طرز تهیه کوکی زنجبیلی مقوی؛ کوکی کریسمسی خوشمزه
اگر فیلمها و سریالهای ساخت اروپا و آمریکا را دیده باشید، حتماً با آدمک زنجبیلی به خوبی آشنایی دارید! این شیرینی خوشمزه مخصوصاً در زمان عید سال نوی مسیحیها، یعنی کریسمس، پخته میشود و یکی از مشهورترین نمادهای کریسمس در تمام جهان است.
کوکی زنجبیلی کریسمس طرز پخت فوقالعاده سادهای دارد، در عین حال بسیار خوشمزه و سالم نیز هست و از همین رو بیش از هزار سال است که در سرزمینهای مختلف جهان طبخ شده و مخصوصاً در مهمانیها و مجالس، و یا به عنوان تغذیه کودکان سرو میشود.
در این مقاله قصد داریم تا با آموزش طرز تهیه کوکی زنجبیلی خوشمزه و مقوی، یک راه عالی برای سالمسازی رژیم غذایی کودکان به شما آموزش دهیم؛ همچنین یک عصرانه درجه یک، که میتوانید آن را در کنار چایی، قهوه و هر نوشیدنی دیگری که باب میلتان بود نوش جان کنید و از زمان خود لذت ببرید.
در قسمت بعدی، توضیحاتی کلی درباره کوکی زنجبیلی به شما ارائه میکنیم؛ سپس دستور تهیه دقیق آن را آموزش میدهیم و در انتها به معرفی راههایی برای طبخ بهتر و تزئین کردن این عصرانه فوقالعاده میپردازیم. با ما همراه باشید.
کوکی زنجبیلی محبوب کودکان و بزرگسالان
کوکی زنجبیلی را شاید بتوان معروفترین کوکی در جهان نامید؛ تصویر آدمک زنجبیلی، کاج زنجبیلی، ستاره زنجبیلی و خانه زنجیبلی از مشهورترین تصاویری هستند که در خاطر همه ما حضور دارند. از همین رو میتوان این کوکی را با خیال راحت در لیست شیرینیهای مجالس خود قرار دهید؛ زیرا میتوان مطمئن بود که اغلب مهمانها از نوش جان کردن آن لذت خواهند برد.
اگر به دنبال تهیه کوکیهای مجلسی هستید، به شما پیشنهاد میکنیم طرز تهیه کوکی با تکههای شکلات نیز مطالعه کنید.
کوکی زنجبیلی کریسمس به دلیل بهرهمندی از طبع گرم، بافت ترد و کرانچی و طعم مناسب، میتواند نظر اغلب افراد را جلب کند؛ همچنین سطح صاف آن کمک میکند که با سادگی بیشتری بتوان بر روی آن با کارامل و خامه و… تزئینها جذابی انجام داد.
به جز این دو، مواد خوراکی بسیار متنوعی وجود دارند که میتوانند طعم این کوکی را بهتر کنند؛ از جمله شیره انگور، شیره خرما، عسل و … . در ترکیبات کوکی نیز میتوان از ادویههایی همچون جوز هندی، پودر میخک و پودر دارچین بهره گرفت که در تغییر عطر و بوی آن بسیار موثر خواهند بود. لازم است بدانید طرز تهه شیرینی زنجبیلی با روغن مایع متفاوت است.در ادامه ارزش غذایی کوکی زنجبیلی را بررسی خواهیم کرد
ویژگیهای غذایی کوکی زنجبیلی چیست؟
پیش از اموزش کوکی زنجبیلی، بهتر است کمی درباره ارزش غذایی و خواص این کوکی خوشطعم بگوییم. کوکی زنجبیلی (بدون تزئین) از مقادیر قابلتوجهی پروتئین، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم و سدیم بهره میبرد و در مقابل میزان قند و چربیهای مضر آن بسیار پایین است.
همین موضوع باعث شده تا کوکی زنجبیلی ساده بتواند به یکی از گزینههای اصلی شما در رژیم ثابت خوراکیهای کودک عزیزتان باشد. سرشار بودن کوکی زنجبیلی از مواد معدنی برای سلامتی بزرگسالان نیز بسیار اثربخش است.
زنجبیل با طبع گرم خود سوختوساز بدن شما را بالا میبرد و باعث خروج سریعتر مواد مضر و سمی میشود. از سویی اثرات مثبت آن بر معده، سوءهاضمه، تنگی نفس، درمان سرماخوردگی و حتی دیابت اثبات شده است. اگر دیابتی هستید، لطفاً پیش از مصرف کوکی زنجبیلی با پزشک خود مشورت کنید.
