شاید آن زمان که دکتر جیمز کالیب جکسون نیویورکی در مزرعهاش به فرمول گرانولا دست پیدا کرد، فکرش را هم نمیکرد که اختراعش روزی به یکی از محبوبترین صبحانهها و میان وعدهها در سراسر دنیا تبدیل شود. آنطور که این روزها گرانولا پس از سفرهای بسیار و عبور از فراز و فرود دریاها، به ایران نیز رسیده و آنطور که خودش را در دل آنهایی که دنبال تنوع و چشیدن طعمهای جدید و متفاوتند، جا کرده و آنطور که گرانولابار هم در این سوی آبها کارش را شروع کرده.
گرانولای اولیه ترکیبی بود از آرد و شبیه هسته انگور که تا مدتها به همین شکل و شمایل تولید میشد تا اینکه در سال 1960 احیا و با افزوده شدن میوه و آجیل به آن، به عنوان صبحانهای مقوی و سالم بر سر زبانها افتاد.
گرانولا و گرانولابار
گرانولا را به عنوان صبحانهای مقوی درست شده از جو دو سر پرک، عسل و شکر قهوهای میشناسند که در فر میگذارندش تا حسابی ترد و برشته شود، جوری که زیر دندان صدا دهد و به رنگ طلایی و قهوهای درآید.
گرانولاهای معمولی را با ماست، شیر، میوه و عسل میخوردند، اما اگر بخواهند گرانولا حسابی مقوی و هوسانگیز باشد با میوههای خشک، آجیل، خرما، تکههای شکلات نیز ترکیبش میکنند تا به شخص بعد از خوردنش آرامشی توام با رضایت دست بدهد، یعنی همان ویژگیای که گرانولاهای گرانولابار دارد.
دوره، دوره سر برآوردن چیزهای جدید در این طرف آبهاست و گرانولابار نیز یکی از آنها.
گرانولابار که به تازگی به لیست رستورانهای اسنپ فود اضافه شده، میان وعدهها و دسرهای هیجانانگیزی را پیش رویمان قرار میدهد، دسرها و وعدههایی که سالم بودن، کالری پایین و هیجانانگیز بودن، وجه مشترکشان است.
منوی گرانولابار لیست عریض و طویلی از انتخابهاست. انواع پارافه ماست و گرانولا که عبارتست از میوههای تازه، میوههای خشک، عسل، گرانولا و آجیل به صورت روزانه در گرانولابار عرضه میشود.
چه دلتان بخواهد ترکیبی از ماست میوهای و انواع و اقسام میوهها را بخورید، چه دلتان بخواهد دسرتان ترکیبی از نوتلا، فندق و موز و ماست باشد یا ترکیبی از بادام زمینی و ماست کاراملی میتوانید در منوی گرانولا در اسنپ فود پیدایش کنید.
گرانولا را معمولا به عنوان یک وعده صبحانه کامل و مقوی و یا یک میانوعده سالم میشناسند، اما گرانولا تنها یک صبحانه، میان وعده یا دسر نیست و خواص آن از انگشتان یک دست فراتر میرود.
گرانولا برای کاهش کلسترول خون، سلامت قلب، جلوگیری از کم خونی، تازگی و شادابی پوست، استحکام استخوانها، تنظیم دیابت و حتی جلوگیری از سرطان مفید است و اهل فن خوردنش را به گروههای مختلفی توصیه میکنند. مثلا چه گروههایی؟
کسانی که دلشان به جز انتخابهای معمول، طعمهای جدید و متفاوت میخواهد.
آنهایی که خسته و بیرمقند و میخواهند انرژی از دست رفته بهشان بازگردد.
آنهایی که از غذاهای چرب به ستوه آمدهاند و میخواهند زندگی سالمی، فرسنگها دوراز وجود چربیها داشته باشند، در رژیم به سر میبرند و به دنبال خوراکیهای کم کالری هستند.
عدهای که تحرک زیادی دارند، میخواهند پیادهروی کنند، چند روزی را به دل طبیعت بزنند و باید به قول معروف “حسابی بدنشان را بسازند”.
وعدهها و دسرهای گرانولابار، هم به صورت تازه و هم خشک در سه سایز بزرگ، متوسط و کوچک عرضه میشود. خوردن آن هم نیاز به زحمت زیاد و رفتن به راههای دور ندارد. میتوانید همانطور که پشت میزتان نشستهاید آن را به صورت آنلاین از اسنپ فود سفارش بدهید. با این تفاوت که بیشتر وقتها در اسنپ فود تخفیفهای مناسبی نیز شامل حال آنها شده است. یک قاشقش را میخورید و انگار روز برایتان تازه شروع میشود.
برای دیدن منوی گرانولابار در اسنپ فود و سفارش، این صفحه را ببینید.
گرانولابار؛ غوغای طعمهای متفاوت

نظرات کاربران