خانه / سلامت / تغذیه و سلامت / اگر دیابت دارید، پاستای سبوس‌دار مصرف کنید

اگر دیابت دارید، پاستای سبوس‌دار مصرف کنید

انواع پاستا و ماکارونی جزو غذاهای بسیار پرطرفدار در بین بیشتر افراد است. شاید خیلی از شما شنیده باشید که مصرف پاستا برای سلامت بیماران مبتلا به دیابت چندان مفید نیست اما نتایج تحقیقاتی که به تازگی توسط انجمن دیابت آمریکا منتشر شده نشان می‌دهد مصرف خوراکی‌هایی که اندیس گلایسمی پایین‌تری دارند، مانند ماکارونی یا جو دوسر، نسبت به مصرف برنج و نان‌های سفید برای بیماران مبتلا به دیابت بهتر هستند. البته توصیه این انجمن به دیابتی‌ها و افراد سالم جامعه مصرف ماکارونی و پاستاهای سبوس‌دار یا قهوه‌ای است زیرا این نوع محصولات دارای فیبر بیشتر و اندیس گلایسمی پایین‌تری هستند.

نتیجه تحقیق دیگری که توسط مجله معتبر آنالز منتشر شده، نشان می‌دهد که ارتباط مستقیمی بین مصرف فراوان غلاتی با اندیس گلایسمی بالا و ابتلا به سرطان پستان وجود دارد در حالیکه خوردن غلاتی مانند ماکارونی و پاستا که اندیس گلایسمی پایین‌تری دارند، می‌تواند شانس ابتلا به سرطان پستان را در زنان و مردان کاهش دهد. پاستاهای سبوس‌دار منبع خوبی از کربوهیدرات‌های کامل هستند و می‌توانند تا حدی تامین‌کننده سلنیوم، پتاسیم، منیزیم، املاح و ویتامین‌های مختلف مورد نیاز بدن باشند.

به همین دلیل هم مصرف غلات سبوس‌دار می‌تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی را کاهش دهند و در طولانی‌مدت هم باعث کاهش وزن افراد شوند. ضمن اینکه وجود ویتامین‌های گروه B در غلات سبوس‌دار و غنی‌شده باعث افزایش متابولیسم بدن می‌شود. از تمام این موارد و خوبی‌ها که بگذریم، پاستا و ماکارونی جزو کم‌چربی‌ترین خوراکی‌هایی هستند که می‌توانند به سادگی در برنامه غذایی افراد دارای اضافه‌وزن جای بگیرند. هر ۱۰۰ گرم پاستا تنها ۲ گرم چربی و کمتر از نیم گرم هم چربی اشباع دارد.

این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.

(Visited 266 times, 1 visits today)

همچنین ببینید

خواص و فواید آجیل

خواص و فواید آجیل را بشناسید و آن را در سبد خرید جای دهید

خواص و فواید آجیل شما را مجاب خواهد کرد آن‌ها را در سبد خرید ماهانه …