گوشت مرغ یکی از بهترین منابع دریافت پروتئین است. هر 113 گرم از این گوشت سفید حاوی حدود 68 درصد پروتیئن است و این مقدار از پروتئین میتواند نیاز روزانه یک فرد را به این ماده مغذی تامین کند. افرادی که علاقه به مصرف پروتئینهای حیوانی دارند و نمیخواهند چربی زیادی هم به بدنشان برسد، میتوانند بدون دغدغه از گوشت مرغ که جزو گوشتهای سلامت است در برنامه غذایی خود بهره ببرند.
بد نیست بدانید که میزان چربیهای اشباع گوشت مرغ به مراتب از گوشتهای قرمز کمتر است. البته به شرطی که پوست مرغ را پیش از طبخ آن جدا کنید. پژوهشگران آمریکایی بر اساس تازهترین پژوهشهایی که انجام دادهاند، به این نتیجه رسیدهاند که مصرف گوشت مرغ به خصوص در دوران سالمندی میتواند پروتئین لازم و مورد نیاز بدن را تامین و از ابتلا به تحلیل استخوانی پیشگیری کند. پروتئین موجود در گوشت مرغ میتواند حجم مواد معدنی موجود در استخوانها را بالا ببرد و خطر ابتلا به پوکی استخوان را هم کاهش دهد.
به علاوه، گوشت مرغ منبع بسیار خوبی برای دریافت ویتامین B و نیاسین هم هست و از این نظر یک ضد سرطان خوب محسوب میشود. مصرف 113 گرم مرغ در طول روز میتواند 78 درصد از نیاز بدن به نیاسین را تامین کند. سلنیوم یکی دیگر از مواد مغذی موجود در گوشت مرغ است که میتواند باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی و دفاعی بدن و بهبود عملکرد تیروئید شود. سلنیوم از انتشار سلولهای سرطانی در بدن پیشگیری و سلولهای آسیبدیده را ترمیم میکند. نتایج تحقیقاتی هم که در سال 2004 بر روی خواص گوشت مرغ انجام شد، نشان میدهد که مصرف این ماده غذایی میتواند از آلزایمر، زوال عقل و بیماریهای عصبی و روانی ناشی از پیری پیشگیری کند. به همین دلیل مصرف گوشت مرغ بخارپز، تنوری یا آبپز حداقل هفتهای 3 مرتبه به تمام سالمندان عزیز توصیه میشود. فراموش نکنید که مصرف حداقل 12 مرتبه گوشت سفید در طول ماه خطر سکته یا حملههای قلبی را تا 18 درصد کاهش میدهد.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.
غذاهای حاوی مرغ، مناسب برای سالمندان

برچسب ها:
allusers