آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه فست فودها
2/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

پیتزا استیک چیست؟

مینا اسماعیل بیگی 14 شهریور 1402 8 دقیقه

پیتزا یکی از فست‌فودهای محبوب و متنوع در جهان است؛ این یعنی اینکه مطابق انواع ذائقه مردم در دنیا، پیتزای مناسب وجود دارد. اما برای عاشقان گوشت و پروتئین قطعاً بهترین پیتزا، پیتزا استیک است. شما چه نوع پیتزایی دوست دارید؟

پیتزا استیک چیست؟

یکی از انواع پیتزاها که با گوشت گوساله، قارچ و زیتون پخته می‌شود، پیتزا استیک نام دارد. ترکیب مواد غذایی مختلف مثل گوشت و انواع سبزیجات، پیتزا را تبدیل به غذایی غیرقابل‌پیش‌بینی در طعم می‌کند. می‌توانیم برای تجربه طعم‌های جدید پیتزا با طرز تهیه انواع پیتزا آشنا شویم. قبل از آن اما بهتر است یاد بگیریم چگونه در خانه یک خمیر پیتزای مرغوب درست کنیم. زیرا این اصول پایهٔ داشتن یک پیتزای خوشمزه است.

عکس پیتزا استیک

طرز تهیه خمیر پیتزا استیک

زمان آماده‌سازی مواد ۴۰ دقیقه
زمان انتظار ۱ ساعت

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا استیک

مواد لازم مقدار مواد
آب نصف لیوان
مخمر خشک ۲/۱ قاشق‌چایخوری
شکر ۴/۱ قاشق‌چایخوری
آرد ۴/۱ و ۱ لیوان
نمک ۴/۳ قاشق‌چایخوری
روغن‌زیتون ۱ قاشق غذاخوری

 

خمیر باکیفیت، عنصری مهم در تهیه یک پیتزای عالی

 

مراحل تهیه خمیر پیتزا استیک

مرحله اول: برای درست‌کردن خمیر پیتزا ابتدا مخمر و شکر را در آب داغ حل می‌کنیم. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه روغن‌زیتون و آب را به ترکیب آرد و نمک اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم: اکنون مخمر را به‌آرامی به آرد اضافه کرده، خمیر را ورز می‌دهیم تا چسبندگی‌اش را ازدست‌داده و منسجم شود.

مرحله سوم: یک ظرف را چرب کرده، خمیر را در آن قرار می‌دهیم. در آخر روی ظرف را می‌پوشانیم. بعد از ۱ ساعت حجم خمیر دوبرابر خواهد شد. برای پیتزا خمیر را چانه گرفته و روی سطحی صاف پهن می‌کنیم.

سس مخصوص پیتزا استیک

بعد از درست‌کردن خمیر پیتزا، نیاز به آماده‌کردن سس، برای روی خمیر پیتزا داریم.

طرز تهیه سس سیر برای پیتزا استیک

مواد لازم برای تهیه سس سیر
مواد لازم مقدار مواد
کره ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شیر سرد ۲/۱ فنجان
سیر ۳ حبه
نمک، فلفل سیاه و جوز هندی به مقدار لازم
پنیر پارمسان ۴/۱ فنجان

 

سس سیر عطر بی‌نظیری دارد.

 

مراحل آماده‌سازی: ابتدا کره و آرد را روی حرارت تفت می‌دهیم. سپس آرام‌آرام به آن شیر سرد اضافه کرده، هم می‌زنیم. سه حبه سیر له شده را به مواد اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم همهٔ مواد روی حرارت به نقطه‌جوش برسد. بعد از به جوش‌آمدن، کمی نمک، فلفل، جوز هندی و ۴/۱ فنجان پنیر پارمسان رنده شده در آن می‌ریزیم. بعد از قوام پیداکردن سس، حرارت را خاموش می‌کنیم.

