خانه / پخت و پز / طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا آلفردو بسیار ساده است و وقت چندانی از شما نمی‌گیرد. این غذای کاملاً ایتالیایی و البته سیسیلی یکی از محبوب‌ترین و فراگیرترین غذاهای ایتالیایی است. این پاستا دستور پایه‌ی ساده‌ای دارد و البته در طول زمان با تغییرات مختلفی همراه شده است و امروزه به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود. اگر شما هم از طرفداران غذای ایتالیایی و پاستا هستید، با ما همراه باشید. ما طرز تهیه پاستا آلفردو را در این مطلب اسنپ‌فود برای شما شرح داده‌ایم.

طرز تهیه پاستا
طرز تهیه پاستا

پاستا را بیشتر بشناسید

سبک زندگی این روزها ما را بیش از گذشته به‌سمت غذاهای ساده و البته طعم‌های متفاوت می‌کشاند. اینجاست که پای غذاهای ملل دیگر به سفره‌ی ما هم باز می‌شود. غذاهای ایتالیایی در میان رقابت غذای ملل همیشه طرفداران پروپاقرص خود را دارند. پاستا یکی از قدیمی‌ترین غذاهای ایتالیایی است. امروزه می‌توانید این پاستا را در اغلب رستوران‌های ایتالیایی و همچنین بیشتر کافه‌ها پیدا کنید و البته رد پای پخت آن را تا سال ۱۱۵۴ میلادی دنبال کنید. به‌صورت کلی پاستا زیرمجموعه‌ی نودل یا همان رشته‌فرنگی محسوب می‌شود و آن را از مایه‌ی خمیری تهیه‌شده از آرد و آب و البته گاه تخم‌مرغ می‌سازند.

پاستا انواع مختلفی دارد و ۳۵۰ شکل مختلف برای آن آورده‌اند. جالب است بدانید ماکارونی، لازانیا، اسپاگتی و فوسیلی، همگی، ازجمله‌ی پاستاها محسوب می‌شوند.

پاستا را به‌دو صورت خشکانده و تازه مصرف می‌کنند. درواقع پاستای خشکانده همان پاستای بسته‌بندی است که اغلب در سوپرمارکت‌های مختلف دم‌دست‌مان پیدا می‌کنیم، اما پاستای تازه را معمولاً در خانه درست می‌کنند.

دستورهای مختلفی برای تهیه پاستا در منابع مختلف آمده است. قدیمی‌ترین طرز تهیه پاستا آلفردو در زبان انگلیسی به سال ۱۸۷۴ بازمی‌گردد که در یک کتاب آشپزی آن را توضیح داده‌اند.

چگونه پاستا آلفردو درست کنیم

همان‌طور که گفتیم طرز تهیه پاستا آلفردو بسیار ساده است. مهم‌ترین عامل خوشمزه‌شدن پاستا آلفردو سس آن است. برای تهیه پاستا آلفردو ابتدا به سراغ سس آلفردو خواهیم رفت و طرز تهیه پاستا آلفردو را توضیح خواهیم داد.

مواد اولیه برای طرز تهیه پاستا آلفردو

  • کره: یک قالب ۵۰گرمی
  • خامه: یک بسته
  • سیر خردشده: یک حبه
  • پنیر پارمزان رنده‌شده: یک‌ونیم پیمانه
  • جعفری ریزشده تازه: یک پیمانه
  • فلفل سفید و نمک: به‌مقدار دلخواه
طرز تهیه سس آلفردو
طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو خوشمزه

  • یک تابه‌ی متوسط انتخاب کنید و کره را در آن با حرارت ملایم ذوب کنید.
  • نمک و فلفل را به کره‌ی ذوب‌شده اضافه کنید و حدود ۱۰ ثانیه تفت دهید. فلفل سفید بهترین گزینه برای درست‌کردن سس آلفردو فلفل سفید است؛ فلفل سفید رنگ بسیار خوبی به سس آلفردوی شما می‌دهد.
  • در این مرحله سیر را له کنید و تفت دهید.
  • خامه را به اضافه کنید و این ترکیب را مدام هم بزنید و اجازه دهید کناره‌های مایه‌ی شما جوش بزند.
  • پنیر پارمسان را اضافه کنید و اندکی هم بزنید؛ سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خوب به هم دست بدهند.

