خانه / پخت و پز / چطور سس ماکارونی را خوشمزه کنیم؟

چطور سس ماکارونی را خوشمزه کنیم؟

انواع ماکارونی‌های رشته‌ای و فرمی، جزو محبوب‌ترین غذاها هستند؛ حتی برای کودکان و بدغذاترین افراد خانواده! از این رو، بسیار مهم است که شما بتوانید برای تهیه یک ماکارونی خوشمزه، اقدام به طعم‌سازیِ سس آن کنید تا این غذای محبوب، جای خود را در بین تمام اعضای خانواده، کاملا ثابت کند!

اولین رمز آماده کردن یک سس ماکارونی خوشمزه با سبک و سیاق ایرانی، این است که حتما پیاز آن را کاملا ریز کنید. پیازهای درشت، هم شکل ماکارونی را زشت می‌کنند و هم طعم خوشایندی به آن نمی‌دهند. نکته دوم، سرخ کردن کامل گوشت و تفت دادن اساسی ادویه‌ها با گوشت است. فلفل سفید، پودر سیر، پودر پاپریکا و زردچوبه، جزو بهترین ادویه‌ها برای ماکارونی هستند. برای حفظ سلامت غذای خود، می‌توانید بعد از سرخ کردن گوشت و ادویه، به جای رب از گوجه‌فرنگی تازه استفاده کنید. بعد از سرخ شدن گوجه‌ها و غلیظ شدن سس ماکارونی، برای ایجاد طعمی خاص و جذاب، می‌توانید مقداری پودر دارچین و آویشن به سس ماکارونی اضافه کنید. افزودن یکی دو قاشق آبلیموی تازه به این سس هم می‌تواند طعم ماکارونی شما را بسیار مطلوب‌تر بکند.

حالا اگر به دلیل سبک زندگی خاص خود، ترجیح می‌دهید که از بیرون سفارش ماکارونی بدهید، حتما از مسول رستوران بخواهید که افزودن سبزیجات و ادویه‌های معطر به ماکارونی شما را فراموش نکند. سعی کنید ماکارونی را به صورت روزانه و به اندازه نیاز یک وعده غذایی خود سفارش دهید تا نگهداری آن برای وعده‌های بعدی غذایی، باعث از دست رفتن طعم و ظاهر آن نشود. بهترین همراه ماکارونی که می‌توانید در سفارش غذایی خود آن را لحاظ کنید، سالاد شیرازی یا ماست موسیر است.

این مطلب توسط وبسایت سلامتیسم تهیه شده است.

(Visited 12,454 times, 1 visits today)

همچنین ببینید

طرز تهیه آش دوغ شیرازی

طرز تهیه آش دوغ شیرازی

طرز تهیه آش دوغ شیرازی یکی از چندین نوع دستورتهیه‌های این نوع آش است. آش …