اگر میانه شما با کوفته تبریزی خوب است، پیشنهاد میکنیم این بار به عنوان یک تجربه جدید و نسبتا مشابه، طرز تهیه کوفته لپه یزدی را هم امتحان کنید. درست کردن این غذای محلی، باید با صبر و حوصله انجام شود، اما دیدن و چشیدن نتیجه کار، حسابی خستگی را از تن شما در میآورد. در ادامه، جدول مشخصات غذایی این غذای خوشمزه را با هم میبینیم:
کوفته لپه یزدی |
|
تعداد نفرات | 6 نفر |
زمان آماده سازی | 20 دقیقه |
زمان پخت غذا | 2 ساعت |
میزان سختی | متوسط |
میزان کالری در هر وعده سرو | 240 کالری |
طرز تهیه کوفته لپه یزدی
یکی از نکات مهم در مورد تهیه انواع کوفتهها، این است که حتما باید تمام مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا کوفتهها موقع قرار گرفتن در سس، وا نروند. به علاوه، حتما آب پیاز را بگیرید تا مواد کوفته، قوام و چسبندگی خوبی داشته باشند. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه کوفته لپه یزدی را با هم میبینیم:
مواد لازم برای تهیه کوفته لپه یزدی
همانطور که میبینید مواد اولیه این کوفته در مقایسه با طرز تهیه کوفته لپه تبریزی، کمتر است و شامل موارد زیر میشود:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
لپه | 4 قاشق غذاخوری |
برنج | 5 قاشق غذاخوری |
سبزی معطر | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 4 قاشق غذاخوری |
آلو ، زرشک یا گردو | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
آب و روغن | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه کوفته لپه یزدی
برای درست کردن کوفته لپه یزدی در منزل، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: قبل از شروع کار، لپه را از چند ساعت قبل بخیسانید و برنج را هم حداقل به مدت 1 ساعت، داخل مقداری آب بریزید.
- مرحله دوم: برنج و لپه را در ظروفی جداگانه، همراه با مقداری آب، روی حرارت گذاشته و صبر کنید تا نیم پز شوند.
- مرحله سوم: حالا لپه و برنج نیم پز را با گوشتکوب برقی یا دستی کمی له کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
- مرحله چهارم: در قابلمهای مناسب مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس پیاز را رنده کنید و در تابه بریزید تا سبک و طلایی شود.
- مرحله پنجم: در ادامه، زردچوبه، رب و مقداری نمک و فلفل را با پیاز داغ ترکیب کرده و کمی تفت دهید. پس از آن، داخل قابلمه، 4 تا 5 پیمانه آب بریزید و اجازه دهید مواد داخل قابلمه، با حرارت کم بجوشند.
- مرحله ششم: در همین فاصله، پیاز دوم را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس، پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید.
- مرحله هفتم: حالا لپه، برنج کوبیده شده، سبزیجات معطر و تخم مرغ را با مخلوط گوشت چرخ کرده ترکیب کنید و 5 دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید.
- مرحله هشتم: در ادامه طرز تهیه کوفته لپه و گوشت یزدی، به اندازه یک کف دست از مخلوط گوشت را بردارید و آن را به صورت گلولهای، گرد کنید.
- مرحله نهم: داخل مواد کوفته را با دست گود کنید و داخل آن، زرشک و گردو آلو بگذارید. البته ترکیب مواد داخلی کوفتهها، سلیقهای هستند. همه کوفتهها را به همین شکل، آماده کنید.
- مرحله دهم: در نهایت، کوفتهها را داخل قابلمه و سس در حال جوش قرار دهید و حرارت شعله را کم کنید. حداقل 1 ساعت زمان لازم است تا کوفتهها کاملا مغزپخت شوند.
اسنپ فود و یک خرید اینترنتی به صرفه از رستوران های یزد
اگر ساکن یزد هستید و یا به این شهر سفر کردهاید و دوست دارید طعم این کوفته را تجربه کنید، به جای درست کردن آن در منزل یا محل اقامتتان، پیشنهاد سادهتری هم وجود دارد. شما میتوانید به راحتی، از اسنپ فود کمک بگیرید و این غذای خوشمزه و پرطرفدار محلی را به صورت آنلاین سفارش دهید. برای این کار، وارد سایت شوید و عبارت خرید آنلاین غذا در یزد را سرچ کنید. به این ترتیب، لیستی از بهترین رستوران های شهر یزد مقابل شما قرار خواهد گرفت که میتوانید از منوی متنوع آنها، هر غذایی را که بخواهید انتخاب کرده و سفارش خود را همراه با آدرس مقصد، ثبت کنید. امیدواریم خرید اینترنتی رضایتبخشی را پیش رو داشته باشید.
