آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
انواع کیک
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه کیک کنجدی

مینا اسماعیل بیگی 28 اسفند 1401 5 دقیقه

برای درست کردن یک کیک کنجدی خوشمزه با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه کیک کنجدی، یک کیک ساده و خوش طعم

کنجد یکی از مواد خوراکی بسیار مغذی است که سرشار از آهن و فیبر بوده و پروتئین بالایی نیز دارد. در نتیجه کیک کنجدی علی رغم عطر و طعم فوق العاده‌ای که دارد، خواص بسیاری داشته و یک میان وعده مناسب به خصوص برای کودکان است.

طرز تهیه کیک کنجدی شامل مواد اولیه در دسترسی است که شما می‌توانید با کمک آن‌ها در مدت زمان کوتاهی یک کیک کنجدی خوشمزه آماده کرده از آن به عنوان عصرانه یا پذیرایی در مهمانی‌ها و دورهمی‌های خود استفاده کنید. کیک کنجدی، یک کیک قدیمی و بین المللی است و در همه جای دنیا طرفداران بسیاری دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک کنجدی نرم و لطیف را با هم بررسی کنیم.

اگر به پخت کیک وشیرینی‌های مختلف علاقه دارید، توصیه می‌کنیم طرز تهیه انواع کیک و شیرینی را در اسنپ فود از دست ندهید.

طرز تهیه کیک کنجدی؛ قدم به قدم

همانطور که گفته شد این کیک به مواد اولیه زیادی احتیاج ندارد، برای تهیه یک کیک کنجدی جذاب لازم است شما مواد زیر را اماده کنید:

مواد لازم میزان لازم
آرد سفید 2 پیمانه
کنجد 3 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
ماست چکیده 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
وانیل ¼ قاشق چای خوری

 

  • مرحله اول

تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف مناسب شکسته و سپس وانیل و شکر را به آن‌ها اضافه می‌کنیم. سپس مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. تا مواد حجم پیدا کرده و کرم رنگ شود. در طرز تهیه کیک کنجدی با ماست همان طور که گفته شد شما به 1 پیمانه ماست چکیده نیاز دارید، ماست چکیده را به بقیه مواد اضافه کرده و مجدد همه مواد را با استفاده از همزن به خوبی هم می‌زنیم. در صورت تمایل می‌توانید از طرز تهیه کیک کنجدی بدون ماست استفاده کرده و ماست را از مواد اولیه خود حذف کنید که در این صورت شما به نیم پیمانه شیر نیاز دارید.

  • مرحله دوم

روغن مایع را به مواد اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و این ترکیب را سه بار الک می‌کنیم. در چند مرحله ترکیب آرد و بکینگ پودر را به مایه کیک اضافه کرده و هم می‌زنیم. مواد را فقط در حدی مخلوط می‌کنیم که مایه کیک یکدست شود اگر این کار را بیش از اندازه انجام دهید بکینگ پودر اثر خود را از دست می‌دهد.

کیک کنجدی یک پیشنهاد عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های شما.

  • مرحله سوم

فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و اجازه می‌دهیم تا کاملا گرم شود. قالب مورد نظر خود را انتخاب کرده و کف آن را با دو یا سه قطره روغن چرب می‌کنیم. از کاغذ روغنی هم می‌توانیم استفاده کنیم تا کیک راحت‌تر از قالب بیرون بیاید. سپس کنجدها را داخل قالب و کناره‌های آن می‌ریزیم.

  • مرحله چهارم

در این مرحله مایه کیک آماده شده را داخل قالب ریخته و قالب کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر می‌گذاریم. بعد از این مدت زمان کیک شما پخته است. قالب را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن کیک آن را برش دهید.

شما به راحتی بدون استفاده از فر نیز می‌توانید از کیک کنجدی لذت ببرید زیرا کیک کنجدی در قابلمه نیز همین کیفیت را خواهد داشت و از طعم فوق العاده آن نمی‌توان گذشت. طرز تهیه کیک کنجدی بدون فر بسیار راحت بوده و فقط کافی است شما مایه کیک آماده شده را داخل قابلمه یا تابه نچسب بریزید و سپس روی شعله ملایم قرار دهید.