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | ۳۵۶ |
زمان آماده سازی | ۱۵ دقیقه |
زمان لازم برای پخت | ۲۰ دقیقه |
تعداد نفرات | ۶ نفر |
در ادامه طرز تهیه کوکی زنجبیلی کریسمس را به شما آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه کوکی زنجبیلی خوشمزه و مقوی
مواد مورد نیاز | مقدار لازم |
آرد | یک و نیم پیمانه |
بکینگ پودر | دو سوم قاشق چایخوری |
کره | پنجاه گرم |
شیره انگور | یک چهارم پیمانه |
تخم مرغ | کمتر از یک عدد |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
شکر قهوهای | یک چهارم پیمانه |
پودر زنجبیل | نصف قاشق غذاخوری |
جوز هندی | یک چهارم قاشق چایخوری (قابل حذف) |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کوکی زنجبیلی؛ قدم به قدم
طرز تهیه کوکی زنجبیلی خوشمزه و مقوی از این مراحل تشکیل شده است:
۱. ترکیب مواد خشک: آرد، دارچین، زنجبیل، جوز هندی، نمک و بیکینگ پودر را خوب مخلوط کنید و دو بار الک کنید.
۲. بگذارید کره به دمای اتاق برسد. آن را در ظرف بریزید، شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره تغییر شکل دهد.
۳. تخم مرغ را خوب هم بزنید. سپس بخشی از آن را بردارید (یا میزان مواد را دو برابر کنید و یک تخم مرغ کامل را به کار ببرید). سپس وانیل، شیره انگور (یا ملاس) اضافه کنید و مجدداً اندکی هم زنید.
۴. مواد خشک را به آهستگی، در حالی که با دور کم همزن مواد را ترکیب میکنید، به ظرف اضافه نمایید. به هیچ عنوان از دور تند همزن استفاده نکنید و در این مرحله بسیار کند هم زنید.
۵. در مرحله پنجم از طرز تهیه کوکی زنجبیلی با شیره انگور خمیر را بدون ورز دادن زیاد، یکدست و روی سینی صاف کنید تا به ضخامت سه میلیمتر برسد.
۶. سپس خمیر را به مدت سه ساعت و بیشتر در یخچال بگذارید.
۷. شکلدهی خمیر را با کمک کاتر مد نظر خود انجام دهید. خمیرهای شکلیافته را بر روی سینی قنادی که بر روی آن کاغذ روغنی کشیدهاید، قرار دهید.
۸. فر را در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و صبر کنید تا به دمای مدنظر برسد. سینی را به مدت ده دقیقه درون فر قرار دهید.
۹. سینی را خارج کنید، کوکیها را بر روی توری بگذارید تا سرد شوند. کوکی زنجبیلی شما آماده است!
طرز تهیه و تزئین کوکی زنجبیلی با شیره انگور
مواد مورد نیاز | مقدار لازم |
آب یا شیر | یک قاشق غذاخوری |
گلوکز شفاف یا سیروپ ذرت | یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر قند | یک سوم پیمانه |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
اموزش کوکی زنجبیلی بدون آموزش تزئین آن ممکن نیست! اگر میخواهید آدمک زنجبیلی خود را تکمیل کنید، با ما باشید.
۱. مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و به آهستگی هم زنید. آب یا شیر را آرام آرام اضافه کنید تا کارامل شما رقیق نشود.
۲. شما میتوانید از ژله رنگی برای رنگیکردن کارامل خود بهره بگیرید.
۳. کارامل را داخل قیف مخصوص بریزید و با کمک آن، طرح مد نظر خود را به کوکیها اضافه کنید.
شیرینیهای بهیادماندنی را راحت بخرید!
در این مقاله طرز تهیه کوکی زنجبیلی کریسمس را به تفصیل بررسی کردیم. شما میتوانید به آموزشهای بسیار متنوعی در وبلاگ اسنپفود دسترسی داشته باشید؛ مخصوصاً اینکه آموزشهای مفصلی درباره آموزش انواع کوکی نیز در آن وجود دارد.
از سوی دیگر شما میتوانید با کمک سرویسهای سفارش آنلاین شیرینی، از بهترین قنادیهای شهر خود تنها با چند کلیک خرید کنید و ظرف مدتزمان کوتاهی شیرینیهای خوشمزهتان را درب خانه تحویل بگیرید!
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402