طرز تهیه سس مارینارا برای پیتزا استیک

مواد لازم مقدار مواد
پوره گوجه‌فرنگی ۵ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز کوچک ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
آویشن ۱ قاشق‌چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

سس مارینارا

 

مراحل آماده‌سازی: ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و له می‌کنیم. سپس یک پیاز را نگینی خرد کرده، در روغن داغ تفت می‌دهیم. پورهٔ گوجه، نمک، فلفل و آویشن را نیز به پیازها اضافه کرده و اجازه می‌دهیم آب گوجه‌ها تبخیر شود. در مرحلهٔ آخر یک قاشق رب در ترکیب سس ریخته و بعد از ۲ دقیقه ریحان تازه در آن می‌ریزیم. سس مارینارای ما، برای پخت یک پیتزا استیک خوشمزه آماده است.

طرز تهیه پیتزا استیک

میزان کالری  هر تکه ۲۸۵ کالری
زمان آماده‌سازی ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مناسب برای ۳ نفر

 

 

مواد لازم برای پیتزا استیک
برای سس پیتزا
مواد لازم مقدار مواد
روغن‌زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۱ حبه
فلفل قرمز ۸/۱ قاشق‌چایخوری
برای روی پیتزا
مواد لازم مقدار مواد
ورقهٔ گوشت گوساله ۸ تکه
پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
پنیر پروولون رنده شده ۵۰ گرم
تکه‌های نازک فلفل دلمه ۲/۱ پیمانه
تکه‌های نازک پیاز زرد ۲/۱ پیمانه
فلفل سیاه به مقدار لازم

 

پیتزا استیک؛ خوشمزه و پرطرفدار

 

مراحل تهیه پیتزا استیک

مرحله اول: ابتدا فر را روشن می‌کنیم تا گرم شود. ورقه‌های گوشت روی حرارت می‌پزیم.

مرحله دوم: در ظرفی کوچک روغن‌زیتون، سیر و فلفل قرمز را مخلوط کرده و به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروویو می‌گذاریم.

مرحله سوم: اکنون خمیر پیتزا را در قالب قرار می‌دهیم. ترکیب روغن و سیر را در سطح خمیر می‌مالیم و روی آن پنیر پارمسان می‌پاشیم. گوشت و سبزیجات را روی پیتزا می‌چینیم و در آخر موزارلا و پروولون را روی همهٔ مواد می‌ریزیم. فلفل سیاه را فراموش نمی‌کنیم.

مرحله چهارم: پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهیم تا پخته شود. پیتزا را گرم نوش جان کنید.

طرز تهیه پیتزا سیر و استیک

میزان کالری ۲۰۰ کالری
زمان آماده‌سازی ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مناسب برای ۲ نفر

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا سیر و استیک

برای سس سیر پیتزا
مواد لازم مقدار مواد
سیب‌زمینی پخته نصف سیب‌زمینی
سیر ۱ ساقه سیر تازه
آویشن ۱ قاشق‌چایخوری
مایونز ۲ قاشق غذاخوری
سس ورچستر ۱ قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون ۱ قاشق غذاخوری
برای روی پیتزا
مواد لازم مقدار مواد
ورقهٔ گوشت استیک ۴۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
پنیر اورگانو ۱ قاشق‌چای‌خوری
فلفل دلمه ۱ عدد
فلفل سیاه، فلفل سفید مقداری

 

نکته: به جای سس ورچستر می‌توانیم از سس سویا یا سرکه بالزامیک استفاده کنیم.

پیتزا سیر و استیک

 

طرز تهیه پیتزا استیک و سیر

مرحله اول: برای طرز تهیه سس سیر؛ سیب‌زمینی پخته، سیر، فلفل سیاه، آویشن، سرکه و سس مایونز را با هم ترکیب می‌کنیم تا مخلوط یکدست شود.

مرحله دوم: گوشت را ورقه‌ورقه کرده، می‌کوبیم. ساقه سیر خرد شده، فلفل سیاه، فلفل سفید، نمک، اورگانو، سس ورچستر یا سس سویا و روغن‌زیتون را به آن اضافه کرده با دست هم می‌زنیم. روی ظرف را می‌پوشانیم و ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم.