سلام خوبید ممنون که انقدر این غذا کوفته لپه یزدی یاد دادید هر سایتی که میرفت کامل توضیح نداده بودن خسته نباشید
سلام ممنون از شما که وقت گذاشتید محتوایی غذا کوفته لپه یزدی را مطالعه کردید خوشحالیم که آموزش کوفته لپه مورد پسندتون بوده
سلام خیلی ممنون گلم کوفته رو بدون لپه درست کردم خوشمزه شده
سلام خواهش میکنم کوفته لپه یزدی نوش جونتون باشه
سلام ببخشید من لپه ها از قبل خیس کردم بازم سفت شده
سلام بعضی از لپها دیرپز هستند باید بیشتر خیس بزاید در غذای کوفته لپه، لپه ها زیاد خیس بزارید
سلام خیلی خوبه که این غذا انلاین یزد معروفی کردید دانشجو هستم اماده میگیرم
سلام خواهش میکنم بله میتونید از لینک استفاده کنید یا از لینک اسنپ فود بگردیدhttps://snappfood.ir/
سلام ، تخم مرغ توی مواد اولیه بود، ولی کاراییش چی بود ؟ کجای داستان قرار گرفت؟
سلام ممنون از توجه شما به کوفته لپه یزدی در اصل اضافه کردن تخم مرغ در دستورهای غذای سنتی کوفته وجود ندارد یعنی اضافه کردن تخم مرغ به لپه کوفته واجب نیست و در واقع تخم مرغ خام را در زمان ورز دادن گوشت کوفته در صورتی که اگر گوشت کوفته چسبندگی لازم نداشته باشد به مواد گوشت کوفته لپه یک عدد تخم مرغ خام اضافه میکنیم چون اگر گوشت بیش از اندازه چرب باشد، حتما هنگام زیر و رو کردن، وا می رود. پس اگر دیدید گوشت شما خیلی چرب است، به آن یک تخم مرغ نیز اضافه کنید تا کمی چسبندگی مواد کوفته را افزایش دهید.
سلام مرسی دستور طرز تهیه کوفته لپه بدون وا رفتن و کوفته بدون ترک آموزش گذاشتید بلاگ خوبی دارید انواع غذاهای محلی و سنتی را آموزش گذاشتید از غذاهای محلی و سنتی گرگان و کرمان خوشم امده
سلام ممنون از توجه شما به طرز تهیه کوفته لپه یزدی امیدوارم مزه این کوفته برای شما به یادماندی باشه سعی بر آن داشتیم که انواع غذاها محلی و سنتی را کنار انواع کباب ها برای راحتی شما کاربران گرامی آموزش بزاریم
کوفته لپه یزدی واقعا خوشمزه تعریف کردید من خودم یزدی هستم بسیارخوشم امدم مرسی
سلام کوفته لپه یزدی یک غذایی سنتی و محلی خوشمزه هستش که در شهرهای دیگر هم شناخته شده است میتوانید انواع پاستا و ماکارونی
طرز تهیه ماکارونی سبزیجات با ظاهری جذاب و اشتهابرانگیز https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AA/ در صورت تمایل ببینید
سلام نکته مهم در تهیه و پخت کوفته لپه یزدی چی هستش
سلام یکی از نکات مهم در مورد تهیه انواع کوفتهها، اینکه حتما باید تمام مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا کوفتهها
موقع قرار گرفتن در سس، وا نروند.حتما آب پیاز را بگیرید تا مواد کوفته، قوام و چسبندگی خوبی داشته باشند
سلام مواد داخلی کوفتهها را حتما باید گردو و آلو بزاریم
سلام داخل مواد کوفته را با دست گود کنید و داخل آن، زرشک و گردو آلو بگذارید. البته ترکیب مواد داخلی کوفتهها، سلیقهای هستند.
همه کوفتهها را به همین شکل، آماده کنید.
سلام برای درست کردن و تهیه کوفته لپه یزدی لازم لپه و برنج از قبل خیس بزاریم یا نه؟
سلام برای تهیه کوفته لپه یزدی قبل از شروع کار، لپه را از چند ساعت قبل بخیسانید و برنج را هم حداقل به مدت 1 ساعت، داخل مقداری آب بریزید