طرز تهیه کباب دل گوسفندی با عطر و بویی اشتهابرانگیز
اگر به طعم غذاهای کبابی علاقمندید، یاد گرفتن طرز تهیه کباب دل گوسفندی هم یک پیشنهاد ویژه است که میتوانید آن را به لیست غذاهای کبابی خود اضافه کنید. این غذا، عطر و بویی بسیار خوش و طعمی فوقالعاده دارد و در کنار مخلفاتی مانند نان و ریحان تازه سرو میشود. در ادامه، جدول مشخصات غذایی کباب دل گوسفندی را با هم میبینیم:
کباب دل گوسفندی |
|
زمان آماده سازی | 1 ساعت و 20 دقیقه |
زمان پخت غذا | 6 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه کباب دل گوسفندی
روشهای زیادی برای پختن دل و قلوه گوسفند وجود دارد؛ بعضیها دل و قلوه را آبپز یا سرخ میکنند و بعضیها هم جغور بغور را ترجیح میدهند. یکی از بهترین و خوشمزهترین روشها اما، این است که مثل طرز تهیه کباب دنبه ، دل و جگر گوسفند را هم به سیخ کشیده و کباب کنید. اگر دوست دارید بدانید برای این کار چه موادی لازم است و چطور باید آن را انجام دهید، ادامه مطلب را بخوانید:
مواد لازم برای تهیه کباب دل گوسفندی
برای تهیه این کباب خوشمزه، مواد اولیه زیر را آماده کنید. البته، اگر بخواهید میتوانید برای ایجاد یک طعم قویتر، از مقداری فلفل قرمز و پودر پاپریکا هم برای مزهدار کردن دل و قلوه استفاده کنید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
دل و قلوه گوسفند | به مقدار دلخواه |
دنبه گوسفندی | 100 گرم |
پیاز متوسط | 1 عدد |
لیموترش | 2 عدد |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار کافی |
ریحان و نان تافتون | برای سرو |
مراحل تهیه کباب دل گوسفندی
طرز تهیه کباب دل گوسفندی در ادامه آمده است:
- مرحله اول: دل و قلوه را پاک کرده و بشویید. سپس، به صورت تکههای کوچک کبابی برش بزنید و در کاسهای مناسب بریزید.
- مرحله دوم: پیاز را به صورت درشت خرد کرده و به دل و قلوه اضافه کنید. در ادامه، مقداری فلفل سیاه و روغن زیتون به محتویات کاسه اضافه کرده و همه مواد را به آرامی هم بزنید تا مزهها به خورد هم بروند.
- مرحله سوم: حالا درب کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دل و جگر طعمدار شوند.
- مرحله چهارم: پس از گذشت این مدت، ظرف را از یخچال بیرون آورده و آب یکی از لیموترشها را همراه با نمک به دل و قلوه اضافه کنید.
- مرحله پنجم: حالا دنبهها را به صورت کوچک خرد کنید. سپس، دل و قلوه را به صورت جداگانه به سیخ بکشید و در فاصله بین دلها و قلوهها، یک دنبه کوچک هم قرار دهید.
نکته: دقت کنید که قلوه کمی زودتر از دل میپزد و به همین دلیل باید سیخهای جداگانهای داشته باشند.
نکته: بعضی افراد در سیخهای دل و قلوه، علاوه بر دنبه از قارچ و فلفل دلمهای هم استفاده میکنند که این موضوع کاملا سلیقهای است.
- مرحله ششم: منقل را آماده کنید و دقت داشته باشید که زغالهای گداخته در تمام قسمتهای منقل به صورت یکدست پخش شده باشند.
- مرحله هفتم: در ادامه، سیخها را روی منقل بچینید و پس از اینکه خودشان را گرفتند، آنها را به طور مداوم بچرخانید تا به شکل یکدست کبابی شوند.
- مرحله هشتم: دقت کنید که پیش از خشک شدن کبابها، آنها را از روی منقل بردارید. دل و قلوه کبابی را با مخلفاتی مانند ریحان تازه، لیموترش و نان تافتون به صورت داغ سرو کنید.
طرز تهیه کباب دل گوسفندی در تابه
در این روش باید از سیخهای کوچک چوبی استفاده کنید. دل و قلوهها را مانند روش بالا به سیخ بکشید و آنها را به طور منظم در کف تابهای که از قبل کمی چرب کردهاید، قرار دهید. پس از اینکه یک طرف دل و قلوه کباب شد، سیخها را برگردانید تا سمت دیگر هم کاملا کبابی شود.
کباب دل گوسفند را حتما تهیه کنید…
طرز تهیه کباب دل گوسفند روی منقل و در تابه را برایتان توضیح دادیم. همانطور که دیدید، تهیه این کباب آنقدرها سخت نیست و با صرف کمی زمان میتوانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید.
البته، اگر برای درست کردن کبابهای خوشمزه زغالی وقت و امکانات لازم را ندارید، از اسنپ فود کمک بگیرید. شما میتوانید خوشمزهترین کبابهای ایرانی همچون کباب دل گوسفند را از قسمت سفارش انلاین غذا سفارش دهید. به این ترتیب، پیک اسنپ فود در کوتاه ترین زمان ممکن سفارش شما را به صورت گرم و تازه به محل آدرس میرساند و شما میتوانید با صرف کمترین وقت و انرژی، یک کباب لذیذ ایرانی را در کنار خانواده نوش جان کنید.
جدیدترین ها
مهر 23, 1403
مهر 23, 1403
مهر 23, 1403
مهر 23, 1403
پیشنهاد سردبیر
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
اردیبهشت 4, 1403
فروردین 8, 1402
بهمن 25, 1402
اسفند 20, 1402