مرحله سوم: خمیر پیتزا را در قالب چرب پهن می‌کنیم. سس سیری را روی آن می‌ریزیم. پنیر موزارلا، گوشت و فلفل دلمه را رو خمیر می‌چینیم. پیتزا آماده را به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. پیتزا آماده است نوش جان.

پیتزا استیک مرغ

میزان کالری ۲۴۳  کالری
مدت‌زمان آماده‌سازی ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مناسب برای ۲ نفر

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا استیک مرغ

مواد لازم مقدار مواد
خمیر پیتزا ۱ عدد
سس پیتزا ۴ قاشق غذاخوری
سینه مرغ مزه‌دار شده نصف یک سینه
قارچ ۵ عدد
پنیر پیتزا ۴/۱ و ۱ فنجان
آویشن ۱ قاشق‌چای‌خوری
فلفل دلمه ۱ عدد

 

پیتزا استیک مرغ

 

مراحل تهیه پیتزا استیک مرغ

مرحله اول: خمیر پیتزا را در قالب پیتزا قرار می‌دهیم و با چنگال سطح آن را سوراخ می‌زنیم. سینهٔ مرغ را حداقل از ۳ ساعت قبل در پیاز، نمک، فلفل و آبلیمو مزه‌دار می‌کنیم. سپس دو طرف آن را در تابه گریل می‌کنیم. مرغ را خردکرده و می‌گذاریم سرد شود.

مرحله دوم: روی خمیر را با سس پیتزا می‌پوشانیم و مقداری پنیر پیتزا روی آن می‌ریزیم. قارچ ورقه شده و مرغ را روی پیتزا می‌چینیم. در آخر روی مواد را با پنیر پیتزا کامل می‌پوشانیم. پیتزای آماده را در فر ۱۸۰ درجه، به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد.

نکته: می‌توان کمی فلفل دلمه هم روی مواد این پیتزا ریخت.

 

طرز تهیه پیتزا استیک رستورانی

میزان کالری ۲۰۰ کالری
زمان آماده‌سازی ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مناسب برای ۲ نفر

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا استیک رستورانی

مواد لازم مقدار مواد
گوشت استیک ۱۵۰ گرم
قارچ ۵ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
سس کچاپ یا سس پیتزا ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
زیتون خرد شده ۴ عدد
سس خردل ۲/۱ قاشق‌چایخوری
فلفل‌دلمه‌ای نصف فلفل
خمیر پیتزا ۱ عدد

 

پیتزا استیک با پخت رستورانی

 

مراحل تهیه پیتزا استیک رستورانی

مرحله اول: ابتدا فر را روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس خمیر را در قالب چرب می‌گذاریم.

مرحله دوم: سیر رنده شده را با کره روی حرارت تفت می‌دهیم، و روی خمیر می‌مالیم. سپس سس کچاپ و خردل را روی آن می‌ریزیم و پخش می‌کنیم.

مرحله سوم: مقداری پنیر کناره‌های خمیر می‌ریزیم و لبه‌های خمیر را به داخل برمی‌گردانیم به صورتی که لبه‌های پیتزا پر از پنیر باشد. سپس سطح خمیر را هم با پنیر می‌پوشانیم. ورقه‌های گوشت و فلفل دلمهٔ تفت‌داده شده را روی پیتزا می‌چینیم.

مرحله چهارم: برش‌های نازک قارچ‌ها و زیتون خرد شده را روی پیتزا می‌گذاریم و در آخر روی مواد را کامل با پنیر پیتزا می‌پوشانیم.

مرحله پنجم: یک زردهٔ تخم‌مرغ را هم می‌زنیم و در آن کنجد می‌ریزیم. این ترکیب را روی لبه‌های پیتزا می‌مالیم.

مرحله ششم: پیتزا آماده را به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه می‌گذاریم تا پخته شود. پیتزای ما آماده است. نوش جان.

