میرزاقاسمی جزو غذاهای بسیار خوشعطر و خوشطعم شمالی است که باتوجه به کمبود وقت در سبک زندگیهای امروزی، بسیار سریع و راحت هم تهیه میشود.
برای تهیه این غذا برای 4 نفر به 4 عدد بادمجان قلمی متوسط، 4 حبه سیر رنده یا لهشده، 1 لیوان پیاز خردشده، 4 عدد گوجه فرنگی متوسط، 2 عدد تخممرغ متوسط، 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا و نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم نیاز داریم.
برای اماده کردن میرزاقاسمی هم ابتدا باید 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا را داخل قابلمه مورد نظرتان بریزید و پیازها را با آن کمی تفت دهید. پس از سبک شدن پیازها، سیر رنده شده را هم داخل ظرفتان بریزید و آن را هم کمی تفت بدهید. حالا گوجه فرنگیها را پس از پوست کندن، قطعهقطعه و به سیر و پیاز اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا گوجهها کمی نرم و خوشرنگ شوند. نمک، فلفل و سایر ادویههای دلخواه خود را پس از 10 تا 15 دقیقه به این مواد بیفزایید. حالا مخلوط سیر و پیاز و گوجه را کنار بگذارید و بادمجانها را کباب کنید. بعد از جدا کردن پوست بادمجانها، آنها را هم درون قابلمه بیندازید و تمام مواد را خوب بکوبید تا یکدست شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و تخممرغهای خامی که از قبل هم زدهاید را روی محتویات کوبیده شده درون قابلمه بکشید. در قابلمه را ببندید. پس از گذشتن 10 دقیقه، یک میرزا قاسمی خوشمزه خواهید داشت.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.
چطور یک میرزاقاسمی بی نقص درست کنیم؟
