آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • لیست بهترین دامپزشکی‌های تهران آبان 17, 1403
  • تربیت عروس هلندی
    روش های تربیت عروس هلندی و رام و دستی کردن آنها آبان 16, 1403
  • خواص ماهی سکن
    خواص ماهی سکن چیست؟ آبان 16, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه کوکو والک
آموزش آشپزی
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه کوکو والک + نکات کلیدی و اصول نگهداری

مینا اسماعیل بیگی 28 بهمن 1402 4 دقیقه

کوکوی والک، یک غذای خوش طعم بهاری است که روش پخت ساده و مزه دلچسبی دارد. در طرز تهیه کوکو والک ، ابتدا سبزی والک را پس از شستن و خشک شدن، خرد کرده و با تخم‌مرغ، گردو و زرشک مخلوط کنید. در نهایت، نمک و فلفل مایه کوکو را افزوده و آن را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس، مایه کوکو را در روغن سرخ کرده و سرو کنید.

در ادامه، جدول مشخصات غذایی کوکو والک را با هم می‌بینیم:

کوکو والک

تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی با در نظر گرفتن زمان خشک شدن سبزی و استراحت مایه کوکو، حدود 1 ساعت
زمان پخت غذا 30 دقیقه
میزان سختی کم

طرز تهیه کوکو والک

والک یا سیر کوهی، گیاهی بهاری با بویی شبیه پیاز است که خواص دارویی فراوانی دارد. برای استفاده از خواص فوق‌العاده این گیاه، می‌توانید آن را شبیه سبزی خوردن نوش جان کرده یا در قالب والک پلو یا کوکوی والک در برنامه غذایی خانواده بگنجانید. البته از آنجایی که استفاده از سبزی تازه همیشه اولویت دارد، فصل بهار را برای درست کردن این کوکوی خوشمزه دریابید. در ادامه، مواد لازم و مراحل درست کردن کوکو والک را با هم می‌بینیم:

عکس کوکو والک

مواد لازم برای تهیه کوکوی والک

مواد اولیه برای تهیه این کوکوی خوش‌طعم به صورت جدول زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
والک 300 گرم
تخم مرغ 4 عدد
گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری
زرشک 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

دستور پخت کوکو والک

طرز تهیه کوکو والک بهاری مطابق مراحل زیر پیش می‌رود:

  • مرحله اول: ابتدا سبزی والک را با دقت بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کاملا خارج شود. در ادامه، سبزی را روی تخته آشپزخانه به شکل ساطوری خرد کرده و کنار بگذارید.
  • مرحله دوم: حالا تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای دیگر بشکنید و کمی با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. سپس، تخم‌مرغ‌ها و سبزی خرد‌شده را با هم مخلوط کنید.
  • مرحله سوم: در ادامه، گردوی خرد‌شده و زرشک را هم با مواد قبلی ترکیب کرده و نمک و فلفل مایه کوکو را اندازه کنید.
  • مرحله چهارم: روی ظرف را با سلفون بپوشانید. سپس شبیه طرز تهیه کوکو کدو حلوایی ، مایه کوکو والک را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.
  • مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه کوکو والک ، تابه‌ای مناسب را روی حرارت بگذارید و داخل آن مقداری روغن بریزید تا کاملا داغ شود.
  • مرحله ششم: حالا از مایه کوکو به اندازه‌های مساوی برداشته و پس از شکل دادن در دست خود، آن‌ها را داخل روغن سرخ کنید.
  • مرحله هفتم: در نهایت، مثل طرز تهیه کوکو تره فرنگی ، کوکوهای سرخ‌شده را روی یک دستمال روغن‌گیر قرار دهید. سپس آن‌ها را در ظرفی مناسب چیده و با مخلفات دلخواه سرو کنید.

نکات کلیدی در دستور تهیه کوکو والک

برای تهیه این کوکوی خوش طعم بهاری، نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • به یاد داشته باشید که سبزی والک بافت حساسی دارد. بنابراین برای خرد کردن سبزی از چاقویی تیز استفاده کرده و سبزی را بیش از اندازه ریز نکنید تا له و لیز نشود.
  • شما می‌توانید مثل طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ ، برای سرخ کردن کوکوهای والک هم از قالب‌های آماده موجود در بازار استفاده کنید تا کوکوهای زیباتر و مجلسی‌تری داشته باشید.

نکات کلیدی در دستور تهیه کوکو والک

  • مایه کوکوی والک باید در نهایت بافتی خمیری و یکدست پیدا کند.
  • کوکوی والک را به صورت یک کوکوی دو رنگ هم می‌توان طبخ کرد. در این صورت، یک لایه این غذا کوکو سیب‌زمینی و لایه دیگر کوکوی والک خواهد بود که برای تهیه مایه کوکوی والک، در کنار سبزی والک از مقداری کاهوی خرد‌شده هم استفاده می‌شود.
  • اگر احساس کردید مایه کوکوی والک قوام لازم را ندارد، یکی دو قاشق غذاخوری آرد سفید به آن اضافه کنید.

اصول نگهداری از کوکو والک

اگر مقداری از کوکوها باقی ماند، آن‌ها را داخل ظرفی درب‌دار ریخته و در یخچال بگذارید. این کوکو تخم‌مرغ دارد و نباید بیشتر از 3 یا 4 روز آن را نگهداری کرد.

روش جلوگیری از خراب شدن کوکو والک

باقیمانده غذا را برای مدت طولانی روی میز آشپزخانه رها نکنید. همچنین آن را در معرض نور آفتاب،  و رطوبت و در مکان‌های گرم قرار ندهید. به یاد داشته باشید که ظرف نگهداری غذا هم باید کاملا تمیز و خشک باشد.

خواص والک

همان‌طور که طرز تهیه کوکوی اسفناج راهی خوب برای استفاده از خواص اسفناج است، با طرز تهیه کوکو والک هم می‌توان از بخش عمده‌ای از خواص والک بهاره بهره‌مند شد. برای مثال، سبزی والک حاوی فلز منگنز است که یکی از عوامل اصلی سیاه شدن موهای بدن به شمار می‌رود. همچنین این سبزی برای درمان معده درد و رفع بوی بد دهان هم بسیار مفید است و می‌توان از آن برای درمان و کنترل مشکلاتی مثل تنگی نفس و فراموشی کمک گرفت. سبزی والک برای کاهش قند خون و پیشگیری از فشار خون در بیماران دیابتی هم بسیار مفید است و با انبساط ملایم عروق خونی، باعث کاهش فشار خون می‌شود.

خواص والک

کوکو والک؛ کوکویی با عطر و بوی بهار

در این مطلب طرز تهیه کوکو با سبزی والک را توضیح دادیم و نکات تهیه و نگهداری آن را برای شما گفتیم. پیشنهاد می‌کنیم این کوکو جذاب و بهاری را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.

البته، اگر احساس می‌کنید که همه اعضای خانواده این نوع کوکو یا سبزی والک را دوست ندارند، می‌توانید کوکو یا کتلت‌های موردعلاقه آن‌ها را از سفارش انلاین غذا اسنپ فود سفارش داده و این کوکو را برای خودتان و افرادی که این غذا را دوست دارند، تهیه کنید.

سوالات متداول

برای قوام دادن به مایه کوکوی والک از چه ماده‌ای استفاده کنیم؟

برای این منظور می‌توان از یک یا دو قاشق غذاخوری آرد سفید استفاده کرد.

مدت زمان ماندگاری کوکوی والک در یخچال چقدر است؟

این کوکو داخل یک ظرف درب‌دار، بین 3 تا 4 روز در یخچال ماندگاری دارد.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2754 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود