آیا شما هم جزو آن گروه از افرادی هستید که دوست دارید هر روز غذاهای جذابتری را روی میز شام یا ناهار قرار دهید؟ اگر اینطور است که برایتان یک دستور ساده اما بسیار هیجانانگیز داریم.
حالا که تغییرات سبک زندگی، فرصت خیلی از کارها مانند آشپزی باحوصله را از ما گرفته، میتوانیم با صرف کمترین هزینه، همین وعده از ناهار یا شاممان را به جذابترین وعده هفته تبدیل کنیم! میپرسید چطور؟ ساده است. برای این کار کافی است تا به اندازه کف قابلمه برنج خود، بال مرغ تهیه کنید. این بالها را با روغن مخصوص سرخکردنی، نمک، فلفل و سیر تازه و لهشده، طعمدار کنید. حداقل اجازه دهید تا بالها حدود 2 ساعت در ظرف دربسته یا داخل نایلون بمانند تا بافت و عطر لازم را پیدا کنند. سپس، بعد از آبکش کردن برنج، کف قابلمه را با حدود 1 قاشق غذاخوری روغن چرب کنید و روی روغن، مقداری کنجد خام بپاشید. سپس بالهای خام را کف ظرف بچینید و برنج را روی آنها بریزید.
نکته قابل توجه اینکه برای پیشگیری از خشک شدن بالها و استفاده محدودتر از روغن، بالهای مرغ را پوست نگیرید تا چربی پوست بال، تهدیگ شما را جذابتر کند. اگر میخواستید از بال مرغ برای پلوهای قرمز یا ماکارونی استفاده کنید، نیازی به افزودن زعفران نیست اما اگر میخواهید بالها را کف برنج سفید بچینید، بهتر است کمی آب زعفران هنگام طعمدادن به آن اضافه کنید تا رنگ دلپذیرتری داشته باشد. نکته مهم دیگر اینجا است که اگر تهدیگ بال چیدید، حتما برنج را در دیس مخصوص سِرو برگردانید تا میز زیباتری داشته باشید.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.
بال کنجدی، تهدیگی منحصر به فرد برای انواع پلوها

برچسب ها:
allusers