خانه / سلامت / تغذیه و سلامت / خوراک بوقلمون، انتخابی سالم

خوراک بوقلمون، انتخابی سالم

یکی از گزینه‌های غذایی که این روزها در بسیاری از رستوران‌ها و در میان تعداد زیادی از افراد، طرفداران خاص خودش را پیدا کرده، تمایل به مصرف گوشت بوقلمون است. گوشت بوقلمون با اینکه رنگ قرمزی دارد اما جزو گوشت‌های سفید طبقه‌بندی می‌شود. پیشنهاد ما به شما این است که حتما از هر چند باری که به رستوران مراجعه می‌کنید، یک بار سفارش غذایی خود را به گوشت بوقلمون اختصاص بدهید.

گوشت بوقلمون در میان انواع گوشت‌ها، یکی از گزینه‌های بسیار سلامت محسوب می‌شود که می‌تواند به سادگی در برنامه غذایی هفتگی ما جای بگیرد. این گوشت، منبع غذایی خوبی برای دریافت روی، پتاسیم و فسفر است. از طرف دیگر، چربی بوقلمون هم بسیار کم است و به همین دلیل هم می‌توان آن را به سادگی در رژیم غذایی افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی قرار داد. فراموش نکنید که یکی از ترکیبات منحصر به فرد گوشت بوقلمون، ترکیبی به نام «تریپتوفان» است. تریپتوفان با افزایش ترشح سروتونین در بدن، باعث ایجاد آرامش و رفع تنش‌های عصبی می‌شود و به این ترتیب می‌تواند تجربه خوابی بهتر و آرام‌تر را برای ما به همراه داشته باشد. به همین دلیل است که متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که در صورت امکان، مصرف گوشت بوقلمون را در وعده شام خود داشته باشید تا بتوانید از خواص آرامش‌بخش آن استفاده کنید.

نکته دیگر اینجاست که معمولا کمبود ویتامین‌های گروه B، مخصوصا ویتامین B6 و نیاسین می‌تواند عاملی برای خستگی و بی‌حوصلگی باشد. خوشبختانه از آنجایی که گوشت بوقلمون، مقادیر مناسبی از ویتامین‌های گروه B را در خود جای داده است، مصرف آن می‌تواند انرژی مورد نیاز بدن‌مان را فراهم کند و خلق‌وخوی ما را در سطح مطلوبی نگه دارد.

این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.

(Visited 195 times, 1 visits today)

همچنین ببینید

خواص و فواید آجیل

خواص و فواید آجیل را بشناسید و آن را در سبد خرید جای دهید

خواص و فواید آجیل شما را مجاب خواهد کرد آن‌ها را در سبد خرید ماهانه …