هرچه که در مورد پخت این کیک لازم است بدانید را برای شما آماده کرده‌ایم:

میزان کالری در هر 100 گرم 250 کالری
زمان آماده سازی 25 دقیقه
زمان لازم برای پخت 40 دقیقه
تعداد نفرات 8 نفر

 

طرز تهیه کیک کنجدی زعفرانی

عطر فوق العاده زعفران ممکن است هر کسی را وسوسه کند تا کیک خود را بدون این عطر عالی درست نکند! یکی از ترکیبات بسیار خوشمزه در تهیه کیک، ترکیب کنجد و زعفران است. شما برای تهیه یک کیک کنجدی زعفرانی به دو قاشق غذا خوری زعفران آب شده نیاز دارید.

اگر در طرز تهیه خود از ماست استفاده می‌کنید بعد از ماست و اگر از شیر استفاده می‌کنید، بعد از شیر، 2 قاشق زعفران آب شده را به مایه کیک اضافه کرده و آن را به خوبی هم بزنید. با همین تغییر کوچک کیک شما بسیار خوشمزه‌تر خواهد شد!

شما می‌توانید هم از کنجد سفید و هم از کنجد سیاه در تهیه این کیک استفاده کنید.

 

کیک یکی از دسرهای پرطرفدار است که بیشتر انسان‌ها هنگام مصرف آن نگران افزایش وزن خود هستند، شما با طرز تهیه کیک رژیمی می‌توانید کیک‌های خوشمزه‌ای را آماده کنید که دیگر از خوردن آن‌ها عذاب وجدان نگیرید!

طرز تهیه کیک با کرم کنجد؛ مقوی و خوشمزه

کرم کنجد یا کره کنجد محصولی بسیار مقوی است که غلظت بالایی داشته و همچنین در بین اکثر افراد محبوبیت بالایی دارد. از این محصول مفید به علت انرژی بالایی که دارد عموما در وعده صبحانه استفاده می‌شود تا بخش زیادی از انرژی شما را در طی روز تامین کند.

از دیگر ویژگی‌های فوق العاده کرم کنجد می‌توان به افزایش چربی مفید، تقویت کنندگی حافظه، افزایش استحکام استخوان‌ها، برخورداری از آتی اکسیدان‌ها و پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان‌ها را نام برد. از کرم کنجد می‌توان هم در تهیه کیک و هم در تزئین کیک استفاده کرد. اگر دوست دارید داخل کیک کنجدی‌تان از کره کنجد استفاده کنید دو قاشق غذا خوری کره کنجد را به ترکیب مایه کیک (قبل از اضافه کردن آرد) اضافه کرده و آن را به خوبی مخلوط کنید. همچنین همانطور که گفته شد می‌توانید کره کنجد را با کمک کمی آب انگور رقیق کرده و از آن برای تزئین کیک استفاده کنید.

اگر به دنبال یک کیک شیک و مجلسی ولی راحت و آسان برای مهمانی‌های خود می‌گردید، مقاله طرز تهیه کیک پیانو این کار را برای شما انجام خواهد داد!

 

نکات نهایی و جمع بندی طرز تهیه کیک کنجدی

ما در این مقاله به طرز تهیه کیک کنجدی و انواع مختلف آن پرداختیم. همانطور که دیدید این کیک خوش طعم را می‌توان یه راحتی با مواد اولیه در دسترسی در مدت زمان کوتاهی آماده کرده و از آن لذت برد. به همین دلیل پیشنهاد ویژه‌ای است تا از آن برای عصرانه‌های خود در کنار خانواده یا دوستانتان استفاده کنید.

این کیک علاوه بر عطر و طعم عالی، از خواص متععدی برخوردار بوده و مواد مغذی بسیاری را هم به بدن شما می‌رساند. شما می‌توانید با استفاده از شیرینی آنلاین همین امروز این کیک جذاب را تست کنید. حتما بعد از میل کردن کیک کنجدی نظرات خودتان را در باره این کیک ساده با ما در میان بگذارید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود