آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
انواع کیک
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

کیک لیمو ترش؛ یک دسر بین‌المللی

مینا اسماعیل بیگی 29 اسفند 1401 8 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

لیمو ترش یکی از میوه‌های خوشمزه و پرخاصیتی است که طرفداران زیادی هم دارد. شاید برایتان عجیب باشد که در بسیاری از کشورهای دنیا از این میوه برای درست کردن کیک لیمو ترش استفاده می‌شود. برخلاف تصور، این کیک طعم ترش ندارد و فقط اسانسی از لیمو را تداعی می‌کند. در ای مقاله ما به شما طرز تهیه چند نوع کیک لیمو را آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه کیک لیمو؛ قدم به قدم

برای درست کردن یک کیک لیمویی ساده و خوشمزه می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید.

 

مواد اولیه موردنیاز برای تهیه کیک لیمو

مواد مورد نیاز میزان لازم
تخم‌مرغ 4 عدد
آب‌لیمو ترش تازه 4 قاشق غذاخوری
زست پوست لیمو 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر 1 قاشق چای‌خوری
روغن مایع 1 پیمانه

 

جدول جزئیات طرز تهیه کیک لیمو:

میزان کالری در هر 100 گرم 273
زمان آماده‌سازی 30
زمان لازم برای پخت 45 دقیقه
تعداد نفرات 5 نفر

 

 

طرز تهیه کیک لیمو در کمتر از یک ساعت

۱. ابتدا ۳۰ دقیقه قبل از شروع، مواد اولیه را از یخچال خارج کنید تا با محیط هم‌دما شوند.

۲. پوست لیمو را با رنده ریز، رنده کنید تا زست لیمو ترش درست شود و بعد آب‌لیمو را بگیرید.

۳‌. در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را با دور تند همزن ۷ دقیقه هم بزنید تا کاملاً سفید و کش‌دار شود.

۴. شیر، روغن مایع و زست لیمو را به همراه آب‌لیمو ترش به مخلوط اضافه کنید و بعد مواد را در حد مخلوط شدن، با همزن هم بزنید.

 

۵. آرد و بیکینگ‌پودر را ۳ مرتبه الک کنید و در ۳ مرحله به مخلوط اضافه کنید و مخلوط را به آرامی و در یک جهت هم بزنید.

۶. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شود. قالب را با روغن مایع چرب کنید و آرد پاشی کنید. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند بار قالب را روی سطح بکوبید تا حباب‌های هوا از آن خارج شود.

 

۷. قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و ۴۵ دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شود. در ۳۰ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. بعد از ۴۵ دقیقه با خلال‌دندان از پخته شدن کامل کیک مطمئن شوید.

 

۸. اگر کیک پخته شده بود آن را از فر خارج کنید و پس از خنک شدن آن را از قالب جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید و برش بزنید.

این کیک خوشمزه را با یک چای داغ نوش جان کنید.

 

شما می‌توانید برای مناسبت‌های مختلف کیک لیمو را آماده کنید. همچنین طرز تهیه کیک کریسمس را نیز می‌توانید برای مناسبتی مانند جشن کریسمس استفاده کنید

 

 

طرز تهیه کیک لیمویی فرانسوی

کیک لیمو فرانسوی یکی از خوش‌طعم‌ترین کیک‌هایی است که می‌توانید در منزل تهیه کنید. در ادامه این مطلب ما به شما آموزش می‌دهیم که چطور یک کیک لیمویی با کرم لیمو درست کنید.

 

مواد اولیه موردنیاز برای تهیه کیک لیمو فرانسوی

مواد مورد نیاز میزان لازم
آرد سفید 220 گرم
شکر 200 گرم
کره 100 گرم
نشاسته ذرت 20 گرم
تخم‌مرغ 3 عدد
روغن مایع 35 گرم
بیکینگ‌پودر 2 قاشق سوپ‌خوری
آب‌لیمو ترش 75 گرم
وانیل 4/1 قاشق چای‌خوری
نمک 8/1 قاشق چای‌خوری
پوست لیمو 1 قاشق سوپ‌خوری
آب 55 گرم

کیک لیمو محبوب فرانسوی‌ها.

جدول جزئیات طرز تهیه کیک لیمو فرانسوی:

میزان کالری در هر 100 گرم 187286
زمان آماده‌سازی 40 دقیقه
زمان لازم برای پخت 45 دقیقه
تعداد نفرات 5 نفر

 

 

مراحل تهیه کیک لیمو فرانسوی

۱. در مرحله اول کره نرم شده را با شکر و پوست لیمو ترش رنده شده در یک کاسه بریزید.

۲. حالا مواد را با دور تند همزن ۳ دقیقه هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد دیگر ترکیب شود. سپس وانیل را نیز اضافه کنید و بعد یک دقیقه با همزن هم بزنید تا یکدست شود.

 

۳. در یک ظرف جدا آب و آب‌لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۴. نمک، آرد و بیکینگ‌پودر را باهم مخلوط کنید و بعد آن را دو بار الک کنید تا آرد کاملاً یکدست شود.

 

۵. روغن را به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید. سپس نصف آرد را به مخلوط بیفزایید و با همان دور کند هم بزنید.

 

۶. نصف دیگر آرد را نیز به همراه مخلوط آب و آب‌لیمو ترش به ترکیب اضافه کنید و مواد را تا زمانی که یکدست شود، مخلوط کنید.

 

۷. در قالب کیک کاغذ روغنی پهن کنید و بعد مایه کیک را داخل آن بریزید و روی آن را صاف کنید. کیک را چند بار محکم به سطح کار بکوبید تا حباب‌های هوا از آن خارج شود.

 

 

۸. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. قالب را ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد از این مدت با خلال‌دندان تست کنید تا مطمئن شوید پخته شده است. به این صورت که خلال‌دندان را وسط کیک فرو کنید. اگر پس از بیرون کشیدن خلال، مایه کیک به آن نچسبیده باشد، کیک پخته شده است.

 

۹. پس از پخته شدن کیک را از فر خارج کنید و فرصت دهید تا سرد شود. در مرحله بعد سس لیمو را آماده کنید.

 

طرز تهیه سس لیمو برای روی کیک

۱. ابتدا یک پیمانه پودر قند را با ۳۰ گرم خامه صبحانه مخلوط کنید.

۲. ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری آب‌لیمو ترش به مخلوط اضافه کنید و آن را چند دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست شود. برای اینکه سس لیمو ظاهر زیباتری داشته باشد می‌توانید از پوست لیمو ترش رنده شده استفاده کنید

۳. پس از آماده شدن سس می‌توانید از آن برای تزئین کیک استفاده کنید.

 

طرز تهیه کیک لیمویی با ماست

کیک لیمو با ماست یک عصرانه فوق‌العاده و بین‌المللی است که می‌توانید با استفاده از دستور زیر آن را در خانه تهیه کنید.

برای تهیه این کیک به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد مورد نیاز میزان لازم
آرد سفید 2 و نیم پیمانه
تخم‌مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 4/3 پیمانه
ماست 1 پیمانه
اسانس لیمو 2 قطره
آب‌لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ‌پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل 2/1 قاشق غذاخوری

 

جدول جزئیات طرز تهیه  کیک لیمویی با ماست:

میزان کالری در هر 100 گرم 275
زمان آماده‌سازی 40 دقیقه
زمان لازم برای پخت 50 دقیقه
تعداد نفرات 5 نفر

 

کیک خوشمزه لیمو و ماست.

مراحل تهیه کیک لیمو با ماست

۱. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر، اسانس لیمو و وانیل در یک ظرف بزرگ بریزید.

۲. مواد را به مدت ۷ دقیقه با دور تند همزن، هم بزنید تا کرمی رنگ شود.

۳. در مرحله بعد ماست را به مخلوط بیفزایید و ۳۰ ثانیه با دور تند هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شود.

 

۴. آب‌لیمو ترش و روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

 

۵. آرد و بیکینگ‌پودر را ۳ مرتبه الک کنید و بعد آن را در سه مرحله به مخلوط اضافه کنید و هر بار با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد را در حدی هم بزنید که یکدست شود و زیاده‌روی نکنید.

 

۶. در قالب مورد نظرتان کاغذ روغنی پهن کنید و بعد مایه کیک را روی آن بریزید. ظرف را تکان دهید تا حباب‌های هوا از آن خارج شود.

 

۷. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. سپس قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شود. بعد از این مدت خلال‌دندان را  وسط کیک فرو کنید و مطمئن شوید که پخته شده است. در صورتی که پخته شده بود آن را از فر خارج کنید و بعد از سرد شدن آن را از قالب جدا کنید.

 

طرز تهیه کیک لیمو ترش بدون فر

۱. پس از آماده کردن مواد به روش بالا، در یک قابلمه کاغذ روغنی پهن کنید و بعد مایه کیک را داخل آن بریزید.

۲. قابلمه را روی شعله‌پخش‌کن و حرارت ملایم قرار دهید و بعد در قابلمه را دم‌کنی بپیچید و در قابلمه را ببندید.

۳. کیک را با مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت قرار دهید تا کاملاً پخته شود. با استفاده از خلال‌دندان از پخته شدن کیک مطمئن شوید.

۴. پس از پخته شدن کیک، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس کیک را از قابلمه خارج کنید و به دلخواه برش بزنید و تزئین کنید.

این کیک برای پذیرایی از مهمان‌ها بسیار مناسب است. شما می‌توانید طرز تهیه کیک موکا را نیز برای مهمانی‌های خود امتحان کنید.

 

طرز تهیه کیک لیمو شیرین

لیمو شیرین میوه محبوب زمستانی است که خواص بسیاری دارد و در این قسمت قرار است تا به شما آموزش دهیم چطور یک کیک خوشمزه را با استفاده از آن درست کنید.

