اگر شما هم جزو آن گروه از افرادی هستید که از خوردن پیاز خام میترسید؛ بهتر است بدانید که باید در فصل پاییز و زمستان این ترس خود را کنار بگذارید. چرا؟ چون باید در این دو فصل سال که شیوع بیماریهای ویروسی فصلی مانند آنفلوآنزا و سرماخوردگی بیشتر میشود، بیشتر هم مراقب سلامت خود باشید. حالا چرا پیاز خام؟! به شما میگوییم.
پیاز خام، سرشار از ویتامین C است. مصرف خوراکیهای سرشار از ویتامین C باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن میشود و زمانی که سیستم دفاعی بدن در شرایط مطلوبی قرار داشته باشد، احتمال ابتلا به بیماریهای ویروسی و عفونی هم بسیار کمتر خواهد شد. از این رو، خوردن پیاز همراه با وعدههای غذایی در فصول سرد سال، شانس سرماخوردگی را کم میکند. به همین دلیل هم یادتان باشد که اگر در پاییز و زمستان، ساندویچ یا سالاد سفارش دادید و در آنها، پیاز خام و خلالی یا حلقهشده وجود داشت، دست رد به سینه آن نزنید و اتفاقا، غذاهایی که مقداری پیاز خام در آنها وجود دارند را در لیست سفارشات خود بگذارید.
اگر نمیتوانید طعم پیاز خام و خالص را تحمل کنید، از مسول رستوران بخواهید که آن را با کمی آبلیمو یا جعفری تازه برایتان طعمدار کند. پیازی که به این صورت طعمدار شده باشد، بسیار خوشخوراک و جذاب خواهد بود. نکته دیگر این است که پیاز، ترکیبی به نام سولفور دارد. همین سولفور باعث ایجاد طعم و بو در پیاز میشود و مصرف آن میتواند علاوه بر کاهش فشار خون، باعث تعدیل کلسترول خون هم بشود.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.
مزایای خوردن پیاز خام