 پیتزا استیک ایتالیایی

 

میزان کالری ۲۸۵ کالری
زمان آماده‌سازی ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲ دقیقه
مناسب برای ۲ نفر

 

مواد لازم برای پیتزا استیک ایتالیایی
ورقه‌های گوشت استیک ۴۰۰ گرم
روغن‌زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده ۴/۱ فنجان
فلفل دلمه سبز ورق شده ۴/۱ فنجان
خمیر پیتزا ۱ عدد
سس پاستا ۱ فنجان
پنیر پرولون رنده شده ۲ فنجان

 

پیتزا استیک ایتالیایی؛ انتخابی مناسب برای یک ناهار خوشمزه

 

مراحل تهیه پیتزا استیک ایتالیایی

مرحله اول: فر را با دمای بالا روشن می‌کنیم تا گرم شود. گوشت را ورقه‌ای برش می‌زنیم و با روغن‌زیتون، فلفل‌سبز و پیاز تفت می‌دهیم. به این مواد سس پاستا اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم: برای طرز تهیه سس پاستا، مقداری پیاز نگینی را در روغن تفت‌داده، کمی شکر و سیر خرد شده به آن اضافه می‌کنیم. بعد از کمی صبر پورهٔ گوجه، ریحان، اورگانو، برگ‌بو، نمک و فلفل را به تابه مواد سس می‌ریزیم. صبر می‌کنیم تا مایه بجوشد، ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا غلیظ شود. در آخر برگ‌بو را خارج می‌کنیم. سس پاستا آماده است.

مرحله سوم: خمیر پیتزا را در قالب چرب قرار داده‌، مواد را روی آن می‌ریزیم. در آخر پنیر پرولون را روی پیتزا پخش می‌کنیم. پیتزا آماده را در فر ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار می‌دهیم تا ۱۰ -۱۲ دقیقه بپزد.

پیتزا استیک آمریکایی

میزان کالری ۲۵۰ کالری
زمان آماده‌سازی ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مناسب برای ۲ نفر

 

مواد لازم برای پیتزا استیک آمریکایی

مواد لازم مقدار مورد نیاز
پنیر پیتزا رنده شده ۴۰۰ گرم
قارچ ۱ عدد
ورقه گوشت فیله گوساله ۴۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن‌زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ به مقدار لازم

 

پیتزا استیک آمریکایی

 

مراحل تهیه پیتزا استیک آمریکایی

مرحله اول: ابتدا فر را با ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. سپس گوشت فیله گوساله را ورقه‌ای برش می‌زنیم.

مرحله دوم: سیر را بانمک و فلفل در روغن‌زیتون تفت می‌دهیم و نیم ساعت در یخچال نگه می‌داریم.

مرحله سوم: خمیر را در قالب چرب شده با عمق زیاد پهن می‌کنیم. خمیر را با سس کچاپ می‌پوشانیم.

مرحله چهارم: گوشت را روی خمیر می‌چینیم و سیر مزه‌دار شده را روی آنها می‌ریزیم. در آخر با برش‌های قارچ و پنیر پیتزا روی مواد را پر می‌کنیم.

مرحله پنجم: پیتزا آماده را به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه قرار می‌دهیم تا بپزد. پیتزا را گرم سرو کنید. نوش جان.

پیتزا استیک یا پیتزا مخصوص؟

 

کلام آخر

در دنیای پر از خوراکی‌ها و مواد غذایی، غذایی که می‌خوریم در سلامت روزانهٔ ما نقش اساسی دارد. برای همین ما ترجیح می‌دهیم اغلب غذاها را در خانه درست کنیم. برای اطمینان از خرید غذا ما به شما پیشنهاد می‌کنیم تا سفارش غذا آنلاین را امتحان کنید.

به جز پیتزا استیک، می‌توان پیتزاهای دیگری مثل پیتزا مخصوص را در خانه درست کرد. طرز تهیه این پیتزا آسان است و برای گذراندن یک روز عالی با خانواده غذای فوق‌العاده‌ای خواهد بود. نوش جان.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود