خانه / پخت و پز / طرز تهیه کوکوی اسپاگتی ایتالیایی

طرز تهیه کوکوی اسپاگتی ایتالیایی

نام ایتالیا و اسپاگتی به عجیب ترین شکل ممکن به هم گره خورده است و همین باعث شده تا ایتالیایی ها از هیچ تلاشی برای هرچه ایتالیایی تر کردن اسپاگتی فروگذار نکنند. کوکوی اسپاگتی یکی از غذاهای به نسبت ساده و بسیار جدید در ایتالیاست طرفدارهای خاص خود را دارد.

برای تهیه این غذا در مجوع حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه زمان نیاز خواهید داشت.

مواد لازم:

قارچ؛ ۱۵۰ گرم

ماکارونی لوله ای (پخته)؛ ۲۵۰ گرم

ژامبون گوشت یا مرغ؛ ۲۵۰ گرم

نخود فرنگی؛ یک پیمانه

فلفل دلمه ای بزرگ خرد شده؛ ۱ عدد

شیر؛ نصف لیوان

تخم مرغ؛ ۴ عدد

خامه؛ ۱۰۰گرم

روغن زیتون؛ به مقدار لازم

پنیر رنده شده؛ به مقدار لازم

برای تهیه این کوکوی ساده قارچ ورقه ورقه شده را با روغن زیتون در ماهی تابه تفت دهید. سپس به ترتیب فلفل دلمه ای، ژامبون (گوشت  یا مرغ)، نخودفرنگی و اسپاگتی پخته شده را را اضافه کرده و تفت دهید.

شیر ، خامه و تخم مرغ  را با هم مخلوط کرده و روی مواد فوق بریزید. نهایتاً پنیر پارمسان رنده شده را روی آن بپاشید. در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید. بعد از آب شدن کامل پنیر، غذای شما آماده است.

این غذای ساده در روزهای پر مشغله به کمک شما خواهد آمد.

 

(Visited 1,711 times, 1 visits today)

همچنین ببینید

طرز تهیه آش دوغ شیرازی

طرز تهیه آش دوغ شیرازی

طرز تهیه آش دوغ شیرازی یکی از چندین نوع دستورتهیه‌های این نوع آش است. آش …