خانه / پخت و پز / هشت نکته برای جذاب‌‌تر شدن سالاد میوه

هشت نکته برای جذاب‌‌تر شدن سالاد میوه

سالاد میوه از انتخاب‌هایی است که می‌توانید برای پذیرایی مهمانی داشته باشید، یا برای خودتان آن را درست کنید. ترکیب طعم‌ها و رنگ‌های مختلف میوه به تنهایی برای جذابیت سالاد میوه کافی است. شما هر جور آن را درست کنید، هوس‌انگیز است اما این نکات به شما کمک خواهد کرد سالاد میوه‌ی کاملی داشته باشید. البته ذایقه و سلیقه‌ی خودتان را دست‌کم نگیرید. شاید شما نظر دیگری داشته باشید. انتخاب با خودتان است.

از میوه‌های فصلی استفاده کنید: شما در همه‌ی روزهای سال می‌توانید سالاد میوه داشته باشید. تنها کافی است از میوه‌های فصل، چندتایی را انتخاب کنید. نیازی به دادن پول بیشتر و خریدن میوه‌هایی که متعلق به فصل‌های دیگرند و گران‌تر فروخته می‌شوند نیست. همه‌ی فصل‌ها به اندازه‌ی کافی میوه‌ی مناسب برای سالاد میوه دارند.

میوه‌ها را هم‌اندازه تکه کنید: تکه‌های کوچک سیب با تکه‌های بزرگی از پرتقال؟ بهتر است این کار را نکنید. میوه‌ها را هم‌اندازه تکه کنید. این کار هم سالاد میوه شما را چشم‌نوازتر می‌کند و هم خوردن آن را راحت‌تر.

از رنگ‌ها و طعم‌های متنوع استفاده کنید: سبز، نارنجی، زرد، قرمز. سالاد میوه‌ی شما می‌تواند رنگ‌های مختلفی داشته باشد تا زیباتر به نظر برسد. تنوع طعم هم آن را جذاب‌تر می‌کند. در سالاد میوه قرار است طعم میوه‌ها ترکیب شود. اگر همه‌ی آن‌ها شیرین یا ترش باشند، سالادی کسل‌کننده خواهید داشت.

هسته‌ها، ساقه و پوست میوه‌ها را جدا کنید: این کار از شما زمان زیادی خواهد گرفت، اما به هوس‌انگیزتر شدن سالاد میوه‌ی شما می‌ارزد. ساقه‌ها را از توت فرنگی، هسته‌ها را از انگور و پوست را از هلو جدا کنید. زیر دندان آمدن هسته وسط خوردن میوه‌های نرم، یک جورهایی حال‌گیری است. کسی هم موقع سالاد میوه خوردن حوصله‌ی گرفتن ساقه‌ی میوه‌ها را ندارد.

آب لیمو یا آب پرتقال اضافه کنید: برای طعم بهتر و عوض نشدن رنگ میوه‌هایی مثل سیب، می‌توانید آب لیمو یا آب پرتقال اضافه کنید. با این کار ویتامین سی سالادتان هم بیشتر خواهد شد.

به سالادتان سبزیجات معطر اضافه کنید: این کار نه تنها باعث زیباتر شدن سالاد میوه خواهد شد، کمک می‌کند سالاد تازه‌تر به نظر برسد و خوش‌طعم‌تر شود. از میان سبزیجات معطر نعناع را بیش از بقیه توصیه می‌کنم.

میوه‌های خیلی نرم را انتخاب نکنید: انتخاب میوه‌های خیلی نرم باعث می‌شود سالاد میوه تر و تازه به نظر نرسد. آن‌ها سالاد میوه‌تان را از شکل و قیافه خواهند انداخت.

میوه‌ها را زیادی تکه نکنید: شما سالاد میوه را برای نوزادان درست نمی‌کنید. قرار است افراد بزرگسال آن را بخورند. بنابراین لازم نیست تکه‌های آن را زیادی ریز کنید. اندازه‌ای متوسط برای تکه‌ها در نظر بگیرید تا میوه‌ها بتوانند رنگ و شکل‌شان را به بهترین نحو نشان دهند.

(Visited 185 times, 1 visits today)

همچنین ببینید

طرز تهیه آش دوغ شیرازی

طرز تهیه آش دوغ شیرازی

طرز تهیه آش دوغ شیرازی یکی از چندین نوع دستورتهیه‌های این نوع آش است. آش …