم مواد کاپ کیک پس از پخت افزایش یافته و بالاتر میآید؛ پس در هنگام پر کردن قالبها دقت داشته باشید که باید تنها دو سوم از حجم هر قالب را پر کنید.
- زمان قرارگیری کاپ کیک در فر اهمیت زیادی دارد و اگر کیکها مدت بیشتری داخل فر بمانند، بافت نرم خود را از دست داده و خشک میشوند.
روش نگهداری کاپ کیک
پس از آشنایی با طرز تهیه کاپ کیک کافی شاپی به روشهای مختلف، اکنون این سوال پیش میآید که کاپ کیک را چگونه نگهداری کنیم؟ پس از خنک شدن کاپ کیکها، آنها را داخل ظرفی دربدار بچینید، درب ظرف را به خوبی محکم کرده و آن را در یخچال قرار دهید تا کاپ کیکها نرم و تازه باقی بمانند.
جلوگیری از خراب شدن کاپ کیک
کاپ کیک بافت نرمی دارد که در معرض هوای آزاد خشک و خراب میشود. برای جلوگیری از خشک شدن کاپ کیکها دقت داشته باشید که درب ظرف نگهداری از آنها به خوبی بسته باشد. همچنین ظرفی که کاپ کیک را در آن قرار میدهید، باید کاملا خشک و تمیز بوده و اندازه مناسبی داشته باشد.
حالا هر کاپ کیکی که دوست دارید را سفارش دهید…
در این مطلب از مجله اسنپ فود طرز تهیه انواع کاپ کیک را آموزش دادیم و شما را با فوت و فنهای آن آشنا کردیم. تمام این کاپ کیکها از جمله کاپ کیک شکلاتی، مجلسی و کاپ کیک تولد که در این مطلب به آنها پرداختیم، دارای مواد مشترکی هستند. تخم مرغ، آرد، شکر، شیر، روغن، وانیل و بیکینگ پودر در فهرست مواد لازم تمامی کاپ کیکها وجود دارد و تنها کافی است تا دستور پخت آنها را به دقت دنبال کنید. همچنین میزان مواد اولیه به توجه به نیاز شما مشخص میشود و مثلا در طرز تهیه کاپ کیک برای ۲۰ نفر یا طرز تهیه کاپ کیک برای 50 نفر، مقدار مواد اولیه متفاوت خواهد بود.
البته راه آسانتری هم برای تهیه کاپ کیک وجود دارد. شما میتوانید از طریق سفارش آنلاین شیرینی اسنپ فود، هر یک از این کاپ کیکها را به راحتی سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید. با کمک سفارش آنلاین کیک و شیرینی، به میزان زیادی در وقت و انرژی شما صرفهجویی شده و نیازی به طی کردن مراحل بالا نخواهید داشت.
سوالات متداول
انواع کاپ کیک مجلسی چیست؟
از انواع کاپ کیک میتوان به کاپ کیک وانیلی، شکلاتی، شکلاتی خیس، ساده و کاپ کیک تولد اشاره کرد که امکان تهیه آنها در فر و قابلمه وجود دارد.
دمای فر برای کاپ کیک باید چقدر باشد؟
در شیوه تهیه کاپ کیک با روشهای مختلف، باید دمای فر بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد باشد. کاپ کیکها نیز برای پخت به زمانی بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه نیاز دارند.
چرا کاپ کیک از قالب بیرون زد؟
در هنگام ریختن مواد داخل قالب، تنها باید دو سوم حجم هر قالب را پر کنید. اگر قالب بیش از حد پر شود، در حین پخت حجم مواد افزایش یافته و از قالب بیرون میزند.
آموزشاتون خیلی خوب و مرحله به مرحلس عالییییی دستتون درد نکنه
سلام مهسا عزیز خیلی ممنونیم که کامنت گذاشتید و خوشحالیم که از این مطلب لذت بردین یا براتون مفید واقع شده. پیشنهاد میکنم به مقاله زیر که درباره طرز تهیه کیک ردولوت نوشته شده است هم سری بزنید.
https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D8%AF%D9%88%D9%84%D9%88%D8%AA/
کاپ کیک تولدی به نظرم خیلی ساده بود. خوشمزه هم بود. مرسی
سلام معصومه عزیز خوشحالیم که این مطلب براتون مفید بوده. اگر به این نوع مطالب علاقه دارید پیشنهاد میکنم مطلب زیر که درباره طرز تهیه کیک کدو حلوایی نوشته شده است را مطالعه کنید.
https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C/
مافینهای شکلاتی و کاپ کیک شکلاتی چقدر داخلش پودر یا شکلات بریزیم که رنگشون قهوه ای خوش رنگ بشه میشه در مواد اولیه از نسکافه یا قهوه استفاده کرد
سلام در دست کردن مافین شکلاتی و کاپ کیک شکلاتی هرچقدر کاکائوی اضافه شده تیره تر باشد رنگ مافین ها و کیک نیز
شکلاتی تر می شود.بسته به ذائقه شما میتوانید از نسکافه هم استفاده کنید سلیقه ای است
سلام کاپ کیک شکلاتی و کاپ کیک توت فرنگی از هر کدام ۲۰ تا میخوام میشه بگید کیک کاپ سفارش بدم کی بهم میرسه
سلام برای خرید کاپ کیک شکلاتی و کاپ کیک توت فرنگی و دیگر انواع کاپ کیک ها مثل کاپ کیک موز از طریق اسنپ فود اقدام به تهیه انلاین کنید https://snappfood.ir/