سس آلفردوی شما حاضر است. بسته به میل‌تان می‌توانید میزان خامه و کره یا پنیر را کم یا زیاد کنید. اگر دوست دارید سس‌تان رقیق‌تر باشد اندکی خامه اضافه کنید و اگر سس غلیظ‌تر را می‌پسندید، پنیر پارمسان را بیشتر بریزید.

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ

شما می‌توانید برای طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ از مرغ بریان هم استفاده کنید. وقتی از مرغ بریان استفاده می‌کنید طبیعتاً کمتر نیاز است مرغ را طعم‌دار کنید. ما طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ نپخته را برایتان شرح داده‌ایم.

مواد اولیه برای تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ

  • پاستا پنه: ۵۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • سینه‌ی مرغ: ۳۰۰ گرم
  • جعفری برای تزئین: به‌مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل: به‌مقدار دلخواه

این مواد اولیه در اغلب خانه‌ها پیدا می‌شود. شما می‌توانید همه‌ی مواد اولیه‌ی لازم برای طرز تهیه پاستا آلفردو را به‌صورت آنلاین و بدون اینکه برای خرید از خانه بیرون بروید از سوپرمارکت‌های آنلاین اسنپ‌فود تهیه کنید. برای این کار فقط کافی است روی این لینک کلیک کنید:

سوپرمارکت‌های آنلاین اسنپ‌فود

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ

  • ابتدا سینه‌ی مرغ را به قطعات مربعی یک‌ونیم در یک‌ونیم سانتی‌متر خرد کنید.
  • قابلمه‌ای متوسط بردارید و روی حرارت بگذارید.
  • کره در قابلمه ذوب کنید.
  • قطعات مرغ را به ادویه آغشته کنید و درون ظرف بریزید و هم بزنید.
  • کمی که مرغ‌ها تفت داده شد، سس آلفردو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که کمی بجوشد و مرغ‌ها طعم‌دار شود.
  • قابلمه‌ای دیگر بردارید و پنج پیمانه آب در آن بریزید.
  • پاستا پنه را به‌همراه کمی روغن و اندکی نمک توی آب در حال جوش اضافه کنید.
  • در قابلمه را باز بگذارید که پاستا له نشود.
  • اجازه دهید پاستا پنه به‌خوبی بپزد.
  • بعد از اینکه پاستا پخت، آن را با آب سرد آبکش کنید.
  • از قبل ظرفی که می‌خواهید پاستا را در آن سرو کنید گرم کنید و پاستا پنه را داخل آن بریزید.
  • سس آلفردو را به‌همراه مرغ‌ها روی پاستا پنه بریزید و روی آن را تزئین کنید.

طرز تهیه پاستا آلفردو در فر

می‌توانید بعد از طی‌کردن این مراحل پاستا را در فر بگذارید که روی آن برشته شود. برای این کار کافی است فر را گرم کنید. پاستا را به‌همراه سس در ظرف مخصوص بریزید و روی آن را با پنیر رنده‌شده بپوشانید. می‌توانید آن را داخل فر بگذارید که روی آن برشته شود و طعم بهتری پیدا کند.

این مقدار پاستا برای چهار نفر مناسب است و نهایتاً چیزی نزدیک به یک ساعت و نیم از شما وقت می‌گیرد.

اگر به غذاهای ایتالیایی و هم‌خانواده‌های پاستا آلفردو علاقه دارید، خواندن این مطالب را ازدست ندهید:

آلفردو، محبوب پاستادوست‌ها

اگر دیابت دارید، پاستای سبوس‌دار مصرف کنید

بروکلی جادویی در پاستای صدفی به‌روش پولیا

(Visited 1 times, 1 visits today)

همچنین ببینید

طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی

طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی

طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی بسیار ساده است و تهیه‌ی این غذای لذیذ هم زمان …