خانه / پخت و پز / طرز تهیه اسنک تن ماهی

طرز تهیه اسنک تن ماهی

یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از کودکان یا افراد بدغذا، تن ماهی است اما شاید مادرِ خانواده علاقه‌ای به درست کردن این غذای تکراری نداشته باشد. پس چاره چیست؟ این است که با تغییر در سبک آشپزی خود، هم سلامت غذای مصرفی‌تان را بیشتر کنید و هم غذایی با ظاهری متفاوت و طعمی جذاب روی میز داشته باشید. یکی از این غذاهای جذاب، اسنک تن ماهی است.

اسنک تن ماهی، غذایی است که سریع آماده می‌شود و بسیار هم به کارِ سبک زندگی امروز ما که همیشه کمبود وقت داریم، می‌خورد. برای درست کردن اسنک تن ماهی برای ۳ نفر به یک عدد پیاز متوسط، ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی، یک قوطی تن ماهی ۱۸۰ گرمی، ۱ قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی، ۱ قاشق مرباخوری سس کچاپ و نصف قاشق چای‌خوری سس تند به همراه مقداری پودر سیر و پودر فلفل نیاز داریم.

برای آماده کردن این غذا هم کافی است تا ابتدا پیازها را خیلی ریز خرد کنید. سپس تن ماهی را که حدود ۲۰ دقیقه جوشانده‌اید، داخل پیازها تفت بدهید. بعد از یک تفت مختصر، رب، سس‌ها، پودر فلفل و پودر سیر را هم داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا طعم مواد یکنواخت بشود. حالا به تعداد افراد، نان تست در نظر بگیرید و روی نان‌های تست، ابتدا یک ورقه پنیر چدار و سپس مقداری از مایه آماده‌شده خود را قرار دهید. روی مایه تن ماهی، یک نان تست دیگر بگذارید و اسنک‌ها را داخل دستگاه ساندویچ‌ساز بگذارید. این اسنک‌ها می‌توانند به صورت گرم یا سرد همراه با سس سیر یا سس کچاپ سرو شوند.

این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.

(Visited 423 times, 1 visits today)

همچنین ببینید

غذا با کلم بروکلی

طرز تهیه ۳ غذا با کلم بروکلی؛ غذاهایی برای فصل سرد

کلم بروکلی از آن دسته سبزیجاتی است که ظاهر جذابش وسوسه‌کننده است. جای تعجب دارد …