 

مواد اولیه موردنیاز برای تهیه کیک لیمو شیرین:

مواد مورد نیاز میزان لازم
آرد 2 ونیم پیمانه
شکر 1 ونیم پیمانه
نشاسته ذرت 4/3 پیمانه
تخم‌مرغ 4 عدد
بیکینگ‌پودر 1 قاشق مرباخوری
شیر 3/2 پیمانه
روغن مایع 4/3 پیمانه
آب‌لیمو شیرین 2 قاشق غذاخوری
زست لیمو شیرین 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 پنس

 

جدول جزئیات طرز تهیه  کیک لیمو شیرین:

میزان کالری در هر 100 گرم 254
زمان آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 40 دقیقه
تعداد نفرات 6 نفر

 

 

مراحل تهیه کیک لیمو شیرین

۱. مواد اولیه را در دمای محیط قرار دهید تا هم‌دمای محیط شوند.

۲. ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کنید و بعد زرده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.

زرده را با همراه شکر و زست لیمو شیرین را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست و کرمی شود. زست لیمو شیرین قسمت زردرنگ پوست لیمو شیرین است. برای تهیه آن فقط باید پوست زردرنگ آن را رنده کنید و قسمت سفیدرنگ آن را رنده نکنید.

۳. شیر، روغن و آب ‌لیموشیرین را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

۴. آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و نشاسته درت را با هم مخلوط کنید و پس از الک کردن، آن را آرام‌آرام به مخلوط اضافه کنید و هم‌زمان هم بزنید.

 

۵. در آخر سفیده تخم‌مرغ را اضافه کنید و بعد مواد را هم بزنید تا یکدست شود.

 

۶. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. سپس قالب کیک را چرب کنید و بعد مایه کیک را داخل آن بریزید و داخل فر قرار دهید. ۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شود. بعد از پخته شدن کیک را از قالب خارج کنید و برش بزنید.

 

طرز تهیه کیک لیمویی اسفنجی و بدون شیر

کیک لیمو ترش یکی از کیک‌های محبوب فرانسوی است. برای تهیه کیک لیمویی اسفنجی فرانسوی در خانه می‌توانید از دستوری که در این قسمت برای شما آماده کرده‌ایم استفاده کنید. برای درست کردن این کیک به شیر نیازی ندارید و با داشتن مواد اولیه زیر می‌توانید کیک لیمویی اسفنجی را تهیه کنید.

 

مواد اولیه موردنیاز برای تهیه کیک لیمویی اسفنجی

مواد مورد نیاز میزان لازم
آرد 250 گرم
کره 180 گرم
شکر 180 گرم
تخم‌مرغ 3 عدد
بیکینگ‌پودر 5/1 قاشق چای‌خوری
رنده پوست لیمو 3 قاشق غذاخوری
آب‌لیمو 2 قاشق غذاخوری

 

جدول جزئیات طرز تهیه کیک لیمویی اسفنجی:

میزان کالری در هر 100 گرم 287
زمان آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 45 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر

 

کیک لیمو اسفنجی با پف زیاد.

مراحل طرز تهیه کیک لیمو ترش بدون شیر

۱. در مرحله اول یک لیمو ترش را از وسط دو نیم کنید و نصف  آن را آب بگیرید.

۲‌. کره را در محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را با شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن هم بزنید تا کرمی رنگ شود.

۳. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.

۴. پوست لیمو و آب‌لیمو را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

۵. آرد و بیکینگ‌پودر را روی مواد الک کنید و با لیسک مواد را مخلوط کنید.

۶. فر را روی دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. قالب کیک را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی پهن کنید. سپس مایه کیک را روی آن بریزید و بعد قالب را داخل فر قرار دهید.

 

۷. برای پختن کیک ۴۵ دقیقه زمان بگیرید و بعد از این مدت‌زمان با استفاده از خلال‌دندان از پخت کامل کیک مطمئن شوید.

 

۸. پس از پخته شدن، کیک را از فر خارج کنید و زمان بدهید تا خنک شود. پس از خنک شدن کیک را از قالب خارج کنید و بعد آن را با نصف دیگر لیمو تزئین کنید.

 

در کنار دستور فوق اگر به طرز تهیه انواع کوکی و کراکرعلاقه دارید می‌توانید به وبلاگ اسنپ فود مراجعه کنید.

 

حرف آخر

در این مقاله ما سعی کردیم تا طرز تهیه یک دسر بین‌المللی را به روش‌های مختلف به شما آموزش دهیم. کیک لیمو یک دسر خوشمزه و شیک برای پذیرایی و عصرانه است که می‌توانید آن را به آسانی در منزل تهیه کنید. همچنین می‌توانید به‌راحتی و با استفاده از سرویس شیرینی فروشی آنلاین، کیک و شیرینی موردعلاقه خود را سفارش دهید.

 

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود