خانه / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ مجلسی

اگر دوست دارید طرز تهیه مرغ مجلسی را یاد بگیرید و بتوانید یک غذای سلامت و خوش‌طعم آماده کنید، بهتر است بدانید که کار سختی در پیش ندارید.

برای تهیه مرغ مجلسی کافی است که ابتدا تکه‌های مرغ را حدود ۲ تا ۱۲ ساعت با نمک، پودر فلفل سفید یا قرمز، کمی پودر سیر، مقداری روغن مخصوص سرخ‌کردنی و کمی پیاز حلقه‌شده، طعم‌دار کنید. بعد از این مدت، تکه‌های مرغ را بدون پیازها، کف تابه نچسبی بچینید و اجازه دهید تا هر دو طرف آنها کاملا طلایی شوند.

حالا وقتِ آماده کردن سس برای این مرغ است. در حالی که مرغ‌ها سرخ می‌شوند، به اندازه لازم پیاز سفید یا زرد را رنده کنید. پیازها را داخل روغن کاملا داغ سرخ کنید و بعد از سرخ شدن، مقداری نمک، فلفل، رب و یک قاشق کوچک سس کچاپ به آنها بیفزایید. این مواد را به اندازه‌ای با هم تفت بدهید تا رب و سس کاملا رنگ باز کنند. یک لیوان آب جوش داخل سس بریزید و بعد از جوش آمدن، سس را روی تکه‌های مرغ بکشید. درِ تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا تکه‌های مرغ، هم بپزند و هم طعم سس را به خود بکشند. بعد از پختن مرغ‌ها و غلیظ شدن آب مرغ، می‌توانید ۲ قاشق آب‌زعفران در ۱۰ دقیقه پایانی پخت به مرغ‌ها اضافه کنید.

حواس‌تان باشد که اگر تابه شما به اندازه کافی بزرگ باشد تا تمام تکه‌های مرغ را کف خود جای بدهد، مرغ‌ها در حین پختن به اندازه کافی هم سرخ و پُررنگ و لعاب خواهند شد. بهتر است که مرغ‌های مجلسی را در حین پختن، مدام جابه‌جا نکنید تا گوشت آنها له نشوند.

این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.

(Visited 17,027 times, 1 visits today)