این روزها عدسی به پای ثابت بسیاری از بوفهها یا رستورانهایی که صبحانه سرو میکنند، تبدیل شده است. متخصصان تغذیه معتقدند آن گروه از افرادی که تمایل چندانی به مصرف صبحانه ندارند، میتوانند به سادگی و با جایگزین کردن غذاهای گرم به جای غذاهای سرد، تمایل خود به خوردن صبحانه را افزایش دهند. غذاهای گرم، عطر بیشتری دارند و میل به مصرف صبحانه را در ساعتهای ابتدایی روز، بیشتر میکنند.
همانطور که گفته شد، در بین انواع صبحانههای گرم، عدسی جایگاه ویژهای دارد. یک خبر خوب برای افراد مبتلا به کلسترول خون بالا که نمیتوانند کره یا خامه را برای صبحانه انتخاب کنند، این است که مصرف عدسی به عنوان صبحانه میتواند حجم بالایی از فیبر غذایی را وارد بدن کند و سطح کلسترول خون را در حد مطلوبی نگه دارد. از طرف دیگر، عدس منبع خوبی برای دریافت فولات و منیزیم هم به حساب میآید که هر دوی این ریزمغذیها برای حفظ سلامت قلب و عروق، به خصوص برای سالمندان و در فصلهای سرد سال از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
منیزیم موجود در عدس، سرعت گردش خون در عروق را بالا میبرد و امر اکسیژنرسانی به سلولهای بدن را بهبود میبخشد. از این رو، زمانی که ما برای وعده صبحانه، غذایی مانند عدسی مصرف میکنیم، باعث افزایش تمرکز و شادابی یا از بین رفتن حس کسالت و خوابآلودگیمان میشویم.
بد نیست بدانید که فیبرهای محلول موجود در عدس به هضم بهتر مواد غذایی هم کمک میکنند و جلوی ابتلا به یبوست یا سندروم روده تحریکپذیر را میگیرند. به همین دلیل هم توصیه ما به افراد مبتلا به یبوست این است که اگر برای صبحانه به رستوران رفتند، حتما یک پیاله عدسی گرم سفارش بدهند و ترجیحا، آن را با پودر گل محمدی مصرف کنند.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.
عدسی صبحانهای سرشار از انرژی

برچسب ها:
allusers