خانه / طعم تازه / سبک زندگی / حکایت شکلات‌های لینت

حکایت شکلات‌های لینت

شکلات لینت

دیوید اشپرونگلی-شوارتس و پسرش رودولف اشپرونگلی-آمان در سال ۱۸۳۶ میلادی، قنادی کوچکی را در مارکت‌گاسه در محله‌ی قدیمی زوریخ خریدند تا تحت نام دیوید اشپرونگلی و پسران شکلات تولید کنند. دو سال بعد با اضافه‌کردن کارخانه‌ی کوچکی به این قنادی، تولید شکلات جامد هم شروع شد. در سال ۱۸۴۵، این پدر و پسر دستور تهیه‌ی شکلات ایتالیایی‌ها را به سوییس وارد می‌کنند.

اما شکلات‌ساز بزرگ سوییس در آن سال‌ها شخص دیگری بود. رودولف لینت، که از معروف‌ترین شکلات‌سازان زمان خود بود، در شهر برن مشغول طراحی و تکامل روش ابتکاری خود بود که بر اساس آن موفق شد شکلاتی تولید کند که در عطر و طعم و ذوب‌شوندگی برتر از شکلات‌های معمول باشد. لینت در سال ۱۸۷۹ موفق شد دستگاه ویژه‌ی خود Conche را طراحی و تولید کند. این ابزار بود که لینت را موفق به تولید بهترین شکلات زمان خود کرد. شکلاتی که عطر و بافتش را هنوز دوست داریم. شکلات ذوب‌شونده‌ی لینت توانست در مدت کوتاهی شهرتی دست و پا کند و از مهمترین دلایل شهرت جهانی شکلات سوییسی شود.

رودولف اشپرونگلی آمان در سال ۱۸۹۲ خود را بازنشسته می‌کند تا کسب و کارش بین دو پسرش تقسیم شود. پسر کوچکتر، دیوید رابرت مالک دو مغازه‌ی قنادی می‌شود که به قنادی اشپرونگلی معروف بودند. برادر بزرگتر یوهان رودولف اما کارخانه‌ی شکلات‌سازی پدر و پدربزرگش را به ارث می‌برد. یوهان رودولف در سال ۱۸۹۹ شرکت را به عنوان شرکت سهامی شکلات اشپرونگلی، ثبت می‌کند تا بتواند سرمایه‌ی مورد نیاز برای گسترش کارخانه را فراهم کند. در همان سال اشپرونگلی موفق به خرید کارخانه‌ی رودولف لینت شد. به این ترتیب در سال ۱۸۹۹ شرکت نوپای شکلات اشپرونگلی و کارخانه‌ی معروف رودولف لینت با نام جدید شرکت سهامی شکلات برن و زوریخ، لینت و اشپرونگلی وارد عصر جدیدی شدند.

در دو دهه‌ی نخست قرن بیستم، صنایع شکلات سوییس، حتا در سال‌های جنگ اول جهانی، رشد چشمگیری داشتند، و لینت‌واشپرونگلی نقش بزرگی در شکوفایی این صنعت بازی کردند. اما با شروع جنگ دوم جهانی لینت‌واشپرونگلی هم مجبور شدند با سختی‌های این دوران دست و پنجه نرم کنند. به دلیل جنگ، واردات شکر و کاکائو با محدودیت‌های سختگیرانه‌ای مواجه‌شد. از طرفی جیره‌بندی مواد غذایی هم مشکل دیگری بود. اما با وجود رکود فروش در سال‌های ۱۹۱۹ تا ۱۹۴۶، لینت‌و‌اشپرونگلی توانستند به کار خود ادامه‌دهند و حتا در این دوران سخت هم ذره‌ای از کیفیت شکلات‌های تولیدی خود نکاهند، چرا که مردم، حتا در زمانی که قادر به خرید شکلات هم نبودند، چیزی جز بهتری شکلات نمی‌خواستند.

امروز بعد از گذشته ۱۱۸ سال از ادغام دو شرکت اشپرونگلی و لینت، محصولاتشان همچنان در سراسر جهان فروخته‌می‌شود و دوست‌داران شکلات سر نامش قسم می‌خورند. یکی از مزایایی که با گذشت این ۱۱۸ سال از آن برخوردار شده‌ایم امکان ساده‌تر دسترسی به شکلات‌های لینت است. همین حالا می‌توانید از طریق اسنپ‌فود وارد فروشگاه لینت شوید و شکلات محبوبتان را ساده‌تر از هر زمان و به بهترین قیمت خریداری کنید.

(Visited 266 times, 1 visits today)

همچنین ببینید

بهترین رستوران های میدان انقلاب

بهترین رستوران های میدان انقلاب کدام‌هاست؟

بهترین رستوران های میدان انقلاب کدام‌هاست؟ اگر حتی یک بار هم گذارتان به میدان انقلاب …